plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
mauysia wrote:mauysia wrote:Na podobnej zasadzie Shagga została przez niektóre ochrzczona Saggą, Wosebka - Wosabką, a Fedra - Fredą
Najbardziej mi się podobało jak mała przechrzciła zbikową na "zbzikowaną" - to dla mnie hit miesiąca
Bo jedno drugiego nie wyklucza przecież.
-
nick nieaktualnyKfjatus wrote:Ruciu to się dziecko dokształci przed czasem
. A Kinga to bardzo ładne imię
Jak na 9 latkę ma łeb jak sklep w tych tematachPrzynajmniej nie będe musiała jej w przyszłości wszystkiego tłumaczyć
Muska, Blondi22, Shagga_80, Dodi lubią tę wiadomość
-
Rucia wrote:Kfjatus wrote:Ruciu to się dziecko dokształci przed czasem
. A Kinga to bardzo ładne imię
Jak na 9 latkę ma łeb jak sklep w tych tematachPrzynajmniej nie będe musiała jej w przyszłości wszystkiego tłumaczyć
Niech ją zatrudnią w szkole jako wykładowce przedmiotu Wychowanie do życia w rodzinie. Wszystko opowie co trzeba
.
Rucia, mauysia, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Koleżanka naszej wykształconej Kingi dostaje w szkole miesiączkę a Kinia na to: "Nie martw się, to tylko krwawienie z dróg rodnych spowodowane złuszczaniem się i wydalaniem przez pochwę fragmentów błony śluzowej jamy trzonu macicy, w której nie zagnieździło się zapłodnione jajo płodowe"
Kfjatus, Rucia, mauysia, Muska, gocha04, Blondi22, Fedra, a-koczek, Shagga_80, Dodi lubią tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:Koleżanka naszej wykształconej Kingi dostaje w szkole miesiączkę a Kinia na to: "Nie martw się, to tylko krwawienie z dróg rodnych spowodowane złuszczaniem się i wydalaniem przez pochwę fragmentów błony śluzowej jamy trzonu macicy, w której nie zagnieździło się zapłodnione jajo płodowe"
Ale trochę wcześniej spyta czy dziewczynki są już po owulacji -
mauysia wrote:mauysia wrote:Na podobnej zasadzie Shagga została przez niektóre ochrzczona Saggą, Wosebka - Wosabką, a Fedra - Fredą
Najbardziej mi się podobało jak mała przechrzciła zbikową na "zbzikowaną" - to dla mnie hit miesiąca
ej no co literki mi się pomieszały każdej się może zdarzyćmauysia, Shagga_80 lubią tę wiadomość
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:Koleżanka naszej wykształconej Kingi dostaje w szkole miesiączkę a Kinia na to: "Nie martw się, to tylko krwawienie z dróg rodnych spowodowane złuszczaniem się i wydalaniem przez pochwę fragmentów błony śluzowej jamy trzonu macicy, w której nie zagnieździło się zapłodnione jajo płodowe"
Nieuniknione, że tak właśnie będzieShagga_80 lubi tę wiadomość
-
cześć dziewczyny w piątek, nareeeeszcie! jestem taka senna i zmęczona, że nawet nie dam rady myśleć.
Wczoraj o 20 zasnęłam w opakowaniu, jak przebudziłam się po 00:00 to do 2 się kręciłam i nie mogłam zasnąć. Jeszcze kubek się pobił i hałasu narobił.
Rucia ty agentko. Uśmiałam się z tego tekstu, że zapomniałaś o urodzinach M, bo zawsze były wiosną, a jest zima hehe I pozdrowienia dla Kingi. Swoją drogą to ona nie chodzi do szkoły? Jak dobrze się orientuje to ferii chyba teraz nikt nie ma. Czy nie daj Boże znowu się jej pochorowało?
Muzarciu będziemy o tobie pamiętać, a Ty składaj się tam szybko do kupy! Konto jak usuniesz to przecież żaden problem stworzyć nowe.
Dodi fajnie betka ci przyrasta.mauysia, AGA 30, Dodi lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
nick nieaktualnyHej
Od dłuższej chwili tu jestem, z małą przerwą na śniadanie MłodegoTeraz wsuwam kanapki ja, więc mam chwilę na forum
Ola - wypatrzyłaś mnie widzę...tak na marginesie to ja jak dowiedziałam się o ciąży miałam zakwasy w tzytzkach (od niewygodnego spania
) i byłam pokłócona ze Starym, hehehe...a więc masz 50% szans,że i Twoje objawy są ciążowe :p
Muska - trzymam kciuki za Twój cykl...chociaż jak się wpatruję to po 1 jak dla mnie te 2 tempki sprzed owulacji są albo zawyżone (nie wiem może nie wyspana byłaś, stres miałaś albo coś, że tempka jest za wysoka) i nie brałabym ich pod uwagę, a wtedy linię podstawową ja przyjęłabym na poziomie 36,6 - Twoje pomiary są więc nieco ponad "moją" kreską...swoją drogą nie wiem jak ovufriend wyznaczę tę linię
Rucia - ja przy Kubie tak miałam, że w okolicy terminu @ miałam objawy jak na @ , na wizytę 1-szą do ginki czekałam 3 tyogdnie i w tym czasie wszystko ustąpiło...byłam pewna,że to już po wszystkim...jak wiesz, nie było po wszystkimTak więc nie martw się zawczasu
Jeszcze ponarzekasz na objawy
Nooo, nawymądrzałam się, zjadłam śniadanko, chwilkę posiedzę i spadam:)
Rucia, mauysia, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnygocha04 wrote:cześć dziewczyny w piątek, nareeeeszcie! jestem taka senna i zmęczona, że nawet nie dam rady myśleć.
Wczoraj o 20 zasnęłam w opakowaniu, jak przebudziłam się po 00:00 to do 2 się kręciłam i nie mogłam zasnąć. Jeszcze kubek się pobił i hałasu narobił.
Rucia ty agentko. Uśmiałam się z tego tekstu, że zapomniałaś o urodzinach M, bo zawsze były wiosną, a jest zima hehe I pozdrowienia dla Kingi. Swoją drogą to ona nie chodzi do szkoły? Jak dobrze się orientuje to ferii chyba teraz nikt nie ma. Czy nie daj Boże znowu się jej pochorowało?
Muzarciu będziemy o tobie pamiętać, a Ty składaj się tam szybko do kupy! Konto jak usuniesz to przecież żaden problem stworzyć nowe.
Dodi fajnie betka ci przyrasta.
Gosiu w związku z katarem dzisiaj zastrajkowałyśmy. Wole ją podkurować i od poniedziałku puścić do szkoły. -
nick nieaktualny
-
a no widzisz, czyli zgadłam, że coś jest na rzeczy. To pewnie pod kuruj swoje dziecię i niech nowy tydzień rozpocznie zdrowa, bo teraz jakieś paskudztwo panuje i nie ma co przeginać.
Rucia lubi tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 OVIklinika
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
Ola_czeka wrote:Shagga i jak powiedziałaś Staremu o ciąży? Mieliście ciche dni i na migi mu brzuch pokazywałaś i symulowałaś wymioty? Mam nadzieję, że nie, bo mógłby zrozumieć, że na widok jego brzucha chce Ci się rzygać.
Ola ale Ty masz pomysły. Boki zrywam heheh.Kfjatus, Rucia lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 OVIklinika