plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymauysia wrote:Ola usłyszała, że żądamy od niej całkowitego ujawnienia się na fejsie i zwiała normalnie! Na pewno gorączkowo blokuje teraz swoje foty na profilu, a dla nas zostawi same ochłapy
Bez łachy!! Nie chcę Cię już na swoim Fb!! Z tym fochem żegnam się!!
Ola to Ciebie się tyczy, Of kors, nie Ciebie kochana Mauysiu
Buziaki Mauysiu, miłego weekendu, kochana Mauysiu!Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2013, 13:19
mauysia lubi tę wiadomość
-
Shagga_80 wrote:mauysia wrote:Ola usłyszała, że żądamy od niej całkowitego ujawnienia się na fejsie i zwiała normalnie! Na pewno gorączkowo blokuje teraz swoje foty na profilu, a dla nas zostawi same ochłapy
Buziaki Mauysiu, miłego weekendu, kochana Mauysiu!
Nawet przez chwilę tak nie pomyślałam -
Shagga_80 wrote:mauysia wrote:Ola usłyszała, że żądamy od niej całkowitego ujawnienia się na fejsie i zwiała normalnie! Na pewno gorączkowo blokuje teraz swoje foty na profilu, a dla nas zostawi same ochłapy
Buziaki Mauysiu, miłego weekendu, kochana Mauysiu!
No nie powiem, trochę mi się przykro zrobiło. -
Ola_czeka wrote:mauysia wrote:Ola_czeka wrote:Tak naprawdę mam na imię Wojtek, mam 45 lat i rowek hydraulika.
Dawaj Wojtuś, dołącz do naszej wesołej ekipy na fejsie.
No ile możemy prosić...
Proszę o pozytywne rozpatrzenie wniosku.
Po pracy maj dir.
Dopsz. -
nick nieaktualny
-
Effcia28 wrote:Ruciu więc czekam na przesyłkę od Ciebie:)
Sylwia życzę Ci wszystkiego najlepszego z okazji urodzin,abyście z mężem się dotarli,żebyście byli szczęśliwi i aby pojawiła się Wam mała osóbka na świecie:)
Blondi współczuję straty:)
dzieki dzieki poki co czekam na @ ktora nie nadchodzi -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
dziewuszki ja mam do was pytanie. Jakos od 3 dni strasznie mnie wszystko w srodku boli( tak jakbym uprawiala sex z 5 godzin) nie moge nawen palca wlozyc bo wszystko takie nabrzmiale i bolace a nigdy czegos takiego nie mialam i bol jajnikow- jestem na nospie - mialyscie cos takiego.Mowilam gin jednej i temu co bylam 3 ze podczas stosunku odczuwam bol ale oni nic na to a teraz to ja sama nawet palca nie wloze i wogole nie mam ochoty na sex- dobrze ze mojego nie ma
-
nick nieaktualny...infekcja? stan zapalny? alergia? weź może doświadczalnie wapno w dużej dawce...to raz, nie zaszkodzi...jakaś wydzielina Cię niepokoi? Jeśli tak, to zapewne kandydoza...błony śluzowe nabrzmiewają, saprofity się rozwijają, powodują ból, swędzenie, to może być albo bakteria albo grzybek, ale powinnaś z tym iść jeśli tak boli...a na dziś do apteki po tantum rosa albo zamienniek i irygacje zrób, ewentualnie nasiadówkę z kory dębu albo również irygacje z kory dębu i polecam lactovaginal albo coś innego co spowoduje odbudowę flory bakteryjnej(tej pozytywnej)w opakowaniu są kapsułki z kwasem mlekowym...trzeba przechowywać w lodówce ach i ogranicz cukier do minimum...tantum rosa łagodzi stan zapalny...powinno to zmniejszyć dyskomfort, irygacje możesz i powinnaś robić dwa razy dziennie przynajmniej...powodzenia...
Dodi, Shagga_80, Rucia lubią tę wiadomość