X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Effcia28 Autorytet

Wysłany: 27 marca 2013, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    Effcia28 wrote:
    AGA 30 wrote:
    Effcia28 wrote:
    AGA 30 wrote:
    Effcia28 wrote:
    AGA 30 wrote:
    Witam się w środę żórową !!!Ależ wieje u mnie i zaczyna cosik białego lecieć!! Co tu taaaaaka cisza dziś!!!:-)

co z tym jajem dla mnie?prośba została rozpatrzona pozytywnie czy negatywnie:)

Effcia pozytywnie rzecz jasna jak ci przesłać faksem sms czy mailem!!:-)

może być jak najbardziej sms-em:)będzie w sam raz dodatkiem do życzeń:)

NO to Musisz mi nr. podać!!:-)

już na priv wysłałam:)

Zapisałam!!:-)

super czekam popołudni na wiadomość:)uciekam bo mi się kurczak zjara:) pa laseczki

frgt5b8.png 546fc3c5c96d17b5.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 27 marca 2013, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    I ja się witam z Wami z rana.
    U mnie termometr pokazuje -6 stopni :/ Kurczę gdzie ja mieszkam, na Antarktydzie..?

Ale wczoraj miałam gigantyczny zgon... Ledwo się dokulałam z małym do domu ze żłobka (jejka ten powrót to jest dla mnie mordęga... Ja chcę już do cieplutkiego domu - tym bardziej, że wczoraj chyba zaczęło mi się przeziębienie), a ten mały fąfel lata we wszystkie kierunki tylko nie w kierunku domu, zatrzymuje się przy każdym... w sumie to przy wszystkim...
    Jak dotarłam do domu to padłam na kanapę i podniosłam się dopiero jak szłam usypiać małego ok. 21...
    Chyba zacznę jeździć autem, bo MYK wpakuję wtedy Leosia do samochodu, wysiądziemy pod blokiem i będzie po sprawie.

No i dziś ważny dzień, bo po południu powiemy moim rodzicom o nowym lokatorze mojego brzucha ;) Trochę się denerwuję, bo moja mama tak to przeżywa, że mam nadzieję, że skończy się tylko na lekkim zasłabnięciu i osunięciu się na kanapę!

o to koniecznie zdaj relacje potem jak bylo ;)

mauysia lubi tę wiadomość

a.png
    a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2013, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pa pa Effcia!!:-)
    A u nas dziś środa żurowa więc w obowiązku jak tradycja nakazuje wielkie ognisko powinno być ale że pogoda nie pozwala na to to chociaz mały grill pod jakimś daszkiem się zrobi!!:-)

Blondi22 lubi tę wiadomość

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 27 marca 2013, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja juz pościel wtawiłam do prania poduszki wietrza sie na parapecie prrzy otwartym oknie

a na termometrze w chłodzie 7 stopni ;)

czuje w koncu wiosne ;)

a.png
    a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2013, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondi22 wrote:
    a ja juz pościel wtawiłam do prania poduszki wietrza sie na parapecie prrzy otwartym oknie

czuje w koncu wiosne ;)

U mnie śnieg leci to wiosna jeszcze w .....!! Pościel tez już się pierze :-)

• Kfjatus Autorytet

Wysłany: 27 marca 2013, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muzarcia wrote:
    Zakupy zrobiłam wczoraj ale myślę jeszcze o zieleninie i innych takich dodatkach...marzy mi się marzy pomoc domowa;-) idę już , bo dzień krótki choć dużo dłuższy...czuje się już tę różnicę;-) Buziam słonka i spadam...

Ach witaj Kfjatus;-)nie było okazji- muzarcia się kłania;-) Dołączyłaś do nas chyba, prawda? To fajnie;-)

Tak dołączyłam, podklikuję z Wami kilka dni :) Miło poznać :D .

1221648qmrgggy559.gif
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 27 marca 2013, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    Blondi22 wrote:

czuje w koncu wiosne ;)

hehe dzis dzien prania poscieli a ostatnio czyszczenia łazienek ;)

u mnie snieg sie topi resztki tzn ;)

a.png
    a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2013, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondi22 wrote:
    AGA 30 wrote:
    Blondi22 wrote:

czuje w koncu wiosne ;)

To podeślij tej wiosny troszku chociaż!!!:-)

• Kfjatus Autorytet

Wysłany: 27 marca 2013, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    No ostatnio powiedziała mi, że jak powiedzieliśmy jej o pierwszej ciąży to mało zawału z radości nie dostała, więc trochę się boję, ale co zrobić, powiedzieć trzeba :)

A to przeziębienie to chyba chwyciliśmy (bo Marcin też) od małego, który miał apogeum w weekend... No cóż, piję herbę z pigwą i miodem, nierozcieńczony sok z czarnego bzu, psikam Tantum Verde... Zobaczymy jak będzie.

Polecam herbatkę z lipy :) A najlepiej taką miksturę : torebka lipy, torebka bzu- zaparzyć pod przykryciem w dużym kubasie, dodać sok malinkowy ( najlepiej z owockami malinowymi ), wypić i iść się wygrzać :). Super sprawa :)

Blondi22, mauysia lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • Kfjatus Autorytet

Wysłany: 27 marca 2013, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już zrobiłam większość zakupów na święta, teraz chwila relaksu, potem obiad i reszta sprzątania. Pogoda ma trochę z wiosny, trochę z zimy- śnieg ciągle leży ( niby mniej, ale jednak), mrozik trzyma, ale słońce już daje troszkę ciepełka.

1221648qmrgggy559.gif
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 27 marca 2013, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    Blondi22 wrote:
    AGA 30 wrote:
    Blondi22 wrote:

czuje w koncu wiosne ;)

To podeślij tej wiosny troszku chociaż!!!:-)

chuchnełam żeby w twoja strone te cieplutkie słoneczko pogrzało;)

AGA 30 lubi tę wiadomość

a.png
    a.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 27 marca 2013, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja meza dziś wysle po pracy na zakupy ;) w sumie robie sałatke i żurek tylko ale kupić trzeba rzeczy ;)

a.png
    a.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 27 marca 2013, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    znacie moze jakieś preparaty albo sposób na wyczyszczenie tapicerki na wersalce? całej

a.png
    a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2013, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondi22 wrote:
    znacie moze jakieś preparaty albo sposób na wyczyszczenie tapicerki na wersalce? całej

Wymienić wersalkę (całą) Hi hi hi !!
    popatrz w sklepach ja jak odświeżam tapicerkę to kładę wilgotne prześcieradło wymoczone w płynie do płukania tkanin !
    A na zakupy dziś takie podstawowe się wybiorę a o 14 do opola muszę skoczyć bo koleżanka egzamin na prawko ma to z nią jadę!!:-)

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 27 marca 2013, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    Blondi22 wrote:

popatrz w sklepach ja jak odświeżam tapicerkę to kładę wilgotne prześcieradło wymoczone w płynie do płukania tkanin !
    A na zakupy dziś takie podstawowe się wybiorę a o 14 do opola muszę skoczyć bo koleżanka egzamin na prawko ma to z nią jadę!!:-)

hehe nie no ma dopiero 4 lata ;) a troche sie przybrudziła wiadomo jak to przy dziecku ;)

o to powodzenia dla koleżanki prostej drogi i gumowych drzew ;)

ja we wrześniu zdałam ;)

AGA 30 lubi tę wiadomość

a.png
    a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2013, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondi22 wrote:
    AGA 30 wrote:
    Blondi22 wrote:

hehe nie no ma dopiero 4 lata ;) a troche sie przybrudziła wiadomo jak to przy dziecku ;)

o to powodzenia dla koleżanki prostej drogi i gumowych drzew ;)

ja we wrześniu zdałam ;)

Mi już w marcu 10 lat strzeliło jak mam prawko jak narazie bez mandatowo i wypadkowo !!! Puk puk odpukać w niemalowane ob następne 10 lat mojej jazdy takie było!!:-)

• Fedra Autorytet

Wysłany: 27 marca 2013, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczynki Witam się i znikam :)
    miłego wiosennego dnia Wam życzę :)

mauysia, Blondi22, Libra lubią tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 27 marca 2013, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BellaRosa............1.......24lata.........FASOLINKA........lubelskie (2.07.2013) she......................6.......35lat...........FASOLINKA........pomorskie (27.06.2013)
    gadgeta..............13......32lata.........FASOLINKA........kuj-pom (29.07.2013)
    Dora.....................2......30lat...........FASOLINKA........pomorskie(21.09.2013)
    anna_w...............10......31lat..........FASOLINKA.........lubelskie (27.09.2013)
    mauysia................5......31lat...........FASOLINKA........wielkopol (12.10.2013)
    Shagga_80...........3......32lata.........FASOLINKA........łódzkie (11.10.2013)
    ann2224………... 8…..28lat………. FASOLINKA …...wielkopolskie(26.10.2013)
    Mała……………..4……30lat……….FASOLINKA……świętkorzyskie(19.10.2013)
    Nina82…………..10…..30lat………FASOLINKA……. Śląskie (31.10.2013)
    Amicizia ................2.....26lat..........FASOLINKA……..małopolskie (09.11.2013)
    Malvinka...............4......25lat……....FASOLINKA…….dolnośląskie
    Dodi ......................5.....29lat...........29.03..................śląskie
    Rucia....................17....26lat............30.03..................mazowieckie
    sylwia1985.............8.....27lat...........01.04..................podkarpackie
    Muska....................3…..31lat...........07.04..................dolnośląskie
    Ola_czeka.............20……32lat...........08.04..................Wielka Brytania
    Plemniczka……….1…...28lat…….…09.04…………..śląskie
    Karoam..................3......27lat............11.04..................Egipt
    kiti.........................6......25lat…….….12.04……….….małopolskie
    a-koczek………....8 .…32lata………. 14.04……………war-maz
    Kaja.......................3......32lat...........19.04……….…..pomorskie
    Mała29...............92......29lat............20.04...................Wielka Brytania
    Libra.....................7..... 30lat............20.04...................łódzkie
    gocha04...............5......27lat............21.04..................mazowieckie
    natusia.................5.......27lat............22.04..................kuj-pom

AGA 30 lubi tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2013, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    Cześć Dziewczynki Witam się i znikam :)
    miłego wiosennego dnia Wam życzę :)

Witam cię i żegnam Fredziu!!:-)

Fedra lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2013, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uciekam dziewczynki!!! MIłego południa popołudnia i wieczorku dziś raczej nie zawitam do was bo do znajomych zostaję do jutra!!Papatki!!:-)

‹‹ 2160 2161 2162 2163 2164 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ