plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyzosiu, a o co chodzi z ta nieladna szyjka? u mnie gin tez zapytala, czy zawsze mam tak duzo sluzu, bo mam, nawet po owu tyle ze wtedy juz nieplodny. Dopytala, czy mnie tam cos piecze albo boli, nie bolalo ani nie pieklo to stwierdzila, ze jest okej. Troche mnie zmartwilas tym, ze moze cos jest do leczenia, skoro jest duzo sluzu. Hmmmm...
-
bo ja w 2002r. miałam nadżerkę i miałam ją wymrażaną. po tym zabiegu zrobiły mi sie jakies zrosty. dziś dowiedziałam się że nie ma żadnej nadżerki i jeśli chodzi o to to jest ok, ale te zrosty są duże i na nich jest wiele śluzu i babka mówi że wynik cytologii może nie wyjśc najlepszy. ogólnie powiedziała że śluz jest bardzo potrzebny bo bez tego byłabym bezpłodna i nie mogła współżyć, ale jego ilośc jest za duża..
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEh dziewczyny, ciesze sie, ze znalazlam ten portal, a z nim was:) Fajnie, ze mimo roznicy zdan, charakterow, stylu zycia, potrafimy prowadzic tak wciagajace rozmowy, wymieniac sie pomyslami, wspierac... to nie zdarza sie czesto. Ciesze sie, ze moge poznac zupelnie inny punkt widzenia. A teraz jak was zobaczylam tez na zdjeciach, jeszcze bardziej to mnie cieszy:)
No tak chcialam wam to napisac...zosia-ktosia, BellaRosa lubią tę wiadomość