plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
plemniczka ja w hotelarce w Hotelu Hilton ,ale to dopiero rozmowa więc nic na 100% wczoraj wyczaiłam na trójmieście i wysłałam aplikację i się zaraz odezwała e-mailem a dziś zadzwoniła ,a już miałam spaloną tą pracę !!!
-
plemniczka wrote:Kaju no dla mnie tez twoja mama ma niedoczynnosc i hashimoto...
ja tez mam. Moje AatyTPO wynosi ponad 9000!
Tylko ze biorąc leki wpadam w nadczynnosc, tak bardzo spadlo mi TSH.
ja tez to samo mam i mój m tez ma wiec w naszej rodzinie już jest nasz 3 teściowa dochodzi 4 matko !!! -
nick nieaktualnyPlemniczko, zobaczysz, ze jeszcze wszystko się ułoży.
Głupi babol marnie skończy i się doigra. Pewnie stara panna, która zarosła mchem, nikt jej kijem nie chce tknać, zdesperowana wariatka
A co do mojej czystości... miałam jakieś ziarniaki. Nie wiem czy to jest groźne. Miałam podleczyć się do mojego HSG. Łykałam Lacibios Feminę, a o globulkach czasami zapominałam, więc wybrałamm może 4? Nie zagłębiałam się czy zairniaki mogą mi przeszkadzać w ciaży. Zapytam się przy okazji mojej lekarki.plemniczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mauysiu cieszę sie, ze wszystko dobrze
Plemniczko mam nadzieje, ze u Ciebie w kwestii zdrowotnej oraz w pracy sie wszystko ułoży
Witaj KroamaStesknilam sie juz za zdjęciami, mam nadzieje, ze będziesz nas znowu rozpieszczac tak pięknymi widokami
Rucia a jak robisz jedzonko to najpierw przyprawiasz czy juz na koniec po wyjęciu? Ja zrobiłam dzisiaj łososia i warzywa do tego, brokuly, cukinia, pieczarki, ziemniaczki. Doprawilam po wyjęciu, no smak niesamowity. Chyba sie zakochalam w gotowaniu na parze i to takie szybkie 20 min i gotowekaroam, Kfjatus, Dodi, plemniczka lubią tę wiadomość
Moje skarby Wiki i Marcel
-
AGA 30 wrote:Pod względem nadczynności bylo robione!!na drugim wyniku było 1. 26 i bez zadnych leków!!!Chodzi o mąją mamę bo mi tu panikuje że złe wyniki ma:-)
Aguś, nie są złe, przekaz mamie, że nie ma co panikować. Idealne sa pomiędzy 1-2. (Idealne sa w sumie dla staraczek wytyczone, bo inne odchyły sa totalnie w normie.)
Jak w kierunku nadczynności było robione, to może i moglyby byc nieco wyższe, ale te też sa ok.
Pytałam w jakim kierunku, bo jesli by o niedoczynnośc chodziło, to trzeba by było zmniejszyc dawke hormonów, bo za bardzo je zaczęły obniżać.
Dobrze będzie. Niech sie nie denerwuje i na spokojnie idzie do lekarza.AGA 30 lubi tę wiadomość
-
Pamiętam Plemniczko o co tam chodziło. Wredny babsztyl. No to dobrze, że i inni się odważyli i powiedzieli co się dzieje. Najgorzej jak wszyscy są gnębieni, a nikt o tym głośno nie mówi. Może byłaś przykładem dla innych?
Pisz jak się to wszystko rozwinie. Może jednak coś na lepsze się zmieni tam dla Ciebie? Może zastępcą kierownika zostaniesz?plemniczka lubi tę wiadomość