plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKaja wrote:Libra no normalnie nabroiłaś nenenenene kurde nie chce mi się iść wywalcie mnie z domu nic spadam do Merostwa .......
Dodi witam i pozdrawiam serdecznie !!!!
co ja znów takiego zrobiłam?;P
dobra... już się nic nie odzywam...
mauysia - ja oglądałam ten film... o demonie schowanym w pudełku, które taka dziewczynka kupiła na jakiejś wyprzedaży staroci... potem w nocy mi się śniło, że mnie ten demon opętał i straszyłam moją teściowkę... hehehe m mnie obudził, jak przez sen syczałam i warczałam;) hehehe i nie wiem, czy nastraszyłam moja teściową czy nie... pewnie tak - bo teraz takie teksty mi sadzi w tym tygodniu, że to moja wina iż ciągle w ciąży nie jestem... mam za swoje - trzebabyło jej nie straszyć;PWiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2013, 08:10
mauysia lubi tę wiadomość
-
Libra wrote:Kaja wrote:Libra no normalnie nabroiłaś nenenenene kurde nie chce mi się iść wywalcie mnie z domu nic spadam do Merostwa .......
mauysia - ja oglądałam ten film... o demonie schowanym w pudełku, które taka dziewczynka kupiła na jakiejś wyprzedaży staroci... potem w nocy mi się śniło, że mnie ten demon opętał i straszyłam moją teściowkę... hehehe m mnie obudził, jak przez sen syczałam i warczałam;) hehehe i nie wiem, czy nastraszyłam moja teściową czy nie... pewnie tak - bo teraz takie teksty mi sadzi w tym tygodniu, że to moja wina iż ciągle w ciąży nie jestem... mam za swoje - trzebabyło jej nie straszyć;P
...przyznała się Libra bo 4 stronach na których Mauysia mówiła do Dodi o tym filmie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2013, 08:12
Dodi, Libra, mauysia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLibra wrote:Kaja wrote:Libra no normalnie nabroiłaś nenenenene kurde nie chce mi się iść wywalcie mnie z domu nic spadam do Merostwa .......
mauysia - ja oglądałam ten film... o demonie schowanym w pudełku, które taka dziewczynka kupiła na jakiejś wyprzedaży staroci... potem w nocy mi się śniło, że mnie ten demon opętał i straszyłam moją teściowkę... hehehe m mnie obudził, jak przez sen syczałam i warczałam;) hehehe i nie wiem, czy nastraszyłam moja teściową czy nie... pewnie tak - bo teraz takie teksty mi sadzi w tym tygodniu, że to moja wina iż ciągle w ciąży nie jestem... mam za swoje - trzebabyło jej nie straszyć;P
Poczekaj poczekaj .. teściowa ci mówi, że to twoja wina, ze nie macie dzieci? -
nick nieaktualny
zastrzeliłabym taką babę! Jak można w ogóle rzucać takie stwierdzenia? Ma dowód w ręku, że wina leży po twojej stronie? A w ogóle o czym my mówimy? Może po prostu brakuje Wam szczęścia i tyle! Mi brakowało przez półtora roku! O w mordę ale mnie babol zdenerwował !
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2013, 08:17
AGA 30, Libra, Kfjatus, zbikowa, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRucia wrote:Libra wrote:Kaja wrote:Libra no normalnie nabroiłaś nenenenene kurde nie chce mi się iść wywalcie mnie z domu nic spadam do Merostwa .......
Poczekaj poczekaj .. teściowa ci mówi, że to twoja wina, ze nie macie dzieci?
no:) taki wredny babsztyl z niej;) -
Cześć Dziewczynki
Wiecie co? Dopiero dziś sie dodzwoniłam do mojej ginki i wiecie na kiedy mnie zapisała????Na 7 maja dopiero ;( To będzie 9 tygodni i 3 dzien i nie wiem co robić?Niby się zmieszczę do becikowego bo trzeba do 10 tygodnia byc chociaż raz na 1 wizycie,ale nie wiem przecież czy dzidzia jest we właściwym miejscu i czy jest ok?Nie myślałam,ze dopiero tak późno mnie zapisze?Ale to przez ten weekend majowy-tak to by było gitara jakby nie ten weekend. I nie wiem czy nie pójść do innego gina potwierdzić ciążę-na usg. W ten piątek bym prywatnie skoczyła do innego,bo u niego nie ma zapisów-tylko wszyscy na Hurrrrra lecą i czeka się w kolejce. Bo moja ginka to ma zapisy na konkretną godzinę. Zapytała mnie czy nic mi nie dolego, odpowiedziałam,ze nie bo przeciez nic mi nie jest i na razie nie mam jakichś mdłości(po prostu jakies delikatne). Zapytala nazwisko-powiedziałam jej, a ona na to " A, to Pani!!!!Gratuluje serdecznie!Prosze brac kwas foliowy i dobrze się odżywiac" i wyliczyła,ze się zmieszcze do 10 tygodnia. Ale jak mąż dziś wróci z pracy ,pogadam z nim i może w piątek wpadniemy do innego lekarza, a chodzić i tak będę do mojej.Jak myślicie???Pewnie tak jak ja myslicie, no nie???Miłego dnia wszystkim!!!!
mauysia, Libra, Rucia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo i posprzątane!!!
aj dziewczyny z tymi teściówkami to skaranie boskie!!!
No kiedyś to prądu zabrakło bach i już dziecko było i im ciężko uwierzyć że w naszej erze zrobienie dziecka to nie taka łatwa sprawa
Kiedyś nie mieli pojęcia o leczeniu i o problemach bo jak nie było to nie bylo i kropka a jak było to co rok to prorok i też kropka!!!
Kiedy bezpłodność zaczną traktować jak chorobę a nie o jak jakieś fatum!!!!Libra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRucia wrote:
zastrzeliłabym taką babę! Jak można w ogóle rzucać takie stwierdzenia? Ma dowód w ręku, że wina leży po twojej stronie? A w ogóle o czym my mówimy? Może po prostu brakuje Wam szczęścia i tyle! Mi brakowało przez półtora roku! O w mordę ale mnie babol zdenerwował !
jej wystarczy fakt, że mam guza - mięśniaka... i powiedziała, żebym w końcu poszła do ginekologa "zrobić ze sobą porządek, bo przez moją postawę dzieci nie mamy"
stara babka, nie orientuje się w tych sprawach nic a nic...
ale słowo wypowiedziane... zostało zapamiętane...Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2013, 08:29
-
Cześć natusiu i kopciuszku,
7 maja? Trochę późno... Taka oblegana ta ginka?
Może rzeczywiście umów się w międzyczasie do innego, bo ja to bym chyba padła, jakbym miała czekać tak długo na pierwszą wizytę
A na becikowe się łapiecie? Bo teraz są jakieś nowe zasady, granice zarobkowe itp.natusia lubi tę wiadomość
-
mauysia wrote:Blondi22 wrote:Witam po przerwie...
Cos ciekawego sie wydażyło? Bo nie dam rady nadrobic was i jakos nie mam ochoty pisac.
Wczoraj był pogrzeb ;(
Pozdrawiam
hej Blondi, miło Cię widzieć z powrotem.
Karoam jest zafasolkowana - to chyba największa sensacja ostatnich dni
ooo to super
Karoam grtaulacje ode mniekaroam lubi tę wiadomość
-
kurcze Libra to przykre, że teściowa takim tekstami sypie
naprawdę te baby nie mają pojęcia jak dzisiaj sprawy się mają i najlepiej za wszelkiego rodzaju chwilowe niepowodzenia, obwiniać nas za coś, na co do końca wpływu nie mamy. Przecież tak się staracie, robicie wszystko w tym kierunku, żeby było dobrze i niedługo już będzie
Libra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny