plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Ufff... Dobrnelam w trakcie pracy;)
Karoam jak super, ze w końcu wrocilas do nas, bo oczywiście tesknilysmy a Ty się mnie nie waz tknac, bo kobiet w ciąży się nie leje
Mauysia super, ze wszystko dobrze wyszło... Bardzo się cieszę, ze z maleństwem wszystko ok i tym oto sposobem nie musisz się juz stresować bo wszystkie Twoje wątpliwości mam nadzieje zostały rozwiane;)
Plemniczko ja myślę ze niepotrzebnie Cię nastraszyli i wyniki wcale nie będą takie zle a jeśli chodzi o ta pite to dobrze, ze to juz wyszło na jaw bo takie osoby napewno nie powinny zajmować kierowniczego stanowiska, tak wiec teraz będzie juz tylko lepiej u Ciebie;)
Fedrus jak sobie ogarniesz wszystko i będzie juz lepiej to wróć do nas jak najszybciej:* oczywiście trzymamy kciuki by wszystko szło w dobra stronę i u m i u Anusi;)
Shagga ja chciałam być kiedyś mądrzejsza i chciałam żeby mi pranie lepiej pachniało więc oprócz dozownika wlalam też płyn dodatkowo do bebna na ciuchy i klops kurde... A przy ostatnim praniu zrobiłam to w sumie świadomie i na scierke na gore gichnelam bo stwierdziłam ze jak plama będzie to tylko na niej a tu znowu dupa i na kilku rzeczach plamy... Taka ze mnie sierota i to napewno z tego!!!!
Mala29 kupiłam juz Ariel, wiec go jutro przetestuje;)
Rucia a skoro my teraz wolne będziemy miały to moze się wybierzemy gdzieś do cienia do Karoam;)
To tak po krotce, wracam zaraz do pracy:DBlondi22, plemniczka, mauysia lubią tę wiadomość
-
Kaja wrote:Blond ja też spacer zaliczylam no nie tak ciepło jak u ciebie ale bez deszczu !!!a teraz mój po obiedzie i chyba poraża drugi walne sobie drzemkę z moim m
no tyle na słoncu w chłodzie mniej;)
mój dopiero skończył prace i za pare minut bedzie w domu -
Dodi wrote:mauysiu to takie jakby tłuste plamy się robią
na białych rzeczach takie żółte jakby! gdzieś wyczytałam, żeby w czystej wodzie tylko wymoczyć ale gów....no to dało i znów parę rzeczy spiepszyłam
nie wiem czy to od płynu tez zalezy czy co, bo kiedyś mi się tak chyba nie robiło nawet jak ręcznie prałam i bezpośrednio płyn na pranie lałam.. fuck
Rucia, mała, spróbuje najwyżej z odplamiaczemthx
Witajcie Laseczki
Dodi te plamy są na bank od płynu-już nie raz miałam to samo i na białym są żołto-szarawe jakby tłuste,a na kolorowych szkoda gadac-mężowi nowy t-shirt w ten sposób popsułam ;(. Po prostu za duzo lejesz płynu do płukania!!!!Wiem bo sprawdziłam to też na praniu ręcznym-za duzo wlałam płynu do płukania(chciałam zeby pięknie pachnialo) a ja używam tylko Silanu lub lenora i też miałam te plamy.
Mauysiu, ale Ci zazdroszczę,ze juz wszystko wiesz i że ok.Powiedz mi Ty chodzisz do gina na NFZ czy prywatnie? I jak to się stało z tym usg genetycznym? Mi się coś ostatnio o uszy obiło,ze kobiety po 30-stce mają te badania robić i się należy za darmochę!!O co w tym chodzi bo nie kumam???Ja będę mieć 30 skonczone dopiero w lipcu.
Dodi lubi tę wiadomość
-
Dodi, niestey ale z białej koszulki nie sprało się, z czerwonej też nie, a taka na codzień, która stwierdzilam,ze założe pod bluzkę i częściej pralam to wyprala się ;)Spodnie męza nowe też tak załatwiłam,ale jak zaczęły wysychać to od razu do nich a tu biale plamy na czarnych spodniach, to ja je znowu do wody i pranie ręczne zrobiłam i na szczęście je uratowałam
Dodi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć kobietki wróciłam do domku mój M za 3 godzinki będzie w domu też jupiii!!!
A kocurek dostał 3 zastrzyki do czwartku mam mu dawać tabletki ten olej mogę już przestać dawać mu !!!On biedak cały tłusty od tego oleju jest dupą mu idzie pyskiem mu idzie muszę go naprawdę ogolić jak najszybciej!!! -
AGA 30 wrote:Cześć kobietki wróciłam do domku mój M za 3 godzinki będzie w domu też jupiii!!!
A kocurek dostał 3 zastrzyki do czwartku mam mu dawać tabletki ten olej mogę już przestać dawać mu !!!On biedak cały tłusty od tego oleju jest dupą mu idzie pyskiem mu idzie muszę go naprawdę ogolić jak najszybciej!!!
Biedaczek pampersa mu zaluz !!!!!! -
nick nieaktualnyKaja wrote:AGA 30 wrote:Cześć kobietki wróciłam do domku mój M za 3 godzinki będzie w domu też jupiii!!!
A kocurek dostał 3 zastrzyki do czwartku mam mu dawać tabletki ten olej mogę już przestać dawać mu !!!On biedak cały tłusty od tego oleju jest dupą mu idzie pyskiem mu idzie muszę go naprawdę ogolić jak najszybciej!!!
Biedaczek pampersa mu zaluz !!!!!!
Ja to nie chcę słyszeć jak mój M bedzie pyska darł że wszędzie brudzi kot teraz!!! Kurde dostałam nr do fryzjera kociego ale nie odbiera nikt!!! -
nick nieaktualny