X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 kwietnia 2013, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola - rozchlastane pomidory :D skąd ty bierzesz takie teksty :D

Cześć Libruś miło cię widzieć

Wpadłam na smarkową jajecznicę, bo też uwielbiam :)

Ola_czeka, Dodi lubią tę wiadomość

• plemniczka Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2013, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej laski :). A ja rano wstalam pojechalam na badania ft3 i ft4, po czym stwierdzilam ze zjadlabym bulki maslane z dzemem z kiwi i kakako, pojechalam wiec do sklepu i kupilam buleczki na sniadanie i zapomnialam ich wziac z lady :(:(:(, wiec jem stary chleb i kakao :(

Rucia, Dodi lubią tę wiadomość

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 kwietnia 2013, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Libra, a dlaczego ograniczasz działalność na forum? Mówiłaś, że się nie wkręcasz, więc czemu odwyk? :(

brak czasu Olu:) teraz miałam napięty tydzień - pracowałam po 12h i jeszcze brałam do domu...
    teraz z m poczynamy przygotowania do badań i na tym chcę się skupić...
    a dodatkowo czekają nas przygotowania do rozprawy sądowej z ex męża...
    jestem przemęczona i rozdrażniona... żyję w stresie i boję się, że nadmierne rozmowy o dzieciach i ciążach wywołają u mnie efekt lawinowy przez co mogę stracić ten spokój, na który pracowałam... będziemy wszystkie badania robić prywatnie i nie chcę się dowiedzieć, że wydaliśmy kupę kasy po to, by dowiedzieć się, że prl mi skoczyła;)
    muszę znaleźć dla siebie równowagę we wszystkim, by przetrwać jakoś ten okres

Rucia, Effcia28, Kfjatus, Shagga_80, gocha04, Dodi lubią tę wiadomość

• sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2013, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czesc dziewuszki mnie od rana dzisiaj glowa boli

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2013, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    Ola_czeka wrote:
    Libra, a dlaczego ograniczasz działalność na forum? Mówiłaś, że się nie wkręcasz, więc czemu odwyk? :(

brak czasu Olu:) teraz miałam napięty tydzień - pracowałam po 12h i jeszcze brałam do domu...
    teraz z m poczynamy przygotowania do badań i na tym chcę się skupić...
    a dodatkowo czekają nas przygotowania do rozprawy sądowej z ex męża...
    jestem przemęczona i rozdrażniona... żyję w stresie i boję się, że nadmierne rozmowy o dzieciach i ciążach wywołają u mnie efekt lawinowy przez co mogę stracić ten spokój, na który pracowałam... będziemy wszystkie badania robić prywatnie i nie chcę się dowiedzieć, że wydaliśmy kupę kasy po to, by dowiedzieć się, że prl mi skoczyła;)
    muszę znaleźć dla siebie równowagę we wszystkim, by przetrwać jakoś ten okres

No to rzeczywiście armagedon u Was.

Na pociechę powiem, że ostatnio mało gadamy o ciążach, więc może szczęśliwie będziesz tu wpadać w momentach, kiedy będą rozmowy z zakresów: "gospodarstwo domowe - z AGD za pan brat", "u mnie słońce i 20 stopni, czyli dołujemy mieszkanki Wielkiej Brytanii" oraz "związek z mężczyzną - szansa czy zagrożenie".

Libra, zbikowa, Rucia, Kfjatus, Shagga_80, Dodi lubią tę wiadomość

• sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2013, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie wiem co robic moze jednak wykupic ten clostibegyt i luteine ktora przepisal mi ten drugi ginekolog 3 kwietnia mam gdzies te recepty i wowczas w ciagu 12 dni powinnam dostac okres ale troche sie boje - moze jednak poczekac az sama przyjdzie ?

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • plemniczka Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2013, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwia ja tez teraz bralam luteine na uregulowanie cyklu, wowolaniu @.
    Luteina nie zaszkodi a pomoze!. nie boj sie jej. ja bralam 5 dni i po odstawieniu temperatura mi zaczela spadac, wiec mysle ze lada dzien dostane @, no i dodatkowo ma ona dobre dzialanie dla kolejnych cykli.

Libra lubi tę wiadomość

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2013, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tzn luteine mam brac jak okres dostane a ten clostibegyt jest na wywolanie okresu ale ja mam miec badania robione bo ta pierwsza gin mi skierowanie dala i nie wiem kogo sluchac i co robic- czy czekac?

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2013, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plemniczka, tysiąc razy miałam już Ci mówić, ale nie było okazji.

Masz najbardziej odjechany nick jaki w życiu widziałam!

Libra, plemniczka, Shagga_80, Dodi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 kwietnia 2013, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwia1985 wrote:
    tzn luteine mam brac jak okres dostane a ten clostibegyt jest na wywolanie okresu ale ja mam miec badania robione bo ta pierwsza gin mi skierowanie dala i nie wiem kogo sluchac i co robic- czy czekac?

Sylwia... przecież plemniczka Ci dobrze napisała a Ty przekręcasz...

clostibegyt jest na wzrost pęcherzyków, zaczyna się go brać po miesiączce w wyznaczonym dniu przez gina... luteinę zaś przyjmuje się po owulacji na podtrzymanie ciąży lub na wywołanie @... luteina to progesteron

tym akcentem żegnam się, do wieczora lub do jutra, papa:)

plemniczka, gocha04, Dodi lubią tę wiadomość

• sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2013, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    clostibegyt kazal mi brac gin od zaraz na wywolanie miesiaczki a potem od 5dc luteine tak mam napisane na kartce wiec nic nie przekrecilam. Kiedys sie doradzalam co byscie zrobily na moim miejscu czy zaczely brac czy czekac az sama przyjdzie i isc do szpitala- wiekszosc z was wybrala to 2 wiec czekam ale wlasnie zastanawiam sie czy nie wykupic tych lekow zeby poprostu dostac juz @ bo mnie meczy takie czekanie tylko ile wazna jest recepta? czy juz nie za pozno na wykupienie? zreszta jak przyjade do siebie to zrobie test dla pewnosci zeby nie bylo ze w ciazy jestem a tu wzielam ten clostibegyt na wywolanie okresu bo bylo by to pewnie niebezpieczne...

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2013, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    poza tym wogole nie czuje zeby lada dzien miala nadejsc @ wiec bede pewnie miala dlugi cykl jak Blondi .Pamietacie ile ona miala? ja mam 43 dc

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2013, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeju podziwiam Was dziewczyny, że tak spokojnie czekacie na @. Ja przy 40 dniu dobijałabym się do lekarza.

A potem zastosowałabym się do jego rad a nie rad dziewczyn z forum ;) Sorry laski ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2013, 09:43

Shagga_80 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 kwietnia 2013, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczynki!!!Miłej soboty życzę was!!!
    Ja w nocy miałam awarie he he bo akwarium strzeliło i pokój zalany ale rybki uratowane!!!:-)
    Udanego dnia!!!
    kot-tanczy.gif

Kfjatus, Rucia, Dodi lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2013, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga, szaleńcu, witaj.

AGA 30 lubi tę wiadomość

• sylwia1985 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Jeju podziwiam Was dziewczyny, że tak spokojnie czekacie na @. Ja przy 40 dniu dobijałabym się do lekarza.

A potem zastosowałabym się do jego rad a nie rad dziewczyn z forum ;) Sorry laski ;)

ola dziewczyny mi dobrze radzily ale nie wiedzialy ze bede miala tak dlugi cykl wiec teraz sie radze ich bo sa bardziej zaprawione w clo i luteinie czy by nie zaczac brac ale najpierw musze sie upewnic czy w ciazy nie jestem choc watpie

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • sylwia1985 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:

ola dziewczyny mi dobrze radzily ale nie wiedzialy ze bede miala tak dlugi cykl wiec teraz sie radze ich bo sa bardziej zaprawione w clo i luteinie czy by nie zaczac brac ale najpierw musze sie upewnic czy w ciazy nie jestem choc watpie

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2013, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    Hej dziewczynki!!!Miłej soboty życzę was!!!
    Ja w nocy miałam awarie he he bo akwarium strzeliło i pokój zalany ale rybki uratowane!!!:-)
    Udanego dnia!!!
    kot-tanczy.gif

o kurcze a co sie stalo ze akwarium strzelilo.Ja tez marze o wilkim akwarium

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • Effcia28 Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2013, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia skoro luteina jest na wywołanie okresu to ja bym ją wykupiła zaczęła brać z 5 dni potem bym odstawiła i w tym czasie powinnaś dostać okres.A po okresie poszłabym na badania do szpitala:)

Witam dziewczynki:)

Rucia lubi tę wiadomość

frgt5b8.png 546fc3c5c96d17b5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 kwietnia 2013, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A właśnie nie wiem całe dno pękło i o 4 rano powódz sie zrobiła :-(
    Teraz ryby w garze siedzą he he bo akwarium dopiero nowe na poniedziałek będzie!!

‹‹ 2403 2404 2405 2406 2407 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ