Zaczynasz starania o dziecko?

Sprawdź witaminy nr 1 w Europie dla kobiet
- od planowania ciąży do karmienia piersią.*
*Na podstawie wewnętrznej analizy firmy Procter & Gamble z wykorzystaniem danych z następującego źródła: IQVIA Global OTC Insights: OTC3 04A4 M/Vit+Miner Perinatal + 04B4 M/Vit W/O Miner Perinatal; Europa (23 kraje). Wielkość sprzedaży ilościowej według marki dla MAT z czerwca 2025 r., odzwierciedlająca szacunki rzeczywistej aktywności. Prawa autorskie IQVIA. Wszelkie prawa zastrzeżone.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum › Starając się - ogólne › plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 kwietnia 2013, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala29_ wrote:
    Dobra dziewuszki nie będę już wam smęcić czas pokarze co będzie dalej są wspanialsze nowinki tutaj w postaci nowej fasolki niż jakaś tam mała z problemami. Liczę na to że jakoś się to w końcu poukłada. Na kilka dni zniknę odpocząć psychicznie. Ala proszę piszcie mi na priv co się dzieje.

Mała... poukładania wszystkiego!:*

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 kwietnia 2013, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gadgeta wrote:
    halo halo...................;P
    czy jest tu jeszcze ktokolwiek...???

pamietacie mnie jeszcze...? hehe no ja mysle ze tak!
    Boze bron Wam o mnie zapomniec...:)

eno coś Ty Gadgetko!!! Zapomnieć? Nie da rady:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 kwietnia 2013, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no ja mysle:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 kwietnia 2013, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kubus to chyba maly pilkarz... uaktywnia sie wlasnie wtedy kiedy Mamusia chce isc spac i wlasnie dlatego garuje po nocach na necie hehe

no i witajcie Librus Szagus Malutka
    strasznie sie za Wami wszystkimi stesknilam...

nick nieaktualny, nick nieaktualny, mauysia, nick nieaktualny, Dodi, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 kwietnia 2013, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gadgeta wrote:
    Kubus to chyba maly pilkarz... uaktywnia sie wlasnie wtedy kiedy Mamusia chce isc spac i wlasnie dlatego garuje po nocach na necie hehe

no i witajcie Librus Szagus Malutka
    strasznie sie za Wami wszystkimi stesknilam...

my za Tobą również;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 kwietnia 2013, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czytam na biezaco ale zazwyczaj jak dojde do konca to juz gleboka noc i nikogo na forum nie ma:(
    wiec nie mam nawet do kogo napisac.:(

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 kwietnia 2013, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gadgeta wrote:
    czytam na biezaco ale zazwyczaj jak dojde do konca to juz gleboka noc i nikogo na forum nie ma:(
    wiec nie mam nawet do kogo napisac.:(

a dzisiaj Ci się trafiło;P

a jak M?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2013, 22:18

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 kwietnia 2013, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a gadgeto jak tam wyniki twojego m. ?

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 kwietnia 2013, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie poza tym ze zasypiam kolo 3-4 i wstaje kolo poludnia dosc dobrze
    troche zaczynaja mi dokuczac obrzeki piersi ale nie jest zle ( zbyt duzo chyba do dzwigania bo biust mi urosl chyba o dwa rozmiary )

przykro mi ze u Ciebie Szagus problemy... tym bardziej ze nie powinnas sie teraz stresowac...
    Malutka- u Ciebie tez myslalam ze sie pouklada...
    Librus-trzymam kciuki za Wasz z m plan na ten cykl...

karoam-nie znasz mnie pewnie ale ja Ciebie tak (czytam na biezaco)- gratuluje!!!

Ola-Twoje wpisy pozytywnie powalaja na kolana...:) nie znam Cie a juz lubie hehe...

nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, karoam, nick nieaktualny, Dodi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 kwietnia 2013, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobra kobitki ja zmykam spać. No i idę na mały urlopik mam nadziej że mi się wszystko poukłada i szybciutko do was wrócę.

zbikowa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 kwietnia 2013, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malutka-pisalam o moim m na FB ale Ciebie tam nie ma wiec pewnie nie wiesz. Po prwie miesiacu oczekiwania udalo sie nam wreszcie wyrwac wyniki biopsji ze szpitala i wyszlo ze nie jest calkowicie dobrze ale ze nie jest to nowotwor na szczescie:)
    M musial sie chyba czyms zatruc z jedzenia bo ani nie pali nie pije lekami sie nie faszeruje zadnych wzw nie ma wiec lekarze sami nie wiedza skad to sie wzielo... musimy pilnowac diety m bierze leki i bedzie chodzil na kontrole ale na szczescie nie jest to nic zgrazajacego zyciu

Librus-M sie czuje dobrze, nie boli go nic a kolejna wizyte kontrolna ma w czercu. ale dla naszego spokoju planujemy mu sami we wlasnym zakresie powtorzyc wczesniej badania odplatnie zeby wiedziec co i jak i czy parametry spadaja czy rosna i jak to w ogole wyglada...

ps. trzymam kciuki za jutro i pomyslny wynik rozprawy... a czy ex Twojego nie miala czasem odpuscic...? jesli cos pogubilam lub nie zrozumialam to sorki...

nick nieaktualny, Dodi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 kwietnia 2013, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gadgeta wrote:
    u mnie poza tym ze zasypiam kolo 3-4 i wstaje kolo poludnia dosc dobrze
    troche zaczynaja mi dokuczac obrzeki piersi ale nie jest zle ( zbyt duzo chyba do dzwigania bo biust mi urosl chyba o dwa rozmiary )

przykro mi ze u Ciebie Szagus problemy... tym bardziej ze nie powinnas sie teraz stresowac...
    Malutka- u Ciebie tez myslalam ze sie pouklada...
    Librus-trzymam kciuki za Wasz z m plan na ten cykl...

karoam-nie znasz mnie pewnie ale ja Ciebie tak (czytam na biezaco)- gratuluje!!!

Ola-Twoje wpisy pozytywnie powalaja na kolana...:) nie znam Cie a juz lubie hehe...

w tym cyklu m tylko zrobi badania... ja już czekam na @... potem parę dni i zaczynam monitoring:) już doczekać się nie mogę;):D a kciuki bardzo się przydadzą... z góry dziękuję:)

nick nieaktualny, mauysia, Dodi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 kwietnia 2013, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehehe, fajnie pory Ci się poprzestawiały...ja też nie robię się szybko senna ale teraz coś padam :(
    Dzięki kochana za miłe słowa...Prawda,że Ola jest niesamowita :) ?

Jutro postaram się zajrzeć z rana na sekundkę i zmykamy do Łodzi, tak więc tylko ograniczę się do przejrzenia wykresów :)
    Dobranoc Babeczki, Gadgetka pogłaszcz Kubusia ode mnie :)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malutka- to trzymam kciuki za Twoj "urlopik" i za to zebyscie sobie wszystko poukladali z m
    Szagus niech i u Ciebie sie ulozy tak zeby bylo dla Ciebie dobrze...

i bardzo sie coiesze ze mialam dzisiaj jeszcze z kims mozliwosc pogadac :)
    a jutro na 16 mam pierwsze zajecia w Szkole Rodzenia- ciekawa jestem jak to bedzie :)

nick nieaktualny, nick nieaktualny, Dodi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala29_ wrote:
    dobra kobitki ja zmykam spać. No i idę na mały urlopik mam nadziej że mi się wszystko poukłada i szybciutko do was wrócę.

Malutka Kochana:* trzymaj się:*

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 kwietnia 2013, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gadgeta wrote:
    Malutka- to trzymam kciuki za Twoj "urlopik" i za to zebyscie sobie wszystko poukladali z m
    Szagus niech i u Ciebie sie ulozy tak zeby bylo dla Ciebie dobrze...

i bardzo sie coiesze ze mialam dzisiaj jeszcze z kims mozliwosc pogadac :)
    a jutro na 16 mam pierwsze zajecia w Szkole Rodzenia- ciekawa jestem jak to bedzie :)

będziesz ćwiczyć... wdech... wydech;P

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 kwietnia 2013, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szagus dziekuje:) spokojnego i bezpiecznego wyjazdu jutro do Lodzi-uwazajcie na siebie
    Ty tez poglaszcz swojego pierwszego i drugiego synusia od cioci Moni :)

prwde mowiac to wolalabym zasypiac wczesniej i wczesniej wstawac ale jak sie nie ma co sie lubi... ;P

Librus-niech badania m beda wzorowe...:)
    i sorki ale na jaka @ Ty czekasz...?? bo ja jak na razie nie widze na Twoim wykresie zeby sie zapowiadalo... ;P

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 kwietnia 2013, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Librus juz to widze hehe
    ja i Marek wspolnie: wdech wydech
    ja bede rodzic przez cc wiec pewnie nie bede miala okazji przy porodzie cwiczyc oddechow ale mysle ze i tak skorzystam z zajec- beda omawiane jeszcze rozne inne tematy a tez chcialabym zeby m nauczyl sie czegos ciekawego- bedzie w sam raz na czas po porodzie :)

nick nieaktualny, Dodi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 kwietnia 2013, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobrze kochane moje- nie zawracam wam juz glowek dzisiaj bo o ile ja moge jutro spac dosc dlugo to Wy pewnie macie swoja prace i obowiazki
    przytulam was wszystkie i mocno sciskam przytulam i pozdrawiam- wszystkie- takze te ktore pojawia sie tu jutro :):):)
    spokojnej nocki i milego slonecznego dnia jutro kochane moje kobietki:)

nick nieaktualny, plemniczka, Effcia28, Dodi, nick nieaktualny, gocha04 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 kwietnia 2013, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana:) na moim żadnym wykresie @ się nie zapowiada, a niezawodnie przychodzi:) moje wykresy wszystkie są "ładne"... tylko nieowocne;P

fajnie, że do nas zajrzałaś:) pozdrowienia dla m, cacy cacy po brzuszku dla Kubusia:)
    ja już zmykam, bo czas się wykąpać, a pobudka jak zawsze o 5:50:)
    dobranoc:*

‹‹ ‹ 2427 2428 2429 2430 2431 › ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

Rana po cc – jak o nią dbać na każdym etapie jej gojenia?

Rana po cesarskim cięciu to nie tylko ślad na skórze, lecz także miejsce, które przez wiele tygodni wymaga uważnej pielęgnacji. Od pierwszych dni po operacji aż do momentu, gdy blizna blednie i mięknie, zmienia się zarówno jej wygląd, jak i potrzeby. Sprawdź, co jest typowym etapem gojenia, jak dbać o ranę w domu, czego unikać, a także kiedy zmiany w okolicy blizny wymagają konsultacji z lekarzem.

CZYTAJ WIĘCEJ

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ