plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
muzarcia wrote:w żadnym wypadku Ola...powinnaś mieć nicka iskierka;-) To na tłumacza sie nie nadaję
Ale jak mauysia nie dała rady , to jestem rozgrzeszona...mentorko Ty niedługo stąd ewakuację robisz a mnie nie będzie więc miłego popołudnia...i powiem Ci mauysiu, że jeśli ten brzuszek to Twój aktualny dorobek, to ja do 20 tygodnia miałam prawie płaski...szok...chyba, że to Leoś tam w brzuszku na tej fotce jest...to wybacz...coś jestem rozkojarzona...
Eee, ale na jakiej fotce? Tej na fejsie, co to ją wszystkie ostatnią lajkują? jeśli tak, to fota sprzed 3 lat, bodajże w szóstym miesiącu
-
nick nieaktualnymuzarcia wrote:w żadnym wypadku Ola...powinnaś mieć nicka iskierka;-) To na tłumacza sie nie nadaję
Ale jak mauysia nie dała rady , to jestem rozgrzeszona...mentorko Ty niedługo stąd ewakuację robisz a mnie nie będzie więc miłego popołudnia...i powiem Ci mauysiu, że jeśli ten brzuszek to Twój aktualny dorobek, to ja do 20 tygodnia miałam prawie płaski...szok...chyba, że to Leoś tam w brzuszku na tej fotce jest...to wybacz...coś jestem rozkojarzona...
O jakiej fotce kochana mówisz, Mauysia wrzuciła coś a ja przeoczyłam?? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymauysia wrote:Nieee, Muzi chyba mówi o mojej focie na FB, która ostatnio przeżywa zagadkowy renesans
A w ogóle Olu jak chcesz to możemy wymienić się fejsami, jakby co to prześlij mi link do profilu na priva
Aaaaaaaaaaa to wiem, o jakiej fotce mowa
A właśnie, jak to się stało,że Ola nie mam Cię na Fb ??? -
nick nieaktualny
-
Shagga_80 wrote:mauysia wrote:Nieee, Muzi chyba mówi o mojej focie na FB, która ostatnio przeżywa zagadkowy renesans
A w ogóle Olu jak chcesz to możemy wymienić się fejsami, jakby co to prześlij mi link do profilu na priva
A właśnie, jak to się stało,że Ola nie mam Cię na Fb ???
Bo mnie tu kuźwa nikt nie lubi!!!!
Przypominacie se jak kasę trzeba pożyczyć!Effcia28, plemniczka, Rucia, Kfjatus, Dodi lubią tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:Shagga_80 wrote:mauysia wrote:Nieee, Muzi chyba mówi o mojej focie na FB, która ostatnio przeżywa zagadkowy renesans
Przypominacie se jak kasę trzeba pożyczyć!
Ślij tego linka, nie awanturujże się... -
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:Shagga_80 wrote:mauysia wrote:Nieee, Muzi chyba mówi o mojej focie na FB, która ostatnio przeżywa zagadkowy renesans
Przypominacie se jak kasę trzeba pożyczyć!
A właśnie...masz jakieś 2 stówki na zbyciu? Przydałyby mi się na wtorek ? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo dobra, Plemniczko oddaję Ci pierwszeństwo...ja właśnie dostałam kolejną robótkę - co potem zrobię z tą kasą jak mi zapłacą?! Kiedyś tam...
Tymczasem zmykam, bo mój starszy Syn nie wiedzieć czemu głodny jest?!
Miłego popołudnia.plemniczka lubi tę wiadomość