plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
A w ogóle miałam pisać:
Effcia będzie następna. Wiem, bo dziś spojrzałam na tabelkę i patrzę na Effcię i myślę: "jak to data @, przecież ona w ciąży". To pewny znak.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2013, 12:34
Effcia28, Shagga_80, Rucia, Dodi, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:Miałam pisać - Mauysia, super, że badania OK. Ale mam zapłot, pretęchy do szefa.
Plemniczko - no to 2 tygodnie i się bierzcie.
Olu no by tak wyszlo koniec leczenia przed owulacją (jesli raczy nastapic)
Ale kolejny warunek jesli dostane @ w ciagu trzech dni, nie pozniej -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHa ha ha no tak, to tak jak mój ojciec mówi, w żadnym krawacie do trumny, po moim trupie! hehe i do tego: całe życie raz, może dwa miałem krawat i jak mnie w dresie do trumny nie włożycie, to Was straszyć będę na wieki wieków amen. To tak względem wypowiedzi Oli i stania jak na skazaniu...mój tato ma alergię na oficjalny, klasyczny image...od lakierek mu nogi puchną od krawata się dusi, mankiety, spinki uwierają a marynarka krępuje ruchy;-)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2013, 12:40
Dodi lubi tę wiadomość
-
mauysia wrote:"Ale mam zapłot, pretęchy do szefa."
Ola, nie kumam czaczy nic a nic! Proszę o tłumaczenie
Zapłon, że jestem opóźniona, a to przez ilość pracy, a to poniekąd przez szefa, bo mnie zatrudniłShagga_80, mauysia, Rucia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:mauysia wrote:"Ale mam zapłot, pretęchy do szefa."
Ola, nie kumam czaczy nic a nic! Proszę o tłumaczenie
Zapłon, że jestem opóźniona, a to przez ilość pracy, a to poniekąd przez szefa, bo mnie zatrudnił
Daj nr ! Zadzwonię, by Cię zwolniłDodi lubi tę wiadomość
-
Shagga_80 wrote:No i popracowane
Szybko poszło? Mam nadzieję, że Szef "odpowiednio to doceni"
Blondi, co się stało? Co tak krótko napisałaś? Co to ma być???
Dzięki dziewczynki jeszcze raz za wszystkie komplementy pod adresem mojego Słoneczka...Mauysiu, mój Kuba to mała kopia mojego Męża (ja coraz więcej widzę z siebie w Nim...szczególnie, w charakterku) ale uśmiech też uważam, że ma mój
Mała, cuuuuuuuuuuuuuuuuudna fotka - aleś Ty zmieniła się od tej ślubnej fotki - oczywiście na korzyść
Muska - a Ty jak wypełniasz Pita to jeszcze wpisujesz w rubrykę, że chcesz na konto? A właśnie która pisała już, że ma już zwrot?
Oj, nie pamiętam Shagga. W ogóle nie wydaje mi się żebym tam w tym roku coś zaznaczała. Chyba kiedys w tym pierwszym formularzu NIP3 napisałam że na konto i tyle. teraz cały czas przychodzi na konto, co rok. -
Szef nie smęci, to złoty człowiek a do tego setki kilometrów stąd, ale to jego firma, ja w niej pracuję, przez co nie cieszyłam się z Wami z dobrych wyników Mauysi i w ogóle mam wrażenie, że nie daję Wam do zrozumienia jak bardzo przeżywam te wszystkie Wasze badania, ciąże, problemy pracowe i choroby, jak czytam to wszystko to na przemian raduję się i złorzeczę a potem jak nadrobię 4 strony to już nie pamiętam co miałam pisać i tylko pieprzę głupoty a Wy pewnie myślicie że olewam Was i Wasze problemy.
plemniczka, Shagga_80, Rucia, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:Szef nie smęci, to złoty człowiek a do tego setki kilometrów stąd, ale to jego firma, ja w niej pracuję, przez co nie cieszyłam się z Wami z dobrych wyników Mauysi i w ogóle mam wrażenie, że nie daję Wam do zrozumienia jak bardzo przeżywam te wszystkie Wasze badania, ciąże, problemy pracowe i choroby, jak czytam to wszystko to na przemian raduję się i złorzeczę a potem jak nadrobię 4 strony to już nie pamiętam co miałam pisać i tylko pieprzę głupoty a Wy pewnie myślicie że olewam Was i Wasze problemy.
Masz szczęście,że się wytłumaczyłaśmauysia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMuska wrote:Ja uciekam stąd kochane, bo mam jeszcze kupę roboty, a chce dzisiaj wyjść o czasie.
Buziole i do usłyszenia!
A ja dzisiaj przeszłam samą siebie z tym siedzeniem tu!
Miałam plan - o 13 Mały wyłącza bajki a ja kompa, gdy zbliżała się 13 dostałam maila od Szefa z żądaniem poprawek, więc siadłam chwilę poprawiłam...ale wtedy już zapomniałam,że miałam odłączyć się od neta! -
nick nieaktualnyw żadnym wypadku Ola...powinnaś mieć nicka iskierka;-) To na tłumacza sie nie nadaję
Ale jak mauysia nie dała rady , to jestem rozgrzeszona...mentorko Ty niedługo stąd ewakuację robisz a mnie nie będzie więc miłego popołudnia...i powiem Ci mauysiu, że jeśli ten brzuszek to Twój aktualny dorobek, to ja do 20 tygodnia miałam prawie płaski...szok...chyba, że to Leoś tam w brzuszku na tej fotce jest...to wybacz...coś jestem rozkojarzona...
-
nick nieaktualny