plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej Misiaczki, ja jak zwykle staram się nadrobić, i, jak zwykle, zanim ponownie przeczytam ten post to Wy już będziecie spać i nie będzie z kim pogadać jak co dzień! Dobranocki i ibuziaczki, jutro pewnie Wam nie daruję pogaduszek on-line, hłe, hłe, hłe ;)Paaaa lecę nadrabiać... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym...
-
nick nieaktualnyWitam ponownie.. my najpierw (po powrocie M) byliśmy w trójkę na zakupach, a potem natchnęło mnie by rozmrażać zamrażarkę...niby nie była mocno zalodzona..ale do niedawna nam z nią zeszło...bo zanim odlodziła się minęły chyba 2 h, potem mycie całych prawie 2 m wysokości ...zanim więc wykąpaliśmy się to zrobiła się 22...masakra padamy ! M już padł, K niestety nie
Ja miałam plan siąść do rysowania, ale nic z tego pier... nie robię !
Ola, weź no, naprawdę przykro Ci było? Wybacz
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMój m. śpi hehe, tyle z nocki
Najadł się mandarynek i pomarańczy cały głęboki talerz z czubkiem i padł...ale nadrobimy hehe ... układaliśmy w ogrodzie podest z cegieł i chodnik zaczęliśmy...pracy, że hoho
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2013, 20:58
Shagga_80, Kfjatus, Rucia, Libra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymuzarcia wrote:Shagunia jesteś?
W poniedziałek z samego rana wysyłam priorytet, kiedy jedziecie do Łodzi?
We wtorek...jeśli do 15 wyślesz to podobno powinna dojść na drugi dzień..jeśli nie dojdzie to nic straconego, będzie jeszcze okazja jechać do tego Kauflandu na pewno
-
nick nieaktualnyShagga_80 wrote:muzarcia wrote:Shagunia jesteś?
W poniedziałek z samego rana wysyłam priorytet, kiedy jedziecie do Łodzi?
We wtorek...jeśli do 15 wyślesz to podobno powinna dojść na drugi dzień..jeśli nie dojdzie to nic straconego, będzie jeszcze okazja jechać do tego Kauflandu na pewno
Aaaaaaaaaaaa, zapomniałam, wyjątkowo jedziemy rano, więc na bank nie odbiorę przesyłki...ale jak wyżej wspomniałam, to nic straconego, bo będą jeszcze okazje
-
Jestem i ja

Dziś był dzień ciekawy dość.
Najpierw sprzątanie, potem niespodziewany wyjazd i kilka spraw do załatwienia , następnie powrót i obiadzik, później ploteczki i kawką z koleżanką, chwila TV, no i wpadłam sprawdzić co porabiacie ciekawego Robaczki!
Shagga_80 lubi tę wiadomość
-
Hej laski,
ja celebruje bycie sama w domu bo piekny polecial do PL
ogladam kabaret Hrabi na YouTube, obzeram sie czekolada i popijam zielona herbate, powiem wam ze calkiem niezle sie bawie
,
tak wiec Sylwia obie jestesmy slomiane wdowki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2013, 21:36
Kfjatus, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymikusia wrote:hej kochane!
szukam porady, owu miałam 10 kwietnia staram się o dzidzie dopiero od tego cyklu.... ale bolą mnie sutki i z jednego mam żółtawy wyciek malutki ale się pojawił.... nie wiem co myslec....
Ciąży po 2 dniach od owulacji nikt nie jest w stanie rozpoznać i nie ma tak szybko objawów, bo sam organizm kobiety jeszcze o tym oficjalnie nie wie. Jedyne co może na nią wskazywać to przeczucie kobiety zwane intuicją, nic poza tym. Póki nie dojdzie do implantacji po kilku dniach wędrówki zapłodnionego jajeczka do macicy, to nie można oczekiwać żadnych objawów. A i mało kobiet ma plamienie implantacyjne, więc w zasadzie dopiero około pi razy drzwi 10 dni od udanej owulacji MOGĄ, ale nie musza pojawiac sie jakies objawy. Natomiast powinna wyjść juz wtedy Beta HCG we krwi. Beta to nawet kilka dni wcześniej, ale nie ma sensu robić jej tez za wcześnie bo potem dziewczyny panikują, że maja wynik na krawędzi minimum i nie wiedzą jak to odczytać, lekarz tez powie, żeby czekać.
Ola_czeka, Libra, gocha04 lubią tę wiadomość
-
Oj powiem Ci w sekrecie (hi hi) ze oboje mamy wakacje, bo po zeszlotygodniowej wizycie tesciow to mocno nadszarpniete nerwy mielismy
on dzis baluje z kolega a ja zdycham z okazji nowego cyklu.... ech, gdzie ta sprawiedliwosc
Shagga_80, Kfjatus, Libra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny

wszedł w paradę zamiast termometru
nadrobić tydzień