WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2013, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mi się nawet nie chce spać - pewnie przez ten wypad do lekarza w środku pracy. W Poznaniu 12 stopni, słoneczko się przebija... Jak jechałam autem do lekarza, przejeżdżałam obok fajnego poznańskiego parku, a potem obok jeziora. I autentycznie musiałam ze sobą walczyć, żeby nie skręcić, nie olać pracy i nie pójść sobie na pierwszy wiosenny spacer! Ale wygrał rozsądek...

Shagga_80, Rucia, Dodi lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • plemniczka Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2013, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysiu no tak... ale ja bylam wczoraj na rozmowie z kierowniczką, tak bardzo swoje zale wykrzyczalam ze pewnie mnie spowrotem nie wezmą, powiedzialam do niej ze jest dupa a nie kierownik.. i ze inne osoby mają wiekszy autorytet niz ona. Mnie satysfakcjonuje kara dla tamtej... do tego chcialam dążyc.
    I chyba nawet nie chcialabym tam wrocic. Zbyt duzo ostatnio tam przeszlam i łez wylalam by sama teraz starac sie o powrót. Mam nadzieje ze szybko cos znajde

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • plemniczka Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2013, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a najlepsze ze tamta Mariola powiedziala ze dostaje smsy z pogróżkami ode mnie i pokazala te smsy! a ja zadnego nie wyslalam... nie znizylabym sie do jej poziomu. Jesli chce sie w ten sposob asekurowac to spotkamy sie na policji za oczernianie, bo z pewnością mozna udowodnic ze to nie ja pisze.

Shagga_80, Blondi22, Dodi lubią tę wiadomość

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • plemniczka Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2013, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jedna rewalacja goni drugą... kiedy spokój znowu zagości w moim zyciu.

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • Muska Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2013, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plemniczka wrote:
    mauysiu no tak... ale ja bylam wczoraj na rozmowie z kierowniczką, tak bardzo swoje zale wykrzyczalam ze pewnie mnie spowrotem nie wezmą, powiedzialam do niej ze jest dupa a nie kierownik.. i ze inne osoby mają wiekszy autorytet niz ona. Mnie satysfakcjonuje kara dla tamtej... do tego chcialam dążyc.
    I chyba nawet nie chcialabym tam wrocic. Zbyt duzo ostatnio tam przeszlam i łez wylalam by sama teraz starac sie o powrót. Mam nadzieje ze szybko cos znajde

To ja już nie rozumiem...
    Miałaś rozmawiać z dyrektorem? Rozmawiałaś z jakąś inna kierowniczką czy tą jędzą właśnie? Nie zależy Ci na tej pracy? Bo myślałam, że nie chcesz odchodzić i że się tam sprawdzasz?
    Pamiętaj, że nie życz innym źle, bo to naprawdę zawsze co człowieka wraca. Niech ma swoja karę, bo na nią zasłużyła, a Ty o siebie zawsze walcz.
    Trzymam kciuki żeby po Twojej myśli wszystko wyszło.

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2013, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plemniczka wrote:
    a najlepsze ze tamta Mariola powiedziala ze dostaje smsy z pogróżkami ode mnie i pokazala te smsy! a ja zadnego nie wyslalam... nie znizylabym sie do jej poziomu. Jesli chce sie w ten sposob asekurowac to spotkamy sie na policji za oczernianie, bo z pewnością mozna udowodnic ze to nie ja pisze.

Nie no, po prostu szkoda słów... Co za perfidny babiszon... Skończy marnie - to pewne.

Shagga_80 lubi tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 kwietnia 2013, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie ma nic lepszego , niż dowiedzieć się, że osoba, która nas gnębiła sama ma problemy...ja pamiętam jak moja gnębicielka przychodziła do naszego Szefa (i ja siedząc bezpośrednio przez ścianę z Nim słyszałam wszystko) i Tamten notorycznie darł się na Nią! Jest jednak sprawiedliwość na tym świecie :)

Mnie ostatnio non stop się chce spać, w dzień of kors, bo za to w nocy mogę siedzieć choćby do rana :/

plemniczka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 kwietnia 2013, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    DZiewczyny szybka odpowiedz mi potrzebna tsh 0.714 dobry czy zly wynik odrazu wspomne że mnie o mnie chodzi!!!

• aisa Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2013, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plemniczka wrote:
    jedna rewalacja goni drugą... kiedy spokój znowu zagości w moim zyciu.

"A po nocy przychodzi dzień...
    A po burzy spokój..."

("Jest taki samotny dom" - Budka Sufler)

plemniczka, gocha04, Dodi lubią tę wiadomość

o148e6yd9z2ipahq.png
    wnidtv73ksjvw8t0.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2013, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ulalal kobietki w poniedziałek jadę na rozmowę o pracę....ulala :-)

Muska, Shagga_80, mauysia, Blondi22, Dodi, aisa lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• Muska Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2013, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    DZiewczyny szybka odpowiedz mi potrzebna tsh 0.714 dobry czy zly wynik odrazu wspomne że mnie o mnie chodzi!!!

Troche niski, ale daje radę. To pod względem niedoczynności, czy nadczynności tarczycy robione było?
    Jak niedoczynności - to zbity nieco za dużo, przybliża się powoli do nadczynności. Ale bez paniki, zły nie jest, chociaz wymaga konsultacji z lekarzem.

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • plemniczka Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2013, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga dla mojej endo to bylby wynik ok... chociaz moglby troszke byc wyzszy.
    Mi teraz TSH spadlo do 0,2! kazala mi calkowicie odstawic leki

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 kwietnia 2013, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pod względem nadczynności bylo robione!!na drugim wyniku było 1. 26 i bez zadnych leków!!!Chodzi o mąją mamę bo mi tu panikuje że złe wyniki ma:-)

• plemniczka Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2013, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muska wrote:
    plemniczka wrote:

To ja już nie rozumiem...
    Miałaś rozmawiać z dyrektorem? Rozmawiałaś z jakąś inna kierowniczką czy tą jędzą właśnie? Nie zależy Ci na tej pracy? Bo myślałam, że nie chcesz odchodzić i że się tam sprawdzasz?
    Pamiętaj, że nie życz innym źle, bo to naprawdę zawsze co człowieka wraca. Niech ma swoja karę, bo na nią zasłużyła, a Ty o siebie zawsze walcz.
    Trzymam kciuki żeby po Twojej myśli wszystko wyszło.

Muska juz wyjasniam. Zostalam zwolniona przez zastepce kierownika, ktora nagadala na mnie bzdury kierowniczce... ja chcialam by za to poniosla kare i by wyszlo jaka jest naprawde i mialam w tej sprawie dzwonic do dyrektora. Jednak wyszlo ze i bez mojego dzwonienia nagle inne dziewczyny zaczely sie odzywac na temat tej zastepcy... i powychodzilo wszystko. Przez to kierowniczce otworzyly sie oczy, posprawdzala, popytala i doszlo do niej jak bardzo byla manipulowana i oklamywana przez tamtą.

Co do tej pracy nie byla to praca moich marzen... ponizej moich ambicji i wyksztalcenia, jednak byla na umowe o prace i w zwiazku ze staraniami o dzecko to bylo najwazniejsze, ze mialabym wszystkie swiadczenia.
    Wiem ze znajde w koncu jakąs prace, oby tylko na umowe normalną.
    Tak wiec w tym momencie zalezy mi najkiekolwiek pracy oby na umowe o prace.

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2013, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga moja mama robiła ostatnio wyniki tarczycy i Ft4 ma 3,57 TSH 119,2 ,a jeszcze kalzali zrobić Anty TG ma 25,31 Anty TPO i ma 573,5
    wyniki lipne nigdy nie miała tarczycy teraz wyszło

mhsvanlih0qhtdnx.png

• plemniczka Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2013, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga ja myslalam ze to twoje wyniki... bo dla starających najlepiej by TSH bylo ok. 1. Ale jesli twojej mamy to to jeszcze nie jest nadczynnosc

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • Kfjatus Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2013, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    Pod względem nadczynności bylo robione!!na drugim wyniku było 1. 26 i bez zadnych leków!!!Chodzi o mąją mamę bo mi tu panikuje że złe wyniki ma:-)

Aga może mama chce pokazać, że nie tylko Twój kot jest chory i chce żebyś się nią też zajęła, a nie tylko Elvis i Elvis (o ile dobrze zapamiętałam imię kota :P) :)

AGA 30 lubi tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2013, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plemniczka i niby ma niedoczynność tarczycy i hasimoto

mhsvanlih0qhtdnx.png

• plemniczka Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2013, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaju super! a jaka to praca?

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • plemniczka Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2013, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja wlasnie teraz przeglądam ogloszenia o prace

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
‹‹ 2378 2379 2380 2381 2382 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ