plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
dziewczynki tak żeby Wam ropromienić ten zimny dzień to pochwale się
godzinkę temu na świat przyszedł nowy mały człoweik ma na imię Ania i wazy 3,5kg to córunia mojej szwagierki
he he he może będę w końcu chrzesnąBlondi22, mauysia, Muska, Dodi, Kfjatus, Ilona, Rucia, Libra, ann2224, Effcia28 lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Fedra wrote:dziewczynki tak żeby Wam ropromienić ten zimny dzień to pochwale się
godzinkę temu na świat przyszedł nowy mały człoweik ma na imię Ania i wazy 3,5kg to córunia mojej szwagierki
he he he może będę w końcu chrzesną
super gratulacje kawał kobietkiFedra lubi tę wiadomość
-
gratuluję Ciociu Fredziu teraz już tak oficjalnie a na wszelki wypadek jakbyś chrzestną nie została to mogę Ci jakiegoś chrześniaka oddać
narazie mam 3 i nie wiem czy to już koniec
Fedra lubi tę wiadomość
-
Fedra wrote:dziewczynki tak żeby Wam ropromienić ten zimny dzień to pochwale się
he he he może będę w końcu chrzesną
GratulacjęAnie są fajne
Fedra, Rucia lubią tę wiadomość
Moje skarby Wiki i Marcel
-
Ilona wrote:Ja właśnie uporałam się z pierogami i mam dosyć gotowania na jakiś czas. Ja teraz usiadłam to czuję, że szybko się nie podniosę, hehe.
Pierożki...
ambitnie
Ja je dość rzadko robię. Pogratulować samozaparcia! Na pewno będą smaczne, jak to pierogi. mniam mniam.
Z czym masz?Ilona lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny jak ja strasznie tęsknie za Polska, za prawdziwym domem, za rodziną, bliskimi, znajomymi, za starą pracą. Wyjechałam z Polski aby być bliżej M, bo rodzina przecież powinna być razem, moja córcia ma 4 lata, nie chciałam, aby dorastała bez ojca, ale tak na prawde ja nigdy nie przyzwyczaję się do życia na obczyźnie, a teraz tym bardziej idą Święta, a my nie możemy jechać do Polski bo M pracuję, a na 2 dni 1000km to chyba nie bardzo jechać. Mam nadzieje, że kiedyś uda nam się wrócić do PL. Poza posiadaniem 2 pociechy to moje kolejne marzenie.Moje skarby Wiki i Marcel
-
odp od Ovu
Witaj,
dziękujemy za Twoją wiadomość.
Przykro nam słyszeć, że nie jesteś zadowolona z OvuFriend. Użytkowniczki serwisu są dla nas bardzo ważne. Nasz zespół intensywnie pracuje, aby na bieżąco wprowadzać nowe, przydatne funkcjonalności oraz nieustannie polepszać istniejące już rozwiązania.
Z kwestii o których wspomniałaś, faktycznie u niektórych użytkowniczek awatary ostatnio niepoprawnie się wyświetlały. Zostało to już jednak poprawione, było to ściśle powiązane z inną rzeczą, dlatego naprawa tego zajęła nam trochę czasu.
Niestety problemy z pozostałymi kwestiami nie odnotowaliśmy. Już jakiś czas temu pisałaś do nas w sprawie znikających wiadomości - sprawdziliśmy tą kwestię i niczego nie znaleźliśmy. Teraz ponownie o tym wspominasz, czy mogłabyś napisać coś więcej w tej sprawie? W jaki sposób wiadomości znikają? Chcielibyśmy móc Ci pomóc.
Wspomniałaś również, że nie można znaleźć wątku na forum, bo znika - co masz konkretnie na myśli?
Kolejna wspomniana przez Ciebie sprawa - wykresy. Nie powinny się one "rozjeżdżać" - czy mogłabyś powiedzieć nam o tym coś więcej? co konkretnie się "rozjeżdża"?
Przepraszamy Cię za wszelkie niedogoności jakie powyższe kwestie mogą powodować.
Jeśli masz jeszcze jakiekolwiek pytania lub sugestię napisz do nas. Jesteśmy tutaj dla Ciebie!
Z pozdrowieniami,
zespół OvuFriend17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
cześć dziewczęta
ja już w domku i też musze się wziąść za ogarnięcie domkum w nocy będzie to trzeba się oporządzić
Ilona a gdzie wybyłaś jeśli można wiedzieć?
Mój m pracuje w Niemczech i ja puki co w Polsce siedze bo studia skończyć trzeba jak już się zaczełoale ja tylko skończę to też do niego jadęęęę
-
i moja kolejna do nich odpowiedź:
Witam
w sprawie awatarów niestety nie wszystkie dziewczyny mogą avatary dodać jest to in z dzisiaj.
Co do znikających wiadomości chodziło o to że wysyłając wiadomości do niektórych użytkowników w ogóle one nie dochodzą i nie jest to jedynie problem z mojego poziomu konta.
Co do znikającego topiku już któryś raz się zdażyło że wchodząc na "starając się - ogólne" topiku "plemniczka..." nie było na liście dopiero kilkukrotne odświeżenie bądź też wylogowanie się powodowało ze wątek powracał...
jeśli chodzi o wykres no cóż cieżko to opisać ale chodzi o to że wykres jest przesunięty w prawo nie pokrywa się z ramami tego wykresu, w ten sposób również widze wykresy u innych użytkowniczek...
sprawa też była odnośnie dublowania się wypowiedzi zdazało się tak że pisząć jednego posta pojawiały się dwa pod rząd...
Pozdrawiam
FedraDodi lubi tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
Blondi22 wrote:Fedra ale oni sa tępi ci administratorzy Ovu ;/
dotej pory wydawało mi się ze to co pisze pisze w sposób zrozumiały ale teraz wychodzi na to ze nie potrafie się wysłowić... nie wiem w jakim języku do nich trzeba pisać ewentualnie jakich zdań używać zeby załapali...
hej Kitikiti lubi tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
kiti wrote:cześć dziewczęta
ja już w domku i też musze się wziąść za ogarnięcie domkum w nocy będzie to trzeba się oporządzić
Ilona a gdzie wybyłaś jeśli można wiedzieć?
Mój m pracuje w Niemczech i ja puki co w Polsce siedze bo studia skończyć trzeba jak już się zaczełoale ja tylko skończę to też do niego jadęęęę
Kiti ja też w Niemczech, dojechałam do M ok. 1,5 roku temu.kiti lubi tę wiadomość
Moje skarby Wiki i Marcel
-
Kfjatus wrote:No skoro naprawili to aż sprawdziłam czy mogę wstawić avatara, i co? I wywala jak wcześniej...
no to im napisałam że z dzisiaj mam info ze nadal jest problem z awatarami...
a powiedzcie mi czy Wy widzicie normalnie wykresy czy tylko ja mam z tym jakiś przypał?17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Fedra wrote:Kfjatus wrote:No skoro naprawili to aż sprawdziłam czy mogę wstawić avatara, i co? I wywala jak wcześniej...
no to im napisałam że z dzisiaj mam info ze nadal jest problem z awatarami...
a powiedzcie mi czy Wy widzicie normalnie wykresy czy tylko ja mam z tym jakiś przypał?
Fedra ja widzę normalnie wykresy ale mnie denerwuje że muszę ciągle odświeżać stronę żeby widzieć czy napisałyście coś nowego