plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Libra wrote:kiti wrote:widzę że w tych tabletkach jest też kwas foliowy czyli shagus już dodatkowo nie trzeba wtedy zażywać folika?
mi też ginekolog polecił mi femibion natal 1... właśnie ze względu na skład z jodem... tam jest duża dawka kwasu foliowego i nie trzeba dodatkowo nic przyjmować
właśnie czytam na ten temat ojjj że mi wcześniej nie wpadł do rąk ten lek -
nick nieaktualnykiti wrote:Libra wrote:kiti wrote:widzę że w tych tabletkach jest też kwas foliowy czyli shagus już dodatkowo nie trzeba wtedy zażywać folika?
mi też ginekolog polecił mi femibion natal 1... właśnie ze względu na skład z jodem... tam jest duża dawka kwasu foliowego i nie trzeba dodatkowo nic przyjmować
właśnie czytam na ten temat ojjj że mi wcześniej nie wpadł do rąk ten lek
my tu z Fedrą już kilka razy o nim pisałyśmy;)
ja znów miałam trochę za niskie tsh (0.77)Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2013, 20:00
Fedra lubi tę wiadomość
-
to jakaś ciapa ze mnie nie dopatrzyłam
-
nick nieaktualnyzbikowa wrote:ja właśnie przyszłam, też już w wykąpana w piżamie, ale jeszcze musze podłubać bo robota leży i czeka aż się zrobi (najlepiej sama)
Ja dziś znów mam robotę , tzn powinnam siąść do roboty, ale nie chce mi się...jestem zła na Szefa i nie mam chwilowo zapału do pracy...teraz już tak spieszyć się nie będę i nie będę zarywała nocy!Libra, zbikowa, kiti lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyShagga_80 wrote:zbikowa wrote:ja właśnie przyszłam, też już w wykąpana w piżamie, ale jeszcze musze podłubać bo robota leży i czeka aż się zrobi (najlepiej sama)
Ja dziś znów mam robotę , tzn powinnam siąść do roboty, ale nie chce mi się...jestem zła na Szefa i nie mam chwilowo zapału do pracy...teraz już tak spieszyć się nie będę i nie będę zarywała nocy!
i bardzo dobrze!Shagga_80 lubi tę wiadomość
-
shaguss ty masz wypoczywać a nie zarywać noce!
Shagga_80, Libra, gocha04, Dodi, Rucia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyzbikowa wrote:Ja w zarywaniu nocy nigdy dobra nie byłam, nawet na studiach przed egzaminami słodko chrapałam juz po północy
Ja do dziś miałam motywację...myślałam,że im szybciej skończę zleconko tym szybciej będzie kasa, może kolejne zlecenia no i przede wszystkim nałapię plusów, że wiecie jestem solidna firma...dziś moja praca została "doceniona" i moja motywacja pooooooooooszła w las...no trudno ...
Ale może o czymś pogadamy innym -
Shagga_80 wrote:zbikowa wrote:Ja w zarywaniu nocy nigdy dobra nie byłam, nawet na studiach przed egzaminami słodko chrapałam juz po północy
Ja do dziś miałam motywację...myślałam,że im szybciej skończę zleconko tym szybciej będzie kasa, może kolejne zlecenia no i przede wszystkim nałapię plusów, że wiecie jestem solidna firma...dziś moja praca została "doceniona" i moja motywacja pooooooooooszła w las...no trudno ...
Ale może o czymś pogadamy innym
No ja nadal pracuje na "marke" i troche sobie jeszcze popracuje
jak Twoja praca została "doceniona"? to sarkazm czy faktycznie szef się postarał?
no ale jak nie chcesz o tym rozmawiać to zmieńmy temat -
kiti wrote:gosi to mi teraz powiedziałaś ... mam dylemat czy się nie wybrać wcześniej do gin czy czekac do tego 30...
Kiti jak da ci bromka to PRL szybko spadnie, bo to wrażliwy dziadyga z tego hormonu. Ja bym, az tak sie nim nie przejmowała, a jak będziesz spokojniejsza to jak najbardziej możesz zapisac sie do gin wcześniej.
Aga jak ogladalam fotki twojego kota to było OOOOOOOO, UUUUUUUUUUU, AAAAAA słodziutki, malutki. Jak sterylizowalam moją kotkę to później siedziałam koło niej i łzy mi leciały, bo ona taka bezbronna i bez sił była.kiti, AGA 30 lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
nick nieaktualnyzbikowa wrote:Shagga_80 wrote:zbikowa wrote:Ja w zarywaniu nocy nigdy dobra nie byłam, nawet na studiach przed egzaminami słodko chrapałam juz po północy
Ale może o czymś pogadamy innym
No ja nadal pracuje na "marke" i troche sobie jeszcze popracuje
jak Twoja praca została "doceniona"? to sarkazm czy faktycznie szef się postarał?
no ale jak nie chcesz o tym rozmawiać to zmieńmy temat
Of kors, że sarkazm...Stary rano śmiał się (wiedząc,że idę dziś do biura) ,ze przyjedzie po mnie,bo może z tak grubą kasą nie zabiorę się...zabrałam się! ehhh,szkoda słów. -
zbikowa wrote:Ja w zarywaniu nocy nigdy dobra nie byłam, nawet na studiach przed egzaminami słodko chrapałam juz po północy
hje hje hje ja to samo zasypiałam jak dziecko tylko wcześnie się ze stresu budziłam, z jednej strony nie było to złe, bo jeszcze mogłam powtórzyć.
Shagga ja jakoś nie jestem przekonana do nadwyrężania się dla szefów, bo jak będą chcieli/ musieli to i tak zwolnią.
Ja "Czap madl" oglądam hehezbikowa, Rucia lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 OVIklinika
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
shagii to mi narobiłaś ochote na słodkie ohhh nie dobra ty
teraz musze iść spałaszować czekolade ;p
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyShagga_80 wrote:O rany!!!!!!!!! Przypomniało mi się coś ....od przedwczoraj mam w zamrażarce lody wiśniowe, mniammmmmmmmmmm...idę nałożyć sobie coś
a ja wcinam lay'sy... wiem, wiem... na noc takie niezdrowe jedzenie? matko... nie mogłam się oprzeć;p bo już wieki nie jadłam...zbikowa, Rucia, Fedra lubią tę wiadomość
-
no to się skończyło. Shagga ja dziś lodziki bakaliowe wcinałam. A czipsiara ze mnie niesamowita, uwielbiam to świństwo.
Zbieram się pochlapać wodą i idę spać.Libra, kiti lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 OVIklinika