plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Ola_czeka wrote:Kfjatus wrote:zbikowa wrote:Mayusia, Ola FOCH!
Kfiatus czy ten kłapouchy robi kupę na której siedzi mucha czy to tylko moja wyobraźnia?
idę sobie!
Nie jemu odpada ogon, jak w bajce Kubus Puchatek!Żbikowa na jakim Ty świecie żyjesz, że Ty nie oglądałaś Kubusia Puchatka, skoro nie pamiętasz, że Kłapouch gubił ogonek
Kfjatuś, a Ty na jakim świecie żyjesz, że oglądałaś Kubusia, zamiast go czytać!!!!
Chodziło mi o wizualizację tego zdarzenia, a to było w bajce najlepiej widać!
-
Ola_czeka wrote:mauysia wrote:Nie chciałam odbierać Oli chwały zebranej po udzieleniu odpowiedzi!
Zbikowa, to nie mucha i kupa, to kokardka, która odpadła Kłapouchemu z ogonka... Od zawsze miał problemy z tym ogonasem
I teraz mam tyle chwały, że nie mogę się podnieść z krzesła!
Jestem pewna, że w tej chwili Twoją privową skrzynkę zalewają wiadomości z gratulacjami -
mauysia wrote:Ola_czeka wrote:mauysia wrote:Nie chciałam odbierać Oli chwały zebranej po udzieleniu odpowiedzi!
Zbikowa, to nie mucha i kupa, to kokardka, która odpadła Kłapouchemu z ogonka... Od zawsze miał problemy z tym ogonasem
I teraz mam tyle chwały, że nie mogę się podnieść z krzesła!
Jestem pewna, że w tej chwili Twoją privową skrzynkę zalewają wiadomości z gratulacjami
"Tak właśnie jest, zalewają" <szybko minimalizuje stronę z pocztą bacznie rozglądając się, czy ktoś widział, że najświeższa wiadomość w jej skrzynce to powitanie od ekipy ovufrienda>mauysia, Gunia lubią tę wiadomość
-
zbikowa wrote:Nie lubiłam tej bajki... Krzysiu był jakiś podejrzany dla mnie. taki chicho ciemny....
i teraz nie wiem czy się powinnam obrazić czy nie bo Ola tak o mnie ostatnio powiedziała "cicho-ciemna" ???
a tak w ogóle ja nie wiem jakie wy bajki oglądałyście ale ja tam się w nich drugiego dna nie doszukiwałamWiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2013, 11:28
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Fedra wrote:zbikowa wrote:Nie lubiłam tej bajki... Krzysiu był jakiś podejrzany dla mnie. taki chicho ciemny....
i teraz nie wiem czy się powinnam obrazić czy nie bo Ola tak o mnie ostatnio powiedziała "cicho-ciemna" ???
a tak w ogóle ja nie wiem jakie wy bajki oglądałyście ale ja tam się w nich drugiego dna nie doszukiwałam
Fedra, nie słuchaj Zbikowej, ona myli kupy z ogonami. -
Fedra wrote:zbikowa wrote:Nie lubiłam tej bajki... Krzysiu był jakiś podejrzany dla mnie. taki chicho ciemny....
a tak w ogóle ja nie wiem jakie wy bajki oglądałyście ale ja tam się w nich drugiego dna nie doszukiwałam
A MUMINKI?
TO DOPIERO ZUOOOOO.
serio, ja sie ich bałam, zwłaszcza buki włuczykija i tej małej pyskatej.samira lubi tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:Kurna, serio nikt się nie zaśmiał ze śliwek?
Od dziś jestem poważna i mówię tylko o śluzie.
a ja się przyznam ze nie zrozumiałam i dlatego się nie smiałam
aha blondynką nie jestem w gwoli wyjaśnienia...samira lubi tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Fedra wrote:Ola_czeka wrote:Kurna, serio nikt się nie zaśmiał ze śliwek?
Od dziś jestem poważna i mówię tylko o śluzie.
a ja się przyznam ze nie zrozumiałam i dlatego się nie smiałam
aha blondynką nie jestem w gwoli wyjaśnienia...
Szczęśliwy - Szczę śliwy - Siusiam śliweczki.Libra, gocha04, Rucia, Dodi lubią tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:Fedra wrote:zbikowa wrote:Nie lubiłam tej bajki... Krzysiu był jakiś podejrzany dla mnie. taki chicho ciemny....
Fedra, nie słuchaj Zbikowej, ona myli kupy z ogonami.
no i stało sie poplułam klawiaturę ehhh i kto to będzie sprzątał...
idę sprawdzić czy w mojej straej ksiażce o Kubusiu Puchatku jest fotka Kłapułuchego bez ogonka...17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi