X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 kwietnia 2013, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola - rozchlastane pomidory :D skąd ty bierzesz takie teksty :D

Cześć Libruś miło cię widzieć

Wpadłam na smarkową jajecznicę, bo też uwielbiam :)

Ola_czeka, Dodi lubią tę wiadomość

• plemniczka Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2013, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej laski :). A ja rano wstalam pojechalam na badania ft3 i ft4, po czym stwierdzilam ze zjadlabym bulki maslane z dzemem z kiwi i kakako, pojechalam wiec do sklepu i kupilam buleczki na sniadanie i zapomnialam ich wziac z lady :(:(:(, wiec jem stary chleb i kakao :(

Rucia, Dodi lubią tę wiadomość

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 kwietnia 2013, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Libra, a dlaczego ograniczasz działalność na forum? Mówiłaś, że się nie wkręcasz, więc czemu odwyk? :(

brak czasu Olu:) teraz miałam napięty tydzień - pracowałam po 12h i jeszcze brałam do domu...
    teraz z m poczynamy przygotowania do badań i na tym chcę się skupić...
    a dodatkowo czekają nas przygotowania do rozprawy sądowej z ex męża...
    jestem przemęczona i rozdrażniona... żyję w stresie i boję się, że nadmierne rozmowy o dzieciach i ciążach wywołają u mnie efekt lawinowy przez co mogę stracić ten spokój, na który pracowałam... będziemy wszystkie badania robić prywatnie i nie chcę się dowiedzieć, że wydaliśmy kupę kasy po to, by dowiedzieć się, że prl mi skoczyła;)
    muszę znaleźć dla siebie równowagę we wszystkim, by przetrwać jakoś ten okres

Rucia, Effcia28, Kfjatus, Shagga_80, gocha04, Dodi lubią tę wiadomość

• sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2013, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czesc dziewuszki mnie od rana dzisiaj glowa boli

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2013, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    Ola_czeka wrote:
    Libra, a dlaczego ograniczasz działalność na forum? Mówiłaś, że się nie wkręcasz, więc czemu odwyk? :(

brak czasu Olu:) teraz miałam napięty tydzień - pracowałam po 12h i jeszcze brałam do domu...
    teraz z m poczynamy przygotowania do badań i na tym chcę się skupić...
    a dodatkowo czekają nas przygotowania do rozprawy sądowej z ex męża...
    jestem przemęczona i rozdrażniona... żyję w stresie i boję się, że nadmierne rozmowy o dzieciach i ciążach wywołają u mnie efekt lawinowy przez co mogę stracić ten spokój, na który pracowałam... będziemy wszystkie badania robić prywatnie i nie chcę się dowiedzieć, że wydaliśmy kupę kasy po to, by dowiedzieć się, że prl mi skoczyła;)
    muszę znaleźć dla siebie równowagę we wszystkim, by przetrwać jakoś ten okres

No to rzeczywiście armagedon u Was.

Na pociechę powiem, że ostatnio mało gadamy o ciążach, więc może szczęśliwie będziesz tu wpadać w momentach, kiedy będą rozmowy z zakresów: "gospodarstwo domowe - z AGD za pan brat", "u mnie słońce i 20 stopni, czyli dołujemy mieszkanki Wielkiej Brytanii" oraz "związek z mężczyzną - szansa czy zagrożenie".

Libra, zbikowa, Rucia, Kfjatus, Shagga_80, Dodi lubią tę wiadomość

• sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2013, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie wiem co robic moze jednak wykupic ten clostibegyt i luteine ktora przepisal mi ten drugi ginekolog 3 kwietnia mam gdzies te recepty i wowczas w ciagu 12 dni powinnam dostac okres ale troche sie boje - moze jednak poczekac az sama przyjdzie ?

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • plemniczka Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2013, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwia ja tez teraz bralam luteine na uregulowanie cyklu, wowolaniu @.
    Luteina nie zaszkodi a pomoze!. nie boj sie jej. ja bralam 5 dni i po odstawieniu temperatura mi zaczela spadac, wiec mysle ze lada dzien dostane @, no i dodatkowo ma ona dobre dzialanie dla kolejnych cykli.

Libra lubi tę wiadomość

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2013, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tzn luteine mam brac jak okres dostane a ten clostibegyt jest na wywolanie okresu ale ja mam miec badania robione bo ta pierwsza gin mi skierowanie dala i nie wiem kogo sluchac i co robic- czy czekac?

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2013, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plemniczka, tysiąc razy miałam już Ci mówić, ale nie było okazji.

Masz najbardziej odjechany nick jaki w życiu widziałam!

Libra, plemniczka, Shagga_80, Dodi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 kwietnia 2013, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwia1985 wrote:
    tzn luteine mam brac jak okres dostane a ten clostibegyt jest na wywolanie okresu ale ja mam miec badania robione bo ta pierwsza gin mi skierowanie dala i nie wiem kogo sluchac i co robic- czy czekac?

Sylwia... przecież plemniczka Ci dobrze napisała a Ty przekręcasz...

clostibegyt jest na wzrost pęcherzyków, zaczyna się go brać po miesiączce w wyznaczonym dniu przez gina... luteinę zaś przyjmuje się po owulacji na podtrzymanie ciąży lub na wywołanie @... luteina to progesteron

tym akcentem żegnam się, do wieczora lub do jutra, papa:)

plemniczka, gocha04, Dodi lubią tę wiadomość

• sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2013, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    clostibegyt kazal mi brac gin od zaraz na wywolanie miesiaczki a potem od 5dc luteine tak mam napisane na kartce wiec nic nie przekrecilam. Kiedys sie doradzalam co byscie zrobily na moim miejscu czy zaczely brac czy czekac az sama przyjdzie i isc do szpitala- wiekszosc z was wybrala to 2 wiec czekam ale wlasnie zastanawiam sie czy nie wykupic tych lekow zeby poprostu dostac juz @ bo mnie meczy takie czekanie tylko ile wazna jest recepta? czy juz nie za pozno na wykupienie? zreszta jak przyjade do siebie to zrobie test dla pewnosci zeby nie bylo ze w ciazy jestem a tu wzielam ten clostibegyt na wywolanie okresu bo bylo by to pewnie niebezpieczne...

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2013, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    poza tym wogole nie czuje zeby lada dzien miala nadejsc @ wiec bede pewnie miala dlugi cykl jak Blondi .Pamietacie ile ona miala? ja mam 43 dc

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2013, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeju podziwiam Was dziewczyny, że tak spokojnie czekacie na @. Ja przy 40 dniu dobijałabym się do lekarza.

A potem zastosowałabym się do jego rad a nie rad dziewczyn z forum ;) Sorry laski ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2013, 09:43

Shagga_80 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 kwietnia 2013, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczynki!!!Miłej soboty życzę was!!!
    Ja w nocy miałam awarie he he bo akwarium strzeliło i pokój zalany ale rybki uratowane!!!:-)
    Udanego dnia!!!
    kot-tanczy.gif

Kfjatus, Rucia, Dodi lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2013, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga, szaleńcu, witaj.

AGA 30 lubi tę wiadomość

• sylwia1985 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Jeju podziwiam Was dziewczyny, że tak spokojnie czekacie na @. Ja przy 40 dniu dobijałabym się do lekarza.

A potem zastosowałabym się do jego rad a nie rad dziewczyn z forum ;) Sorry laski ;)

ola dziewczyny mi dobrze radzily ale nie wiedzialy ze bede miala tak dlugi cykl wiec teraz sie radze ich bo sa bardziej zaprawione w clo i luteinie czy by nie zaczac brac ale najpierw musze sie upewnic czy w ciazy nie jestem choc watpie

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • sylwia1985 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:

ola dziewczyny mi dobrze radzily ale nie wiedzialy ze bede miala tak dlugi cykl wiec teraz sie radze ich bo sa bardziej zaprawione w clo i luteinie czy by nie zaczac brac ale najpierw musze sie upewnic czy w ciazy nie jestem choc watpie

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2013, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    Hej dziewczynki!!!Miłej soboty życzę was!!!
    Ja w nocy miałam awarie he he bo akwarium strzeliło i pokój zalany ale rybki uratowane!!!:-)
    Udanego dnia!!!
    kot-tanczy.gif

o kurcze a co sie stalo ze akwarium strzelilo.Ja tez marze o wilkim akwarium

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • Effcia28 Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2013, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia skoro luteina jest na wywołanie okresu to ja bym ją wykupiła zaczęła brać z 5 dni potem bym odstawiła i w tym czasie powinnaś dostać okres.A po okresie poszłabym na badania do szpitala:)

Witam dziewczynki:)

Rucia lubi tę wiadomość

frgt5b8.png 546fc3c5c96d17b5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 kwietnia 2013, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A właśnie nie wiem całe dno pękło i o 4 rano powódz sie zrobiła :-(
    Teraz ryby w garze siedzą he he bo akwarium dopiero nowe na poniedziałek będzie!!

‹‹ 2403 2404 2405 2406 2407 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ