X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2013, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a my z kuba od 13.30 bylimsy na dworku i dopiero co wrocilismy :) tak cieplutko słonko wyszło to odrazu lepiej
    u mnie na termometrze a teraz jest tam słonce 17 stopni

mauysia lubi tę wiadomość

a.png
    a.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2013, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blond ja też spacer zaliczylam no nie tak ciepło jak u ciebie ale bez deszczu !!!a teraz mój po obiedzie i chyba poraża drugi walne sobie drzemkę z moim m :-):-):-):-):-):-);-);-)

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• Dodi Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2013, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ufff... Dobrnelam w trakcie pracy;)
    Karoam jak super, ze w końcu wrocilas do nas, bo oczywiście tesknilysmy a Ty się mnie nie waz tknac, bo kobiet w ciąży się nie leje :D
    Mauysia super, ze wszystko dobrze wyszło... Bardzo się cieszę, ze z maleństwem wszystko ok i tym oto sposobem nie musisz się juz stresować bo wszystkie Twoje wątpliwości mam nadzieje zostały rozwiane;)
    Plemniczko ja myślę ze niepotrzebnie Cię nastraszyli i wyniki wcale nie będą takie zle a jeśli chodzi o ta pite to dobrze, ze to juz wyszło na jaw bo takie osoby napewno nie powinny zajmować kierowniczego stanowiska, tak wiec teraz będzie juz tylko lepiej u Ciebie;)
    Fedrus jak sobie ogarniesz wszystko i będzie juz lepiej to wróć do nas jak najszybciej:* oczywiście trzymamy kciuki by wszystko szło w dobra stronę i u m i u Anusi;)
    Shagga ja chciałam być kiedyś mądrzejsza i chciałam żeby mi pranie lepiej pachniało więc oprócz dozownika wlalam też płyn dodatkowo do bebna na ciuchy i klops kurde... A przy ostatnim praniu zrobiłam to w sumie świadomie i na scierke na gore gichnelam bo stwierdziłam ze jak plama będzie to tylko na niej a tu znowu dupa i na kilku rzeczach plamy... Taka ze mnie sierota i to napewno z tego!!!!
    Mala29 kupiłam juz Ariel, wiec go jutro przetestuje;)
    Rucia a skoro my teraz wolne będziemy miały to moze się wybierzemy gdzieś do cienia do Karoam;)
    To tak po krotce, wracam zaraz do pracy:D

Blondi22, plemniczka, mauysia lubią tę wiadomość

29.04.13(8t 2d) [*]/kolejna szansa 24.11.13relgh371jzp75q9n.png
    1995fd7a4d57bc6e.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2013, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    Blond ja też spacer zaliczylam no nie tak ciepło jak u ciebie ale bez deszczu !!!a teraz mój po obiedzie i chyba poraża drugi walne sobie drzemkę z moim m :-):-):-):-):-):-);-);-)

no tyle na słoncu w chłodzie mniej;)
    mój dopiero skończył prace i za pare minut bedzie w domu

a.png
    a.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2013, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mauysia super że usg w porządku ;)

a.png
    a.png
  • kopciuszek126 Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2013, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodi wrote:
    mauysiu to takie jakby tłuste plamy się robią :/ na białych rzeczach takie żółte jakby! gdzieś wyczytałam, żeby w czystej wodzie tylko wymoczyć ale gów....no to dało i znów parę rzeczy spiepszyłam :( nie wiem czy to od płynu tez zalezy czy co, bo kiedyś mi się tak chyba nie robiło nawet jak ręcznie prałam i bezpośrednio płyn na pranie lałam.. fuck
    Rucia, mała, spróbuje najwyżej z odplamiaczem :/ thx

Witajcie Laseczki ;)
    Dodi te plamy są na bank od płynu-już nie raz miałam to samo i na białym są żołto-szarawe jakby tłuste,a na kolorowych szkoda gadac-mężowi nowy t-shirt w ten sposób popsułam ;(. Po prostu za duzo lejesz płynu do płukania!!!!Wiem bo sprawdziłam to też na praniu ręcznym-za duzo wlałam płynu do płukania(chciałam zeby pięknie pachnialo ;) ) a ja używam tylko Silanu lub lenora i też miałam te plamy.
    Mauysiu, ale Ci zazdroszczę,ze juz wszystko wiesz i że ok ;).Powiedz mi Ty chodzisz do gina na NFZ czy prywatnie? I jak to się stało z tym usg genetycznym? Mi się coś ostatnio o uszy obiło,ze kobiety po 30-stce mają te badania robić i się należy za darmochę!!O co w tym chodzi bo nie kumam???Ja będę mieć 30 skonczone dopiero w lipcu.

Dodi lubi tę wiadomość

1usasg1812jvvfe2.png

bhywanlihyvyaglb.png
  • Dodi Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2013, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kopciuszku ja też używam Lenora albo silana:/ dałaś rade coś z tym zrobić, czy ubrania na stratę poszły? U mniewyglada to dokładnie tak samo jak opisalas:/

29.04.13(8t 2d) [*]/kolejna szansa 24.11.13relgh371jzp75q9n.png
    1995fd7a4d57bc6e.png
  • kopciuszek126 Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2013, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodi, niestey ale z białej koszulki nie sprało się, z czerwonej też nie, a taka na codzień, która stwierdzilam,ze założe pod bluzkę i częściej pralam to wyprala się ;)Spodnie męza nowe też tak załatwiłam,ale jak zaczęły wysychać to od razu do nich a tu biale plamy na czarnych spodniach, to ja je znowu do wody i pranie ręczne zrobiłam i na szczęście je uratowałam ;)

Dodi lubi tę wiadomość

1usasg1812jvvfe2.png

bhywanlihyvyaglb.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2013, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ej wy mnie tu nie straszcie ja też używam lenora ale niemiec i takich plam nie widzę a dziś pranie robiłam :-P

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Kfjatus Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2013, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jakoś dziś mało piszecie :P
    Nie było mnie troszkę, a już wszystko mam nadrobione :)

Kaja, Ilona lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2013, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kfjatus wrote:
    Jakoś dziś mało piszecie :P
    Nie było mnie troszkę, a już wszystko mam nadrobione :)

A ja teraz po dwóch drzemkach ...matko co ja w nocy będę robić !!!

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2013, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tam gdzie ładna pogoda pouciekaly na dwór ...

Ilona lubi tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 kwietnia 2013, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć kobietki wróciłam do domku mój M za 3 godzinki będzie w domu też jupiii!!!
    A kocurek dostał 3 zastrzyki do czwartku mam mu dawać tabletki ten olej mogę już przestać dawać mu !!!On biedak cały tłusty od tego oleju jest dupą mu idzie pyskiem mu idzie muszę go naprawdę ogolić jak najszybciej!!!

• Kaja Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2013, 17:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No nic kaja napisz co u ciebie ???;-);-);-);-);-);-);-)

Ilona, Kfjatus lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2013, 17:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A nic kaja pisze sama do siebie :-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P

Ilona lubi tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2013, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga część przylapalas mnie tu :-P:-P:-P:-P:-P:-P tylko nikomu nie mów że piszę z sobą ;-);-);-):-P:-P:-P:-P

AGA 30 lubi tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2013, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    Cześć kobietki wróciłam do domku mój M za 3 godzinki będzie w domu też jupiii!!!
    A kocurek dostał 3 zastrzyki do czwartku mam mu dawać tabletki ten olej mogę już przestać dawać mu !!!On biedak cały tłusty od tego oleju jest dupą mu idzie pyskiem mu idzie muszę go naprawdę ogolić jak najszybciej!!!

Biedaczek pampersa mu zaluz !!!!!!

mhsvanlih0qhtdnx.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 kwietnia 2013, 17:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    AGA 30 wrote:

Biedaczek pampersa mu zaluz !!!!!!

Ja to nie chcę słyszeć jak mój M bedzie pyska darł że wszędzie brudzi kot teraz!!! Kurde dostałam nr do fryzjera kociego ale nie odbiera nikt!!!

• Kaja Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2013, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga ale ja srio o tym pampersie bo już takie akcje widziałam fakt że komicznie wygląda ale skuteczne

mhsvanlih0qhtdnx.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 kwietnia 2013, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    Aga ale ja srio o tym pampersie bo już takie akcje widziałam fakt że komicznie wygląda ale skuteczne

a skad ja pampersa wezmę hi hi hi!!!!Sąsiedzi dzieci nie mają!!!:-)

‹‹ 2380 2381 2382 2383 2384 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ