plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
No ostatnio powiedziała mi, że jak powiedzieliśmy jej o pierwszej ciąży to mało zawału z radości nie dostała, więc trochę się boję, ale co zrobić, powiedzieć trzeba
A to przeziębienie to chyba chwyciliśmy (bo Marcin też) od małego, który miał apogeum w weekend... No cóż, piję herbę z pigwą i miodem, nierozcieńczony sok z czarnego bzu, psikam Tantum Verde... Zobaczymy jak będzie.Ilona lubi tę wiadomość
-
No i mnie dzis dopadlo cos
wstalam z takim bolem gardla ze szok. Jak znow sie rozchoruje to bedzie to moja juz piata choroba tej zimy. Widocznie nie dane mi jest w czasie kuracji CLO szczesliwie doczekac sie dwuch kresek. Choc i tak ten cykl jest stracony i raszta tez bedzie na przegranej juz pozycji. Mowi sie trudno. Zyc trzeba dalej.
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
Cześć mała
Ale ból gardła to przecież nie jest żadna przeszkoda w zajściu... Amicizia też była mocno chora, brała jakieś leki nawet, i nie przeszkodziło to w zajściu
Więc bierz CLO, płucz gardło szałwią i rób swojeLibra, Blondi22, Fedra lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny i ja się witam
Muszę przyznać, że dzisiaj wstałam chyba lewą nogą, od rana szaleje. Jestem taka wściekła, że normalnie nie podchodź. M dostał już po 6 rano opierdziel i jak nigdy bez śniadania uciekł do pracy, eh sama nie wiem o co mi chodzi ale normalnie, aż mi w środku coś buzuje, jak bym miała zaraz wybuchnąć.
Zaraz zabieram się za robienie pierogów ruskich, może jak się czymś zajmę to mi przejdzie.
Rucia ja też właśnie ostatnio myślałam o tym, że dopiero był styczeń,a tu już kwiecień za pasem. Jak ten czas szybko leci.
Mauysia mój M też Marcinmauysia lubi tę wiadomość
Moje skarby Wiki i Marcel
-
nick nieaktualny
-
Idę luknąć co tam na fb słychać,i zmykam bo mam spotkanie z Ginekologiem więc trzeba się przygotować,zrobić obiad i odebrać dziecię przed 13 z przedszkola żeby nie miał styczności z panią która nimi szarpie itd.Trzymajcie się
Rucia, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEffcia28 wrote:AGA 30 wrote:Witam się w środę żórową !!!Ależ wieje u mnie i zaczyna cosik białego lecieć!! Co tu taaaaaka cisza dziś!!!
co z tym jajem dla mnie?prośba została rozpatrzona pozytywnie czy negatywnie:)
Effcia pozytywnie rzecz jasna jak ci przesłać faksem sms czy mailem!! -
Czołem baby!
Ja dziś znowu a pracy nadaję. Wczoraj to przynajmniej bez stresu miałam okno ovu na całym ekranie otwarte, a dzisiaj znowu cichaczem...
Na szczęście przez noc dużo nie nastukałyście
Mi na szczęście ból gardła zelżał, za to zapchał się nos
Zamiast Tantum Verde mogę z czystym sumieniem polecić Uniben. Farmaceuta mi polecił jako zamiennik. Kosztuje połowę tego co Tantum Verde i tez jest skuteczny. Przetestowałam na sobie. Smakiem się różni. Ale skład ten sam. Także na bolące gardła - psikacz Unibenmauysia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej Babeczki...wpadłam na chwilę nadrobić zaległości (na szczęście nie naskrobałyście za dużo od wczoraj) i przejrzeć "gorące" wykresy...i zmykam, boli mnie dziś strasznie głowa
Katar już mi prawie przeszedł, mam trochę suchego kaszlu - dziś muszę napić się syropu....a póki co przede wszystkim zjeść śniadanie, bo Młody po , a ja wolałam zameldować się tu
Powodzenia Mauysiu na "rozmowie" -
AGA 30 wrote:Effcia28 wrote:AGA 30 wrote:Witam się w środę żórową !!!Ależ wieje u mnie i zaczyna cosik białego lecieć!! Co tu taaaaaka cisza dziś!!!
Effcia pozytywnie rzecz jasna jak ci przesłać faksem sms czy mailem!!
może być jak najbardziej sms-em:)będzie w sam raz dodatkiem do życzeń -
nick nieaktualnyEffcia28 wrote:AGA 30 wrote:Effcia28 wrote:AGA 30 wrote:Witam się w środę żórową !!!Ależ wieje u mnie i zaczyna cosik białego lecieć!! Co tu taaaaaka cisza dziś!!!
może być jak najbardziej sms-em:)będzie w sam raz dodatkiem do życzeń
NO to Musisz mi nr. podać!! -
Muska wrote:Czołem baby!
Ja dziś znowu a pracy nadaję. Wczoraj to przynajmniej bez stresu miałam okno ovu na całym ekranie otwarte, a dzisiaj znowu cichaczem...
Na szczęście przez noc dużo nie nastukałyście
Mi na szczęście ból gardła zelżał, za to zapchał się nos
Zamiast Tantum Verde mogę z czystym sumieniem polecić Uniben. Farmaceuta mi polecił jako zamiennik. Kosztuje połowę tego co Tantum Verde i tez jest skuteczny. Przetestowałam na sobie. Smakiem się różni. Ale skład ten sam. Także na bolące gardła - psikacz Uniben
o widzę u Ciebie awatarek:)jak fajnie:)mauysia, Muska lubią tę wiadomość
-
AGA 30 wrote:Effcia28 wrote:AGA 30 wrote:Effcia28 wrote:AGA 30 wrote:Witam się w środę żórową !!!Ależ wieje u mnie i zaczyna cosik białego lecieć!! Co tu taaaaaka cisza dziś!!!
NO to Musisz mi nr. podać!!
już na priv wysłałam:) -
nick nieaktualnyEffcia28 wrote:AGA 30 wrote:Effcia28 wrote:AGA 30 wrote:Effcia28 wrote:AGA 30 wrote:Witam się w środę żórową !!!Ależ wieje u mnie i zaczyna cosik białego lecieć!! Co tu taaaaaka cisza dziś!!!
NO to Musisz mi nr. podać!!
już na priv wysłałam:)
Zapisałam!!