plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
ok w takim razie musze powiedzieć mojemu zeby raz jeszcze zerknął czy to na pewno nie problem u mnie chociaż na innych stronach wszystko jest ok a tu nie ehhh...
jedyny sposób zeby coś ruszyło to pisanie do nich o problemach i sugestiach...
chociaż ja juz chyba z 5 miesiecy temu im napisałam zeby dodali taki cypelek w wiadomościach "zaznacz wszystko" i "usuń wszystko" mieli dodac i gó..o nie dodali...Kfjatus, Blondi22, Dodi lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyFedra wrote:dziewczynki tak żeby Wam ropromienić ten zimny dzień to pochwale się
godzinkę temu na świat przyszedł nowy mały człoweik ma na imię Ania i wazy 3,5kg to córunia mojej szwagierki
he he he może będę w końcu chrzesną
Anie to fajne dziewczynyFedra lubi tę wiadomość
-
Ilona wrote:kiti wrote:cześć dziewczęta
ja już w domku i też musze się wziąść za ogarnięcie domkum w nocy będzie to trzeba się oporządzić
Ilona a gdzie wybyłaś jeśli można wiedzieć?
Mój m pracuje w Niemczech i ja puki co w Polsce siedze bo studia skończyć trzeba jak już się zaczełoale ja tylko skończę to też do niego jadęęęę
Kiti ja też w Niemczech, dojechałam do M ok. 1,5 roku temu.
Aaaaa, to tłumaczy sprawę pierogów
Ilona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDodi wrote:DZIEŃ DOBRY!!!!!!!!!!!
Witajcie dziewczyny po krótkiej przerwiezabrałam się wczoraj do nadrabiania Was, ale zasnęłam
dzisiaj rano chciałam kontynuować i znowu nic z tego, bo znowu usnęłam
Effciu mam nadzieje, że Twój m zmieni jeszcze podejście do sprawy i będzie chciał też robić to wszystko dla Was obojga a nie tylko dla Ciebie. Może też wyczuwa jakąś presję a wiem jak faceci tego nie lubiąbędzie dobrze :*
Ola cóz za wspaniała wiadomość o tym kursiezaskoczyłaś mnie tą informacją mega pozytywnie
AGA cudne jajusze Ci wyszły, jestem normalnie pod wrażeniem, jaki Ty masz talent
mala kochanie te spięcie mam nadzieję chwilowewszystko sobie pewnie wyjaśnicie i będzie znowu dobrze. Nie możesz się poddawać i dopuszczać do siebie najgorszych myśli
Libruś i znowu ładny wykres i znowu to samo? tak więc życzę powodzenia w nowym cyklu i fajnie, że Twój m jeszcze taki ogierowaty jestponadto bardzo mi przykro z powodu Twojej siostry
muzi, Blondi widzę, że dobrze Wam idzie ze zwalczaniem kilogramówjestem z Was dumna, bo sama nie mogę się zmobilizować do tego, by coś z sobą zrobić
karoam jak ja uwielbiam te Twoje poranne zdjęcia na poprawę humoru
mauysiu to faktycznie wielki dzień u Was i mam nadzieję, że mam zamiast osuwać się na dól, będzie skakala z radości
niom widzisz, tak to u mnie jest:) może któryś enty zakończy się na zielono;) teraz trzymam kciuki za Ciebie:)
a co u Ciebie?Dodi lubi tę wiadomość
-
Słuchajcie, pogadajmy teraz o owulacji i skokach temperatury. Jak to w końcu jest? Nam w poradni mówiono, że skok znaczy że jest owulacja. Lekarz mi mówi, ze wcale nie, bo skok odnotowuje się dopiero po zmianie chemicznej w organizmie, czyli owu jest przed skokiem... Czytam na ten temat teraz sporo i ile osób, tyle teorii.
Co wy na ten temat wiecie? -
nick nieaktualnyFedra wrote:dziewczynki tak żeby Wam ropromienić ten zimny dzień to pochwale się
godzinkę temu na świat przyszedł nowy mały człoweik ma na imię Ania i wazy 3,5kg to córunia mojej szwagierki
he he he może będę w końcu chrzesną
ależ fajnie:) całuski dla maluszka, niech się zdrowo chowaFedra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMuska wrote:Słuchajcie, pogadajmy teraz o owulacji i skokach temperatury. Jak to w końcu jest? Nam w poradni mówiono, że skok znaczy że jest owulacja. Lekarz mi mówi, ze wcale nie, bo skok odnotowuje się dopiero po zmianie chemicznej w organizmie, czyli owu jest przed skokiem... Czytam na ten temat teraz sporo i ile osób, tyle teorii.
Co wy na ten temat wiecie?
Muska na ten temat pewnie najwięcej wie nasza mentorka Mayusia -
nick nieaktualnyMuska wrote:Słuchajcie, pogadajmy teraz o owulacji i skokach temperatury. Jak to w końcu jest? Nam w poradni mówiono, że skok znaczy że jest owulacja. Lekarz mi mówi, ze wcale nie, bo skok odnotowuje się dopiero po zmianie chemicznej w organizmie, czyli owu jest przed skokiem... Czytam na ten temat teraz sporo i ile osób, tyle teorii.
ja będę prowadzić obserwację tego cyklu... i jednocześnie monitoring... i może wtedy się dowiem prawdy:)Dodi lubi tę wiadomość
-
Fedra wrote:Kfjatus wrote:No skoro naprawili to aż sprawdziłam czy mogę wstawić avatara, i co? I wywala jak wcześniej...
no to im napisałam że z dzisiaj mam info ze nadal jest problem z awatarami...
a powiedzcie mi czy Wy widzicie normalnie wykresy czy tylko ja mam z tym jakiś przypał?
ja wczoraj jakieś pomniejszone miałam -
Fedra wrote:ok w takim razie musze powiedzieć mojemu zeby raz jeszcze zerknął czy to na pewno nie problem u mnie chociaż na innych stronach wszystko jest ok a tu nie ehhh...
jedyny sposób zeby coś ruszyło to pisanie do nich o problemach i sugestiach...
chociaż ja juz chyba z 5 miesiecy temu im napisałam zeby dodali taki cypelek w wiadomościach "zaznacz wszystko" i "usuń wszystko" mieli dodac i gó..o nie dodali...
no przydalo by sie cos takiego -
Muska wrote:Słuchajcie, pogadajmy teraz o owulacji i skokach temperatury. Jak to w końcu jest? Nam w poradni mówiono, że skok znaczy że jest owulacja. Lekarz mi mówi, ze wcale nie, bo skok odnotowuje się dopiero po zmianie chemicznej w organizmie, czyli owu jest przed skokiem... Czytam na ten temat teraz sporo i ile osób, tyle teorii.
też jestem ciekawaIlona lubi tę wiadomość
-
kolejna odp od ovu
Witaj ponownie!
dziękujemy za szybką odpowiedź.
Obiecujemy posprawdzać to wszystko. Prosimy Cię jednak o cierpliwość i wyrozumiałość.
W międzyczasie jeśli pojawiają sie u Ciebie tak nietypowe problemy, dobrym pomysłem może być odświeżenie strony, w tym celu naciśnij jednocześnie przyciski CTRL+F5 lub wyczyść bufor swojej przeglądarki. Jeśli nie wiesz w jaki sposób wyczyścić bufor przeglądarki wybierz z jakiej przeglądarki korzystasz i kieruj się poniższymi wskazówkami:
1. Przeglądarka Chrome
Otwórz przeglądarkę i na klawiaturze wciśnij jednocześnie przyciski SHIFT+CTRL i trzymając te klawisze raz wciśnij klawisz DELETE.
W okienku o nazwie "Wyczyść dane przeglądarki" wybierz:
o Wyczyść poniższe elementy za okres: "od samego początku".
o Zaznacz wyłącznie "Opróżnij pamięć podręczną". Jeżeli inne opcje są zaznaczone to je odznacz.
o Kliknij przycisk "Wyczyść dane przeglądarki".
2. Przeglądarka Mozilla FireFox
Otwórz przeglądarkę i na klawiaturze wciśnij jednocześnie przyciski SHIFT+CTRL i trzymając te klawisze raz wciśnij klawisz DELETE.
W okienku o nazwie "Wyczyść całą historię" wybierz:
o Okres do wyczyszczenia: "wszystko".
o Rozwiń "Szczegóły" klikając na strzałkę w dół o ile nie jest to już rozwinięte.
o Zaznacz jedynie "Pamięć podręczna". Jeżeli inne opcje są zaznaczone to je odznacz.
o Kliknij przycisk "Wyczyść teraz".
3. Przeglądarka Windows Internet Explorer
W okienku o nazwie "Usuwanie historii przeglądania" zaznacz:
o Wyłącznie opcję "Tymczasowe pliki internetowe". Jeżeli inne opcje są zaznaczone to je odznacz.
o Kliknij przycisk "Usuń".
Jeszcze raz dziękujemy Ci za przesłanie do nas swoich uwag!
Jeśli masz jeszcze jakiekolwiek pytania lub sugestię napisz do nas. Jesteśmy tutaj dla Ciebie!
Z pozdrowieniami,
zespół OvuFriend17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Blondi22 wrote:Muska wrote:Słuchajcie, pogadajmy teraz o owulacji i skokach temperatury. Jak to w końcu jest? Nam w poradni mówiono, że skok znaczy że jest owulacja. Lekarz mi mówi, ze wcale nie, bo skok odnotowuje się dopiero po zmianie chemicznej w organizmie, czyli owu jest przed skokiem... Czytam na ten temat teraz sporo i ile osób, tyle teorii.
też jestem ciekawa
ja też bym się z chęcią coś więcej na ten temat dowiedziałaMoje skarby Wiki i Marcel
-
ja to mam dzisiaj dzien wymiany wiadomości z ovu, kolejna porcja odemnie dla nich:
Niestety odświeżanie ani czyszenie przeglądarki nic nie daje robie to regularnie i nie jest mi to obce... wykres nadal nie jest na swoim miejscu ale tą kwestię porusze jeszcze z moim specem i jesli nie okaze się to problemem w moim kompie na pewno jeszcze o tym napiszę...
jeszcze chciałam powrócić do jednej kwestii już dawno temu zgłaszałam żeby mogło się pojawić w wiadomościach przycisk "zaznacz wszystkie" pisaliście państwo że przy najbliższej okazji będziecie coś z tym tematem robić no i niestety do tej pory to się nie pojawiło a było by to naprawde dużym ułatwieniem...
no i na pewno najwazniejsza rzecz ze nie da się wysyłać prywatnych wiadomości - powiedziałabym że to jest priorytet...
pisze to wszystko nie tylko w swoim imieniu...
a w cierpliwość się oczywiście uzbroję ale mam nadzieję ze to wieczność trwać nie będzie...
pozdrawiam FedraLibra lubi tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
Blondi22 wrote:Fedra wrote:za tydzień będe u gina w piatek to się zapytam co ona na to jeśli chodzi o skoki temp i owu
o to bede czekać na info
Ja też
Daj nam koniecznie znać co o tym wszystkim sądzi twoja ginekolog.
Temat niby stary, ale konkretów lekarskich brak.
Blondi22 lubi tę wiadomość
-
Muska wrote:Blondi22 wrote:Fedra wrote:za tydzień będe u gina w piatek to się zapytam co ona na to jeśli chodzi o skoki temp i owu
o to bede czekać na info
Ja też
Daj nam koniecznie znać co o tym wszystkim sądzi twoja ginekolog.
Temat niby stary, ale konkretów lekarskich brak.
dopytam sie jej bo nie do końca pamiętam co mi mówiła ginka z Kliniki ale jeśli dobrze pamiętam to skok temp nie oznacza owu może być już po owu... ale niechcę wprowadzać w błąd i się dopytam dokładnieLibra lubi tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi