plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymala29_ wrote:Dobra dziewuszki nie będę już wam smęcić czas pokarze co będzie dalej są wspanialsze nowinki tutaj w postaci nowej fasolki niż jakaś tam mała z problemami. Liczę na to że jakoś się to w końcu poukłada. Na kilka dni zniknę odpocząć psychicznie. Ala proszę piszcie mi na priv co się dzieje.
Mała... poukładania wszystkiego!:* -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKubus to chyba maly pilkarz... uaktywnia sie wlasnie wtedy kiedy Mamusia chce isc spac i wlasnie dlatego garuje po nocach na necie hehe
no i witajcie Librus Szagus Malutka
strasznie sie za Wami wszystkimi stesknilam...Libra, Shagga_80, mauysia, Rucia, Dodi, AGA 30 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnygadgeta wrote:Kubus to chyba maly pilkarz... uaktywnia sie wlasnie wtedy kiedy Mamusia chce isc spac i wlasnie dlatego garuje po nocach na necie hehe
no i witajcie Librus Szagus Malutka
strasznie sie za Wami wszystkimi stesknilam...
my za Tobą również -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyu mnie poza tym ze zasypiam kolo 3-4 i wstaje kolo poludnia dosc dobrze
troche zaczynaja mi dokuczac obrzeki piersi ale nie jest zle ( zbyt duzo chyba do dzwigania bo biust mi urosl chyba o dwa rozmiary )
przykro mi ze u Ciebie Szagus problemy... tym bardziej ze nie powinnas sie teraz stresowac...
Malutka- u Ciebie tez myslalam ze sie pouklada...
Librus-trzymam kciuki za Wasz z m plan na ten cykl...
karoam-nie znasz mnie pewnie ale ja Ciebie tak (czytam na biezaco)- gratuluje!!!
Ola-Twoje wpisy pozytywnie powalaja na kolana...nie znam Cie a juz lubie hehe...
Shagga_80, mala29_, Libra, karoam, Rucia, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMalutka-pisalam o moim m na FB ale Ciebie tam nie ma wiec pewnie nie wiesz. Po prwie miesiacu oczekiwania udalo sie nam wreszcie wyrwac wyniki biopsji ze szpitala i wyszlo ze nie jest calkowicie dobrze ale ze nie jest to nowotwor na szczescie:)
M musial sie chyba czyms zatruc z jedzenia bo ani nie pali nie pije lekami sie nie faszeruje zadnych wzw nie ma wiec lekarze sami nie wiedza skad to sie wzielo... musimy pilnowac diety m bierze leki i bedzie chodzil na kontrole ale na szczescie nie jest to nic zgrazajacego zyciu
Librus-M sie czuje dobrze, nie boli go nic a kolejna wizyte kontrolna ma w czercu. ale dla naszego spokoju planujemy mu sami we wlasnym zakresie powtorzyc wczesniej badania odplatnie zeby wiedziec co i jak i czy parametry spadaja czy rosna i jak to w ogole wyglada...
ps. trzymam kciuki za jutro i pomyslny wynik rozprawy... a czy ex Twojego nie miala czasem odpuscic...? jesli cos pogubilam lub nie zrozumialam to sorki...Shagga_80, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnygadgeta wrote:u mnie poza tym ze zasypiam kolo 3-4 i wstaje kolo poludnia dosc dobrze
troche zaczynaja mi dokuczac obrzeki piersi ale nie jest zle ( zbyt duzo chyba do dzwigania bo biust mi urosl chyba o dwa rozmiary )
przykro mi ze u Ciebie Szagus problemy... tym bardziej ze nie powinnas sie teraz stresowac...
Malutka- u Ciebie tez myslalam ze sie pouklada...
Librus-trzymam kciuki za Wasz z m plan na ten cykl...
karoam-nie znasz mnie pewnie ale ja Ciebie tak (czytam na biezaco)- gratuluje!!!
Ola-Twoje wpisy pozytywnie powalaja na kolana...nie znam Cie a juz lubie hehe...
w tym cyklu m tylko zrobi badania... ja już czekam na @... potem parę dni i zaczynam monitoring:) już doczekać się nie mogęa kciuki bardzo się przydadzą... z góry dziękuję
Shagga_80, mauysia, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHehehe, fajnie pory Ci się poprzestawiały...ja też nie robię się szybko senna ale teraz coś padam
Dzięki kochana za miłe słowa...Prawda,że Ola jest niesamowita?
Jutro postaram się zajrzeć z rana na sekundkę i zmykamy do Łodzi, tak więc tylko ograniczę się do przejrzenia wykresów
Dobranoc Babeczki, Gadgetka pogłaszcz Kubusia ode mnieLibra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMalutka- to trzymam kciuki za Twoj "urlopik" i za to zebyscie sobie wszystko poukladali z m
Szagus niech i u Ciebie sie ulozy tak zeby bylo dla Ciebie dobrze...
i bardzo sie coiesze ze mialam dzisiaj jeszcze z kims mozliwosc pogadac
a jutro na 16 mam pierwsze zajecia w Szkole Rodzenia- ciekawa jestem jak to bedzieLibra, Shagga_80, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnygadgeta wrote:Malutka- to trzymam kciuki za Twoj "urlopik" i za to zebyscie sobie wszystko poukladali z m
Szagus niech i u Ciebie sie ulozy tak zeby bylo dla Ciebie dobrze...
i bardzo sie coiesze ze mialam dzisiaj jeszcze z kims mozliwosc pogadac
a jutro na 16 mam pierwsze zajecia w Szkole Rodzenia- ciekawa jestem jak to bedzie
będziesz ćwiczyć... wdech... wydech;P -
nick nieaktualnySzagus dziekuje:) spokojnego i bezpiecznego wyjazdu jutro do Lodzi-uwazajcie na siebie
Ty tez poglaszcz swojego pierwszego i drugiego synusia od cioci Moni
prwde mowiac to wolalabym zasypiac wczesniej i wczesniej wstawac ale jak sie nie ma co sie lubi... ;P
Librus-niech badania m beda wzorowe...
i sorki ale na jaka @ Ty czekasz...?? bo ja jak na razie nie widze na Twoim wykresie zeby sie zapowiadalo... ;PLibra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLibrus juz to widze hehe
ja i Marek wspolnie: wdech wydech
ja bede rodzic przez cc wiec pewnie nie bede miala okazji przy porodzie cwiczyc oddechow ale mysle ze i tak skorzystam z zajec- beda omawiane jeszcze rozne inne tematy a tez chcialabym zeby m nauczyl sie czegos ciekawego- bedzie w sam raz na czas po porodzieLibra, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydobrze kochane moje- nie zawracam wam juz glowek dzisiaj bo o ile ja moge jutro spac dosc dlugo to Wy pewnie macie swoja prace i obowiazki
przytulam was wszystkie i mocno sciskam przytulam i pozdrawiam- wszystkie- takze te ktore pojawia sie tu jutro
spokojnej nocki i milego slonecznego dnia jutro kochane moje kobietki:)Libra, plemniczka, Effcia28, Dodi, AGA 30, gocha04 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKochana:) na moim żadnym wykresie @ się nie zapowiada, a niezawodnie przychodzi:) moje wykresy wszystkie są "ładne"... tylko nieowocne;P
fajnie, że do nas zajrzałaśpozdrowienia dla m, cacy cacy po brzuszku dla Kubusia:)
ja już zmykam, bo czas się wykąpać, a pobudka jak zawsze o 5:50:)
dobranoc:*gadgeta lubi tę wiadomość