X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 27 marca 2013, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ok w takim razie musze powiedzieć mojemu zeby raz jeszcze zerknął czy to na pewno nie problem u mnie chociaż na innych stronach wszystko jest ok a tu nie ehhh...
    jedyny sposób zeby coś ruszyło to pisanie do nich o problemach i sugestiach...
    chociaż ja juz chyba z 5 miesiecy temu im napisałam zeby dodali taki cypelek w wiadomościach "zaznacz wszystko" i "usuń wszystko" mieli dodac i gó..o nie dodali...

Kfjatus, Blondi22, Dodi lubią tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2013, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    dziewczynki tak żeby Wam ropromienić ten zimny dzień to pochwale się
    godzinkę temu na świat przyszedł nowy mały człoweik ma na imię Ania i wazy 3,5kg to córunia mojej szwagierki :D
    he he he może będę w końcu chrzesną :D

Anie to fajne dziewczyny :D

Fedra lubi tę wiadomość

• Muska Autorytet

Wysłany: 27 marca 2013, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ilona wrote:
    kiti wrote:
    cześć dziewczęta :)
    ja już w domku i też musze się wziąść za ogarnięcie domku :) m w nocy będzie to trzeba się oporządzić :P
    Ilona a gdzie wybyłaś jeśli można wiedzieć?
    Mój m pracuje w Niemczech i ja puki co w Polsce siedze bo studia skończyć trzeba jak już się zaczeło :) ale ja tylko skończę to też do niego jadęęęę :)

Kiti ja też w Niemczech, dojechałam do M ok. 1,5 roku temu.

Aaaaa, to tłumaczy sprawę pierogów ;)

Ilona lubi tę wiadomość

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2013, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodi wrote:
    DZIEŃ DOBRY!!!!!!!!!!!
    Witajcie dziewczyny po krótkiej przerwie :) zabrałam się wczoraj do nadrabiania Was, ale zasnęłam :/ dzisiaj rano chciałam kontynuować i znowu nic z tego, bo znowu usnęłam :/

Effciu mam nadzieje, że Twój m zmieni jeszcze podejście do sprawy i będzie chciał też robić to wszystko dla Was obojga a nie tylko dla Ciebie. Może też wyczuwa jakąś presję a wiem jak faceci tego nie lubią :/ będzie dobrze :*

Ola cóz za wspaniała wiadomość o tym kursie :) zaskoczyłaś mnie tą informacją mega pozytywnie :)

AGA cudne jajusze Ci wyszły, jestem normalnie pod wrażeniem, jaki Ty masz talent :)

mala kochanie te spięcie mam nadzieję chwilowe :/ wszystko sobie pewnie wyjaśnicie i będzie znowu dobrze. Nie możesz się poddawać i dopuszczać do siebie najgorszych myśli :)

Libruś i znowu ładny wykres i znowu to samo? tak więc życzę powodzenia w nowym cyklu i fajnie, że Twój m jeszcze taki ogierowaty jest :P ponadto bardzo mi przykro z powodu Twojej siostry :(

muzi, Blondi widzę, że dobrze Wam idzie ze zwalczaniem kilogramów :) jestem z Was dumna, bo sama nie mogę się zmobilizować do tego, by coś z sobą zrobić :/
    karoam jak ja uwielbiam te Twoje poranne zdjęcia na poprawę humoru :)

mauysiu to faktycznie wielki dzień u Was i mam nadzieję, że mam zamiast osuwać się na dól, będzie skakala z radości :D

niom widzisz, tak to u mnie jest:) może któryś enty zakończy się na zielono;) teraz trzymam kciuki za Ciebie:)

a co u Ciebie?

Dodi lubi tę wiadomość

• Muska Autorytet

Wysłany: 27 marca 2013, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Słuchajcie, pogadajmy teraz o owulacji i skokach temperatury. Jak to w końcu jest? Nam w poradni mówiono, że skok znaczy że jest owulacja. Lekarz mi mówi, ze wcale nie, bo skok odnotowuje się dopiero po zmianie chemicznej w organizmie, czyli owu jest przed skokiem... Czytam na ten temat teraz sporo i ile osób, tyle teorii.
    Co wy na ten temat wiecie?

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2013, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    dziewczynki tak żeby Wam ropromienić ten zimny dzień to pochwale się
    godzinkę temu na świat przyszedł nowy mały człoweik ma na imię Ania i wazy 3,5kg to córunia mojej szwagierki :D
    he he he może będę w końcu chrzesną :D

ależ fajnie:) całuski dla maluszka, niech się zdrowo chowa

Fedra lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2013, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muska wrote:
    Słuchajcie, pogadajmy teraz o owulacji i skokach temperatury. Jak to w końcu jest? Nam w poradni mówiono, że skok znaczy że jest owulacja. Lekarz mi mówi, ze wcale nie, bo skok odnotowuje się dopiero po zmianie chemicznej w organizmie, czyli owu jest przed skokiem... Czytam na ten temat teraz sporo i ile osób, tyle teorii.

Muska na ten temat pewnie najwięcej wie nasza mentorka Mayusia :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2013, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muska wrote:

ja będę prowadzić obserwację tego cyklu... i jednocześnie monitoring... i może wtedy się dowiem prawdy:)

Dodi lubi tę wiadomość

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 27 marca 2013, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    Kfjatus wrote:
    No skoro naprawili to aż sprawdziłam czy mogę wstawić avatara, i co? I wywala jak wcześniej...:/

no to im napisałam że z dzisiaj mam info ze nadal jest problem z awatarami...
    a powiedzcie mi czy Wy widzicie normalnie wykresy czy tylko ja mam z tym jakiś przypał?

ja wczoraj jakieś pomniejszone miałam

a.png
    a.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 27 marca 2013, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    ok w takim razie musze powiedzieć mojemu zeby raz jeszcze zerknął czy to na pewno nie problem u mnie chociaż na innych stronach wszystko jest ok a tu nie ehhh...
    jedyny sposób zeby coś ruszyło to pisanie do nich o problemach i sugestiach...
    chociaż ja juz chyba z 5 miesiecy temu im napisałam zeby dodali taki cypelek w wiadomościach "zaznacz wszystko" i "usuń wszystko" mieli dodac i gó..o nie dodali...

no przydalo by sie cos takiego

a.png
    a.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 27 marca 2013, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muska wrote:

też jestem ciekawa

Ilona lubi tę wiadomość

a.png
    a.png
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 27 marca 2013, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kolejna odp od ovu ;)

Witaj ponownie!
    dziękujemy za szybką odpowiedź.
    Obiecujemy posprawdzać to wszystko. Prosimy Cię jednak o cierpliwość i wyrozumiałość.
    W międzyczasie jeśli pojawiają sie u Ciebie tak nietypowe problemy, dobrym pomysłem może być odświeżenie strony, w tym celu naciśnij jednocześnie przyciski CTRL+F5 lub wyczyść bufor swojej przeglądarki. Jeśli nie wiesz w jaki sposób wyczyścić bufor przeglądarki wybierz z jakiej przeglądarki korzystasz i kieruj się poniższymi wskazówkami:
    1. Przeglądarka Chrome
    Otwórz przeglądarkę i na klawiaturze wciśnij jednocześnie przyciski SHIFT+CTRL i trzymając te klawisze raz wciśnij klawisz DELETE.
    W okienku o nazwie "Wyczyść dane przeglądarki" wybierz:
    o Wyczyść poniższe elementy za okres: "od samego początku".
    o Zaznacz wyłącznie "Opróżnij pamięć podręczną". Jeżeli inne opcje są zaznaczone to je odznacz.
    o Kliknij przycisk "Wyczyść dane przeglądarki".

2. Przeglądarka Mozilla FireFox
    Otwórz przeglądarkę i na klawiaturze wciśnij jednocześnie przyciski SHIFT+CTRL i trzymając te klawisze raz wciśnij klawisz DELETE.
    W okienku o nazwie "Wyczyść całą historię" wybierz:
    o Okres do wyczyszczenia: "wszystko".
    o Rozwiń "Szczegóły" klikając na strzałkę w dół o ile nie jest to już rozwinięte.
    o Zaznacz jedynie "Pamięć podręczna". Jeżeli inne opcje są zaznaczone to je odznacz.
    o Kliknij przycisk "Wyczyść teraz".

3. Przeglądarka Windows Internet Explorer
    W okienku o nazwie "Usuwanie historii przeglądania" zaznacz:
    o Wyłącznie opcję "Tymczasowe pliki internetowe". Jeżeli inne opcje są zaznaczone to je odznacz.
    o Kliknij przycisk "Usuń".

Jeszcze raz dziękujemy Ci za przesłanie do nas swoich uwag!

Jeśli masz jeszcze jakiekolwiek pytania lub sugestię napisz do nas. Jesteśmy tutaj dla Ciebie!
    Z pozdrowieniami,
    zespół OvuFriend

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 27 marca 2013, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    za tydzień będe u gina w piatek to się zapytam co ona na to jeśli chodzi o skoki temp i owu :)

Muska, Ilona, Blondi22, Dodi, Libra lubią tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Ilona Autorytet

Wysłany: 27 marca 2013, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondi22 wrote:
    Muska wrote:

też jestem ciekawa

ja też bym się z chęcią coś więcej na ten temat dowiedziała

Moje skarby Wiki i Marcel :)
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 27 marca 2013, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja to mam dzisiaj dzien wymiany wiadomości z ovu, kolejna porcja odemnie dla nich:

Niestety odświeżanie ani czyszenie przeglądarki nic nie daje robie to regularnie i nie jest mi to obce... wykres nadal nie jest na swoim miejscu ale tą kwestię porusze jeszcze z moim specem i jesli nie okaze się to problemem w moim kompie na pewno jeszcze o tym napiszę...
    jeszcze chciałam powrócić do jednej kwestii już dawno temu zgłaszałam żeby mogło się pojawić w wiadomościach przycisk "zaznacz wszystkie" pisaliście państwo że przy najbliższej okazji będziecie coś z tym tematem robić no i niestety do tej pory to się nie pojawiło a było by to naprawde dużym ułatwieniem...
    no i na pewno najwazniejsza rzecz ze nie da się wysyłać prywatnych wiadomości - powiedziałabym że to jest priorytet...
    pisze to wszystko nie tylko w swoim imieniu...
    a w cierpliwość się oczywiście uzbroję ale mam nadzieję ze to wieczność trwać nie będzie...
    pozdrawiam Fedra

Libra lubi tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 27 marca 2013, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    za tydzień będe u gina w piatek to się zapytam co ona na to jeśli chodzi o skoki temp i owu :)

o to bede czekać na info

a.png
    a.png
  • Muska Autorytet

Wysłany: 27 marca 2013, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondi22 wrote:
    Fedra wrote:

o to bede czekać na info

Ja też :)
    Daj nam koniecznie znać co o tym wszystkim sądzi twoja ginekolog.
    Temat niby stary, ale konkretów lekarskich brak.

Blondi22 lubi tę wiadomość

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • Muska Autorytet

Wysłany: 27 marca 2013, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oki, ja uciekam póki co.
    Postaram się jeszcze wieczorem zajrzeć.
    Najpóźniej jutro rano ;)
    Miłego wieczorka życzę!
    Buziaki, papatki itp ;)

Fedra, Blondi22, Ilona, Dodi lubią tę wiadomość

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 27 marca 2013, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muska wrote:
    Blondi22 wrote:
    Fedra wrote:

o to bede czekać na info

Ja też :)
    Daj nam koniecznie znać co o tym wszystkim sądzi twoja ginekolog.
    Temat niby stary, ale konkretów lekarskich brak.

dopytam sie jej bo nie do końca pamiętam co mi mówiła ginka z Kliniki ale jeśli dobrze pamiętam to skok temp nie oznacza owu może być już po owu... ale niechcę wprowadzać w błąd i się dopytam dokładnie :)

Libra lubi tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 27 marca 2013, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pa Muska spokojnego dnia zyczę :)

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
‹‹ 2163 2164 2165 2166 2167 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ