plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Kaja przylapalam Cie
ale juz nie bede pytac co slychac bo wiem
Aga moja mama zakladala tez pampersy naszemu psu, takze to chyba nie glupi pomysl
M jest w domu a dzisiaj obiecalam mu ze wieczorem nie tkne neta
także spadam
Miłego wieczorku KobitkiAGA 30, Kaja, Dodi, aisa lubią tę wiadomość
Moje skarby Wiki i Marcel
-
nick nieaktualnyHej
Umyta, leżę w łóżku
Dodi - ja wcale nie chcę do cienia, ja chcę do słoneczka !
Kopciuszku - Mayuś chodzi na USG do Luxmedu.
Byliśmy dobrać menu na komunię Kingi. Na moim weselu nie było takich pyszności, jak Nam dzisiaj zaproponowano.
Pasztet z dzika, krem szpinakowo - szparagowy, bulion z kołdunami, łosoś wędzony z kozim serem, jakieś piure zapiekane z kształcie bezy, polędwiczki, schaby mniamzbikowa, Dodi, Shagga_80, Muska, Blondi22, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
AGA 30 wrote:teraz to komunie jak wesela robią!!!!
moi tacy znajomi dalecy to komunie na 120 osób mieli !!Głupota jakaś jak dla mnie takie bale robić!!
Ja jak dorabialam na studia byłam na komuni która odbywała się na ogrodzie osób 100 mały dostał cztero kolowca i łeb se rozbił i szpital a przyjęcie zrobiło się na weselna libacje do 5 rano..... -
Rucia wrote:Aga 120 osób faktycznie ciut sporo
U nas będą najbliżsi. Z Nimi łącznie 20 osób.
Kurczę, na samą myśl o tym jedzeniu zrobiłam się głodna.
Mała idź popij tego ogórka. ! A może to inny ogórek?
a moze nie ogorek tylko fasola? :p
zrobilam sie glodna przez Ciebie Rucia, a dopiero co jadlam! -
nick nieaktualnyKaja wrote:AGA 30 wrote:teraz to komunie jak wesela robią!!!!
moi tacy znajomi dalecy to komunie na 120 osób mieli !!Głupota jakaś jak dla mnie takie bale robić!!
Ja jak dorabialam na studia byłam na komuni która odbywała się na ogrodzie osób 100 mały dostał cztero kolowca i łeb se rozbił i szpital a przyjęcie zrobiło się na weselna libacje do 5 rano.....
Kaja nie rozumiem, czemu ludzie z takiego ważnego święta dla dziecka, robią libacje alkoholowe. U Nas będzie kieliszek wina do obiadu wedle życzenia, nic więcej. Dziś szefowa dała Nam do zrozumienia, że jedna komunia ( będzie ich kilka na raz ) również będzie zakrapiana %%%, ponieważ dobrali menu odpowiednio pod alkohol. -
nick nieaktualnyzbikowa wrote:Rucia wrote:Aga 120 osób faktycznie ciut sporo
U nas będą najbliżsi. Z Nimi łącznie 20 osób.
Kurczę, na samą myśl o tym jedzeniu zrobiłam się głodna.
Mała idź popij tego ogórka. ! A może to inny ogórek?
a moze nie ogorek tylko fasola? :p
zrobilam sie glodna przez Ciebie Rucia, a dopiero co jadlam!
Cholera ja też się zrobiłam głodna. -
nick nieaktualny