WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 kwietnia 2013, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala29_ wrote:
    teraz spróbuj przez przypadek zablokowałam :)

No teraz widać...fajne fotki :)

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2013, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A w ogóle miałam pisać:

Effcia będzie następna. Wiem, bo dziś spojrzałam na tabelkę i patrzę na Effcię i myślę: "jak to data @, przecież ona w ciąży". To pewny znak.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2013, 12:34

Effcia28, Shagga_80, Rucia, Dodi, Kfjatus lubią tę wiadomość

• mala29_ Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a dzięki :)

W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke :(
  • mauysia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    "Ale mam zapłot, pretęchy do szefa."

Ola, nie kumam czaczy nic a nic! Proszę o tłumaczenie :)

Kfjatus lubi tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • plemniczka Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2013, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Miałam pisać - Mauysia, super, że badania OK. Ale mam zapłot, pretęchy do szefa.

Plemniczko - no to 2 tygodnie i się bierzcie.

Olu no by tak wyszlo koniec leczenia przed owulacją (jesli raczy nastapic)
    Ale kolejny warunek jesli dostane @ w ciagu trzech dni, nie pozniej

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 kwietnia 2013, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ma zapier...dziel w pracy a szef stary maruda łazi i smęci mauysiu naszej oli, ma pretensje nieuzasadnione;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2013, 12:37

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2013, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super Mała.

Już widzę jak ciągnę mojego na sesję rocznicową... Nawet na ślubnej był jak na skazaniu... ;)

Shagga_80, Rucia, Dodi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 kwietnia 2013, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ha ha ha no tak, to tak jak mój ojciec mówi, w żadnym krawacie do trumny, po moim trupie! hehe i do tego: całe życie raz, może dwa miałem krawat i jak mnie w dresie do trumny nie włożycie, to Was straszyć będę na wieki wieków amen. To tak względem wypowiedzi Oli i stania jak na skazaniu...mój tato ma alergię na oficjalny, klasyczny image...od lakierek mu nogi puchną od krawata się dusi, mankiety, spinki uwierają a marynarka krępuje ruchy;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2013, 12:40

Dodi lubi tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2013, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:

Zapłon, że jestem opóźniona, a to przez ilość pracy, a to poniekąd przez szefa, bo mnie zatrudnił;)

Shagga_80, mauysia, Rucia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 kwietnia 2013, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    A w ogóle miałam pisać:

Effcia będzie następna. Wiem, bo dziś spojrzałam na tabelkę i patrzę na Effcię i myślę: "jak to data @, przecież ona w ciąży". To pewny znak.

Często miewasz wizje :P ?

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 kwietnia 2013, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    mauysia wrote:

Zapłon, że jestem opóźniona, a to przez ilość pracy, a to poniekąd przez szefa, bo mnie zatrudnił;)

Daj nr ! Zadzwonię, by Cię zwolnił :P

Dodi lubi tę wiadomość

• plemniczka Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2013, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muzi po takich slowach balabym sie faktycznie pochowac tate w innym stroju niz dres.

Shagga_80, muzarcia, Dodi lubią tę wiadomość

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • Muska Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2013, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    No i popracowane :D Szybko poszło? Mam nadzieję, że Szef "odpowiednio to doceni" :D

Blondi, co się stało? Co tak krótko napisałaś? Co to ma być???

Dzięki dziewczynki jeszcze raz za wszystkie komplementy pod adresem mojego Słoneczka...Mauysiu, mój Kuba to mała kopia mojego Męża (ja coraz więcej widzę z siebie w Nim...szczególnie, w charakterku :P ) ale uśmiech też uważam, że ma mój :D

Mała, cuuuuuuuuuuuuuuuuudna fotka - aleś Ty zmieniła się od tej ślubnej fotki - oczywiście na korzyść :)

Muska - a Ty jak wypełniasz Pita to jeszcze wpisujesz w rubrykę, że chcesz na konto? A właśnie która pisała już, że ma już zwrot?

Oj, nie pamiętam Shagga. W ogóle nie wydaje mi się żebym tam w tym roku coś zaznaczała. Chyba kiedys w tym pierwszym formularzu NIP3 napisałam że na konto i tyle. teraz cały czas przychodzi na konto, co rok.

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2013, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szef nie smęci, to złoty człowiek a do tego setki kilometrów stąd, ale to jego firma, ja w niej pracuję, przez co nie cieszyłam się z Wami z dobrych wyników Mauysi i w ogóle mam wrażenie, że nie daję Wam do zrozumienia jak bardzo przeżywam te wszystkie Wasze badania, ciąże, problemy pracowe i choroby, jak czytam to wszystko to na przemian raduję się i złorzeczę a potem jak nadrobię 4 strony to już nie pamiętam co miałam pisać i tylko pieprzę głupoty a Wy pewnie myślicie że olewam Was i Wasze problemy.

plemniczka, Shagga_80, Rucia, Dodi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 kwietnia 2013, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Szef nie smęci, to złoty człowiek a do tego setki kilometrów stąd, ale to jego firma, ja w niej pracuję, przez co nie cieszyłam się z Wami z dobrych wyników Mauysi i w ogóle mam wrażenie, że nie daję Wam do zrozumienia jak bardzo przeżywam te wszystkie Wasze badania, ciąże, problemy pracowe i choroby, jak czytam to wszystko to na przemian raduję się i złorzeczę a potem jak nadrobię 4 strony to już nie pamiętam co miałam pisać i tylko pieprzę głupoty a Wy pewnie myślicie że olewam Was i Wasze problemy.

Masz szczęście,że się wytłumaczyłaś :P

mauysia lubi tę wiadomość

• Muska Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2013, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja uciekam stąd kochane, bo mam jeszcze kupę roboty, a chce dzisiaj wyjść o czasie.
    Buziole i do usłyszenia!

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 kwietnia 2013, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muska wrote:
    Ja uciekam stąd kochane, bo mam jeszcze kupę roboty, a chce dzisiaj wyjść o czasie.
    Buziole i do usłyszenia!

A ja dzisiaj przeszłam samą siebie z tym siedzeniem tu!
    Miałam plan - o 13 Mały wyłącza bajki a ja kompa, gdy zbliżała się 13 dostałam maila od Szefa z żądaniem poprawek, więc siadłam chwilę poprawiłam...ale wtedy już zapomniałam,że miałam odłączyć się od neta!

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2013, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muzi a Ty wrzucałaś jakąś fotkę e bieli? Czytam komentarze a zdjęcia nie widzę.

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 kwietnia 2013, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w żadnym wypadku Ola...powinnaś mieć nicka iskierka;-) To na tłumacza sie nie nadaję;-) Ale jak mauysia nie dała rady , to jestem rozgrzeszona...mentorko Ty niedługo stąd ewakuację robisz a mnie nie będzie więc miłego popołudnia...i powiem Ci mauysiu, że jeśli ten brzuszek to Twój aktualny dorobek, to ja do 20 tygodnia miałam prawie płaski...szok...chyba, że to Leoś tam w brzuszku na tej fotce jest...to wybacz...coś jestem rozkojarzona...

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 kwietnia 2013, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    eee...w pomarańczu raczej hehe

‹‹ 2397 2398 2399 2400 2401 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ