plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
mala29_ wrote:kobietki ja zmykam bo prace zaraz zaczyna . jutro wam powysylam dokladnie moje namiary na nk bo z telefonu mam problem
Nie wiem jak Wy, ale ja za 2,5 h napiszę Wam wręcz, że "zmykam bo pracę zaraz kończę" hahahaha.. Brutalne.... -
gadgeta wrote:BellaRosa wrote:Gadgeta fajnie Cię widzieć )))))
troche niewyraznie ale zawsze jakos lepiej:) chcialam wrzucic tu wieksze zdjecie ale jakos nie chcialo wejsc... mauysia Ty wrzucalas zdjecie swojego testu z poprzedniej ciazy.... jak ci sie udalo to zrobic?
Wgrałam zdjęcie z komputera na serwis fotosik.pl, skopiowałam podany potem link "miniatura na forum" i wkleiłam w swojej wypowiedzi. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTrzymajcie mnie dziewczyny! Mój Domino wraca dziś ze szkoły i od progu mnie wita: "mamo nie będzie się nazywać Posejdon ani Wilhelmina tylko Gustlik albo Marusia! " No właśnie: mój m miał te dwa pierwsze pomysły na imiona dla dzieci (tak teoretycznie) a syn właśnie takie troszkę "pancerne" mi zaproponował. Mówię mu : " ale ja nie jestem w ciąży"- jakby grochem o ścianę...nawet nie spojrzał na mnie...poszedł...i weź tu się nie uśmiej!
Śmiać mi się chce;-)I właśnie załamałam ręce....Bella oby to byly dobre znaki;-) he he blondasku;-)Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2012, 13:10
BellaRosa, mauysia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
dziewczynki wróciłam.. pani gin powiedziała że wykresy nie są miarodajne, można tylko stwierdzić że jajeczkuję, tzn rozróżnia 2 fazy. ale skoro staramy się dopiero 4 miesiące to nie ma się czym martwić. po 12 można przyjść i wtedy będzie się działało.
moja szyjka jest nieładna, podobno zbyt dużo na niej śluzu.. za 3 tyg znowy wizyta. i leczenie (jeśli nie będe w ciąży)