X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Kfjatus Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2013, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Kobity z otwartego okna zapachniało wiosną!!! Z Anglii do Polski leci się cyrka 2 godziny, więc o Waszej 14 otwierajcie okna!!!!

Ok, zrobimy Olu jak mówisz :D

1221648qmrgggy559.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 kwietnia 2013, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Shagga i jak powiedziałaś Staremu o ciąży? Mieliście ciche dni i na migi mu brzuch pokazywałaś i symulowałaś wymioty? Mam nadzieję, że nie, bo mógłby zrozumieć, że na widok jego brzucha chce Ci się rzygać.

Hehehe, przemogłam się i nawet zaprosiłam do robienia testu :)
    Ale powinnam była nie odzywać się do Niego...i nawet w ramach protestu nue robić testu robić :p

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2013, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Ola_czeka wrote:
    Shagga i jak powiedziałaś Staremu o ciąży? Mieliście ciche dni i na migi mu brzuch pokazywałaś i symulowałaś wymioty? Mam nadzieję, że nie, bo mógłby zrozumieć, że na widok jego brzucha chce Ci się rzygać.

Ale powinnam była nie odzywać się do Niego...i nawet w ramach protestu nue robić testu robić :p

Więcej, z tego całego focha nie powinnaś była w ogóle zachodzić w ciążę!!

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2013, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Kobity z otwartego okna zapachniało wiosną!!! Z Anglii do Polski leci się cyrka 2 godziny, więc o Waszej 14 otwierajcie okna!!!!

Ola to chyba naprawdę nadchodzi wiosna takie słoneczko u nas :) na trzy chuchamy w stronę słonka i wysyłamy dziewczętom niech też mają wiosnę :)

W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke :(
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2013, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kfjatus wrote:
    Ola_czeka wrote:

Ok, zrobimy Olu jak mówisz :D

Jak to zdanie cudownie brzmi i łechta moje dyktatorskie zapędy!

Shagga_80, Kfjatus, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 kwietnia 2013, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Shagga_80 wrote:
    Ola_czeka wrote:

Gdybym to robiła dla Niego, to od dawna powinnam była podwiązać sobie jajowody :p

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2013, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala29_ wrote:
    Ola_czeka wrote:

Ola to chyba naprawdę nadchodzi wiosna takie słoneczko u nas :) na trzy chuchamy w stronę słonka i wysyłamy dziewczętom niech też mają wiosnę :)

mala, a kiedy my się w ogóle widzimy?

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2013, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a u mnie pochmurnie ale naszczrscie nic nie pada ;)

Ola_czeka lubi tę wiadomość

a.png
    a.png
  • Kfjatus Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2013, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola ale to takie jednorazowe posłuszeństwo, więc se nie nastawiaj zbytnio, że tak zawsze będzie :P.

Ola_czeka, Shagga_80, Fedra lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2013, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Ola_czeka wrote:
    Shagga_80 wrote:
    Ola_czeka wrote:

Gdybym to robiła dla Niego, to od dawna powinnam była podwiązać sobie jajowody :p

Mój związek musi być w bardzo złej kondycji, bo im gorzej mówisz o swoim
    Starym, tym większy mam do Ciebie sentyment.

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 kwietnia 2013, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Shagga_80 wrote:
    Ola_czeka wrote:
    Shagga_80 wrote:
    Ola_czeka wrote:

Mój związek musi być w bardzo złej kondycji, bo im gorzej mówisz o swoim
    Starym, tym większy mam do Ciebie sentyment.

Hehehe, ja już przywykłam, że moje małżeństwo jest dalekie od tych z telenowel :) I nauczyłam się cieszyć jeśli nie skaczemy sobie do gardeł :p

• Kfjatus Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2013, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola tylko mi się wydaje, że Ty jesteś bardzo zagubiona w tym wszystkim (nie chcę się wymądrzać), ale u Shaggi chyba jest jednak trochę inaczej... Oleńko spróbuj jakoś sobie wyjaśnić pewne rzeczy ze swoim facetem, bo widzę, że strasznie się męczysz :(

1221648qmrgggy559.gif
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2013, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kfjatuś, serduszko:)

Nie jestem zagubiona, po prostu wkurza mnie mąż:) Próbuję nabrać dystansu, do tego jestem na wygnaniu bez rodziny i znajomych, więc wypluwam moje frustracje Wam. Ale spoko spoko dojdę do ładu z mężem, to znajdę inny powód narzekań, jeszcze o mnie usłyszycie ;)

Shagga_80, Muska, Muska, Dodi lubią tę wiadomość

• Kfjatus Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2013, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mąż to zawsze będzie wkurzał, taka jego rola troszkę :) Ale wiesz spróbuj się z nim dogadać, bo czasem warto zwyczajnie porozmawiać, a może akurat zrozumiecie siebie nawzajem i zapanuje rozejm. Ja strasznie nie lubię jak sobie nie powyjaśniamy wszystkiego, bo to się potem ciągnie i ciągnie za człowiekiem.Faktycznie z dala od rodziny i znajomych trudno się tez odciąć i wyluzować od problemów...

1221648qmrgggy559.gif
  • mala29_ Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2013, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oluś co do widzenia to nie wiem kiedy na razie z m. się nie wybieramy do stolicy. A co do facetów to chyba nie ma takiego idealnego faceta.

• Kfjatus Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2013, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja uciekam :) Idę na mój dwudniowy urlop od ovu :D. 3MAJCIE SIĘ CIEPŁO! :) Dobrego dzionka i udanego weekendu Kochane :)

mauysia, Muska, Dodi lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2013, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak tam czytam o Waszych związkach to dochodze do wniosku że jednak mój to ideał z drobnymi wpadkami ale jednak ideał :D

i tym optymistycznym akcentem żegnam laseczki będe pewnie co jakiś czas podczytywać ;)

Shagga_80, mauysia, Blondi22, AGA 30, Dodi, Kfjatus lubią tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2013, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ależ ja nie w stolicy:)

A z mężem nie chce mi się gadać, bo mnie wkurza;) Głownie dlatego, że nie widzi problemu. Wierz mi Kfjatus, że są faceci przy których psychologiczne porady "usiądźcie i porozmawiajcie" nie mają zastosowania. Z niektórymi trzeba stawiać sprawę na ostrzu noża. Też w to kiedyś nie wierzyłam.

Shagga_80, Kfjatus lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2013, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Brawo Fedra! Zazdrościmy;)

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2013, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola ja to mam teraz na wszystko wywalone jak on się nie przejmuje to ja też nie będę i teraz mi z tym lepiej.

‹‹ 2277 2278 2279 2280 2281 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza: niewidzialna choroba, która dotyka miliony Polek

Szacuje się, że w Polsce około 2 miliony kobiet cierpi na endometriozę. W artykule dowiesz się o najnowszych metodach diagnozowania i leczenia endometriozy, a także poznasz osobistą historię Małgorzaty, która walczyła z tą chorobą przez 5 lat, aby wreszcie zobaczyć światło w tunelu na swojej drodze do macierzyństwa.

CZYTAJ WIĘCEJ