plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
ok w takim razie musze powiedzieć mojemu zeby raz jeszcze zerknął czy to na pewno nie problem u mnie chociaż na innych stronach wszystko jest ok a tu nie ehhh...
jedyny sposób zeby coś ruszyło to pisanie do nich o problemach i sugestiach...
chociaż ja juz chyba z 5 miesiecy temu im napisałam zeby dodali taki cypelek w wiadomościach "zaznacz wszystko" i "usuń wszystko" mieli dodac i gó..o nie dodali...
Kfjatus, Blondi22, Dodi lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi
-
nick nieaktualnyFedra wrote:dziewczynki tak żeby Wam ropromienić ten zimny dzień to pochwale się
godzinkę temu na świat przyszedł nowy mały człoweik ma na imię Ania i wazy 3,5kg to córunia mojej szwagierki
he he he może będę w końcu chrzesną
Anie to fajne dziewczyny
Fedra lubi tę wiadomość
-
Ilona wrote:kiti wrote:cześć dziewczęta

ja już w domku i też musze się wziąść za ogarnięcie domku
m w nocy będzie to trzeba się oporządzić 
Ilona a gdzie wybyłaś jeśli można wiedzieć?
Mój m pracuje w Niemczech i ja puki co w Polsce siedze bo studia skończyć trzeba jak już się zaczeło
ale ja tylko skończę to też do niego jadęęęę 
Kiti ja też w Niemczech, dojechałam do M ok. 1,5 roku temu.
Aaaaa, to tłumaczy sprawę pierogów
Ilona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDodi wrote:DZIEŃ DOBRY!!!!!!!!!!!
Witajcie dziewczyny po krótkiej przerwie
zabrałam się wczoraj do nadrabiania Was, ale zasnęłam
dzisiaj rano chciałam kontynuować i znowu nic z tego, bo znowu usnęłam 
Effciu mam nadzieje, że Twój m zmieni jeszcze podejście do sprawy i będzie chciał też robić to wszystko dla Was obojga a nie tylko dla Ciebie. Może też wyczuwa jakąś presję a wiem jak faceci tego nie lubią
będzie dobrze :*
Ola cóz za wspaniała wiadomość o tym kursie
zaskoczyłaś mnie tą informacją mega pozytywnie 
AGA cudne jajusze Ci wyszły, jestem normalnie pod wrażeniem, jaki Ty masz talent
mala kochanie te spięcie mam nadzieję chwilowe
wszystko sobie pewnie wyjaśnicie i będzie znowu dobrze. Nie możesz się poddawać i dopuszczać do siebie najgorszych myśli 
Libruś i znowu ładny wykres i znowu to samo? tak więc życzę powodzenia w nowym cyklu i fajnie, że Twój m jeszcze taki ogierowaty jest
ponadto bardzo mi przykro z powodu Twojej siostry 
muzi, Blondi widzę, że dobrze Wam idzie ze zwalczaniem kilogramów
jestem z Was dumna, bo sama nie mogę się zmobilizować do tego, by coś z sobą zrobić 
karoam jak ja uwielbiam te Twoje poranne zdjęcia na poprawę humoru
mauysiu to faktycznie wielki dzień u Was i mam nadzieję, że mam zamiast osuwać się na dól, będzie skakala z radości
niom widzisz, tak to u mnie jest:) może któryś enty zakończy się na zielono;) teraz trzymam kciuki za Ciebie:)
a co u Ciebie?
Dodi lubi tę wiadomość
-
Słuchajcie, pogadajmy teraz o owulacji i skokach temperatury. Jak to w końcu jest? Nam w poradni mówiono, że skok znaczy że jest owulacja. Lekarz mi mówi, ze wcale nie, bo skok odnotowuje się dopiero po zmianie chemicznej w organizmie, czyli owu jest przed skokiem... Czytam na ten temat teraz sporo i ile osób, tyle teorii.
Co wy na ten temat wiecie? -
nick nieaktualnyFedra wrote:dziewczynki tak żeby Wam ropromienić ten zimny dzień to pochwale się
godzinkę temu na świat przyszedł nowy mały człoweik ma na imię Ania i wazy 3,5kg to córunia mojej szwagierki
he he he może będę w końcu chrzesną
ależ fajnie:) całuski dla maluszka, niech się zdrowo chowa
Fedra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMuska wrote:Słuchajcie, pogadajmy teraz o owulacji i skokach temperatury. Jak to w końcu jest? Nam w poradni mówiono, że skok znaczy że jest owulacja. Lekarz mi mówi, ze wcale nie, bo skok odnotowuje się dopiero po zmianie chemicznej w organizmie, czyli owu jest przed skokiem... Czytam na ten temat teraz sporo i ile osób, tyle teorii.
Co wy na ten temat wiecie?
Muska na ten temat pewnie najwięcej wie nasza mentorka Mayusia
-
nick nieaktualnyMuska wrote:Słuchajcie, pogadajmy teraz o owulacji i skokach temperatury. Jak to w końcu jest? Nam w poradni mówiono, że skok znaczy że jest owulacja. Lekarz mi mówi, ze wcale nie, bo skok odnotowuje się dopiero po zmianie chemicznej w organizmie, czyli owu jest przed skokiem... Czytam na ten temat teraz sporo i ile osób, tyle teorii.
ja będę prowadzić obserwację tego cyklu... i jednocześnie monitoring... i może wtedy się dowiem prawdy:)
Dodi lubi tę wiadomość
-
Fedra wrote:Kfjatus wrote:No skoro naprawili to aż sprawdziłam czy mogę wstawić avatara, i co? I wywala jak wcześniej...

no to im napisałam że z dzisiaj mam info ze nadal jest problem z awatarami...
a powiedzcie mi czy Wy widzicie normalnie wykresy czy tylko ja mam z tym jakiś przypał?
ja wczoraj jakieś pomniejszone miałam -
Fedra wrote:ok w takim razie musze powiedzieć mojemu zeby raz jeszcze zerknął czy to na pewno nie problem u mnie chociaż na innych stronach wszystko jest ok a tu nie ehhh...
jedyny sposób zeby coś ruszyło to pisanie do nich o problemach i sugestiach...
chociaż ja juz chyba z 5 miesiecy temu im napisałam zeby dodali taki cypelek w wiadomościach "zaznacz wszystko" i "usuń wszystko" mieli dodac i gó..o nie dodali...
no przydalo by sie cos takiego -
Muska wrote:Słuchajcie, pogadajmy teraz o owulacji i skokach temperatury. Jak to w końcu jest? Nam w poradni mówiono, że skok znaczy że jest owulacja. Lekarz mi mówi, ze wcale nie, bo skok odnotowuje się dopiero po zmianie chemicznej w organizmie, czyli owu jest przed skokiem... Czytam na ten temat teraz sporo i ile osób, tyle teorii.
też jestem ciekawa
Ilona lubi tę wiadomość
-
kolejna odp od ovu

Witaj ponownie!
dziękujemy za szybką odpowiedź.
Obiecujemy posprawdzać to wszystko. Prosimy Cię jednak o cierpliwość i wyrozumiałość.
W międzyczasie jeśli pojawiają sie u Ciebie tak nietypowe problemy, dobrym pomysłem może być odświeżenie strony, w tym celu naciśnij jednocześnie przyciski CTRL+F5 lub wyczyść bufor swojej przeglądarki. Jeśli nie wiesz w jaki sposób wyczyścić bufor przeglądarki wybierz z jakiej przeglądarki korzystasz i kieruj się poniższymi wskazówkami:
1. Przeglądarka Chrome
Otwórz przeglądarkę i na klawiaturze wciśnij jednocześnie przyciski SHIFT+CTRL i trzymając te klawisze raz wciśnij klawisz DELETE.
W okienku o nazwie "Wyczyść dane przeglądarki" wybierz:
o Wyczyść poniższe elementy za okres: "od samego początku".
o Zaznacz wyłącznie "Opróżnij pamięć podręczną". Jeżeli inne opcje są zaznaczone to je odznacz.
o Kliknij przycisk "Wyczyść dane przeglądarki".
2. Przeglądarka Mozilla FireFox
Otwórz przeglądarkę i na klawiaturze wciśnij jednocześnie przyciski SHIFT+CTRL i trzymając te klawisze raz wciśnij klawisz DELETE.
W okienku o nazwie "Wyczyść całą historię" wybierz:
o Okres do wyczyszczenia: "wszystko".
o Rozwiń "Szczegóły" klikając na strzałkę w dół o ile nie jest to już rozwinięte.
o Zaznacz jedynie "Pamięć podręczna". Jeżeli inne opcje są zaznaczone to je odznacz.
o Kliknij przycisk "Wyczyść teraz".
3. Przeglądarka Windows Internet Explorer
W okienku o nazwie "Usuwanie historii przeglądania" zaznacz:
o Wyłącznie opcję "Tymczasowe pliki internetowe". Jeżeli inne opcje są zaznaczone to je odznacz.
o Kliknij przycisk "Usuń".
Jeszcze raz dziękujemy Ci za przesłanie do nas swoich uwag!
Jeśli masz jeszcze jakiekolwiek pytania lub sugestię napisz do nas. Jesteśmy tutaj dla Ciebie!
Z pozdrowieniami,
zespół OvuFriend17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi
-
Blondi22 wrote:Muska wrote:Słuchajcie, pogadajmy teraz o owulacji i skokach temperatury. Jak to w końcu jest? Nam w poradni mówiono, że skok znaczy że jest owulacja. Lekarz mi mówi, ze wcale nie, bo skok odnotowuje się dopiero po zmianie chemicznej w organizmie, czyli owu jest przed skokiem... Czytam na ten temat teraz sporo i ile osób, tyle teorii.
też jestem ciekawa
ja też bym się z chęcią coś więcej na ten temat dowiedziałaMoje skarby Wiki i Marcel
-
ja to mam dzisiaj dzien wymiany wiadomości z ovu, kolejna porcja odemnie dla nich:
Niestety odświeżanie ani czyszenie przeglądarki nic nie daje robie to regularnie i nie jest mi to obce... wykres nadal nie jest na swoim miejscu ale tą kwestię porusze jeszcze z moim specem i jesli nie okaze się to problemem w moim kompie na pewno jeszcze o tym napiszę...
jeszcze chciałam powrócić do jednej kwestii już dawno temu zgłaszałam żeby mogło się pojawić w wiadomościach przycisk "zaznacz wszystkie" pisaliście państwo że przy najbliższej okazji będziecie coś z tym tematem robić no i niestety do tej pory to się nie pojawiło a było by to naprawde dużym ułatwieniem...
no i na pewno najwazniejsza rzecz ze nie da się wysyłać prywatnych wiadomości - powiedziałabym że to jest priorytet...
pisze to wszystko nie tylko w swoim imieniu...
a w cierpliwość się oczywiście uzbroję ale mam nadzieję ze to wieczność trwać nie będzie...
pozdrawiam Fedra
Libra lubi tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi
-
Blondi22 wrote:Fedra wrote:za tydzień będe u gina w piatek to się zapytam co ona na to jeśli chodzi o skoki temp i owu

o to bede czekać na info
Ja też
Daj nam koniecznie znać co o tym wszystkim sądzi twoja ginekolog.
Temat niby stary, ale konkretów lekarskich brak.
Blondi22 lubi tę wiadomość
-
Muska wrote:Blondi22 wrote:Fedra wrote:za tydzień będe u gina w piatek to się zapytam co ona na to jeśli chodzi o skoki temp i owu

o to bede czekać na info
Ja też
Daj nam koniecznie znać co o tym wszystkim sądzi twoja ginekolog.
Temat niby stary, ale konkretów lekarskich brak.
dopytam sie jej bo nie do końca pamiętam co mi mówiła ginka z Kliniki ale jeśli dobrze pamiętam to skok temp nie oznacza owu może być już po owu... ale niechcę wprowadzać w błąd i się dopytam dokładnie
Libra lubi tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi