X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2013, 08:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    To chyba nie Dodi pisała, nie Libra czasem?

Kurczę... może! Bo teraz mają takie podobne, czarno-białe awatary...

Dodi lubi tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2013, 08:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Ola_czeka wrote:
    To chyba nie Dodi pisała, nie Libra czasem?

Kurczę... może! Bo teraz mają takie podobne, czarno-białe awatary...

aj noł....

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 kwietnia 2013, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    Libra no normalnie nabroiłaś nenenenene kurde nie chce mi się iść wywalcie mnie z domu nic spadam do Merostwa .......
    Dodi witam i pozdrawiam serdecznie !!!!

co ja znów takiego zrobiłam?;P
    dobra... już się nic nie odzywam...

mauysia - ja oglądałam ten film... o demonie schowanym w pudełku, które taka dziewczynka kupiła na jakiejś wyprzedaży staroci... potem w nocy mi się śniło, że mnie ten demon opętał i straszyłam moją teściowkę... hehehe m mnie obudził, jak przez sen syczałam i warczałam;) hehehe i nie wiem, czy nastraszyłam moja teściową czy nie... pewnie tak - bo teraz takie teksty mi sadzi w tym tygodniu, że to moja wina iż ciągle w ciąży nie jestem... mam za swoje - trzebabyło jej nie straszyć;P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2013, 08:10

mauysia lubi tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2013, 08:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    Kaja wrote:
    Libra no normalnie nabroiłaś nenenenene kurde nie chce mi się iść wywalcie mnie z domu nic spadam do Merostwa .......

mauysia - ja oglądałam ten film... o demonie schowanym w pudełku, które taka dziewczynka kupiła na jakiejś wyprzedaży staroci... potem w nocy mi się śniło, że mnie ten demon opętał i straszyłam moją teściowkę... hehehe m mnie obudził, jak przez sen syczałam i warczałam;) hehehe i nie wiem, czy nastraszyłam moja teściową czy nie... pewnie tak - bo teraz takie teksty mi sadzi w tym tygodniu, że to moja wina iż ciągle w ciąży nie jestem... mam za swoje - trzebabyło jej nie straszyć;P

...przyznała się Libra bo 4 stronach na których Mauysia mówiła do Dodi o tym filmie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2013, 08:12

Dodi, Libra, mauysia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 kwietnia 2013, 08:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    Kaja wrote:

Poczekaj poczekaj .. teściowa ci mówi, że to twoja wina, ze nie macie dzieci?

• Dodi Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2013, 08:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    he he i wyjaśniło się :D Libruś Ty spokojnie możesz pisać o wszystkim a mój avatarek mylny się stał teraz i to dlatego :P

29.04.13(8t 2d) [*]/kolejna szansa 24.11.13relgh371jzp75q9n.png
    1995fd7a4d57bc6e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 kwietnia 2013, 08:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o.O zastrzeliłabym taką babę! Jak można w ogóle rzucać takie stwierdzenia? Ma dowód w ręku, że wina leży po twojej stronie? A w ogóle o czym my mówimy? Może po prostu brakuje Wam szczęścia i tyle! Mi brakowało przez półtora roku! O w mordę ale mnie babol zdenerwował !

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2013, 08:17

AGA 30, Libra, Kfjatus, zbikowa, Shagga_80 lubią tę wiadomość

• natusia Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2013, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczynki :)
    Co nowego??? Mój m się urlopował więc trudno mi było się od niego oderwać ;)

mauysia lubi tę wiadomość

26adc18ecb3d77912c223fee25f8ec7e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 kwietnia 2013, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Libra wrote:
    Kaja wrote:

Poczekaj poczekaj .. teściowa ci mówi, że to twoja wina, ze nie macie dzieci?

no:) taki wredny babsztyl z niej;)

• kopciuszek126 Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2013, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczynki ;)
    Wiecie co? Dopiero dziś sie dodzwoniłam do mojej ginki i wiecie na kiedy mnie zapisała????Na 7 maja dopiero ;( To będzie 9 tygodni i 3 dzien i nie wiem co robić?Niby się zmieszczę do becikowego bo trzeba do 10 tygodnia byc chociaż raz na 1 wizycie,ale nie wiem przecież czy dzidzia jest we właściwym miejscu i czy jest ok?Nie myślałam,ze dopiero tak późno mnie zapisze?Ale to przez ten weekend majowy-tak to by było gitara jakby nie ten weekend. I nie wiem czy nie pójść do innego gina potwierdzić ciążę-na usg. W ten piątek bym prywatnie skoczyła do innego,bo u niego nie ma zapisów-tylko wszyscy na Hurrrrra lecą i czeka się w kolejce. Bo moja ginka to ma zapisy na konkretną godzinę. Zapytała mnie czy nic mi nie dolego, odpowiedziałam,ze nie bo przeciez nic mi nie jest i na razie nie mam jakichś mdłości(po prostu jakies delikatne). Zapytala nazwisko-powiedziałam jej, a ona na to " A, to Pani!!!!Gratuluje serdecznie!Prosze brac kwas foliowy i dobrze się odżywiac" i wyliczyła,ze się zmieszcze do 10 tygodnia. Ale jak mąż dziś wróci z pracy ,pogadam z nim i może w piątek wpadniemy do innego lekarza, a chodzić i tak będę do mojej ;).Jak myślicie???Pewnie tak jak ja myslicie, no nie???Miłego dnia wszystkim!!!!;)

mauysia, Libra, Rucia lubią tę wiadomość

1usasg1812jvvfe2.png

bhywanlihyvyaglb.png
  • Dodi Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2013, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kopciuszki witaj ;) ja chyba myślę tak jak Ty ;)

1995fd7a4d57bc6e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 kwietnia 2013, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i posprzątane!!!
    aj dziewczyny z tymi teściówkami to skaranie boskie!!!
    No kiedyś to prądu zabrakło bach i już dziecko było i im ciężko uwierzyć że w naszej erze zrobienie dziecka to nie taka łatwa sprawa :-(
    Kiedyś nie mieli pojęcia o leczeniu i o problemach bo jak nie było to nie bylo i kropka a jak było to co rok to prorok i też kropka!!!
    Kiedy bezpłodność zaczną traktować jak chorobę a nie o jak jakieś fatum!!!!

Libra lubi tę wiadomość

• kopciuszek126 Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2013, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witaj dodi ;)

Dodi lubi tę wiadomość

1usasg1812jvvfe2.png

bhywanlihyvyaglb.png
  • gosia28:( Przyjaciółka

Wysłany: 16 kwietnia 2013, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej spojrzcie na moj wykres o dzidzi moge zapomniec? :(

35300098465d87410706fe8bea3855e3.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 kwietnia 2013, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    o.O zastrzeliłabym taką babę! Jak można w ogóle rzucać takie stwierdzenia? Ma dowód w ręku, że wina leży po twojej stronie? A w ogóle o czym my mówimy? Może po prostu brakuje Wam szczęścia i tyle! Mi brakowało przez półtora roku! O w mordę ale mnie babol zdenerwował !

jej wystarczy fakt, że mam guza - mięśniaka... i powiedziała, żebym w końcu poszła do ginekologa "zrobić ze sobą porządek, bo przez moją postawę dzieci nie mamy"
    stara babka, nie orientuje się w tych sprawach nic a nic...
    ale słowo wypowiedziane... zostało zapamiętane...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2013, 08:29

• mauysia Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2013, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć natusiu i kopciuszku,

7 maja? Trochę późno... Taka oblegana ta ginka?
    Może rzeczywiście umów się w międzyczasie do innego, bo ja to bym chyba padła, jakbym miała czekać tak długo na pierwszą wizytę ;)
    A na becikowe się łapiecie? Bo teraz są jakieś nowe zasady, granice zarobkowe itp.

natusia lubi tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2013, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Blondi22 wrote:
    Witam po przerwie...
    Cos ciekawego sie wydażyło? Bo nie dam rady nadrobic was i jakos nie mam ochoty pisac.
    Wczoraj był pogrzeb ;(
    Pozdrawiam

hej Blondi, miło Cię widzieć z powrotem.

Karoam jest zafasolkowana - to chyba największa sensacja ostatnich dni :)

ooo to super ;)

Karoam grtaulacje ode mnie ;)

karoam lubi tę wiadomość

a.png
    a.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2013, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gosia28:( wrote:
    hej spojrzcie na moj wykres o dzidzi moge zapomniec? :(

Gosia, jeszcze jest za wcześnie żeby cokolwiek stwierdzić. Za parę dni dopiero się okaże.

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Dodi Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2013, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurcze Libra to przykre, że teściowa takim tekstami sypie :/ naprawdę te baby nie mają pojęcia jak dzisiaj sprawy się mają i najlepiej za wszelkiego rodzaju chwilowe niepowodzenia, obwiniać nas za coś, na co do końca wpływu nie mamy. Przecież tak się staracie, robicie wszystko w tym kierunku, żeby było dobrze i niedługo już będzie :)

Libra lubi tę wiadomość

1995fd7a4d57bc6e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 kwietnia 2013, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kobietki moje kochane ja się zmywam na basenik wymolestować mój kręgosłup !!!!
    miłego przed południa i południa a popołudniu zajrzę do was znowu!!!!
    Buziolki!!
    692160k68dp18m79.gif

mauysia, Libra lubią tę wiadomość

‹‹ 2432 2433 2434 2435 2436 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ