X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 27 marca 2013, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kochane normalnie nie czytam ,ale uciekam do wyrka połamało mnie jeszcze dziś okna myłam ehhhhh normalnie taki dzis dzień koszmarny jutro moze bedzie ok ,ale nadrobię ja się podleczę !!!!!buzaki papapa

Fedra lubi tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• Dodi Autorytet

Wysłany: 27 marca 2013, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra ja też mam rozjechany wykres, ale standardowo jak to zawsze w życiu bywa jak ktoś z czegoś nie korzysta to nie jest w stanie sprawdzić jakie błędy się pojawiają :/ podejrzewam, że osoby z administracji nie prowadzą wykresików :)

Libra u mnie jakoś tak pesymistycznie... w tym miesiącu fasolki nie będzie znowu, szyjka już nisko i zdaje się być otwarta... mnie się chyba już nie chce :( po ostatniej awanturze stwierdziłam, że nie będę nalegać i nie mówię nic na temat ciąży... ani po zlości ani po dobroci...może też dlatego nie wchodzę już tak często na forum albo inaczej, nie udzielam się za bardzo choć oczywiście bardzo jestem ciekawa co tam u Was :)
    Wszystkim Wam życzę powodzenia a ja poczekam na jakieś niespodziewane szczęście ...

29.04.13(8t 2d) [*]/kolejna szansa 24.11.13relgh371jzp75q9n.png
    1995fd7a4d57bc6e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2013, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    Muska wrote:
    Słuchajcie, pogadajmy teraz o owulacji i skokach temperatury. Jak to w końcu jest? Nam w poradni mówiono, że skok znaczy że jest owulacja. Lekarz mi mówi, ze wcale nie, bo skok odnotowuje się dopiero po zmianie chemicznej w organizmie, czyli owu jest przed skokiem... Czytam na ten temat teraz sporo i ile osób, tyle teorii.
    Co wy na ten temat wiecie?

ja będę prowadzić obserwację tego cyklu... i jednocześnie monitoring... i może wtedy się dowiem prawdy:)

i się wlasnie dowiedziałam, że z mojego monitoringu nici... ginek sie rozchorował i nie będzie go do końca przyszłego tygodnia.... mogę się zapisać na 9.04., ale nie wiem czy jest sens, bo to będzie mój 15dc...??

• Dodi Autorytet

Wysłany: 27 marca 2013, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ojjj... to fatalnie :/ zdaje się kochana, że u Ciebie to będzie trochę późno bo z tego co kojarzę, wcześniej masz owulkę...

1995fd7a4d57bc6e.png
  • zbikowa Autorytet

Wysłany: 27 marca 2013, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    ja to mam dzisiaj dzien wymiany wiadomości z ovu, kolejna porcja odemnie dla nich:

Niestety odświeżanie ani czyszenie przeglądarki nic nie daje robie to regularnie i nie jest mi to obce... wykres nadal nie jest na swoim miejscu ale tą kwestię porusze jeszcze z moim specem i jesli nie okaze się to problemem w moim kompie na pewno jeszcze o tym napiszę...
    jeszcze chciałam powrócić do jednej kwestii już dawno temu zgłaszałam żeby mogło się pojawić w wiadomościach przycisk "zaznacz wszystkie" pisaliście państwo że przy najbliższej okazji będziecie coś z tym tematem robić no i niestety do tej pory to się nie pojawiło a było by to naprawde dużym ułatwieniem...
    no i na pewno najwazniejsza rzecz ze nie da się wysyłać prywatnych wiadomości - powiedziałabym że to jest priorytet...
    pisze to wszystko nie tylko w swoim imieniu...
    a w cierpliwość się oczywiście uzbroję ale mam nadzieję ze to wieczność trwać nie będzie...
    pozdrawiam Fedra

Moj wyres tez sie rozjezdza, jedyne co mi przychodzi do glowy to wyslac im print screen jak to wyglada ;)

z tym ze na razie go nie uzywam, bo plan jest taki ze przez pierwsze 3 miechy staran podchodzimy do calej akcji w sposob tylko i wylacznie przyjemny i dopiero potem postanowilam mierzyc temperature, badac sluz itp. No coz, jak sie teraz nie uda to zaczynam od nastepnego cyklu.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2013, 15:30

Ilona, Libra, Dodi lubią tę wiadomość

• Ilona Autorytet

Wysłany: 27 marca 2013, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    Libra wrote:
    Muska wrote:
    Słuchajcie, pogadajmy teraz o owulacji i skokach temperatury. Jak to w końcu jest? Nam w poradni mówiono, że skok znaczy że jest owulacja. Lekarz mi mówi, ze wcale nie, bo skok odnotowuje się dopiero po zmianie chemicznej w organizmie, czyli owu jest przed skokiem... Czytam na ten temat teraz sporo i ile osób, tyle teorii.

ja będę prowadzić obserwację tego cyklu... i jednocześnie monitoring... i może wtedy się dowiem prawdy:)

i się wlasnie dowiedziałam, że z mojego monitoringu nici... ginek sie rozchorował i nie będzie go do końca przyszłego tygodnia.... mogę się zapisać na 9.04., ale nie wiem czy jest sens, bo to będzie mój 15dc...??

Kurde to faktycznie nie miał się kiedy rozchorować.
    Libra a kiedy masz owulke zazwyczaj? Moze jak pójdziesz 15dc to jeszcze nie będzie zapóźno.

Moje skarby Wiki i Marcel :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2013, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodi wrote:
    Fedra ja też mam rozjechany wykres, ale standardowo jak to zawsze w życiu bywa jak ktoś z czegoś nie korzysta to nie jest w stanie sprawdzić jakie błędy się pojawiają :/ podejrzewam, że osoby z administracji nie prowadzą wykresików :)

Libra u mnie jakoś tak pesymistycznie... w tym miesiącu fasolki nie będzie znowu, szyjka już nisko i zdaje się być otwarta... mnie się chyba już nie chce :( po ostatniej awanturze stwierdziłam, że nie będę nalegać i nie mówię nic na temat ciąży... ani po zlości ani po dobroci...może też dlatego nie wchodzę już tak często na forum albo inaczej, nie udzielam się za bardzo choć oczywiście bardzo jestem ciekawa co tam u Was :)
    Wszystkim Wam życzę powodzenia a ja poczekam na jakieś niespodziewane szczęście ...

oj Dodi... cos czułam, że jest nie tak i dlatego się zapytałam... mam nadzieję, że to wina tej wstrętnej pogody... i jak będzie słoneczko, to się wszystkim nastroje poprawią:* zaglądnij do nas choć na chwilkę:* i trzymaj się kochana:*

Dodi lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2013, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodi wrote:
    ojjj... to fatalnie :/ zdaje się kochana, że u Ciebie to będzie trochę późno bo z tego co kojarzę, wcześniej masz owulkę...

trudno... to w następnym cyklu pójdę... nie pali się;) zdążę:)

Dodi, Ilona lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2013, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ilona wrote:
    Libra wrote:
    Libra wrote:
    Muska wrote:

Kurde to faktycznie nie miał się kiedy rozchorować.
    Libra a kiedy masz owulke zazwyczaj? Moze jak pójdziesz 15dc to jeszcze nie będzie zapóźno.

między 10 a 13 dniem, bynajmniej tak wychodzi z prowadzonych przeze mnie wykresów:) własnie chciałam ustalić, czy moje wykresy nie kłamią:D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2013, 15:34

Ilona lubi tę wiadomość

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 27 marca 2013, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    Muska wrote:
    Blondi22 wrote:
    Fedra wrote:
    za tydzień będe u gina w piatek to się zapytam co ona na to jeśli chodzi o skoki temp i owu :)

o to bede czekać na info

Ja też :)
    Daj nam koniecznie znać co o tym wszystkim sądzi twoja ginekolog.
    Temat niby stary, ale konkretów lekarskich brak.

dopytam sie jej bo nie do końca pamiętam co mi mówiła ginka z Kliniki ale jeśli dobrze pamiętam to skok temp nie oznacza owu może być już po owu... ale niechcę wprowadzać w błąd i się dopytam dokładnie :)

o to moze u nmnie by była jeszcze szansa na fasolke jka by tak było;)

a.png
    a.png
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 27 marca 2013, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny prośba do Was zgłaszajcie takie rzeczy jak rozjeżdzajacy wykres bo potem mi piszą ze nie odnotowali takich problemów im więcej z Nas zgłosi problem tym większy dla nich sygnał że jest problem a ja przy tym nie wyjdę na laskę z problemami :P

Libra Kochana anie mozesz iśc do innego gina... no i tak 15dc w Twoim przypadku zdecydowanie za późno co innego u mnie bo u mnie to wtedy jeszcze przed owu :P

oj Dodi nie fajnie a kurcze myślałam ze skutecznie te Wasze wstrętne @ w górach zakopałam no cóż i na tym polu jak widac poległam :(

Kajutka oj Ty i po co Ci było to mycie okien no nic kuruj się i wracaj do Nas :)

Zbikowa gratuluje podejścia do tematu :)

Dodi, Libra, zbikowa lubią tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Dodi Autorytet

Wysłany: 27 marca 2013, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    Dodi wrote:

Twoje nastawienie kochana jest godne naśladowania, jestem z Ciebie normalnie dumna, jak i z Twojego m oczywiście, że również tak poważnie podchodzi do sprawy :)
    Jak tylko będę miała możliwość to oczywiście, że będę zerkać, ale napewno nie tak jak do tej pory, że wszystko rzucałam i siedziałam przed kompem ;)
    Kochane jesteście i Was nie opuszczę :*

Libra, Blondi22 lubią tę wiadomość

1995fd7a4d57bc6e.png
  • Dodi Autorytet

Wysłany: 27 marca 2013, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedruś @ to Ty może i odgoniłabyś, ale ustawić mojego m zgodnie z owu to chyba nikt nie potrafi, więc innego finału napewno nie będzie, ale nie wiem jak długo jeszcze...
    Kaja ja też dzis z oknami walczyłam i coś mnie rozpala, ale nie dam się :) a Ty się kochana kuruj szybciutko żeby Cię na amen nie rozłożyło

1995fd7a4d57bc6e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2013, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodi wrote:
    Libra wrote:
    Dodi wrote:

Twoje nastawienie kochana jest godne naśladowania, jestem z Ciebie normalnie dumna, jak i z Twojego m oczywiście, że również tak poważnie podchodzi do sprawy :)
    Jak tylko będę miała możliwość to oczywiście, że będę zerkać, ale napewno nie tak jak do tej pory, że wszystko rzucałam i siedziałam przed kompem ;)
    Kochane jesteście i Was nie opuszczę :*

ja tez trochę z przesiadywaniem tutaj muszę ograniczyć... ciężki okres się zaczyna... zatrudniamy robotników sezonowych i mam trochę dodatkowej roboty... już mi się kupka papierów uzbierała... obrobie 1 papier przynoszą 3...:)
    dobra.. mykam dzioewczęta:) wieczorem wpadnę jeszcze poczytać;) trzymta się;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2013, 15:48

Dodi, Blondi22, Fedra lubią tę wiadomość

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 27 marca 2013, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też zmykam moze wieczorkiem zajrze
    pa;)

Fedra lubi tę wiadomość

a.png
    a.png
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 27 marca 2013, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i ja się odmeldowywuje :0
    buziam wszystkie :)
    czy ktoś wie co się dzieje z Ami??

Dodi lubi tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Ilona Autorytet

Wysłany: 27 marca 2013, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie przyszła do mnie wstrętna @, ehh no trudno.
    Biorę przykład z Libry, głowa do góry, pierś do przodu. Jak nie teraz to może w następnym cyklu.

Dodi, Libra lubią tę wiadomość

Moje skarby Wiki i Marcel :)
  • Dodi Autorytet

Wysłany: 27 marca 2013, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to ja też uciekam :) jadę do sklepu jeszcze a potem na zumbę ;)
    miłego wieczoru życzę Wszystkim koleżankom, gdybym się już dzisiaj nie pojawiła :*

Libra, magdzia26 lubią tę wiadomość

1995fd7a4d57bc6e.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 27 marca 2013, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dodi rozłorzyło na maxsa głowa ruszac nie moge kości łamie wszystkie mięśnie mnie bolo i znów na te świeta mnie rozłoży koszmar jakiś ehhhh nie 1 i nie ostatni pewnie ,,,,,,,buzaole zozole i trzymam kciuki za wasze safolindy oooooby były szybko papapap

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 27 marca 2013, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej babeczki :) jak tam minął wam dzionek ? mnie dziś całkiem rozłożyło nie dość że gardło boli okropnie to doszło jeszcze zimno i obniżona temp ciała aż do 36.4 :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2013, 19:53

W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke :(
‹‹ 2164 2165 2166 2167 2168 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ