X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 kwietnia 2013, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    witam ja na chwilkę bo na obiado-kolację mój m mnie zabiera bo cały dzień biegania załatwiania i muszę cos na ruszt wrzucić !!!Libra zapomnij o monitoringu jak bedziesz miała to moni CIĄŻY!!!!!

oj Kaja... nie ma co sie jeszcze nakręcać... mi to tempka potrafi skoczyc przed samym terminem @ a na następny dzień wielki spadek i @... także wiesz... pogdybać o ciąży możemy w poniedziałek jak @ mnie nie nawiedzi...

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 kwietnia 2013, 17:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaaaaaaaaaaaaaa..... zapomniałam Wam napisać

nasz problem z ex m rozwiązany! dzisiaj samo do niego zadzwoniła i podpisała ugodę!!!
    zajebisty humor i jeszcze na dokładkę taka informacja! jejku - mam dzisiaj super dzień:D już drugi dzień mam wzrost libido, a tu abstynencja przed badaniami m... i jak tu świętować;P?!?!?

Shagga_80, kiti, Fedra, aisa, Ilona, AGA 30, Kfjatus, gocha04, Dodi, mauysia, Rucia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 kwietnia 2013, 17:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Baby, witam ponownie...wpadam na sekundę i zmykam na kolację:) Bo po wizycie u Ginki poszliśmy na spacer (Młody na rowerku pomykał jak błyskawica!!) i jakieś 2 godziny łaziliśmy...teraz padam ze zmęczenia i z głodu.
    Wkleję część tego co napisaam na "Fasolkowych.."

Witam, jestem po wizycie...dziś było ekspresowo - posłuchałyśmy serduszka, Ginka zbadała szyjkę (jest zamknięta na szczęście), USG było też krótkie (po ostatnim mega dokładnym nie było potrzeby) i tylko Ginka zrobiła by zobaczyć,czy określi płeć (wcześniej powiedziałam Jej,że znam niby na 90% nie pokazałam Jej fotek) i powiedziała "na 100% chłopak"...już i tak od dwóch tygodni jestem z tym "pogodzona" ...poza tym dostałam listę badań do zrobienia prócz standardowo morfologii i moczu, anty HIV i anty HCV

kiti, Gunia, Libra, Fedra, aisa, Ilona, Kfjatus, gocha04, Dodi, mauysia, Rucia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 kwietnia 2013, 17:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zajrzę później...zmykam teraz :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 kwietnia 2013, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wreszcie udało mi się wejść mielił i mielił ten mój komp i żadnej strony nie umiał naładować!!:-(

Ilona lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 kwietnia 2013, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    No wreszcie udało mi się wejść mielił i mielił ten mój komp i żadnej strony nie umiał naładować!!:-(

kot już "wytrzeźwiał"? poznał się w lustrze?

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 kwietnia 2013, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    AGA 30 wrote:

kot już "wytrzeźwiał"? poznał się w lustrze?

Jeszcze chodzi taki otępiały sle daje rade!! Nie zaglądał jeszcze w lustro!!Ale mi się nawet podoba:-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 kwietnia 2013, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poczytałam co tam skrobałyście :)
    Libra cieszę się,że problem z Ex za Wami :)

Aga, koniecznie wrzuć fotkę Twojego ogolonego dziecięcia :)

Rucia, u mnie z zakupów wychodzi też zawsze Młody najbardziej obkupiony....i Stary...ja to jestem najnormalniej głupia, bo niczego dla siebie nie wymagam w zasadzie...

Ann, cieszę się,że z Maleństwem wszystko dobrze :)

A tymczasem zmykam, pora na kąpiel...a zaraz padnie mi bateria na dodatek :)

AGA 30, Ilona, Libra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 kwietnia 2013, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Znowu zapomniałam jaka to strona z tymi fotkami!!
    Ale nie jest łysy całkiem nie miałam serca normalnie!!:-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 kwietnia 2013, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kiti, dobrze,że zrobiłaś hormony teraz wiesz,że tylko z tą prolaktyną jest problem i jak mówi Libra (ja sama nie posiadam takowej wiedzy) dostaniesz bromek i już :) CO do TSH to ja jak zaszłam miałam 2,39 i moja endo (prywatnie moja ciotka) kazała mi tylko grać witaminy dla ciężarnych koniecznie z jodem i to wystarczyło :) teraz spadło do chyba 1,33...ale czy podczas starań wystarczyłoby to tylko, to nie wiem ....ps. witaminy które brałam (Femibion Natal 1 - teraz już biorę 2) można brać już na etapie starań :)

kiti, Libra, Dodi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 kwietnia 2013, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    Znowu zapomniałam jaka to strona z tymi fotkami!!
    Ale nie jest łysy całkiem nie miałam serca normalnie!!:-)

http://imageshack.us/

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 kwietnia 2013, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I uciekam, tymczasem ;)

• kiti Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2013, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Kiti, dobrze,że zrobiłaś hormony teraz wiesz,że tylko z tą prolaktyną jest problem i jak mówi Libra (ja sama nie posiadam takowej wiedzy) dostaniesz bromek i już :) CO do TSH to ja jak zaszłam miałam 2,39 i moja endo (prywatnie moja ciotka) kazała mi tylko grać witaminy dla ciężarnych koniecznie z jodem i to wystarczyło :) teraz spadło do chyba 1,33...ale czy podczas starań wystarczyłoby to tylko, to nie wiem ....ps. witaminy które brałam (Femibion Natal 1 - teraz już biorę 2) można brać już na etapie starań :)

dziekuje shaggus za informacje :)

Amelka <3
    201509114956.png
    Aleksander <3
    ex2bi09k0ms1b5pi.png
    Nasz Aniołek * 11tc (21.04. -02.07.2016)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 kwietnia 2013, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak ten biedak teraz wygląda!!
    cam00042c.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Ilona, gocha04, Dodi, mauysia, Rucia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 kwietnia 2013, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cam00039l.jpg

Uploaded with ImageShack.us

gocha04 lubi tę wiadomość

• kiti Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2013, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    widzę że w tych tabletkach jest też kwas foliowy czyli shagus już dodatkowo nie trzeba wtedy zażywać folika?

Amelka <3
    201509114956.png
    Aleksander <3
    ex2bi09k0ms1b5pi.png
  • kiti Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2013, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aguś nie jest źle ;-) ale biedaczek wygląda na wystraszonego :P

Amelka <3
    201509114956.png
    Aleksander <3
    ex2bi09k0ms1b5pi.png
  • Ilona Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2013, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wcale zle nie wyglada. Fajna kicia ;D

Moje skarby Wiki i Marcel :)
  • Ilona Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2013, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kiti wrote:
    widzę że w tych tabletkach jest też kwas foliowy czyli shagus już dodatkowo nie trzeba wtedy zażywać folika?

Ja tez biorę Femibion i tylko to, juz bez kwasu foliowego bo tak jak napisałas go zawiera ;D

Shagga_80, kiti lubią tę wiadomość

Moje skarby Wiki i Marcel :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 kwietnia 2013, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kiti wrote:
    Aguś nie jest źle ;-) ale biedaczek wygląda na wystraszonego :P

kiti on jeszcze naćpany po tym zastrzyku !!!
    ale nie jest zle mam nadzieje że pani weterynarz mnie nie opierpapier że na łyso go nie ogoliłam !!!Teraz wygląda jak brytyjczyk !!:-) A tyle sierści poszło że aż sama w szoku byłam!!!:-)

Shagga_80, kiti, Dodi lubią tę wiadomość

‹‹ 2459 2460 2461 2462 2463 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ