plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
AGA 30 wrote:Effcia28 wrote:AGA 30 wrote:Effcia28 wrote:AGA 30 wrote:Effcia28 wrote:AGA 30 wrote:Witam się w środę żórową !!!Ależ wieje u mnie i zaczyna cosik białego lecieć!! Co tu taaaaaka cisza dziś!!!
co z tym jajem dla mnie?prośba została rozpatrzona pozytywnie czy negatywnie:)
Effcia pozytywnie rzecz jasna jak ci przesłać faksem sms czy mailem!!
może być jak najbardziej sms-em:)będzie w sam raz dodatkiem do życzeń
NO to Musisz mi nr. podać!!
już na priv wysłałam:)
Zapisałam!!
super czekam popołudni na wiadomość:)uciekam bo mi się kurczak zjara:) pa laseczki -
mauysia wrote:I ja się witam z Wami z rana.
U mnie termometr pokazuje -6 stopniKurczę gdzie ja mieszkam, na Antarktydzie..?
Ale wczoraj miałam gigantyczny zgon... Ledwo się dokulałam z małym do domu ze żłobka (jejka ten powrót to jest dla mnie mordęga... Ja chcę już do cieplutkiego domu - tym bardziej, że wczoraj chyba zaczęło mi się przeziębienie), a ten mały fąfel lata we wszystkie kierunki tylko nie w kierunku domu, zatrzymuje się przy każdym... w sumie to przy wszystkim...
Jak dotarłam do domu to padłam na kanapę i podniosłam się dopiero jak szłam usypiać małego ok. 21...
Chyba zacznę jeździć autem, bo MYK wpakuję wtedy Leosia do samochodu, wysiądziemy pod blokiem i będzie po sprawie.
No i dziś ważny dzień, bo po południu powiemy moim rodzicom o nowym lokatorze mojego brzuchaTrochę się denerwuję, bo moja mama tak to przeżywa, że mam nadzieję, że skończy się tylko na lekkim zasłabnięciu i osunięciu się na kanapę!
o to koniecznie zdaj relacje potem jak bylomauysia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
muzarcia wrote:Zakupy zrobiłam wczoraj ale myślę jeszcze o zieleninie i innych takich dodatkach...marzy mi się marzy pomoc domowa;-) idę już , bo dzień krótki choć dużo dłuższy...czuje się już tę różnicę
Buziam słonka i spadam...
Ach witaj Kfjatus;-)nie było okazji- muzarcia się kłania;-) Dołączyłaś do nas chyba, prawda? To fajnie;-)
Tak dołączyłam, podklikuję z Wami kilka dniMiło poznać
.
-
AGA 30 wrote:Blondi22 wrote:a ja juz pościel wtawiłam do prania poduszki wietrza sie na parapecie prrzy otwartym oknie
a na termometrze w chłodzie 7 stopni
czuje w koncu wiosne
U mnie śnieg leci to wiosna jeszcze w .....!! Pościel tez już się pierze
hehe dzis dzien prania poscieli a ostatnio czyszczenia łazienek
u mnie snieg sie topi resztki tzn -
nick nieaktualnyBlondi22 wrote:AGA 30 wrote:Blondi22 wrote:a ja juz pościel wtawiłam do prania poduszki wietrza sie na parapecie prrzy otwartym oknie
czuje w koncu wiosne
u mnie snieg sie topi resztki tzn
To podeślij tej wiosny troszku chociaż!!! -
mauysia wrote:No ostatnio powiedziała mi, że jak powiedzieliśmy jej o pierwszej ciąży to mało zawału z radości nie dostała, więc trochę się boję, ale co zrobić, powiedzieć trzeba
A to przeziębienie to chyba chwyciliśmy (bo Marcin też) od małego, który miał apogeum w weekend... No cóż, piję herbę z pigwą i miodem, nierozcieńczony sok z czarnego bzu, psikam Tantum Verde... Zobaczymy jak będzie.
Polecam herbatkę z lipyA najlepiej taką miksturę : torebka lipy, torebka bzu- zaparzyć pod przykryciem w dużym kubasie, dodać sok malinkowy ( najlepiej z owockami malinowymi ), wypić i iść się wygrzać
. Super sprawa
Blondi22, mauysia lubią tę wiadomość
-
Ja już zrobiłam większość zakupów na święta, teraz chwila relaksu, potem obiad i reszta sprzątania. Pogoda ma trochę z wiosny, trochę z zimy- śnieg ciągle leży ( niby mniej, ale jednak), mrozik trzyma, ale słońce już daje troszkę ciepełka.
Blondi22 lubi tę wiadomość
-
AGA 30 wrote:Blondi22 wrote:AGA 30 wrote:Blondi22 wrote:a ja juz pościel wtawiłam do prania poduszki wietrza sie na parapecie prrzy otwartym oknie
czuje w koncu wiosne
u mnie snieg sie topi resztki tzn
To podeślij tej wiosny troszku chociaż!!!
chuchnełam żeby w twoja strone te cieplutkie słoneczko pogrzało;)AGA 30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBlondi22 wrote:znacie moze jakieś preparaty albo sposób na wyczyszczenie tapicerki na wersalce? całej
Wymienić wersalkę (całą) Hi hi hi !!
popatrz w sklepach ja jak odświeżam tapicerkę to kładę wilgotne prześcieradło wymoczone w płynie do płukania tkanin !
A na zakupy dziś takie podstawowe się wybiorę a o 14 do opola muszę skoczyć bo koleżanka egzamin na prawko ma to z nią jadę!!Blondi22 lubi tę wiadomość
-
AGA 30 wrote:Blondi22 wrote:znacie moze jakieś preparaty albo sposób na wyczyszczenie tapicerki na wersalce? całej
popatrz w sklepach ja jak odświeżam tapicerkę to kładę wilgotne prześcieradło wymoczone w płynie do płukania tkanin !
A na zakupy dziś takie podstawowe się wybiorę a o 14 do opola muszę skoczyć bo koleżanka egzamin na prawko ma to z nią jadę!!
hehe nie no ma dopiero 4 lataa troche sie przybrudziła wiadomo jak to przy dziecku
o to powodzenia dla koleżanki prostej drogi i gumowych drzew
ja we wrześniu zdałamAGA 30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBlondi22 wrote:AGA 30 wrote:Blondi22 wrote:znacie moze jakieś preparaty albo sposób na wyczyszczenie tapicerki na wersalce? całej
A na zakupy dziś takie podstawowe się wybiorę a o 14 do opola muszę skoczyć bo koleżanka egzamin na prawko ma to z nią jadę!!
hehe nie no ma dopiero 4 lataa troche sie przybrudziła wiadomo jak to przy dziecku
o to powodzenia dla koleżanki prostej drogi i gumowych drzew
ja we wrześniu zdałam
Mi już w marcu 10 lat strzeliło jak mam prawko jak narazie bez mandatowo i wypadkowo !!! Puk puk odpukać w niemalowane ob następne 10 lat mojej jazdy takie było!!Blondi22 lubi tę wiadomość
-
BellaRosa............1.......24lata.........FASOLINKA........lubelskie (2.07.2013) she......................6.......35lat...........FASOLINKA........pomorskie (27.06.2013)
gadgeta..............13......32lata.........FASOLINKA........kuj-pom (29.07.2013)
Dora.....................2......30lat...........FASOLINKA........pomorskie(21.09.2013)
anna_w...............10......31lat..........FASOLINKA.........lubelskie (27.09.2013)
mauysia................5......31lat...........FASOLINKA........wielkopol (12.10.2013)
Shagga_80...........3......32lata.........FASOLINKA........łódzkie (11.10.2013)
ann2224………... 8…..28lat………. FASOLINKA …...wielkopolskie(26.10.2013)
Mała……………..4……30lat……….FASOLINKA……świętkorzyskie(19.10.2013)
Nina82…………..10…..30lat………FASOLINKA……. Śląskie (31.10.2013)
Amicizia ................2.....26lat..........FASOLINKA……..małopolskie (09.11.2013)
Malvinka...............4......25lat……....FASOLINKA…….dolnośląskie
Dodi ......................5.....29lat...........29.03..................śląskie
Rucia....................17....26lat............30.03..................mazowieckie
sylwia1985.............8.....27lat...........01.04..................podkarpackie
Muska....................3…..31lat...........07.04..................dolnośląskie
Ola_czeka.............20……32lat...........08.04..................Wielka Brytania
Plemniczka……….1…...28lat…….…09.04…………..śląskie
Karoam..................3......27lat............11.04..................Egipt
kiti.........................6......25lat…….….12.04……….….małopolskie
a-koczek………....8 .…32lata………. 14.04……………war-maz
Kaja.......................3......32lat...........19.04……….…..pomorskie
Mała29...............92......29lat............20.04...................Wielka Brytania
Libra.....................7..... 30lat............20.04...................łódzkie
gocha04...............5......27lat............21.04..................mazowieckie
natusia.................5.......27lat............22.04..................kuj-pom
AGA 30 lubi tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny