X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • zbikowa Autorytet

Wysłany: 26 marca 2013, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziwne ze tylko niektorym dzialaja. mi za pierwszym razem sie zaladowal.

ps. z gory przepraszam za brak polskich znakow.

• gocha04 Autorytet

Wysłany: 26 marca 2013, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ojj Libra w tym cyklu to nie będzie takie łatwe z tym zachodzeniem. W kolejnym też podejrzewam łatwiej nie będzie. No ale nic nie dzieje się bez przyczyny, widocznie mieliśmy być teraz chorzy o całe szczęście, że ciąży brak.

Zbikowa witaj.

👩 '85 👦'82

AMH 1.07
    07.2015 - 1IUI ❌
    08.2015 - 2IUI ❌

01.2022 AMH 0,24
    02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
    02.2022 OVIklinika
    03.2022 krótki protokół IVF
    31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
    8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
    11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
    11.2022 w końcu jesteś z nami 👧

01.2023 🦀tarczycy

W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
    10.2024 AMH 0,17
    11.2024 krótki protokół IVF
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2013, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gocha04 wrote:
    ojj Libra w tym cyklu to nie będzie takie łatwe z tym zachodzeniem. W kolejnym też podejrzewam łatwiej nie będzie. No ale nic nie dzieje się bez przyczyny, widocznie mieliśmy być teraz chorzy o całe szczęście, że ciąży brak.

Zbikowa witaj.

nam też nie wiem czy ten cykl wypali... bo owulka chyba wypadnie nam w tym tygodniu, gdzie się będziemy mijali... ale nic straconego, badania porobimy i zobaczy się co dalej... a jesienią (po roku bezowocnych starań) zaczniemy przygotowania do inseminacji

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2013, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodi się skrada:) jak się masz Dodi?

Dodi lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2013, 05:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczynki.

Odnotowałam kolejny skok o.O dziwne te moje temperatury. Ciekawe jaki to ma związek z tym, że mam katar? Kfjatus i Muska pisały, ze też sie źle czuły, tempka poszła na chwilę w dół i zaraz odbiła.

Ferduś - jak możesz zmień mi datę @ na 30 marca. :)

Miłego dnia dziewczynki :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2013, 06:26

mauysia, Libra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2013, 05:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hallo ja jak zwykle tradycyjnie z ranka...miłego dnia Wam życzę...bardzo miłego...dziś pierwszy dzień przerwy w tabletkach...ale nie w zajęciach przedwiosennych itd. Waga w górę ale u mnie to chyba już tak będzie...za chwilę ubieram się i skoczę do sklepu a później do dzieła...kupiłam farbę w piance "orzech laskowy" liczę na odrobinę rudości...taki ciepły wiosenny cień...

Rucia, Blondi22, mauysia, Ilona, Libra, AGA 30, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 27 marca 2013, 05:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam wszystkie kobitki te co są już i te co nadejdą :) i życzę wam miłego dnia

Rucia, Blondi22, mauysia, Ilona, Libra, Effcia28, Muska, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość

W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke :(
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2013, 05:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na śniadanie banan i kawa zbożowa z mleczkiem...pranie już wstawione, kończy się prać...za moment wstawię następne, póki wiatr jest u nas i schnie...dziś ma być zmiana na plus temperaturowy-jupi! Może 4 st. to nie wymarzona temperatura na koniec marca ale zawsze coś!
    ...Zabiorę się więc za okna i firanki i wszystko dziś już będzie nabierać ostatecznego blasku...czy starczy mi dnia? Nie wiem ale coś czuję,że nie będzie źle.
    Witaj mała, Ruciu...i wszystkie, które doszły do nas w trakcie mego drukowania pasta;-)

Ilona, Effcia28 lubią tę wiadomość

• Kfjatus Autorytet

Wysłany: 27 marca 2013, 06:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam z rana Dziewczynki :-) Ja dziś planuję zakupy przedświąteczne, a potem pewnie jeszcze sprzątanie dokończę.

Ilona lubi tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2013, 06:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakupy zrobiłam wczoraj ale myślę jeszcze o zieleninie i innych takich dodatkach...marzy mi się marzy pomoc domowa;-) idę już , bo dzień krótki choć dużo dłuższy...czuje się już tę różnicę;-) Buziam słonka i spadam...

Ach witaj Kfjatus;-)nie było okazji- muzarcia się kłania;-) Dołączyłaś do nas chyba, prawda? To fajnie;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2013, 06:11

Kfjatus lubi tę wiadomość

• karoam Autorytet

Wysłany: 27 marca 2013, 06:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry!

Libra- nie chcę Cię stresować ale no cóż...nie masz wyboru :P ;)

Zbikowa- witaj :)

Tak sobie podczytuje o Waszych dietach itp. a ja się borykam z innym problemem- znowu zaczęłam chudnąć :/ Zaraz spadnę poniżej 50kg i będzie dupa. Już teraz mam tylko jedne dobre spodnie (trzymam je właśnie na takie okazje gdy moja waga spada).

No i oczywiście zdjątko dla Was kochane:
    26348522179006930391566.jpg

Blondi22, mauysia, Ilona, Libra, Effcia28, AGA 30, Muska, Shagga_80, Kfjatus, zbikowa, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość

1usaej28ly44zrzp.png
  • mala29_ Autorytet

Wysłany: 27 marca 2013, 06:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karoam ale świetne zdjęcie :0 jak ja lubię arbuzy :) mniam :)

karoam, Effcia28 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2013, 06:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ;-)oddam Ci kochana, weźmiesz gdzieś do magazynu mój nadmiar i jak Ci ubędzie, to sobie troszkę dołożysz...co Ty na to, karoam;-)

karoam, Blondi22, Ilona, Libra, Fedra lubią tę wiadomość

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 27 marca 2013, 06:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to i ja się pochwale że udało mi się schudnąć :) zrzuciłam 2kg :)

karoam, Blondi22, Rucia, Ilona, Libra, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość

• karoam Autorytet

Wysłany: 27 marca 2013, 06:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muzarcia- to jest bardzo dobry plan ;)

1usaej28ly44zrzp.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 27 marca 2013, 07:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala29_ wrote:
    to i ja się pochwale że udało mi się schudnąć :) zrzuciłam 2kg :)

super ;)

a.png
    a.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 27 marca 2013, 07:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a tak wogole sie witam u nas nawet cieplej dzis 0 stopni na termometrze słonko za oknem ;)

bede potem mlodego do przedszkola zaprowadze

a widzie 3 dziewczynki sa podejrzane spadek tempki hmmm ;)

mauysia, Rucia, Fedra lubią tę wiadomość

a.png
    a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2013, 07:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie, właśnie zdałam sobie sprawę, jak szybko leci czas. Dopiero wypatrywałyśmy styczniowe fasolki, a za pasem kwiecień. :)

Ilona, Shagga_80, Dodi lubią tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 27 marca 2013, 07:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I ja się witam z Wami z rana.
    U mnie termometr pokazuje -6 stopni :/ Kurczę gdzie ja mieszkam, na Antarktydzie..?

Ale wczoraj miałam gigantyczny zgon... Ledwo się dokulałam z małym do domu ze żłobka (jejka ten powrót to jest dla mnie mordęga... Ja chcę już do cieplutkiego domu - tym bardziej, że wczoraj chyba zaczęło mi się przeziębienie), a ten mały fąfel lata we wszystkie kierunki tylko nie w kierunku domu, zatrzymuje się przy każdym... w sumie to przy wszystkim...
    Jak dotarłam do domu to padłam na kanapę i podniosłam się dopiero jak szłam usypiać małego ok. 21...
    Chyba zacznę jeździć autem, bo MYK wpakuję wtedy Leosia do samochodu, wysiądziemy pod blokiem i będzie po sprawie.

No i dziś ważny dzień, bo po południu powiemy moim rodzicom o nowym lokatorze mojego brzucha ;) Trochę się denerwuję, bo moja mama tak to przeżywa, że mam nadzieję, że skończy się tylko na lekkim zasłabnięciu i osunięciu się na kanapę!

Rucia, Ilona, Effcia28, Muska, Shagga_80, Blondi22, Kfjatus, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2013, 07:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Mayuś :) Ale masz wrażliwą mamę :) Podziwiam Was, że i tak tyle czasu wytrzymaliście z nowiną :)

Kuruj się, bo znowu jakieś wirusy i choróbska się panoszą. Ja też jestem zasmarkana do pasa. Nie wiem już sama co jest gorsze, katar czy ból gardła? Znowu śpie na siedząco.

Dbaj o siebie!

‹‹ 2158 2159 2160 2161 2162 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ