plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
hej laski
. A ja rano wstalam pojechalam na badania ft3 i ft4, po czym stwierdzilam ze zjadlabym bulki maslane z dzemem z kiwi i kakako, pojechalam wiec do sklepu i kupilam buleczki na sniadanie i zapomnialam ich wziac z lady
, wiec jem stary chleb i kakao
Rucia, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:Libra, a dlaczego ograniczasz działalność na forum? Mówiłaś, że się nie wkręcasz, więc czemu odwyk?
brak czasu Olu:) teraz miałam napięty tydzień - pracowałam po 12h i jeszcze brałam do domu...
teraz z m poczynamy przygotowania do badań i na tym chcę się skupić...
a dodatkowo czekają nas przygotowania do rozprawy sądowej z ex męża...
jestem przemęczona i rozdrażniona... żyję w stresie i boję się, że nadmierne rozmowy o dzieciach i ciążach wywołają u mnie efekt lawinowy przez co mogę stracić ten spokój, na który pracowałam... będziemy wszystkie badania robić prywatnie i nie chcę się dowiedzieć, że wydaliśmy kupę kasy po to, by dowiedzieć się, że prl mi skoczyła;)
muszę znaleźć dla siebie równowagę we wszystkim, by przetrwać jakoś ten okresRucia, Effcia28, Kfjatus, Shagga_80, gocha04, Dodi lubią tę wiadomość
-
Libra wrote:Ola_czeka wrote:Libra, a dlaczego ograniczasz działalność na forum? Mówiłaś, że się nie wkręcasz, więc czemu odwyk?
brak czasu Olu:) teraz miałam napięty tydzień - pracowałam po 12h i jeszcze brałam do domu...
teraz z m poczynamy przygotowania do badań i na tym chcę się skupić...
a dodatkowo czekają nas przygotowania do rozprawy sądowej z ex męża...
jestem przemęczona i rozdrażniona... żyję w stresie i boję się, że nadmierne rozmowy o dzieciach i ciążach wywołają u mnie efekt lawinowy przez co mogę stracić ten spokój, na który pracowałam... będziemy wszystkie badania robić prywatnie i nie chcę się dowiedzieć, że wydaliśmy kupę kasy po to, by dowiedzieć się, że prl mi skoczyła;)
muszę znaleźć dla siebie równowagę we wszystkim, by przetrwać jakoś ten okres
No to rzeczywiście armagedon u Was.
Na pociechę powiem, że ostatnio mało gadamy o ciążach, więc może szczęśliwie będziesz tu wpadać w momentach, kiedy będą rozmowy z zakresów: "gospodarstwo domowe - z AGD za pan brat", "u mnie słońce i 20 stopni, czyli dołujemy mieszkanki Wielkiej Brytanii" oraz "związek z mężczyzną - szansa czy zagrożenie".Libra, zbikowa, Rucia, Kfjatus, Shagga_80, Dodi lubią tę wiadomość
-
nie wiem co robic moze jednak wykupic ten clostibegyt i luteine ktora przepisal mi ten drugi ginekolog 3 kwietnia mam gdzies te recepty i wowczas w ciagu 12 dni powinnam dostac okres ale troche sie boje - moze jednak poczekac az sama przyjdzie ?
-
sylwia ja tez teraz bralam luteine na uregulowanie cyklu, wowolaniu @.
Luteina nie zaszkodi a pomoze!. nie boj sie jej. ja bralam 5 dni i po odstawieniu temperatura mi zaczela spadac, wiec mysle ze lada dzien dostane @, no i dodatkowo ma ona dobre dzialanie dla kolejnych cykli.Libra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnysylwia1985 wrote:tzn luteine mam brac jak okres dostane a ten clostibegyt jest na wywolanie okresu ale ja mam miec badania robione bo ta pierwsza gin mi skierowanie dala i nie wiem kogo sluchac i co robic- czy czekac?
Sylwia... przecież plemniczka Ci dobrze napisała a Ty przekręcasz...
clostibegyt jest na wzrost pęcherzyków, zaczyna się go brać po miesiączce w wyznaczonym dniu przez gina... luteinę zaś przyjmuje się po owulacji na podtrzymanie ciąży lub na wywołanie @... luteina to progesteron
tym akcentem żegnam się, do wieczora lub do jutra, papa:)plemniczka, gocha04, Dodi lubią tę wiadomość
-
clostibegyt kazal mi brac gin od zaraz na wywolanie miesiaczki a potem od 5dc luteine tak mam napisane na kartce wiec nic nie przekrecilam. Kiedys sie doradzalam co byscie zrobily na moim miejscu czy zaczely brac czy czekac az sama przyjdzie i isc do szpitala- wiekszosc z was wybrala to 2 wiec czekam ale wlasnie zastanawiam sie czy nie wykupic tych lekow zeby poprostu dostac juz @ bo mnie meczy takie czekanie tylko ile wazna jest recepta? czy juz nie za pozno na wykupienie? zreszta jak przyjade do siebie to zrobie test dla pewnosci zeby nie bylo ze w ciazy jestem a tu wzielam ten clostibegyt na wywolanie okresu bo bylo by to pewnie niebezpieczne...
-
Jeju podziwiam Was dziewczyny, że tak spokojnie czekacie na @. Ja przy 40 dniu dobijałabym się do lekarza.
A potem zastosowałabym się do jego rad a nie rad dziewczyn z forumSorry laski
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2013, 09:43
Shagga_80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ola_czeka wrote:Jeju podziwiam Was dziewczyny, że tak spokojnie czekacie na @. Ja przy 40 dniu dobijałabym się do lekarza.
ola dziewczyny mi dobrze radzily ale nie wiedzialy ze bede miala tak dlugi cykl wiec teraz sie radze ich bo sa bardziej zaprawione w clo i luteinie czy by nie zaczac brac ale najpierw musze sie upewnic czy w ciazy nie jestem choc watpie -
Ola_czeka wrote:Jeju podziwiam Was dziewczyny, że tak spokojnie czekacie na @. Ja przy 40 dniu dobijałabym się do lekarza.
ola dziewczyny mi dobrze radzily ale nie wiedzialy ze bede miala tak dlugi cykl wiec teraz sie radze ich bo sa bardziej zaprawione w clo i luteinie czy by nie zaczac brac ale najpierw musze sie upewnic czy w ciazy nie jestem choc watpie -
nick nieaktualny