plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej Libruś, Ruciu i Dodi
Widzę, że wczoraj wieczorem trwały niezłe pogaduchyJa w tym czasie przysypiałam podczas nadrabiania serialowych zaległości.
Właśnie walnęłam sobie Princessę na śniadanie, jest słońce, jest dobrzeWiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2013, 06:06
Rucia, Muska, Kfjatus, Libra, Fedra, zbikowa, Shagga_80, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzień doberek!
Ala mam roboty dziśMuszę sprawdzić, a właściwe ogarnąć jakoś logicznie (żeby ładnie brzmiały przed komisją) dwie prezentacje maturalne, posprzątać trochę w domu, obiad, a do tego jeszcze nauka na kolokwium i jeszcze jakaś robota papierkowa....
Właśnie przyjechała grucha i będą zalewać pierwszą podłogę(Cóż to są za emocje
! )
mauysia, Muska, Libra, kiti, Fedra, aisa, Shagga_80, Dodi lubią tę wiadomość
-
Shagga, dzięki za niusy o badaniu - świetnie, że młody tak dynamicznie się rozwija
A z ciekawostek: wczoraj wieczorem synio chciał obejrzeć odcinek (znienawidzonej przeze mnie) bajki Klub Myszki Miki. Zwykle ogląda to na kompie, ale tym razem komp był zajęty, więc włączyliśmy (chyba po raz pierwszy) kanał Disney Junior, bo to też tam ponoć leci. Myszki nie było, ale akurat zaczynał się... Kubuś Puchatek - ten "z naszych czasów"... A na dodatek to był odcinek o... odpadającym ogonie Kłapouchego!!!Jak zobaczyłam tytuł odcinka to się roześmiałam, a M oczywiście nie wiedział z czego mam ubaw
Kfjatus, Rucia, Libra, Fedra, aisa, Shagga_80, Dodi lubią tę wiadomość
-
Kfjatus wrote:Dzień doberek!
Ala mam roboty dziśMuszę sprawdzić, a właściwe ogarnąć jakoś logicznie (żeby ładnie brzmiały przed komisją) dwie prezentacje maturalne, posprzątać trochę w domu, obiad, a do tego jeszcze nauka na kolokwium i jeszcze jakaś robota papierkowa....
! )
Piszesz prezentacje maturalne? -
mauysia wrote:Kfjatus wrote:Dzień doberek!
! )
Piszesz prezentacje maturalne?
Nie
Dziewczyna mnie prosiła żeby zerknąć i poprawić trochę -
Heloł
Witam się i jak. Piękne słoneczko znowu od rana. Żyć nie umierać. Naprawdę na te promyczki wesołe tyle czekałam. Całe szczęście że to wiosno-lato łaskawie raczyło się zjawić. W ogóle przedwiośnie już zniknęło na dobre... Teraz się zastanawiam czy mamy wiosnę czy od razu lato
Ja tym jednym postem nadrobię zaraz wasze nocne skrobanie
Poza dobrym humorem to mam tez mega niechęć do pracy wszelkiej. Chyba jakiegoś wirusa złapałam. Znowu przed sama owuMdli mnie od 2-3 dni normalnie. Czasem pobolewa brzuch i żołądek
W ogóle to dupy to uczucie jest!
Normalnie chyba mam jakiegoś pecha na czas owu zawsze mnie coś dopada. Ostatnie cykle jakieś przeziębienia, teraz nie wiadomo co.
Jak puszczę w pracy pawia, to faceci i tak powiedzą że w ciąży jestem. No i ogólnie ludzie non stop się mnie nawet w robocie pytają czy już jestem w ciąży. Juz mnie to męczy. W kółko odpowiadam to samo. Może czas na jakiś lepszy tekst. Zapodajcie coś to zacznę to testować. Do tego od wczoraj od posta Karoam dot. braku seksu po zapłodnieniu zaczynam myśleć, że może sama sobie szkodzę. No ale jak to tak? Bez seksu do końca cyklu i potem jeszcze dłużej przez @?!
Zwariuję dzisiaj snując takie durnowate teorie...mauysia, Kfjatus, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Muska jak mdli to ciąża, nawet jak jesteś przed owu!
Ty weź się w garść, bo w styczniu miało być dzieciątko u Ciebie, więc szybko się lecz, potem owocne serduszkowanie, a za 9 miesięcy z pieluch Cię nie wygrzebiemyWiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2013, 06:19
Muska, Libra, Shagga_80, Dodi lubią tę wiadomość
-
Kfjatus wrote:Muska jak mdli to ciąża, nawet jak jesteś przed owu!
Ty weź się w garść, bo w styczniu miało być dzieciątko u Ciebie, więc szybko się lecz, potem owocne serduszkowanie, a za 9 miesięcy z pieluch Cię nie wygrzebiemy
Nom. I tak będzie
Tylko taaaaka zmęczona jestem ostatnio... Ja już urlopu potrzebuję, bo zdrowiem psychicznym to przypłacę. -
nick nieaktualnyRucia wrote:Libra wrote:Rucia wrote:Jest mega dobrze Mayuś
Przed chwilą M. wyjął mi leżak, więc zaraz ogarnę mieszkanko i idę leżeć.
ale masz fajnie...
Wiem
sama bym tak dzisiaj zrobiła, plecy bolą, to bym się fajnie na słońcu wygrzała... a za to siedzę w robocie... w kurzu i pyle, rumot za ścianą od młotów, bo ścianę wyburzają....
nie idzie się skupić... dzisiaj głowa to mi pęknie!
mam korki do uszu, ale boję się ich urzyć, bo jak petent wejdzie, to mogę go nie zauwaćyćFedra, Dodi lubią tę wiadomość
-
Witam Was
Kurczę dziołchy, ja Was podziwiam za te nocne pogaduchy. U mnie jakaś masakra- wstałam wczoraj koło 8, o 16 oczy mi się zamknęły i obudziłam się o 18.30, o 22.00 już ledwo na oczy patrzyłam- znowu w kimę. Normalnie najchętniej to bym spała cały dzień ale muszę trochę ogarnąć mieszkanie bo mamuśka jutro przylatuje
Skarabeuszek ze świątyni w Karnaku (podobno przynosi szczęście)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2013, 06:31
mauysia, Rucia, Libra, Muska, Kfjatus, aisa, Fedra, Blondi22, zbikowa, gocha04, Shagga_80, Dodi lubią tę wiadomość