X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2013, 08:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    To chyba nie Dodi pisała, nie Libra czasem?

Kurczę... może! Bo teraz mają takie podobne, czarno-białe awatary...

Dodi lubi tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2013, 08:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Ola_czeka wrote:
    To chyba nie Dodi pisała, nie Libra czasem?

Kurczę... może! Bo teraz mają takie podobne, czarno-białe awatary...

aj noł....

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 kwietnia 2013, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    Libra no normalnie nabroiłaś nenenenene kurde nie chce mi się iść wywalcie mnie z domu nic spadam do Merostwa .......
    Dodi witam i pozdrawiam serdecznie !!!!

co ja znów takiego zrobiłam?;P
    dobra... już się nic nie odzywam...

mauysia - ja oglądałam ten film... o demonie schowanym w pudełku, które taka dziewczynka kupiła na jakiejś wyprzedaży staroci... potem w nocy mi się śniło, że mnie ten demon opętał i straszyłam moją teściowkę... hehehe m mnie obudził, jak przez sen syczałam i warczałam;) hehehe i nie wiem, czy nastraszyłam moja teściową czy nie... pewnie tak - bo teraz takie teksty mi sadzi w tym tygodniu, że to moja wina iż ciągle w ciąży nie jestem... mam za swoje - trzebabyło jej nie straszyć;P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2013, 08:10

mauysia lubi tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2013, 08:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    Kaja wrote:
    Libra no normalnie nabroiłaś nenenenene kurde nie chce mi się iść wywalcie mnie z domu nic spadam do Merostwa .......

mauysia - ja oglądałam ten film... o demonie schowanym w pudełku, które taka dziewczynka kupiła na jakiejś wyprzedaży staroci... potem w nocy mi się śniło, że mnie ten demon opętał i straszyłam moją teściowkę... hehehe m mnie obudził, jak przez sen syczałam i warczałam;) hehehe i nie wiem, czy nastraszyłam moja teściową czy nie... pewnie tak - bo teraz takie teksty mi sadzi w tym tygodniu, że to moja wina iż ciągle w ciąży nie jestem... mam za swoje - trzebabyło jej nie straszyć;P

...przyznała się Libra bo 4 stronach na których Mauysia mówiła do Dodi o tym filmie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2013, 08:12

Dodi, Libra, mauysia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 kwietnia 2013, 08:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    Kaja wrote:

Poczekaj poczekaj .. teściowa ci mówi, że to twoja wina, ze nie macie dzieci?

• Dodi Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2013, 08:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    he he i wyjaśniło się :D Libruś Ty spokojnie możesz pisać o wszystkim a mój avatarek mylny się stał teraz i to dlatego :P

29.04.13(8t 2d) [*]/kolejna szansa 24.11.13relgh371jzp75q9n.png
    1995fd7a4d57bc6e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 kwietnia 2013, 08:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o.O zastrzeliłabym taką babę! Jak można w ogóle rzucać takie stwierdzenia? Ma dowód w ręku, że wina leży po twojej stronie? A w ogóle o czym my mówimy? Może po prostu brakuje Wam szczęścia i tyle! Mi brakowało przez półtora roku! O w mordę ale mnie babol zdenerwował !

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2013, 08:17

AGA 30, Libra, Kfjatus, zbikowa, Shagga_80 lubią tę wiadomość

• natusia Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2013, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczynki :)
    Co nowego??? Mój m się urlopował więc trudno mi było się od niego oderwać ;)

mauysia lubi tę wiadomość

26adc18ecb3d77912c223fee25f8ec7e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 kwietnia 2013, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Libra wrote:
    Kaja wrote:

Poczekaj poczekaj .. teściowa ci mówi, że to twoja wina, ze nie macie dzieci?

no:) taki wredny babsztyl z niej;)

• kopciuszek126 Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2013, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczynki ;)
    Wiecie co? Dopiero dziś sie dodzwoniłam do mojej ginki i wiecie na kiedy mnie zapisała????Na 7 maja dopiero ;( To będzie 9 tygodni i 3 dzien i nie wiem co robić?Niby się zmieszczę do becikowego bo trzeba do 10 tygodnia byc chociaż raz na 1 wizycie,ale nie wiem przecież czy dzidzia jest we właściwym miejscu i czy jest ok?Nie myślałam,ze dopiero tak późno mnie zapisze?Ale to przez ten weekend majowy-tak to by było gitara jakby nie ten weekend. I nie wiem czy nie pójść do innego gina potwierdzić ciążę-na usg. W ten piątek bym prywatnie skoczyła do innego,bo u niego nie ma zapisów-tylko wszyscy na Hurrrrra lecą i czeka się w kolejce. Bo moja ginka to ma zapisy na konkretną godzinę. Zapytała mnie czy nic mi nie dolego, odpowiedziałam,ze nie bo przeciez nic mi nie jest i na razie nie mam jakichś mdłości(po prostu jakies delikatne). Zapytala nazwisko-powiedziałam jej, a ona na to " A, to Pani!!!!Gratuluje serdecznie!Prosze brac kwas foliowy i dobrze się odżywiac" i wyliczyła,ze się zmieszcze do 10 tygodnia. Ale jak mąż dziś wróci z pracy ,pogadam z nim i może w piątek wpadniemy do innego lekarza, a chodzić i tak będę do mojej ;).Jak myślicie???Pewnie tak jak ja myslicie, no nie???Miłego dnia wszystkim!!!!;)

mauysia, Libra, Rucia lubią tę wiadomość

1usasg1812jvvfe2.png

bhywanlihyvyaglb.png
  • Dodi Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2013, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kopciuszki witaj ;) ja chyba myślę tak jak Ty ;)

1995fd7a4d57bc6e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 kwietnia 2013, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i posprzątane!!!
    aj dziewczyny z tymi teściówkami to skaranie boskie!!!
    No kiedyś to prądu zabrakło bach i już dziecko było i im ciężko uwierzyć że w naszej erze zrobienie dziecka to nie taka łatwa sprawa :-(
    Kiedyś nie mieli pojęcia o leczeniu i o problemach bo jak nie było to nie bylo i kropka a jak było to co rok to prorok i też kropka!!!
    Kiedy bezpłodność zaczną traktować jak chorobę a nie o jak jakieś fatum!!!!

Libra lubi tę wiadomość

• kopciuszek126 Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2013, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witaj dodi ;)

Dodi lubi tę wiadomość

1usasg1812jvvfe2.png

bhywanlihyvyaglb.png
  • gosia28:( Przyjaciółka

Wysłany: 16 kwietnia 2013, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej spojrzcie na moj wykres o dzidzi moge zapomniec? :(

35300098465d87410706fe8bea3855e3.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 kwietnia 2013, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    o.O zastrzeliłabym taką babę! Jak można w ogóle rzucać takie stwierdzenia? Ma dowód w ręku, że wina leży po twojej stronie? A w ogóle o czym my mówimy? Może po prostu brakuje Wam szczęścia i tyle! Mi brakowało przez półtora roku! O w mordę ale mnie babol zdenerwował !

jej wystarczy fakt, że mam guza - mięśniaka... i powiedziała, żebym w końcu poszła do ginekologa "zrobić ze sobą porządek, bo przez moją postawę dzieci nie mamy"
    stara babka, nie orientuje się w tych sprawach nic a nic...
    ale słowo wypowiedziane... zostało zapamiętane...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2013, 08:29

• mauysia Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2013, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć natusiu i kopciuszku,

7 maja? Trochę późno... Taka oblegana ta ginka?
    Może rzeczywiście umów się w międzyczasie do innego, bo ja to bym chyba padła, jakbym miała czekać tak długo na pierwszą wizytę ;)
    A na becikowe się łapiecie? Bo teraz są jakieś nowe zasady, granice zarobkowe itp.

natusia lubi tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2013, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Blondi22 wrote:
    Witam po przerwie...
    Cos ciekawego sie wydażyło? Bo nie dam rady nadrobic was i jakos nie mam ochoty pisac.
    Wczoraj był pogrzeb ;(
    Pozdrawiam

hej Blondi, miło Cię widzieć z powrotem.

Karoam jest zafasolkowana - to chyba największa sensacja ostatnich dni :)

ooo to super ;)

Karoam grtaulacje ode mnie ;)

karoam lubi tę wiadomość

a.png
    a.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2013, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gosia28:( wrote:
    hej spojrzcie na moj wykres o dzidzi moge zapomniec? :(

Gosia, jeszcze jest za wcześnie żeby cokolwiek stwierdzić. Za parę dni dopiero się okaże.

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Dodi Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2013, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurcze Libra to przykre, że teściowa takim tekstami sypie :/ naprawdę te baby nie mają pojęcia jak dzisiaj sprawy się mają i najlepiej za wszelkiego rodzaju chwilowe niepowodzenia, obwiniać nas za coś, na co do końca wpływu nie mamy. Przecież tak się staracie, robicie wszystko w tym kierunku, żeby było dobrze i niedługo już będzie :)

Libra lubi tę wiadomość

1995fd7a4d57bc6e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 kwietnia 2013, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kobietki moje kochane ja się zmywam na basenik wymolestować mój kręgosłup !!!!
    miłego przed południa i południa a popołudniu zajrzę do was znowu!!!!
    Buziolki!!
    692160k68dp18m79.gif

mauysia, Libra lubią tę wiadomość

‹‹ 2432 2433 2434 2435 2436 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ