plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOla ja zaczęłam mówić na Mauysię " Mayuś ", bo tak jest krócej i prościej
Z resztą Muzarcia jest Muzi , Fedra - Fredzia, Shagga - Shagguś, Amicizia - Ami, Libra- Libruś, Liberka, itp itd.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2013, 08:12
Kfjatus, Fedra lubią tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:Mauysia Ty mnie powiedz jak to z Tobą jest, bo widzę, że dziewczęta zwracają się do Ciebie per Mayuś, czyli prawie jak Majuś a ja zawsze myślałam, że jesteś Marysią z wadą wymowy.
Bo mam imieniny 3 maja, więc czując to w kościach, dziewczyny zmodyfikowały mojego nicka -
nick nieaktualny
-
Ola_czeka wrote:Rucia wrote:Ola_czeka wrote:A Ola to w skrócie Ola.
Jak to przed chwilą powiedziała moja córcia - Czekajka
Łaaaaaaaaaaaadnie! Szkoda, że nie wymyśliła tego zanim założyłam konto:(
Albo "czek-OLA-da"
EDIT: albo nie, bo jeszcze ktoś by pomyślał, że rozdajesz jakieś czeki...Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2013, 08:23
Rucia, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymauysia wrote:Rucia wrote:Ola_czeka wrote:A Ola to w skrócie Ola.
Jak to przed chwilą powiedziała moja córcia - Czekajka
Rutka, to Ty czytasz całego naszego czata Kindze na żywo??
POZDROWIENIA DLA KINGI
Mayuś ona non stop ze mną siedzi, przeżywa wszystko ze mną z wami, wie która z was jest w ciąży, która nie jest, która się leczyTaki mój mały pomocnik
mauysia, Blondi22, Fedra, Shagga_80, Dodi lubią tę wiadomość
-
mauysia wrote:Na podobnej zasadzie Shagga została przez niektóre ochrzczona Saggą, Wosebka - Wosabką, a Fedra - Fredą
Najbardziej mi się podobało jak mała przechrzciła zbikową na "zbzikowaną" - to dla mnie hit miesiącaKfjatus, Rucia, Fedra, Shagga_80, AGA 30, Effcia28, Dodi lubią tę wiadomość