plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDzień dobry dziewczyny, ja znów dziś pobudka 6:20 zamiast doczekać do 7-mej...ale nic nie zmieniam na razie, najwyżej później wypłaszczę wykres jak by coś nie pasowało...powiem Wam w sekrecie, że jestem zadowolona z tego termometru rtęciowego typowo owulacyjnego z rozciągnięta skalą...elektronik u mnie się nie sprawdził ni w ząb...jakaś inna jestem może...
M. popatrzył na mnie dzisiaj z rana jak się obudziałam i mówi tak:" Kochanie Ty już wyspana?" Wiosna przyszła chyba już na dobre i mi Ciebie odmieniła ;-)no straszna odmiana, wstawanie godzinę lub pół godziny wcześniej bez budzika...ale miałam sen...że kupiłam sobie nowe spodnie w kolorze takiego zielonkawego błękitu, nie wiem jak to określić, rybaczki, wchodzę do gospodarczych a takim koguty mnie obsiadły i całe nogawki w ich nasieniu...wyprałam a pozostały na spodniach cienie po plamach...co za głupi sen!
Widać już się muzi na główkę rzuca i dlatego życzę WAM miłego dnia i duuużó słonka!u nas już obiadki na ogrodzie, bo połowa ogrodu wysprzątana, wczoraj zawiesiłam moskitiery a dziś zawieszę zasłonki do altany....ale najpierw je wyprać odświeżyć...ach dziś ja pracuję w domu i przed domem w długim kwietniku jak starczy czasu, bo odkryłam, że liliowce, których szukałam na starym miejscu zmieniły lokalizację a ja mam amnezję...dobrze, że je znalazłam....no nic uciekam, bo pracy dużo a dziś do tego wywiadówka w szkole, dobrze, że ja w kapciach mogę pójść, bo blisko...Libra, mauysia, Muska, plemniczka, Rucia, Dodi, gocha04, zbikowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzień dooobrryyy
Życzę Wam wspaniałego, słonecznego dnia.
Widzę, że mała wybrała się na urlop od Ovu - będzie mi jej brakowało, ale skoro to ma pomóc, to jak najbardziej.
Niestety ominęła mnie nocna wizyta gadgetkiGadgetko - ściskam Cię mocno! W drugiej połowie września w Toruniu jest Skyway (trochę późno, prawda? ) więc jeśli się tam dokulamy, to może uda się nam spotkać
Muzarciu - obiady w ogrodzie to coś, o czym MARZĘ!Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2013, 05:46
gadgeta lubi tę wiadomość
-
Cześć babolki moje kochane!
Ależ tu się dzieje nocami. Stwierdzam, że albo macie lajtową pracę, albo to ja mam zwyczajnie w mojej przesrane, bo nie znajduje siły na net wieczorem już... Tyle co czasem na moment wejdę uzupełnić wykres i ew. sprawdzić pocztę.
U mnie znowu piękne słońce za oknem, a dopiero przed ósmąSuper! I tak ma zostać! Wiosenne fluidy już się rozsiewają i nam wszystkim robi się coraz raźniej.
Babolki z problematycznymi facetami - jak widać to normalka w prawie każdym związku, idealnych nie ma, także głowy do góry, piersi do przodu i nabijać im trochę mądrości do głowy. Ino sposobem baby, sposobem, coby nie pokapowali się że to wasze mądrości, ino myśleli że ich własne
zbikowa lubi tę wiadomość
-
Hej Muska
Ja mam z kompem tak samo... Nawet nie, że jestem zmęczona, ale po prostu mam niechęć do włączania komputera, bo i tak siedzę przy nim przez 8 godzin dziennie w pracy. Czasem tylko luknę szybko na FB lub Ovu, ale rzadko kiedy coś napiszę
-
mauysia wrote:Hej Muska
Ja mam z kompem tak samo... Nawet nie, że jestem zmęczona, ale po prostu mam niechęć do włączania komputera, bo i tak siedzę przy nim przez 8 godzin dziennie w pracy. Czasem tylko luknę szybko na FB lub Ovu, ale rzadko kiedy coś napiszę
Ja coś po zimie gorzej funkcjonuję, tzn kondycyjnie.
Załamka lekka, jak sobie to uzmysłowiłam. Po tej niedzieli to do dzisiaj mam zakwasy, a to w sumie jakieś wyczynowe wspinanie górskie nie było
Boli mnie wszystko, od pleców począwszy na kolokwialnie mówiąc dupie skończywszyRobię postanowienie, że zaczynam chodzić na jakiś fitness bo jak tak dalej pójdzie to mięśnie mi się pokurcza i uschną...
-
mala29_ wrote:nie muzi to nie praca. Z pracy przyszłam troszkę zmęczona. Najprawdopodobniej małżeństwo mi się sypie a jak nie wiem co robić
Mała jedynie co ja mogę Ci w tym temacie napisac to lepiej sobie zróbcie przerwe w staraniach i zajmijcie się soba wiem co mówię bo to przerabiałam...17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Dzień dobry!
Dziś wizyta u gina- wiem, że za wcześnie ale mój A. się uparł, więc idziemy- zresztą odnośnie tego mamy małą różnicę zdań- ja chcę iść do gina faceta, który ma praktykę poza Egiptem i min 40 lat na karku, mój A. woli kobietę, i jak najbardziej może być Egipcjanka. Jakoś go tak mierzi fakt, że jakiś inny facet mnie będzie "oglądał"Ale doszlismy do porozumienia- pójdziemy teraz do Egipcjanki polecanej przez znajomyc i zobaczymy czy mi się spodoba- czyli tu Was proszę o radę- jakie badania powinna zlecić naprawdę dobra ginekolożka? O co powinna pytać, jakie badania wykonać na miejscu...no wiecie- muszę ją sprawdzić
Muska, Fedra, Shagga_80, mauysia, plemniczka, Libra, Rucia, Dodi, Kfjatus, zbikowa lubią tę wiadomość
-
karoam wrote:Dzień dobry!
Dziś wizyta u gina- wiem, że za wcześnie ale mój A. się uparł, więc idziemy- zresztą odnośnie tego mamy małą różnicę zdań- ja chcę iść do gina faceta, który ma praktykę poza Egiptem i min 40 lat na karku, mój A. woli kobietę, i jak najbardziej może być Egipcjanka. Jakoś go tak mierzi fakt, że jakiś inny facet mnie będzie "oglądał"Ale doszlismy do porozumienia- pójdziemy teraz do Egipcjanki polecanej przez znajomyc i zobaczymy czy mi się spodoba- czyli tu Was proszę o radę- jakie badania powinna zlecić naprawdę dobra ginekolożka? O co powinna pytać, jakie badania wykonać na miejscu...no wiecie- muszę ją sprawdzić
Karoam!!! Uwielbiam Twoje posty, ale najbardziej te czadowe zdjęcia!
Od razu uśmiech wskakuje na twarz i nie chce zejść
Ja nie bardzo znam się na badaniach, bo jeszcze tego nie przerabiałam, ale zaraz ktoś tu coś doradzi.
Zdaj nam tu relację potem.
Na pewno będzie wszystko w porzo, ale nie wiem, czy tak wcześnie to coś będzie widać?karoam lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
anja385 wrote:czemu ovu nie chce mi zaznaczyc owulacji na wykresie?
Cześć, ja też Cię witam.
Nie miałaś jeszcze znaczącego skoku temperatur. Polecam przeczytanie "bazy wiedzy", fragmentu o temperaturach.
https://ovufriend.pl/baza-wiedzy/pytania-i-odpowiedzi/wyznaczanie-dni-plodnych-i-owulacji/kiedy-ovufriend-zaznaczy-owulacje-na-moim-wykresie,64.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2013, 06:41
Libra, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
anja385 wrote:czemu ovu nie chce mi zaznaczyc owulacji na wykresie?
Nie ma widocznego skoku temperatury, potem jest minimalny skok, ale nie ma sluzu płodnego zaznaczonego. Ovu łączy wszystkie symptomy owulacji i wtedy dopiero ja wyznacza. Jeśli masz zawsze takie małe różnice, to może ich nie chcieć ując w swoich przeliczeniach.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2013, 06:42
-
Rucia, następna z kocurem no. Czy naprawdę na świecie nie ma już miejsca dla ludzi, którzy nie są entuzjastami tych zwierząt?
A co, jeśli Wam powiem, że boję się kotów, bo mają wzrok, jakby już Cię przejrzały a do tego przez skórę czuć im kręgosłup!?!?
Dzień dobry.zbikowa lubi tę wiadomość