plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:Shagga i jak powiedziałaś Staremu o ciąży? Mieliście ciche dni i na migi mu brzuch pokazywałaś i symulowałaś wymioty? Mam nadzieję, że nie, bo mógłby zrozumieć, że na widok jego brzucha chce Ci się rzygać.
Hehehe, przemogłam się i nawet zaprosiłam do robienia testu
Ale powinnam była nie odzywać się do Niego...i nawet w ramach protestu nue robić testu robić :p -
Shagga_80 wrote:Ola_czeka wrote:Shagga i jak powiedziałaś Staremu o ciąży? Mieliście ciche dni i na migi mu brzuch pokazywałaś i symulowałaś wymioty? Mam nadzieję, że nie, bo mógłby zrozumieć, że na widok jego brzucha chce Ci się rzygać.
Ale powinnam była nie odzywać się do Niego...i nawet w ramach protestu nue robić testu robić :p
Więcej, z tego całego focha nie powinnaś była w ogóle zachodzić w ciążę!! -
Ola_czeka wrote:Kobity z otwartego okna zapachniało wiosną!!! Z Anglii do Polski leci się cyrka 2 godziny, więc o Waszej 14 otwierajcie okna!!!!
Ola to chyba naprawdę nadchodzi wiosna takie słoneczko u nasna trzy chuchamy w stronę słonka i wysyłamy dziewczętom niech też mają wiosnę
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
Kfjatus wrote:Ola_czeka wrote:Kobity z otwartego okna zapachniało wiosną!!! Z Anglii do Polski leci się cyrka 2 godziny, więc o Waszej 14 otwierajcie okna!!!!
Ok, zrobimy Olu jak mówisz
Jak to zdanie cudownie brzmi i łechta moje dyktatorskie zapędy!Shagga_80, Kfjatus, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:Shagga_80 wrote:Ola_czeka wrote:Shagga i jak powiedziałaś Staremu o ciąży? Mieliście ciche dni i na migi mu brzuch pokazywałaś i symulowałaś wymioty? Mam nadzieję, że nie, bo mógłby zrozumieć, że na widok jego brzucha chce Ci się rzygać.
Ale powinnam była nie odzywać się do Niego...i nawet w ramach protestu nue robić testu robić :p
Więcej, z tego całego focha nie powinnaś była w ogóle zachodzić w ciążę!!
Gdybym to robiła dla Niego, to od dawna powinnam była podwiązać sobie jajowody :p -
mala29_ wrote:Ola_czeka wrote:Kobity z otwartego okna zapachniało wiosną!!! Z Anglii do Polski leci się cyrka 2 godziny, więc o Waszej 14 otwierajcie okna!!!!
Ola to chyba naprawdę nadchodzi wiosna takie słoneczko u nasna trzy chuchamy w stronę słonka i wysyłamy dziewczętom niech też mają wiosnę
mala, a kiedy my się w ogóle widzimy? -
Shagga_80 wrote:Ola_czeka wrote:Shagga_80 wrote:Ola_czeka wrote:Shagga i jak powiedziałaś Staremu o ciąży? Mieliście ciche dni i na migi mu brzuch pokazywałaś i symulowałaś wymioty? Mam nadzieję, że nie, bo mógłby zrozumieć, że na widok jego brzucha chce Ci się rzygać.
Gdybym to robiła dla Niego, to od dawna powinnam była podwiązać sobie jajowody :p
Mój związek musi być w bardzo złej kondycji, bo im gorzej mówisz o swoim
Starym, tym większy mam do Ciebie sentyment. -
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:Shagga_80 wrote:Ola_czeka wrote:Shagga_80 wrote:Ola_czeka wrote:Shagga i jak powiedziałaś Staremu o ciąży? Mieliście ciche dni i na migi mu brzuch pokazywałaś i symulowałaś wymioty? Mam nadzieję, że nie, bo mógłby zrozumieć, że na widok jego brzucha chce Ci się rzygać.
Gdybym to robiła dla Niego, to od dawna powinnam była podwiązać sobie jajowody :p
Mój związek musi być w bardzo złej kondycji, bo im gorzej mówisz o swoim
Starym, tym większy mam do Ciebie sentyment.
Hehehe, ja już przywykłam, że moje małżeństwo jest dalekie od tych z telenowelI nauczyłam się cieszyć jeśli nie skaczemy sobie do gardeł :p
-
Ola tylko mi się wydaje, że Ty jesteś bardzo zagubiona w tym wszystkim (nie chcę się wymądrzać), ale u Shaggi chyba jest jednak trochę inaczej... Oleńko spróbuj jakoś sobie wyjaśnić pewne rzeczy ze swoim facetem, bo widzę, że strasznie się męczysz
-
Kfjatuś, serduszko:)
Nie jestem zagubiona, po prostu wkurza mnie mążPróbuję nabrać dystansu, do tego jestem na wygnaniu bez rodziny i znajomych, więc wypluwam moje frustracje Wam. Ale spoko spoko dojdę do ładu z mężem, to znajdę inny powód narzekań, jeszcze o mnie usłyszycie
Shagga_80, Muska, Muska, Dodi lubią tę wiadomość
-
Mąż to zawsze będzie wkurzał, taka jego rola troszkę
Ale wiesz spróbuj się z nim dogadać, bo czasem warto zwyczajnie porozmawiać, a może akurat zrozumiecie siebie nawzajem i zapanuje rozejm. Ja strasznie nie lubię jak sobie nie powyjaśniamy wszystkiego, bo to się potem ciągnie i ciągnie za człowiekiem.Faktycznie z dala od rodziny i znajomych trudno się tez odciąć i wyluzować od problemów...
-
Jak tam czytam o Waszych związkach to dochodze do wniosku że jednak mój to ideał z drobnymi wpadkami ale jednak ideał
i tym optymistycznym akcentem żegnam laseczki będe pewnie co jakiś czas podczytywaćShagga_80, mauysia, Blondi22, AGA 30, Dodi, Kfjatus lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Ależ ja nie w stolicy:)
A z mężem nie chce mi się gadać, bo mnie wkurza;) Głownie dlatego, że nie widzi problemu. Wierz mi Kfjatus, że są faceci przy których psychologiczne porady "usiądźcie i porozmawiajcie" nie mają zastosowania. Z niektórymi trzeba stawiać sprawę na ostrzu noża. Też w to kiedyś nie wierzyłam.Shagga_80, Kfjatus lubią tę wiadomość