Nieudane IVF? Czas na nowy plan.

Zatrzymaj się zanim spróbujesz kolejny raz. Zyskaj ekspercką analizę dotychczasowego leczenia i konkretne zalecenia. Wróć silniejsza.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • zbikowa Autorytet

Wysłany: 26 marca 2013, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziwne ze tylko niektorym dzialaja. mi za pierwszym razem sie zaladowal.

ps. z gory przepraszam za brak polskich znakow.

• gocha04 Autorytet

Wysłany: 26 marca 2013, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ojj Libra w tym cyklu to nie będzie takie łatwe z tym zachodzeniem. W kolejnym też podejrzewam łatwiej nie będzie. No ale nic nie dzieje się bez przyczyny, widocznie mieliśmy być teraz chorzy o całe szczęście, że ciąży brak.

Zbikowa witaj.

👩 '85 👦'82

AMH 1.07
    07.2015 - 1IUI ❌
    08.2015 - 2IUI ❌

01.2022 AMH 0,24
    02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
    02.2022 OVIklinika
    03.2022 krótki protokół IVF
    31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
    8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
    11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
    11.2022 w końcu jesteś z nami 👧

01.2023 🦀tarczycy

W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
    10.2024 AMH 0,17
    11.2024 krótki protokół IVF
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2013, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gocha04 wrote:
    ojj Libra w tym cyklu to nie będzie takie łatwe z tym zachodzeniem. W kolejnym też podejrzewam łatwiej nie będzie. No ale nic nie dzieje się bez przyczyny, widocznie mieliśmy być teraz chorzy o całe szczęście, że ciąży brak.

Zbikowa witaj.

nam też nie wiem czy ten cykl wypali... bo owulka chyba wypadnie nam w tym tygodniu, gdzie się będziemy mijali... ale nic straconego, badania porobimy i zobaczy się co dalej... a jesienią (po roku bezowocnych starań) zaczniemy przygotowania do inseminacji

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2013, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodi się skrada:) jak się masz Dodi?

Dodi lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2013, 05:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczynki.

Odnotowałam kolejny skok o.O dziwne te moje temperatury. Ciekawe jaki to ma związek z tym, że mam katar? Kfjatus i Muska pisały, ze też sie źle czuły, tempka poszła na chwilę w dół i zaraz odbiła.

Ferduś - jak możesz zmień mi datę @ na 30 marca. :)

Miłego dnia dziewczynki :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2013, 06:26

mauysia, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2013, 05:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hallo ja jak zwykle tradycyjnie z ranka...miłego dnia Wam życzę...bardzo miłego...dziś pierwszy dzień przerwy w tabletkach...ale nie w zajęciach przedwiosennych itd. Waga w górę ale u mnie to chyba już tak będzie...za chwilę ubieram się i skoczę do sklepu a później do dzieła...kupiłam farbę w piance "orzech laskowy" liczę na odrobinę rudości...taki ciepły wiosenny cień...

nick nieaktualny, Blondi22, mauysia, Ilona, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2013, 05:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam wszystkie kobitki te co są już i te co nadejdą :) i życzę wam miłego dnia

nick nieaktualny, Blondi22, mauysia, Ilona, nick nieaktualny, Effcia28, Muska, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2013, 05:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na śniadanie banan i kawa zbożowa z mleczkiem...pranie już wstawione, kończy się prać...za moment wstawię następne, póki wiatr jest u nas i schnie...dziś ma być zmiana na plus temperaturowy-jupi! Może 4 st. to nie wymarzona temperatura na koniec marca ale zawsze coś!
    ...Zabiorę się więc za okna i firanki i wszystko dziś już będzie nabierać ostatecznego blasku...czy starczy mi dnia? Nie wiem ale coś czuję,że nie będzie źle.
    Witaj mała, Ruciu...i wszystkie, które doszły do nas w trakcie mego drukowania pasta;-)

Ilona, Effcia28 lubią tę wiadomość

• Kfjatus Autorytet

Wysłany: 27 marca 2013, 06:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam z rana Dziewczynki :-) Ja dziś planuję zakupy przedświąteczne, a potem pewnie jeszcze sprzątanie dokończę.

Ilona lubi tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2013, 06:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakupy zrobiłam wczoraj ale myślę jeszcze o zieleninie i innych takich dodatkach...marzy mi się marzy pomoc domowa;-) idę już , bo dzień krótki choć dużo dłuższy...czuje się już tę różnicę;-) Buziam słonka i spadam...

Ach witaj Kfjatus;-)nie było okazji- muzarcia się kłania;-) Dołączyłaś do nas chyba, prawda? To fajnie;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2013, 06:11

Kfjatus lubi tę wiadomość

• karoam Autorytet

Wysłany: 27 marca 2013, 06:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry!

Libra- nie chcę Cię stresować ale no cóż...nie masz wyboru :P ;)

Zbikowa- witaj :)

Tak sobie podczytuje o Waszych dietach itp. a ja się borykam z innym problemem- znowu zaczęłam chudnąć :/ Zaraz spadnę poniżej 50kg i będzie dupa. Już teraz mam tylko jedne dobre spodnie (trzymam je właśnie na takie okazje gdy moja waga spada).

No i oczywiście zdjątko dla Was kochane:
    26348522179006930391566.jpg

Blondi22, mauysia, Ilona, nick nieaktualny, Effcia28, nick nieaktualny, Muska, nick nieaktualny, Kfjatus, zbikowa, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość

1usaej28ly44zrzp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2013, 06:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karoam ale świetne zdjęcie :0 jak ja lubię arbuzy :) mniam :)

karoam, Effcia28 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2013, 06:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ;-)oddam Ci kochana, weźmiesz gdzieś do magazynu mój nadmiar i jak Ci ubędzie, to sobie troszkę dołożysz...co Ty na to, karoam;-)

karoam, Blondi22, Ilona, nick nieaktualny, Fedra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2013, 06:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to i ja się pochwale że udało mi się schudnąć :) zrzuciłam 2kg :)

karoam, Blondi22, nick nieaktualny, Ilona, nick nieaktualny, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość

• karoam Autorytet

Wysłany: 27 marca 2013, 06:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muzarcia- to jest bardzo dobry plan ;)

1usaej28ly44zrzp.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 27 marca 2013, 07:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala29_ wrote:
    to i ja się pochwale że udało mi się schudnąć :) zrzuciłam 2kg :)

super ;)

a.png
    a.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 27 marca 2013, 07:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a tak wogole sie witam u nas nawet cieplej dzis 0 stopni na termometrze słonko za oknem ;)

bede potem mlodego do przedszkola zaprowadze

a widzie 3 dziewczynki sa podejrzane spadek tempki hmmm ;)

mauysia, nick nieaktualny, Fedra lubią tę wiadomość

a.png
    a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2013, 07:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie, właśnie zdałam sobie sprawę, jak szybko leci czas. Dopiero wypatrywałyśmy styczniowe fasolki, a za pasem kwiecień. :)

Ilona, nick nieaktualny, Dodi lubią tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 27 marca 2013, 07:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I ja się witam z Wami z rana.
    U mnie termometr pokazuje -6 stopni :/ Kurczę gdzie ja mieszkam, na Antarktydzie..?

Ale wczoraj miałam gigantyczny zgon... Ledwo się dokulałam z małym do domu ze żłobka (jejka ten powrót to jest dla mnie mordęga... Ja chcę już do cieplutkiego domu - tym bardziej, że wczoraj chyba zaczęło mi się przeziębienie), a ten mały fąfel lata we wszystkie kierunki tylko nie w kierunku domu, zatrzymuje się przy każdym... w sumie to przy wszystkim...
    Jak dotarłam do domu to padłam na kanapę i podniosłam się dopiero jak szłam usypiać małego ok. 21...
    Chyba zacznę jeździć autem, bo MYK wpakuję wtedy Leosia do samochodu, wysiądziemy pod blokiem i będzie po sprawie.

No i dziś ważny dzień, bo po południu powiemy moim rodzicom o nowym lokatorze mojego brzucha ;) Trochę się denerwuję, bo moja mama tak to przeżywa, że mam nadzieję, że skończy się tylko na lekkim zasłabnięciu i osunięciu się na kanapę!

nick nieaktualny, Ilona, Effcia28, Muska, nick nieaktualny, Blondi22, Kfjatus, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2013, 07:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Mayuś :) Ale masz wrażliwą mamę :) Podziwiam Was, że i tak tyle czasu wytrzymaliście z nowiną :)

Kuruj się, bo znowu jakieś wirusy i choróbska się panoszą. Ja też jestem zasmarkana do pasa. Nie wiem już sama co jest gorsze, katar czy ból gardła? Znowu śpie na siedząco.

Dbaj o siebie!

‹‹ 2158 2159 2160 2161 2162 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Dlaczego skład Prenasolu to odpowiedź na potrzeby przyszłej mamy?

Ciąża to czas, w którym zapotrzebowanie na konkretne składniki odżywcze gwałtownie rośnie. Przyszła mama musi dostarczyć je nie tylko sobie, ale przede wszystkim rozwijającemu się maluchowi. Niestety, współczesna dieta często nie wystarcza, by pokryć te zwiększone potrzeby. Właśnie dlatego Polskie Towarzystwo Ginekologów i Położników (PTGiP) przygotowało konkretne rekomendacje dotyczące dodatkowego wsparcia organizmu. Na co warto zwrócić uwagę, wybierając odpowiedni preparat? Czy każda kobieta w ciąży potrzebuje suplementów?

CZYTAJ WIĘCEJ