plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Ola_czeka wrote:Kfjatus wrote:Toż to było takie kulturalne forum
Oj Dziewczyny co się z Wami dzieje
eeee póki nikt nie pluje spod serca i nie ciska nieżytów nosa na trawę poprzez naciśnięcie jednej dziurki od nosa - jest pełna kultura.
Skąd czerpiesz wenę do takich wyrażeń Oleńko ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2013, 10:35
-
Kfjatus wrote:Ola_czeka wrote:Kfjatus wrote:Toż to było takie kulturalne forum
Oj Dziewczyny co się z Wami dzieje
eeee póki nikt nie pluje spod serca i nie ciska nieżytów nosa na trawę poprzez naciśnięcie jednej dziurki od nosa - jest pełna kultura.
Skąd czerpiesz wenę do takich wyrażeń Oleńko ?
Z boiska.karoam, Libra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Rucia wrote:Dobra ja spadam
Jak czytam Olkę to płacze ze śmiechu, a nie mogę się śmiać bo się posikam.
Idę sprzątać
Ić ić. Zawsze sprzątanie jest przyjemniejsze niż czytanie moich tekstów.
A propos - wiecie jakie jest zdrobnienie od słowa "szczęśliwy"? -
karoam wrote:Olka, ja przez Ciebie cały monitor mam zapluty- normalnie składam wniosek o odszkodowanie
Dobrze, że sama jestem bo jeszcze by ktoś pomyślał, że debil jak nic- siedzi i parska do lapka
Karoam! Miło nam poznać Twojego dziedzica - dziedziczkę! -
nick nieaktualnykaroam wrote:Olka, ja przez Ciebie cały monitor mam zapluty- normalnie składam wniosek o odszkodowanie
Dobrze, że sama jestem bo jeszcze by ktoś pomyślał, że debil jak nic- siedzi i parska do lapka
jejku mogę mieć do Ciebie prośbę?karoam lubi tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:Rucia wrote:Dobra ja spadam
Idę sprzątać
A propos - wiecie jakie jest zdrobnienie od słowa "szczęśliwy"?
no jak? -
Ola_czeka wrote:Rucia wrote:Dobra ja spadam
Idę sprzątać
A propos - wiecie jakie jest zdrobnienie od słowa "szczęśliwy"?
Oj ja wiem, ale nie zepsuję Ci dowcipu -
Ola najlepiej, rozpalić ciekawość młodych, (ekhm) niewinnych kobiet po czym iść sobie w pidźiet!
Mayusia ty mi powiedz, bo przecież nie rusze się od kompa...Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2013, 11:02
Libra, Kfjatus, Dodi, aisa lubią tę wiadomość
-
Niniejszym mianuję Cię naszym dostawcą suchara dnia Ola
Już szukaj czegoś na jutro ;p
Kfiatus czy ten kłapouchy robi kupę na której siedzi mucha czy to tylko moja wyobraźnia?
idę sobie!Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2013, 11:12
Kfjatus, Libra, Dodi, aisa lubią tę wiadomość
-
zbikowa wrote:Ola najlepiej, rozpalić ciekawość młodych, (ekhm) niewinnych kobiet po czym iść sobie w pidźiet!
Mayusia ty mi powiedz, bo przecież nie rusze się od kompa...
niewinnych ekhm ekhm ekhm ekhm ekhm ekhm ekhm ekhm ekhm ekhm ekhm ekhm ekhm ekhm ekhm kobiet -
zbikowa wrote:Mayusia, Ola FOCH!
Kfiatus czy ten kłapouchy robi kupę na której siedzi mucha czy to tylko moja wyobraźnia?
idę sobie!
Nie jemu odpada ogon, jak w bajce Kubus Puchatek!Żbikowa na jakim Ty świecie żyjesz, że Ty nie oglądałaś Kubusia Puchatka, skoro nie pamiętasz, że Kłapouch gubił ogonek
-
Kfjatus wrote:zbikowa wrote:Mayusia, Ola FOCH!
idę sobie!
Nie jemu odpada ogon, jak w bajce Kubus Puchatek!Żbikowa na jakim Ty świecie żyjesz, że Ty nie oglądałaś Kubusia Puchatka, skoro nie pamiętasz, że Kłapouch gubił ogonek
Kfjatuś, a Ty na jakim świecie żyjesz, że oglądałaś Kubusia, zamiast go czytać!!!!Kfjatus, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
mauysia wrote:Nie chciałam odbierać Oli chwały zebranej po udzieleniu odpowiedzi!
Zbikowa, to nie mucha i kupa, to kokardka, która odpadła Kłapouchemu z ogonka... Od zawsze miał problemy z tym ogonasem
I teraz mam tyle chwały, że nie mogę się podnieść z krzesła!Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2013, 11:15
mauysia, zbikowa, Dodi lubią tę wiadomość