plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Ola_czeka wrote:Gosia, przede wszystkim nastawienie. Marsz zmienić nicka, po 28 ma być uśmiech a potem wracaj tu do nas z energią, przeczekasz z nami 2 dni, czas Ci szybko zleci i zatestujesz na spokojnie w czwartek.
a ta temperatura co mi spadła?
nie mam juz sił 15 mc starań
-
Cześć Kochane
Ja dziś "spóźniona" znacznie
No, ale jestem z kawą dłoniNadrobiłam zaległości i doczytałam wszystko
Bella sto lat dla Haneczki!
Karoam piękne zdjęcie - jak zawsze!
Kaja- tego nawet spadkiem nie można nazwać - termometr Ci się przesunął
Libra - nie lubię Twojej teściowej!
Blondi- musisz być silna, z pewnością wujek nie chciałby żebyś była smutna!
Co to sprawy z nauczycielką - nie wiem o co chodziło niestety, ale rozumiem, że Pani robiła coś niewłaściwego... Powiem Wam, że sama jestem nauczycielem - niestety obecnie nie pracuję, bo pracowałam na zastępstwo i myk już Pani wróciła, a ja zostałam na lodzie. To, co się dzieje w oświacie jest straszne - w jednej ze szkół blisko mnie(w przedszkolu)uczy Pani ze stwierdzoną schizofrenią - od lat leczy się psychiatrycznie, a wymagają od niej tylko zaświadczenie lekarza medycyny pracy,a nie psychiatry ( jak berze leki - to patrzy się w ścianę, a jak nie bierze jest nerwowa, a moim zdaniem nieobliczalna), inna pani nie ma uprawnień do nauczania przedmiotu, a mgr robi 16 rok, ale za każdym razem kuratorium zgadza się, bo ona obiecuje, że w tym roku to już z pewnością się obroni... więc jak na to wszystko patrzę, jestem przerażona...
Cieszę się, że są rodzice, którzy reagują jak coś jest nie tak.
W tych szkołach o których piszę, rodzice narzekają między sobą, ale nic z tym nie robią niestety:(Libra, Blondi22, karoam lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
gosiu28 chodziło mi o to, jaką zazwyczaj masz długość fl? bo jeśli dzisiaj byłby 11dpo to chyba jeszcze ciutkę za wczesnie, żeby coś stwierdzić
więc spokojnie kochana
GADGETKO super, że się już u nas pojawiłaś i takim pozytywnym nastrojem tryskasz
ja się powoli będe ewakuowała i do pracy sruuu, ale tylko dzisiaj na 4h, więc spoko a u mnie 18stopni, więc chętnie wychylę łepetynę z domu
Miłego popołudnia życzę ;*Kfjatus, gadgeta lubią tę wiadomość
-
gosia28:( wrote:Ola_czeka wrote:Gosia, przede wszystkim nastawienie. Marsz zmienić nicka, po 28 ma być uśmiech a potem wracaj tu do nas z energią, przeczekasz z nami 2 dni, czas Ci szybko zleci i zatestujesz na spokojnie w czwartek.
Nie widzę Twojego wykresu więc nie wypowiem się na temat temperatury:(
Gosiu jedno jest pewne - to czy zrobisz dziś test czy nie - nie wpłynie na fakt czy jesteś w ciąży. Jeśli zrobisz dziś test i wyjdzie negatywny - przeżyjesz zawód, posmucisz się ale tak około wieczora pomyślisz, że widać było za wcześnie, więc jutro zatestujesz znowu a jeśli scenariusz się powtórzy - zasmucisz się i spróbujesz jeszcze raz. Potem (jeśli nie jesteś w ciąży) dostaniesz okres zgodnie z planem i zawiedziesz się po raz kolejny. Lepiej więc oszczędź sobie po drodze tych kilku zawodów i zatestuj kiedy już będziesz absolutnie pewna, że okres się spóźnia. To mówię Ci ja - Ola - trzeci rok starań.
Jeśli jesteś w ciąży - radość będzie taka sama, bez względu na to, czy dowiesz się o tym dziś, czy za tydzień.zbikowa, Dodi, mauysia, Rucia, Fedra, gocha04, aisa, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:gosia28:( wrote:Ola_czeka wrote:Gosia, przede wszystkim nastawienie. Marsz zmienić nicka, po 28 ma być uśmiech a potem wracaj tu do nas z energią, przeczekasz z nami 2 dni, czas Ci szybko zleci i zatestujesz na spokojnie w czwartek.
Gosiu jedno jest pewne - to czy zrobisz dziś test czy nie - nie wpłynie na fakt czy jesteś w ciąży. Jeśli zrobisz dziś test i wyjdzie negatywny - przeżyjesz zawód, posmucisz się ale tak około wieczora pomyślisz, że widać było za wcześnie, więc jutro zatestujesz znowu a jeśli scenariusz się powtórzy - zasmucisz się i spróbujesz jeszcze raz. Potem (jeśli nie jesteś w ciąży) dostaniesz okres zgodnie z planem i zawiedziesz się po raz kolejny. Lepiej więc oszczędź sobie po drodze tych kilku zawodów i zatestuj kiedy już będziesz absolutnie pewna, że okres się spóźnia. To mówię Ci ja - Ola - trzeci rok starań.
Jeśli jesteś w ciąży - radość będzie taka sama, bez względu na to, czy dowiesz się o tym dziś, czy za tydzień.
masz racjęa czemu nie widzisz mojego wykresu?
-
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:gosia28:( wrote:Ola_czeka wrote:Gosia, przede wszystkim nastawienie. Marsz zmienić nicka, po 28 ma być uśmiech a potem wracaj tu do nas z energią, przeczekasz z nami 2 dni, czas Ci szybko zleci i zatestujesz na spokojnie w czwartek.
Jeśli jesteś w ciąży - radość będzie taka sama, bez względu na to, czy dowiesz się o tym dziś, czy za tydzień.
możesz kliknąć na nick... rozwinie się menu... przy bieżącym wykresie na tablicy jest link "tak" - wystarczy kliknąć i podgląd wykresu gotowy:) -
nick nieaktualnygosia28:( wrote:Rucia wrote:gosia28:( wrote:załapałam doła
(
Gosia ale czemu? Z tego co widziałam w twojej sprawie nic nie jest przesądzone.
czuję to ze jutro bedzie@ test dzis by mi wyszedł?
Patrząc po twoich temperaturach owu dobrze wyznaczył ci owu. Szkoda, ze nie masz zaznaczonych wcześniejszych temperatur. Dziś masz 11 dpo. Test robiłaś 9dpo - według mnie za wcześnie.
Poczekaj z testem do jutra, zobaczysz jak będzie wygladała temperatura.
Który to twój cykl starań?
-
nick nieaktualny
-
Libra wrote:Ola_czeka wrote:gosia28:( wrote:Ola_czeka wrote:Gosia, przede wszystkim nastawienie. Marsz zmienić nicka, po 28 ma być uśmiech a potem wracaj tu do nas z energią, przeczekasz z nami 2 dni, czas Ci szybko zleci i zatestujesz na spokojnie w czwartek.
możesz kliknąć na nick... rozwinie się menu... przy bieżącym wykresie na tablicy jest link "tak" - wystarczy kliknąć i podgląd wykresu gotowy:)
Tak też zrobiłam. Masz podgląd mojego monitora??? przyznaj się.....Dodi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnygosia28:( wrote:załapałam doła
(
nie łam się:* coś Ci pokaże, co dostałam dzisiaj od jednej dobrej duszyczki
https://ovufriend.pl/wykres,956e1f52b53a74fca0f2cb1553e5c44a.html
i Ci zaśpiewam: wszystko się może zdarzyć:*
a powiedz nam coś o sobie... staracie się 15 miesięcy... a robiliście już jakieś badania (nasienia, hormonów itd.)?Kfjatus, Fedra lubią tę wiadomość
-
Hej laski,
Tym z was, którym które wiedzą co jest "nie tak" z moim M. powiem, że rozmawiał z rodzicami i podobno przeciwskazań do posiadania dzieci nie ma. z tym że nie zapytał o powód, nie ma żadnych dokumentów ze szpitala i nie wiem nic wiecej, bo po co....
mam wrażenie, że jak zwnowu porusze ten temat to będę szukała sobie biletu powrotnego do domu, bo mnie szlag trafi....
to tyle, dziękuję za możliwość wpisu do księgi skarg i zażaleń.
równie dobrze mógłby mi powiedzieć "będę królem albo nie".