X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2013, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurcze od piątku chodze jakas taka przybita a po pogrzebie nie moge sie pozbierac ;(

a.png
    a.png
  • kopciuszek126 Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2013, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mauysiu, łapiemy się bo pracuje tylko mąż i u nas nie ma jakichś ogromniastych zarobków...On jest na państwowym etacie-a państwo nie da za wiele zarobić ;(. A becikowe nie należy się tylko tym najbogatszym!!!Z tego co czytalam to trzeba mieć spory dochód żeby przekroczyło.

1usasg1812jvvfe2.png

bhywanlihyvyaglb.png
  • gosia28:( Przyjaciółka

Wysłany: 16 kwietnia 2013, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    gosia28:( wrote:
    hej spojrzcie na moj wykres o dzidzi moge zapomniec? :(

Gosia, jeszcze jest za wcześnie żeby cokolwiek stwierdzić. Za parę dni dopiero się okaże.

a test mi coś dzis by pokazał?

35300098465d87410706fe8bea3855e3.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2013, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondi22 wrote:
    kurcze od piątku chodze jakas taka przybita a po pogrzebie nie moge sie pozbierac ;(

Nie dziwię się :( Przecież Twój wujek był młody, a do tego byliście tacy ze sobą zżyci :( Niestety takie smutne rzeczy się zdarzają, musimy jakoś z tym żyć, a w końcu się pogodzić...

Blondi22 lubi tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondi22 wrote:

Blondi smierć bliskiej nam osoby zawsze jest traumatycznym przeżyciem :( Czas leczy rany, kiedyś zaczniesz znowu żyć normalnie.

Blondi22 lubi tę wiadomość

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja nie wytrzymam tak długo...ja mialam nadzieje,ze na następny tydzień mnie zapisze, góra na koniec kwietnia...a tu d..a blada ;(. Ale chcę do niej chodzić, bo jest miła i delikatna przy badaniu-żaden lekarz tak nie bada jak ona, a bylam badana chyba prZez wszystkich w naszym szpitalu, to wiem ;). No i opinie ona ma takie naj....Choć wiadomo jak każdy lekarz ma też opinie negatywne. I jak się wczoraj naczytałam to potem pomyslałam,ze tak naprwdę to nie ma tu do kogo iść i być pod stałą opieką. Ale przespałam sie z tym i ide do niej ;)

Dodi, mauysia, Rucia lubią tę wiadomość

1usasg1812jvvfe2.png

bhywanlihyvyaglb.png
  • Dodi Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gosia28 a jaka masz długość fl?

29.04.13(8t 2d) [*]/kolejna szansa 24.11.13relgh371jzp75q9n.png
    1995fd7a4d57bc6e.png
  • Dodi Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2013, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czyli w międzyczasie kopciuszku nie idziesz do nikogo innego?

1995fd7a4d57bc6e.png

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a najgorsze opinie ma nasz ordynator....

1usasg1812jvvfe2.png

bhywanlihyvyaglb.png
  • mauysia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    hej spojrzcie na moj wykres o dzidzi moge zapomniec? :(

Gosia, jeszcze jest za wcześnie żeby cokolwiek stwierdzić. Za parę dni dopiero się okaże.

a test mi coś dzis by pokazał?

Czasem pokazuje, a czasem nie. Zależy ile minęło dni od owulacji, a tak na dobrą sprawę, to u Ciebie nawet nie można oszacować, kiedy owulacja była, bo w pierwszej połowie cyklu nie mierzyłaś temperatury (a owulację szacuje się właśnie na podstawie różnicy wysokości temperatur w pierwszej i drugiej połowie cyklu). Pozostaje Ci tylko więc uzbroić się w cierpliwość. No i trzymam kciuki :)

1kk082c3vuoqvmjs.png

Wysłany: 16 kwietnia 2013, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodi, chyba pójdę w ten piątek. Musze się tylko zorientować dokładnie kiedy on przyjmuje,podpytam koleżankę ;)

1usasg1812jvvfe2.png

bhywanlihyvyaglb.png
  • gocha04 Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2013, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Ola_czeka wrote:
    Rucia, następna z kocurem no. Czy naprawdę na świecie nie ma już miejsca dla ludzi, którzy nie są entuzjastami tych zwierząt?

A co, jeśli Wam powiem, że boję się kotów, bo mają wzrok, jakby już Cię przejrzały a do tego przez skórę czuć im kręgosłup!?!?

Dzień dobry.

Ola ale koty są cudowne! Równie wierne człowiekowi jak Pies. Kocha mnie nad życie, buzi mi daje na dzień dobry, śpi mi na głowie, traktuje mnie jak matkę, chodzi za mną krok w krok, jak go zostawię na dłużej to płacze ;p Taki mój Synuś kochany.

Aaaaa no i śpi w różowym wózku dla lalek, przykryty różowym kocykiem :) Ogólnie jest gejem i kocha różowy kolor. Ma narzeczonego, co absolutnie mi nie przeszkadza :)

Uśmiałam się.:) Też uwielbiam koty, a najbardziej moją kocicę.:)
    Ola ja tez się kiedyś kotów bałam i uciekałam na drugą stronę ulicy, bo ten ich wzrok mnie przerażał, ale odkąd mam moją małą wariatkę to się nie boję, ale też i nie dotykam obcych, bezpańskich kotów.

Dziewczyny piszecie, że spać nie możecie po nocach...? Wczoraj piekłam ciasto ok.21 i usnęłam w opakowaniu, ale kochany M mnie zaczął szarpać (grał na PS) i mówi "ejjj co ty robisz?!" i się obudziłam, a jak się obudziłam to się przebrałam i o 22 już sobie chrapałam w łóżku.:) a wszystko przez wyższe ciśnienie.

Aaaa Effcia to super, że już macie spokój z tą pseudo nauczycielką od szarpania dziećmi.

Dodi, Effcia28 lubią tę wiadomość

👩 '85 👦'82

AMH 1.07
    07.2015 - 1IUI ❌
    08.2015 - 2IUI ❌

01.2022 AMH 0,24
    02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
    02.2022 OVIklinika
    03.2022 krótki protokół IVF
    31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
    8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
    11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
    11.2022 w końcu jesteś z nami 👧

01.2023 🦀tarczycy

W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
    10.2024 AMH 0,17
    11.2024 krótki protokół IVF
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 kwietnia 2013, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Kopciuszku :) Jakoś się minęłyśmy :)

Gocha ja też nie dotykam obcych kotów. Mam zaufanie tylko do swojego :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2013, 08:59

• mauysia Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2013, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No, ja sobie właśnie walnęłam zupkę chińską i jestem gotowa do pracy :)
    A mam dziś tyły... Więc ulatniam się na parę godzinek.

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Dodi Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2013, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kopciuszki to fajnie, że wybierzesz się do kogo innego w międzyczasie ;) ja bym nie wytrzymała tak długo do pierwszej wizyty po 1 z ciekawości a po 2 żeby się dowiedzieć czy wszystko ok ;) w takim razie do piątku już niedługo ;) a ja do poniedziałku musze poczekać :D u nas kurcze ordynator tez nie ma dobrej opinii niestety :/

mauysiu a Ty zupki chińskie wciągasz w ciązy? lepiej byś to opakowanie zjadła niż tą zawartośc :P

mauysia, Libra lubią tę wiadomość

1995fd7a4d57bc6e.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2013, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodi wrote:
    kopciuszki to fajnie, że wybierzesz się do kogo innego w międzyczasie ;) ja bym nie wytrzymała tak długo do pierwszej wizyty po 1 z ciekawości a po 2 żeby się dowiedzieć czy wszystko ok ;) w takim razie do piątku już niedługo ;) a ja do poniedziałku musze poczekać :D u nas kurcze ordynator tez nie ma dobrej opinii niestety :/

mauysiu a Ty zupki chińskie wciągasz w ciązy? lepiej byś to opakowanie zjadła niż tą zawartośc :P

Raz na parę miesięcy pozwalam sobie na luksus zjedzenia czegoś niezdrowego :)

Dodi lubi tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2013, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mmmmmmmmmmmmmmmmm vifon złoty kurczak...............

mauysia, zbikowa, Libra lubią tę wiadomość

• gosia28:( Przyjaciółka

Wysłany: 16 kwietnia 2013, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodi wrote:
    gosia28 a jaka masz długość fl?

11 dzien dzis ale ja uwazam ze 13 t

35300098465d87410706fe8bea3855e3.png
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2013, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosia, przede wszystkim nastawienie. Marsz zmienić nicka, po 28 ma być uśmiech a potem wracaj tu do nas z energią, przeczekasz z nami 2 dni, czas Ci szybko zleci i zatestujesz na spokojnie w czwartek.

mauysia, Rucia, Dodi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 kwietnia 2013, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    halo kobietki:)
    ja ino na "chwilunie" (jakby to tesciowka mauysi rzekla)- ledwo co oczy otworzylam to siadlam do kompa zeby chociaz raz pojawic sie tu przed noca i moc sie ze wszystkimi przywitac:)
    wiec teraz juz moge oficjalnie w miare porannie sie przywitac:

CZESC I CZOLEM WSZYSTKIM!!!

Librus- a to menda jedna ta tesciowa. Ja to mam taki charakter ze zaraz bym jej cos powiedziala ze by w piety poszlo...!!! Nieznosze kiedy ludzie nic nie wiedza o danej sytuacji a zachowuja sie jakby wszystkie rozumy pozjadali... grrrr...!!!

Mauysia- no ja mam nadzieje ze Wy jednak przyjedziecie na Skywaya chociaz rzeczywiscie w tym roku pozniej jakos jest. Ale ja juz zapisalam w kalendarzu ze bedziecie wiec prosze mnie tu nie rozczarowac:) Bo strasznie mocno bym chciala Cie zobaczyc!!!

Muska- no niektore z nas to takie nocne marki chociaz ja to chyba najwiekszy bo czasem sie blakam po forum nawet i do 3... kiedy tu juz naprawde dawno NIKOGO nie ma... ;P no ale co ja poradze jak moje dziecie takie aktywne...

Zmykam-milego dnia kochane moje sloneczka i do poklikania wieczorkiem (jesli ktos tu jeszcze bedzie...)- zdam relacje z pierwszych zajec w Szkole Rodzenia jesli bedzie dzialo sie tam cos ciekawego o czym warto bedzie napisac...

PS. Ruciu Gosiu Aga- niniejszym dolaczam do Waszego fanclubu kotow!!! jak widac na zalaczonym avatarze hihi... KOTY SA THE BEST!! Buziaczki!!!

Kfjatus, Rucia, Dodi, Libra, mauysia, Blondi22, Muska, Fedra, karoam, gocha04, AGA 30 lubią tę wiadomość

‹‹ 2433 2434 2435 2436 2437 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza: niewidzialna choroba, która dotyka miliony Polek

Szacuje się, że w Polsce około 2 miliony kobiet cierpi na endometriozę. W artykule dowiesz się o najnowszych metodach diagnozowania i leczenia endometriozy, a także poznasz osobistą historię Małgorzaty, która walczyła z tą chorobą przez 5 lat, aby wreszcie zobaczyć światło w tunelu na swojej drodze do macierzyństwa.

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ