plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymuzarcia wrote:Mój m. śpi hehe, tyle z nocki
Najadł się mandarynek i pomarańczy cały głęboki talerz z czubkiem i padł...ale nadrobimy hehe ... układaliśmy w ogrodzie podest z cegieł i chodnik zaczęliśmy...pracy, że hoho
Muzi widzę, ze też wybyliście do ogórdkaMy równiez, wczoraj kupiliśmy korę pod iglaki, siewnik do trawy, jak tylko obeschnie, trzeba przejechać trawnik wertykulatorem, pracy jest co niemiara!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHeloł
Odpoczęłam trochę, więc jak będę mieć czas to od czasu do czasu coś napiszę…
O jakich okazjach w Kauflandzie mówicie? Ciekawa jestem, bo się dzisiaj tam na zakupy wybieram…
Rutka, udanej imprezy…
Pozdrowienia dla wszystkich dziewczynek
Ja zaraz jak tylko zjem śniadanie
to zabieram się za sprzątanie;)Rucia, zbikowa, Shagga_80, Dodi lubią tę wiadomość
-
Hejka
Kurna i jajecznica pewnie juz wystygla.
Rucia udanej imprezy
Libra no wkoncu, juz myślałam, ze nigdy z tego urlopu nie wrócisz
Ja idę zrobić tez jajecznicę, narobilas mi smaka Olu
Do pózniejWiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2013, 07:28
Rucia, Shagga_80 lubią tę wiadomość
Moje skarby Wiki i Marcel
-
nick nieaktualnyAaaa… patelnie;) ja też jadę dzisiaj i chce za naklejki odebrać 2 patelnie;)
Ilonka, tak na „maxa” to nie wrócę, ale postaram się codziennie czytać i nasmarować choć z jednego posta… taki tyci come back;)
A ja zajadam jajka na miękko… ostatnio się od nich uzależniłam… jem codziennie i codziennie mi lepiej smakują… hehehe
Wczoraj m nam zrobił romantyczny wieczór… kolacyjka, deser;P… film fajny żeśmy oglądali… Odwróceni Zakochani… sama treść filmu jest standardowa jak dla tego typu filmów… ale pomysł i niektóre ujęcia są naprawdę fajne – ktoś musiał być nieźle najarany, żeby coś takiego wymyśleć;P
To teraz zmykam sprzątać… miłego dniaIlona, aisa, zbikowa, Kfjatus, Dodi lubią tę wiadomość