plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
ojj Libra w tym cyklu to nie będzie takie łatwe z tym zachodzeniem. W kolejnym też podejrzewam łatwiej nie będzie. No ale nic nie dzieje się bez przyczyny, widocznie mieliśmy być teraz chorzy o całe szczęście, że ciąży brak.
Zbikowa witaj.👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
nick nieaktualnygocha04 wrote:ojj Libra w tym cyklu to nie będzie takie łatwe z tym zachodzeniem. W kolejnym też podejrzewam łatwiej nie będzie. No ale nic nie dzieje się bez przyczyny, widocznie mieliśmy być teraz chorzy o całe szczęście, że ciąży brak.
Zbikowa witaj.
nam też nie wiem czy ten cykl wypali... bo owulka chyba wypadnie nam w tym tygodniu, gdzie się będziemy mijali... ale nic straconego, badania porobimy i zobaczy się co dalej... a jesienią (po roku bezowocnych starań) zaczniemy przygotowania do inseminacji -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCześć dziewczynki.
Odnotowałam kolejny skokdziwne te moje temperatury. Ciekawe jaki to ma związek z tym, że mam katar? Kfjatus i Muska pisały, ze też sie źle czuły, tempka poszła na chwilę w dół i zaraz odbiła.
Ferduś - jak możesz zmień mi datę @ na 30 marca.
Miłego dnia dziewczynki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2013, 06:26
mauysia, Libra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHallo ja jak zwykle tradycyjnie z ranka...miłego dnia Wam życzę...bardzo miłego...dziś pierwszy dzień przerwy w tabletkach...ale nie w zajęciach przedwiosennych itd. Waga w górę ale u mnie to chyba już tak będzie...za chwilę ubieram się i skoczę do sklepu a później do dzieła...kupiłam farbę w piance "orzech laskowy" liczę na odrobinę rudości...taki ciepły wiosenny cień...
Rucia, Blondi22, mauysia, Ilona, Libra, AGA 30, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNa śniadanie banan i kawa zbożowa z mleczkiem...pranie już wstawione, kończy się prać...za moment wstawię następne, póki wiatr jest u nas i schnie...dziś ma być zmiana na plus temperaturowy-jupi! Może 4 st. to nie wymarzona temperatura na koniec marca ale zawsze coś!
...Zabiorę się więc za okna i firanki i wszystko dziś już będzie nabierać ostatecznego blasku...czy starczy mi dnia? Nie wiem ale coś czuję,że nie będzie źle.
Witaj mała, Ruciu...i wszystkie, które doszły do nas w trakcie mego drukowania pasta;-)
Ilona, Effcia28 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZakupy zrobiłam wczoraj ale myślę jeszcze o zieleninie i innych takich dodatkach...marzy mi się marzy pomoc domowa;-) idę już , bo dzień krótki choć dużo dłuższy...czuje się już tę różnicę
Buziam słonka i spadam...
Ach witaj Kfjatus;-)nie było okazji- muzarcia się kłania;-) Dołączyłaś do nas chyba, prawda? To fajnie;-)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2013, 06:11
Kfjatus lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry!
Libra- nie chcę Cię stresować ale no cóż...nie masz wyboru
Zbikowa- witaj
Tak sobie podczytuje o Waszych dietach itp. a ja się borykam z innym problemem- znowu zaczęłam chudnąćZaraz spadnę poniżej 50kg i będzie dupa. Już teraz mam tylko jedne dobre spodnie (trzymam je właśnie na takie okazje gdy moja waga spada).
No i oczywiście zdjątko dla Was kochane:
Blondi22, mauysia, Ilona, Libra, Effcia28, AGA 30, Muska, Shagga_80, Kfjatus, zbikowa, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
I ja się witam z Wami z rana.
U mnie termometr pokazuje -6 stopniKurczę gdzie ja mieszkam, na Antarktydzie..?
Ale wczoraj miałam gigantyczny zgon... Ledwo się dokulałam z małym do domu ze żłobka (jejka ten powrót to jest dla mnie mordęga... Ja chcę już do cieplutkiego domu - tym bardziej, że wczoraj chyba zaczęło mi się przeziębienie), a ten mały fąfel lata we wszystkie kierunki tylko nie w kierunku domu, zatrzymuje się przy każdym... w sumie to przy wszystkim...
Jak dotarłam do domu to padłam na kanapę i podniosłam się dopiero jak szłam usypiać małego ok. 21...
Chyba zacznę jeździć autem, bo MYK wpakuję wtedy Leosia do samochodu, wysiądziemy pod blokiem i będzie po sprawie.
No i dziś ważny dzień, bo po południu powiemy moim rodzicom o nowym lokatorze mojego brzuchaTrochę się denerwuję, bo moja mama tak to przeżywa, że mam nadzieję, że skończy się tylko na lekkim zasłabnięciu i osunięciu się na kanapę!
Rucia, Ilona, Effcia28, Muska, Shagga_80, Blondi22, Kfjatus, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej Mayuś
Ale masz wrażliwą mamę
Podziwiam Was, że i tak tyle czasu wytrzymaliście z nowiną
Kuruj się, bo znowu jakieś wirusy i choróbska się panoszą. Ja też jestem zasmarkana do pasa. Nie wiem już sama co jest gorsze, katar czy ból gardła? Znowu śpie na siedząco.
Dbaj o siebie!