X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 kwietnia 2013, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala29_ wrote:
    Dobra dziewuszki nie będę już wam smęcić czas pokarze co będzie dalej są wspanialsze nowinki tutaj w postaci nowej fasolki niż jakaś tam mała z problemami. Liczę na to że jakoś się to w końcu poukłada. Na kilka dni zniknę odpocząć psychicznie. Ala proszę piszcie mi na priv co się dzieje.

Mała... poukładania wszystkiego!:*

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 kwietnia 2013, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gadgeta wrote:
    halo halo...................;P
    czy jest tu jeszcze ktokolwiek...???

pamietacie mnie jeszcze...? hehe no ja mysle ze tak!
    Boze bron Wam o mnie zapomniec...:)

eno coś Ty Gadgetko!!! Zapomnieć? Nie da rady:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 kwietnia 2013, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no ja mysle:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 kwietnia 2013, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kubus to chyba maly pilkarz... uaktywnia sie wlasnie wtedy kiedy Mamusia chce isc spac i wlasnie dlatego garuje po nocach na necie hehe

no i witajcie Librus Szagus Malutka
    strasznie sie za Wami wszystkimi stesknilam...

Libra, Shagga_80, mauysia, Rucia, Dodi, AGA 30 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 kwietnia 2013, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gadgeta wrote:
    Kubus to chyba maly pilkarz... uaktywnia sie wlasnie wtedy kiedy Mamusia chce isc spac i wlasnie dlatego garuje po nocach na necie hehe

no i witajcie Librus Szagus Malutka
    strasznie sie za Wami wszystkimi stesknilam...

my za Tobą również;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 kwietnia 2013, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czytam na biezaco ale zazwyczaj jak dojde do konca to juz gleboka noc i nikogo na forum nie ma:(
    wiec nie mam nawet do kogo napisac.:(

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 kwietnia 2013, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gadgeta wrote:
    czytam na biezaco ale zazwyczaj jak dojde do konca to juz gleboka noc i nikogo na forum nie ma:(
    wiec nie mam nawet do kogo napisac.:(

a dzisiaj Ci się trafiło;P

a jak M?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2013, 22:18

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2013, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a gadgeto jak tam wyniki twojego m. ?

W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke :(
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 kwietnia 2013, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie poza tym ze zasypiam kolo 3-4 i wstaje kolo poludnia dosc dobrze
    troche zaczynaja mi dokuczac obrzeki piersi ale nie jest zle ( zbyt duzo chyba do dzwigania bo biust mi urosl chyba o dwa rozmiary )

przykro mi ze u Ciebie Szagus problemy... tym bardziej ze nie powinnas sie teraz stresowac...
    Malutka- u Ciebie tez myslalam ze sie pouklada...
    Librus-trzymam kciuki za Wasz z m plan na ten cykl...

karoam-nie znasz mnie pewnie ale ja Ciebie tak (czytam na biezaco)- gratuluje!!!

Ola-Twoje wpisy pozytywnie powalaja na kolana...:) nie znam Cie a juz lubie hehe...

Shagga_80, mala29_, Libra, karoam, Rucia, Dodi lubią tę wiadomość

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2013, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobra kobitki ja zmykam spać. No i idę na mały urlopik mam nadziej że mi się wszystko poukłada i szybciutko do was wrócę.

zbikowa lubi tę wiadomość

W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke :(
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 kwietnia 2013, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malutka-pisalam o moim m na FB ale Ciebie tam nie ma wiec pewnie nie wiesz. Po prwie miesiacu oczekiwania udalo sie nam wreszcie wyrwac wyniki biopsji ze szpitala i wyszlo ze nie jest calkowicie dobrze ale ze nie jest to nowotwor na szczescie:)
    M musial sie chyba czyms zatruc z jedzenia bo ani nie pali nie pije lekami sie nie faszeruje zadnych wzw nie ma wiec lekarze sami nie wiedza skad to sie wzielo... musimy pilnowac diety m bierze leki i bedzie chodzil na kontrole ale na szczescie nie jest to nic zgrazajacego zyciu

Librus-M sie czuje dobrze, nie boli go nic a kolejna wizyte kontrolna ma w czercu. ale dla naszego spokoju planujemy mu sami we wlasnym zakresie powtorzyc wczesniej badania odplatnie zeby wiedziec co i jak i czy parametry spadaja czy rosna i jak to w ogole wyglada...

ps. trzymam kciuki za jutro i pomyslny wynik rozprawy... a czy ex Twojego nie miala czasem odpuscic...? jesli cos pogubilam lub nie zrozumialam to sorki...

Shagga_80, Dodi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 kwietnia 2013, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gadgeta wrote:
    u mnie poza tym ze zasypiam kolo 3-4 i wstaje kolo poludnia dosc dobrze
    troche zaczynaja mi dokuczac obrzeki piersi ale nie jest zle ( zbyt duzo chyba do dzwigania bo biust mi urosl chyba o dwa rozmiary )

przykro mi ze u Ciebie Szagus problemy... tym bardziej ze nie powinnas sie teraz stresowac...
    Malutka- u Ciebie tez myslalam ze sie pouklada...
    Librus-trzymam kciuki za Wasz z m plan na ten cykl...

karoam-nie znasz mnie pewnie ale ja Ciebie tak (czytam na biezaco)- gratuluje!!!

Ola-Twoje wpisy pozytywnie powalaja na kolana...:) nie znam Cie a juz lubie hehe...

w tym cyklu m tylko zrobi badania... ja już czekam na @... potem parę dni i zaczynam monitoring:) już doczekać się nie mogę;):D a kciuki bardzo się przydadzą... z góry dziękuję:)

Shagga_80, mauysia, Dodi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 kwietnia 2013, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehehe, fajnie pory Ci się poprzestawiały...ja też nie robię się szybko senna ale teraz coś padam :(
    Dzięki kochana za miłe słowa...Prawda,że Ola jest niesamowita :) ?

Jutro postaram się zajrzeć z rana na sekundkę i zmykamy do Łodzi, tak więc tylko ograniczę się do przejrzenia wykresów :)
    Dobranoc Babeczki, Gadgetka pogłaszcz Kubusia ode mnie :)

Libra lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malutka- to trzymam kciuki za Twoj "urlopik" i za to zebyscie sobie wszystko poukladali z m
    Szagus niech i u Ciebie sie ulozy tak zeby bylo dla Ciebie dobrze...

i bardzo sie coiesze ze mialam dzisiaj jeszcze z kims mozliwosc pogadac :)
    a jutro na 16 mam pierwsze zajecia w Szkole Rodzenia- ciekawa jestem jak to bedzie :)

Libra, Shagga_80, Dodi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala29_ wrote:
    dobra kobitki ja zmykam spać. No i idę na mały urlopik mam nadziej że mi się wszystko poukłada i szybciutko do was wrócę.

Malutka Kochana:* trzymaj się:*

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 kwietnia 2013, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gadgeta wrote:
    Malutka- to trzymam kciuki za Twoj "urlopik" i za to zebyscie sobie wszystko poukladali z m
    Szagus niech i u Ciebie sie ulozy tak zeby bylo dla Ciebie dobrze...

i bardzo sie coiesze ze mialam dzisiaj jeszcze z kims mozliwosc pogadac :)
    a jutro na 16 mam pierwsze zajecia w Szkole Rodzenia- ciekawa jestem jak to bedzie :)

będziesz ćwiczyć... wdech... wydech;P

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 kwietnia 2013, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szagus dziekuje:) spokojnego i bezpiecznego wyjazdu jutro do Lodzi-uwazajcie na siebie
    Ty tez poglaszcz swojego pierwszego i drugiego synusia od cioci Moni :)

prwde mowiac to wolalabym zasypiac wczesniej i wczesniej wstawac ale jak sie nie ma co sie lubi... ;P

Librus-niech badania m beda wzorowe...:)
    i sorki ale na jaka @ Ty czekasz...?? bo ja jak na razie nie widze na Twoim wykresie zeby sie zapowiadalo... ;P

Libra lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 kwietnia 2013, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Librus juz to widze hehe
    ja i Marek wspolnie: wdech wydech
    ja bede rodzic przez cc wiec pewnie nie bede miala okazji przy porodzie cwiczyc oddechow ale mysle ze i tak skorzystam z zajec- beda omawiane jeszcze rozne inne tematy a tez chcialabym zeby m nauczyl sie czegos ciekawego- bedzie w sam raz na czas po porodzie :)

Libra, Dodi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 kwietnia 2013, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobrze kochane moje- nie zawracam wam juz glowek dzisiaj bo o ile ja moge jutro spac dosc dlugo to Wy pewnie macie swoja prace i obowiazki
    przytulam was wszystkie i mocno sciskam przytulam i pozdrawiam- wszystkie- takze te ktore pojawia sie tu jutro :):):)
    spokojnej nocki i milego slonecznego dnia jutro kochane moje kobietki:)

Libra, plemniczka, Effcia28, Dodi, AGA 30, gocha04 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 kwietnia 2013, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana:) na moim żadnym wykresie @ się nie zapowiada, a niezawodnie przychodzi:) moje wykresy wszystkie są "ładne"... tylko nieowocne;P

fajnie, że do nas zajrzałaś:) pozdrowienia dla m, cacy cacy po brzuszku dla Kubusia:)
    ja już zmykam, bo czas się wykąpać, a pobudka jak zawsze o 5:50:)
    dobranoc:*

gadgeta lubi tę wiadomość

‹‹ 2427 2428 2429 2430 2431 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ