plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
muzarcia wrote:...infekcja? stan zapalny? alergia? weź może doświadczalnie wapno w dużej dawce...to raz, nie zaszkodzi...jakaś wydzielina Cię niepokoi? Jeśli tak, to zapewne kandydoza...błony śluzowe nabrzmiewają, saprofity się rozwijają, powodują ból, swędzenie, to może być albo bakteria albo grzybek, ale powinnaś z tym iść jeśli tak boli...a na dziś do apteki po tantum rosa albo zamienniek i irygacje zrób, ewentualnie nasiadówkę z kory dębu albo również irygacje z kory dębu i polecam lactovaginal albo coś innego co spowoduje odbudowę flory bakteryjnej(tej pozytywnej)w opakowaniu są kapsułki z kwasem mlekowym...trzeba przechowywać w lodówce ach i ogranicz cukier do minimum...tantum rosa łagodzi stan zapalny...powinno to zmniejszyć dyskomfort, irygacje możesz i powinnaś robić dwa razy dziennie przynajmniej...powodzenia...
nie napewno nie infekcja bo miewalam i wiem jak sie wtedy czulam.Wydzielina kremowa wiec nic niepokojacego , nic mnie nie piecze - tylko czuje sie tak jakby cos rozsadzalo mi szyjke macicy takie klocie czuje -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
mala29_ wrote:sylwiu ja to bym jeszcze sprawdziła testem. Wiesz cuda się zdarzają no chyba że się @ zbliża i dlatego tak cie wszystko boli.
owszem bola mnie jajniki zawsze przed@ ale nie odczuwam bolu w srodku ze nawet palca nie dam rady wlozyc bo wszystko nabrzmiale.Jak nie przejdzie i nie dostane @ to umowie sie do gina -
dziewuszki na 2 tygodnie Opuszczam ovu buzolki miło było klikac przez ten czas ,ale muszę nadrobić zaległości w mieszkaniu innym .....do zobaczenia za 2 tyg
buzaki !!!!!!! nie wiem czy do was zajrzę bo kompa nie biore z sobą wiec jak wrócę to chyba nadrobię was !!!!:-*
Shagga_80, Rucia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej... Odebrałam mój telefonik i jak zacznie dziać mój pakiecik, to zacznę was na bieżąco podczytywac;)
Sylwia - fasolinki na urodzinki
Witam Wojtusia;)
pozdrawiam
PS. Kaja, wracaj do nas z fasolinka;) szczęśliwej podróżyWiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2013, 16:23
Kfjatus, Dodi, Kaja, Shagga_80, Rucia lubią tę wiadomość
-
Pa Kaja, miłego pobytu i do spisania
Blondi, trzymaj się!
Moi goście już pojechali, bardzo fajnie było. Mają 3,5 letnią córkę, superowa jest. Mężulo się na wizytę niestety nie załapał, za 15 min będzie w domu więc zniknę. No i pozmywać jeszcze trzeba. Ledwo weszłam a już trzeba uciekać.
Miłego wieczoru dziewczętaKaja lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNie mogę sie doczekać rana i jutrzejszego mierzenia temperatury...dziś mi mój
wszedł w paradę zamiast termometru
Pod prysznic i do łóżeczkanadrobić tydzień
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2013, 18:27
Kfjatus, Dodi, Rucia, mauysia lubią tę wiadomość