plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyShagga_80 wrote:Witam dziewczynki, wpadam dosłownie na sekundę, bo zaraz wyjeżdżamy a chciałam tylko wykresy przejrzeć...Libra wykrakałaś ten spadek
I tyle, teraz mogę jechać do lekarza, buziaki!
ja nie kraczęhehehe... tylko stwierdzam fakty:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2013, 07:00
-
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:Rucia, następna z kocurem no. Czy naprawdę na świecie nie ma już miejsca dla ludzi, którzy nie są entuzjastami tych zwierząt?
A co, jeśli Wam powiem, że boję się kotów, bo mają wzrok, jakby już Cię przejrzały a do tego przez skórę czuć im kręgosłup!?!?
Dzień dobry.
Ola ale koty są cudowne! Równie wierne człowiekowi jak Pies. Kocha mnie nad życie, buzi mi daje na dzień dobry, śpi mi na głowie, traktuje mnie jak matkę, chodzi za mną krok w krok, jak go zostawię na dłużej to płacze ;p Taki mój Synuś kochany.
Aaaaa no i śpi w różowym wózku dla lalek, przykryty różowym kocykiemOgólnie jest gejem i kocha różowy kolor. Ma narzeczonego, co absolutnie mi nie przeszkadza
BellaRosa, Libra, mauysia, Dodi, Fedra, AGA 30, gocha04, Kfjatus, zbikowa lubią tę wiadomość
-
Karoam Boże jak ja Ci zazdroszczę tego Egiptu... w ogóle to moja córa marzy żeby tam pojechać
Non stop ogląda książki o starożytnym Egipcie ;P Jak malutka podrośnie to planujemy się wybrac na wycieczkę no i Hania będzie starsza więc więcej też zapamięta
A dziś w ogóle Handzia ma urodzinkiAle ten czas leci... dopiero była małym noworodkiem a teraz taka duża pannica
Ola ja też się boję kotów ;P Psów z resztą teżkaroam, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
Rucia wrote:Ola_czeka wrote:Rucia, następna z kocurem no. Czy naprawdę na świecie nie ma już miejsca dla ludzi, którzy nie są entuzjastami tych zwierząt?
A co, jeśli Wam powiem, że boję się kotów, bo mają wzrok, jakby już Cię przejrzały a do tego przez skórę czuć im kręgosłup!?!?
Dzień dobry.
Ola ale koty są cudowne! Równie wierne człowiekowi jak Pies. Kocha mnie nad życie, buzi mi daje na dzień dobry, śpi mi na głowie, traktuje mnie jak matkę, chodzi za mną krok w krok, jak go zostawię na dłużej to płacze ;p Taki mój Synuś kochany.
Aaaaa no i śpi w różowym wózku dla lalek, przykryty różowym kocykiemOgólnie jest gejem i kocha różowy kolor. Ma narzeczonego, co absolutnie mi nie przeszkadza
Hahahahahhahahahahahahhahhahahahahahhahahahah -
Libra wrote:Shagga_80 wrote:Witam dziewczynki, wpadam dosłownie na sekundę, bo zaraz wyjeżdżamy a chciałam tylko wykresy przejrzeć...Libra wykrakałaś ten spadek
I tyle, teraz mogę jechać do lekarza, buziaki!
ja nie kraczęhehehe... tylko stwierdzam fakty:)
Libra kurcze piję kawę i brzuch mnie boli ,a ty tak nie słuchałaś ja miałam mieć spadek i mam ,ale Ty nie !!!! -
nick nieaktualnyCoś miałam napisać ... A na temat przmusowego odchudzania u Agi
Nie pomyśl Aga broń Boże, że to co napiszę jest wbrew Tobie.
To, ze chłop kazał Ci schudnąć, bo Ci się przytyło, to według mnie sprawa jak najbardziej naturalna. faceci lubią Nas takie jak mają to w swojej wyobraźni. Z resztą gdyby mój M. spasł się deko, brzuch wylałby mu się za pasek, też kazałabym mu coś z tym zrobić. Twój facet woli Cię pewnie o to 4 kg mniej, i w pełni go rozumiemKobieta powinna dbać o siebie, dla swojego dobrego samopoczucia no i dla faceta również.
Polecam ci przerzucenie się na jedzenie gotowane na parze. Uwierz mi, że w ciągu miesiąca można pozbyć się kilku ładnych kg. Moi znajomi są na diecie parowej, bo trochę się zapuścili ( ich stwierdzenie ), a kilogramy leca im na łeb na szyję. Czują się lepiej i fizycznie i psychicznie.
A jedzonko gotowane na parze jest pycha !AGA 30 lubi tę wiadomość
-
mauysia wrote:Cześć Ola & Effciu,
super, że akcja rodziców zadziałała!
tak mamy z nią spokój,choć dyrekcja nie była z tego zadowolona.Ale nie ważne,ważne że dzieci się nie będą bały chodzić do przedszkola.Rucia, Libra, Dodi, Muska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCoś jeszcze miałam napisać, ale moje zaćmienie mózgu daje o sobie znać ..
A już wiem !!! Dziś z rana odnotowałam pierwsze mega okropne mdłości, które czuje do tej poryYes ! I idę na śniadanie
mauysia, Muska, AGA 30, Kfjatus, zbikowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEffcia bardzo bardzo się cieszę, że ta Pani została odsunięta. W takich sprawach trzeba działać. My też się pozbyliśmy w tamtym roku szkolnym Pani od angielskiego, ponieważ niczego dzieci nie nauczyła, zeszyt przez 10 misięcy był pusty, ksiażki również nie zapisane, natomiast uwielbiała wpychać w nie słodycze, żeby tylko były cicho.
Effcia28 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBella – 100 lat dla córuni, szczęścia
Kaja – mój organizm nikogo się nie słucha i rządzi się swoimi zasadami… ja już się przyzwyczaiłam, że piknie jest tylko na papierze;) nawet już zaprzestaję powtarzania tego co miesiąc, bo mnie to trochę już nudzi:D
Effcia – i bardzo dobrze! Trzeba jej nos utrzeć… musi w końcu do niej dotrzeć, że z dziećmi pracuje… a nie z bydłem jakimś… i jakieś normy obowiązują! A w ogóle jak się czujesz po badaniu? Wszystko wróciło już do normy?BellaRosa lubi tę wiadomość