X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2013, 07:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effcia28 wrote:
    BellaRosa wrote:
    Effcia czy ja dobrze kojarzę, czy to ta pani o której już dawno się tu temat toczył? :>

Tak kochana to właśnie ta

I jeszcze głupia baba oskarża dzieci o kłamstwo!!! Nie no, ja to bym taką zdybała w ciemnym zaułku :/

Effcia28 lubi tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 kwietnia 2013, 07:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A właśnie Belluś, ciocie z forum życzą Hani wszystkiego najlepszego :)

BellaRosa, mauysia, Libra, AGA 30 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 kwietnia 2013, 07:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola powiedz mi jak można nie kochać kotów?

stefuk.jpg

mauysia, BellaRosa, Libra, Fedra, AGA 30, Sandraa, gocha04, Kfjatus, zbikowa, gadgeta lubią tę wiadomość

• BellaRosa Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2013, 07:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję za życzenia dla Hanusi :) Przekażę :D

f2wldf9h9lun5cxj.png
    iv09cwa1ersqxdi1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 kwietnia 2013, 07:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Libra, Kaja, no rzeczywiście odnotowałyście takie spadki, że nic tylko płakać i czekać na @... ;D HA HA HA :)

w moim przypadku wiem, że mam rację:) ale jeżeli okazałoby się, że się mylę, to padnę na kolana i będę bić pokłony uniżone;P:D

A za Kaję trzymam wielkie kciuki... w końcu Kaoram musi mieć conajmniej jedną towarzyszkę:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2013, 07:25

Dodi, karoam lubią tę wiadomość

• BellaRosa Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2013, 07:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hahahahahah Rucia ten kot w wózku wymiata :D Ale ja i tak się boję ;P Chyba nawet wszystkich zwierząt tak naprawdę... ale najbardziej psów jednak :)

f2wldf9h9lun5cxj.png
    iv09cwa1ersqxdi1.png
  • Effcia28 Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2013, 07:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie wiem dokładnie ,bo ja Dawida wypisałam z tych dodatkowych godzin żeby mi się dziecko nerwicy nie nabawiło przez tą panią.Ale po wczorajszej rozmowie z rodzicami to podobno miała zwróconą uwagę odgórnie
    że rodzice się skarżą ale była tak pewna siebie,że nic z tym nie zrobiła.
    Ma za swoje i tyle w temacie!

BellaRosa, Libra lubią tę wiadomość

frgt5b8.png 546fc3c5c96d17b5.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2013, 07:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    mauysia wrote:
    Libra, Kaja, no rzeczywiście odnotowałyście takie spadki, że nic tylko płakać i czekać na @... ;D HA HA HA :)

w moim przypadku wiem, że mam rację:) ale jeżeli okazałoby się, że się mylę, to padnę na kolana i będę bić pokłony uniżone;P:D

A za Kaję trzymam wielkie kciuki... w końcu Kaoram musi mieć conajmniej jedną towarzyszkę:)

Ale ja nie interpretuję tych ekhm..."spadków", po prostu uśmiech na mych ustach wywołało to, że takie drobnice są uznawane za "spadki" :)

Aż przypomniał mi się tekst Ruci, która dzień po zrobieniu pozytywnego testu ciążowego odnotowała spadek temp. o 0,1 (z 37 na 36.9), co zmartwiona skomentowała: "Temperatura leci na łeb na szyję..."

No helou.... ;)

Dodi, Rucia, Muska, Libra, Kfjatus, Shagga_80 lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2013, 07:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam po przerwie...
    Cos ciekawego sie wydażyło? Bo nie dam rady nadrobic was i jakos nie mam ochoty pisac.
    Wczoraj był pogrzeb ;(
    Pozdrawiam

a.png
    a.png
  • Effcia28 Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2013, 07:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    Bella – 100 lat dla córuni, szczęścia
    Kaja – mój organizm nikogo się nie słucha i rządzi się swoimi zasadami… ja już się przyzwyczaiłam, że piknie jest tylko na papierze;) nawet już zaprzestaję powtarzania tego co miesiąc, bo mnie to trochę już nudzi:D
    Effcia – i bardzo dobrze! Trzeba jej nos utrzeć… musi w końcu do niej dotrzeć, że z dziećmi pracuje… a nie z bydłem jakimś… i jakieś normy obowiązują! A w ogóle jak się czujesz po badaniu? Wszystko wróciło już do normy?

Tak Dziękuję już wszystko ok:)
    wczoraj mój lekarz powiedział ,że "mamy ruszać z koksem" więc ruszyliśmy:)

mauysia, Libra, gocha04 lubią tę wiadomość

• Effcia28 Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2013, 07:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Ola powiedz mi jak można nie kochać kotów?

stefuk.jpg

ja bardzo,bardzo nie lubię kotów

• mauysia Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2013, 07:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondi22 wrote:
    Witam po przerwie...
    Cos ciekawego sie wydażyło? Bo nie dam rady nadrobic was i jakos nie mam ochoty pisac.
    Wczoraj był pogrzeb ;(
    Pozdrawiam

hej Blondi, miło Cię widzieć z powrotem.

Karoam jest zafasolkowana - to chyba największa sensacja ostatnich dni :)

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 kwietnia 2013, 07:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Libra wrote:
    mauysia wrote:

Ale ja nie interpretuję tych ekhm..."spadków", po prostu uśmiech na mych ustach wywołało to, że takie drobnice są uznawane za "spadki" :)

Aż przypomniał mi się tekst Ruci, która dzień po zrobieniu pozytywnego testu ciążowego odnotowała spadek temp. o 0,1 (z 37 na 36.9), co zmartwiona skomentowała: "Temperatura leci na łeb na szyję..."

No helou.... ;)

Oj teraz będziesz to wałkowała :P Panikara ze mnie i tyle :P

• mauysia Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2013, 07:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja nie mam nic przeciwko kotom. Na pewno są łatwiejsze w obsłudze, bo zazwyczaj czystsze niż psiaki, no i zasadnicza zaleta - załatwiają się do kuwety, a nie na trawniki/chodniki (i nie trzeba za nimi latać z woreczkami).

Jednak wolę psy - ta ich "prostolinijność" i szczerość mnie rozbraja :)
    Bo koty to już skomplikowane osobowości...

Fedra, zbikowa lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Muska Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2013, 07:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja, jaki spadek? Taki spadek to nie spadek :D Teraz będzie zielono, nanananana....

Rucia, Twój kot faktycznie w różowym śpi ;)
    Myślałam, że taki żarcik :D

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2013, 07:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    mauysia wrote:
    Libra wrote:
    mauysia wrote:

No helou.... ;)

Oj teraz będziesz to wałkowała :P Panikara ze mnie i tyle :P

No dobra, już słowem o tym nie pisnę :)

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 kwietnia 2013, 07:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muska wrote:
    Kaja, jaki spadek? Taki spadek to nie spadek :D Teraz będzie zielono, nanananana....

No jak widać nie żarcik :P z tym, że jest gejem też nie żartuję ;)

mauysia, Dodi, Libra, Muska, zbikowa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 kwietnia 2013, 07:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    Libra wrote:
    Shagga_80 wrote:
    Witam dziewczynki, wpadam dosłownie na sekundę, bo zaraz wyjeżdżamy a chciałam tylko wykresy przejrzeć...Libra wykrakałaś ten spadek :/
    I tyle, teraz mogę jechać do lekarza, buziaki!

ja nie kraczę:) hehehe... tylko stwierdzam fakty:)

Libra kurcze piję kawę i brzuch mnie boli ,a ty tak nie słuchałaś ja miałam mieć spadek i mam ,ale Ty nie !!!!

Kaju, dam sobie rękę uciąć, że twoja temperatura pozostanie w takiej " pozycji " jak teraz :) Małe spadki może i będą, ale nic nie znaczącze :)

• mauysia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Muska wrote:

No jak widać nie żarcik :P z tym, że jest gejem też nie żartuję ;)

No nie mogę :D

A kiedy zrobił coming-out?

zbikowa lubi tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Dodi Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    matyldo......... w końcu nadrobiłam
    DZIEŃ DOBRY DZIEWCZĘTA :) Witam się w ten piękny, słoneczny, wiosenny poranek :D

No i co.... zostawić Was na parę dni same i już "coś" zdążycie zmajstrować, ale spoko... tym razem sie nie gniewam
    k.gifa.gifr.gifo.gifa.gifm.gifempty.gifempty.gifempty.gifempty.gifk.gifo.gifc.gifh.gifa.gifn.gifa.gifempty.gifempty.gifg.gifr.gifa.gift.gifu.gifl.gifu.gifj.gife.gifempty.gifs.gife.gifr.gifd.gife.gifc.gifz.gifn.gifi.gife.gifempty.gifempty.gifempty.gifempty.gifempty.gifempty.gif
    super wieści, piękna gruba krecha, świetny wynik bety :)

mauysiu nie oglądałam "Kroniki opętania", dobre to?

Libra, Kaja, no faktycznie taaaki spadek ;P mam nadzieję, że nie będzie zwiastował najgorszego :D

mala kochana odpoczynek jest jak najbardziej wskazany w takich chwilach, więc życzę Ci żeby się Wam wszystko poukładało, abyście doszli do porozumienia a zielenią się to wszystko zakończyło ;*

Bella złóż córci życzenia również od cioci Dorci ;)

Shagga jaki ten Twój m wstrętny :/ kurcze faceci są czasami daremni, a już nie daj Boże jak sie ich pochwali to jakby o tym wiedzieli i obrót o 180 stopni :/ mam nadzieję, że to chwilowy kryzys i m pojdzie po olej do glowy

Gadgetko pamiętamy przecież!!!! super, że u Ciebie sprawy się powoli prostują, szkoda tylko, że tak późno do nas zerkasz ;) pozdrawiam

Effcia super, że babsztyla odsuneli he he dobrze jej, bardzo dobrze a jak Ola coś napisze to nie ma .... we wsi :D

Rucia tekst o Twoim kocie geju rozwalił mnie na łopaty, lepszego nie słyszałam chyba he he dobrze, że dzisiejsze społeczeństwo takie toleranycjne :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2013, 07:42

BellaRosa, mauysia, Rucia, Muska, Libra, Fedra, karoam, Kfjatus, zbikowa lubią tę wiadomość

29.04.13(8t 2d) [*]/kolejna szansa 24.11.13relgh371jzp75q9n.png
    1995fd7a4d57bc6e.png
‹‹ 2430 2431 2432 2433 2434 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ