X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 kwietnia 2013, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    ja też zmykam lulu
    dobranoc

Ja też :) Dobranoc :)

Fedra lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 kwietnia 2013, 04:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ja się przywitaj:) dzień dobry

Dodi, mauysia, Fedra, Shagga_80 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 kwietnia 2013, 04:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ja się przywitaj:) dzień dobry

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 kwietnia 2013, 05:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :) Widzę, ze jest ciut do nadrobienia :) Wrócę ze szkoły to wezmę się za czytanie :)

Miłego dnia :)

Dodi, mauysia, Libra, Fedra lubią tę wiadomość

• Dodi Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2013, 06:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzień dobry nocne i nie nocne marki ;) lecę do pracy, będę popołudniu... może ;) buziaki i miłego, słonecznego i zielonego dnia życzę :D

mauysia, Rucia, Libra, Muska, Fedra lubią tę wiadomość

29.04.13(8t 2d) [*]/kolejna szansa 24.11.13relgh371jzp75q9n.png
    1995fd7a4d57bc6e.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2013, 06:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Libruś, Ruciu i Dodi :)

Widzę, że wczoraj wieczorem trwały niezłe pogaduchy :D Ja w tym czasie przysypiałam podczas nadrabiania serialowych zaległości.
    Właśnie walnęłam sobie Princessę na śniadanie, jest słońce, jest dobrze :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2013, 06:06

Rucia, Muska, Kfjatus, Libra, Fedra, zbikowa, Shagga_80, Dodi lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 kwietnia 2013, 06:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jest mega dobrze Mayuś ;) Przed chwilą M. wyjął mi leżak, więc zaraz ogarnę mieszkanko i idę leżeć.

mauysia, Libra, aisa, Shagga_80, Dodi lubią tę wiadomość

• Kfjatus Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2013, 06:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień doberek! :)
    Ala mam roboty dziś :) Muszę sprawdzić, a właściwe ogarnąć jakoś logicznie (żeby ładnie brzmiały przed komisją) dwie prezentacje maturalne, posprzątać trochę w domu, obiad, a do tego jeszcze nauka na kolokwium i jeszcze jakaś robota papierkowa....
    Właśnie przyjechała grucha i będą zalewać pierwszą podłogę :) (Cóż to są za emocje :P! )

mauysia, Muska, Libra, kiti, Fedra, aisa, Shagga_80, Dodi lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2013, 06:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga, dzięki za niusy o badaniu - świetnie, że młody tak dynamicznie się rozwija :)

A z ciekawostek: wczoraj wieczorem synio chciał obejrzeć odcinek (znienawidzonej przeze mnie) bajki Klub Myszki Miki. Zwykle ogląda to na kompie, ale tym razem komp był zajęty, więc włączyliśmy (chyba po raz pierwszy) kanał Disney Junior, bo to też tam ponoć leci. Myszki nie było, ale akurat zaczynał się... Kubuś Puchatek - ten "z naszych czasów"... A na dodatek to był odcinek o... odpadającym ogonie Kłapouchego!!! :D Jak zobaczyłam tytuł odcinka to się roześmiałam, a M oczywiście nie wiedział z czego mam ubaw :D

Kfjatus, Rucia, Libra, Fedra, aisa, Shagga_80, Dodi lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2013, 06:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kfjatus wrote:
    Ala mam roboty dziś :) Muszę sprawdzić, a właściwe ogarnąć jakoś logicznie (żeby ładnie brzmiały przed komisją) dwie prezentacje maturalne, posprzątać trochę w domu, obiad, a do tego jeszcze nauka na kolokwium i jeszcze jakaś robota papierkowa....
    Właśnie przyjechała grucha i będą zalewać pierwszą podłogę :) (Cóż to są za emocje :P! )

Piszesz prezentacje maturalne? :D

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Kfjatus Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2013, 06:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Kfjatus wrote:

Piszesz prezentacje maturalne? :D

Nie :)
    Dziewczyna mnie prosiła żeby zerknąć i poprawić trochę :)

1221648qmrgggy559.gif
  • Muska Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2013, 06:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heloł :D
    Witam się i jak. Piękne słoneczko znowu od rana. Żyć nie umierać. Naprawdę na te promyczki wesołe tyle czekałam. Całe szczęście że to wiosno-lato łaskawie raczyło się zjawić. W ogóle przedwiośnie już zniknęło na dobre... Teraz się zastanawiam czy mamy wiosnę czy od razu lato ;)
    Ja tym jednym postem nadrobię zaraz wasze nocne skrobanie ;)
    Poza dobrym humorem to mam tez mega niechęć do pracy wszelkiej. Chyba jakiegoś wirusa złapałam. Znowu przed sama owu :( Mdli mnie od 2-3 dni normalnie. Czasem pobolewa brzuch i żołądek :( W ogóle to dupy to uczucie jest!
    Normalnie chyba mam jakiegoś pecha na czas owu zawsze mnie coś dopada. Ostatnie cykle jakieś przeziębienia, teraz nie wiadomo co.
    Jak puszczę w pracy pawia, to faceci i tak powiedzą że w ciąży jestem. No i ogólnie ludzie non stop się mnie nawet w robocie pytają czy już jestem w ciąży. Juz mnie to męczy. W kółko odpowiadam to samo. Może czas na jakiś lepszy tekst. Zapodajcie coś to zacznę to testować. Do tego od wczoraj od posta Karoam dot. braku seksu po zapłodnieniu zaczynam myśleć, że może sama sobie szkodzę. No ale jak to tak? Bez seksu do końca cyklu i potem jeszcze dłużej przez @?!
    Zwariuję dzisiaj snując takie durnowate teorie...

mauysia, Kfjatus, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 kwietnia 2013, 06:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Jest mega dobrze Mayuś ;) Przed chwilą M. wyjął mi leżak, więc zaraz ogarnę mieszkanko i idę leżeć.

ale masz fajnie...:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 kwietnia 2013, 06:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    Rucia wrote:

Wiem :D

• Kfjatus Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2013, 06:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muska jak mdli to ciąża, nawet jak jesteś przed owu! :P
    Ty weź się w garść, bo w styczniu miało być dzieciątko u Ciebie, więc szybko się lecz, potem owocne serduszkowanie, a za 9 miesięcy z pieluch Cię nie wygrzebiemy :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2013, 06:19

Muska, Libra, Shagga_80, Dodi lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • Muska Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2013, 06:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kfjatus wrote:
    Muska jak mdli to ciąża, nawet jak jesteś przed owu! :P
    Ty weź się w garść, bo w styczniu miało być dzieciątko u Ciebie, więc szybko się lecz, potem owocne serduszkowanie, a za 9 miesięcy z pieluch Cię nie wygrzebiemy :P

Nom. I tak będzie :P
    Tylko taaaaka zmęczona jestem ostatnio... Ja już urlopu potrzebuję, bo zdrowiem psychicznym to przypłacę.

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • Muska Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2013, 06:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie zerknęłam na wykres Kaji.
    Libra, nie ma bata, ta fasolka siedzi u Ciebie :D

Dodi lubi tę wiadomość

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 kwietnia 2013, 06:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Libra wrote:
    Rucia wrote:

Wiem :D

sama bym tak dzisiaj zrobiła, plecy bolą, to bym się fajnie na słońcu wygrzała... a za to siedzę w robocie... w kurzu i pyle, rumot za ścianą od młotów, bo ścianę wyburzają....
    nie idzie się skupić... dzisiaj głowa to mi pęknie!
    mam korki do uszu, ale boję się ich urzyć, bo jak petent wejdzie, to mogę go nie zauwaćyć;D

Fedra, Dodi lubią tę wiadomość

• karoam Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2013, 06:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Was :)
    Kurczę dziołchy, ja Was podziwiam za te nocne pogaduchy. U mnie jakaś masakra- wstałam wczoraj koło 8, o 16 oczy mi się zamknęły i obudziłam się o 18.30, o 22.00 już ledwo na oczy patrzyłam- znowu w kimę. Normalnie najchętniej to bym spała cały dzień ale muszę trochę ogarnąć mieszkanie bo mamuśka jutro przylatuje ;)

Skarabeuszek ze świątyni w Karnaku (podobno przynosi szczęście) :)

dscf4383m.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2013, 06:31

mauysia, Rucia, Libra, Muska, Kfjatus, aisa, Fedra, Blondi22, zbikowa, gocha04, Shagga_80, Dodi lubią tę wiadomość

1usaej28ly44zrzp.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2013, 06:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karoam, ja miałam podobnie i w sumie nadal jeszcze mam.

Powiedz nam lepiej, co to za zabytkowy kamień na zdjęciu :)

karoam lubi tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
‹‹ 2463 2464 2465 2466 2467 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ