plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKaja wrote:witam ja na chwilkę bo na obiado-kolację mój m mnie zabiera bo cały dzień biegania załatwiania i muszę cos na ruszt wrzucić !!!Libra zapomnij o monitoringu jak bedziesz miała to moni CIĄŻY!!!!!
oj Kaja... nie ma co sie jeszcze nakręcać... mi to tempka potrafi skoczyc przed samym terminem @ a na następny dzień wielki spadek i @... także wiesz... pogdybać o ciąży możemy w poniedziałek jak @ mnie nie nawiedzi... -
nick nieaktualnyaaaaaaaaaaaaaaa..... zapomniałam Wam napisać
nasz problem z ex m rozwiązany! dzisiaj samo do niego zadzwoniła i podpisała ugodę!!!
zajebisty humor i jeszcze na dokładkę taka informacja! jejku - mam dzisiaj super dzieńjuż drugi dzień mam wzrost libido, a tu abstynencja przed badaniami m... i jak tu świętować;P?!?!?
Shagga_80, kiti, Fedra, aisa, Ilona, AGA 30, Kfjatus, gocha04, Dodi, mauysia, Rucia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej Baby, witam ponownie...wpadam na sekundę i zmykam na kolację
Bo po wizycie u Ginki poszliśmy na spacer (Młody na rowerku pomykał jak błyskawica!!) i jakieś 2 godziny łaziliśmy...teraz padam ze zmęczenia i z głodu.
Wkleję część tego co napisaam na "Fasolkowych.."
Witam, jestem po wizycie...dziś było ekspresowo - posłuchałyśmy serduszka, Ginka zbadała szyjkę (jest zamknięta na szczęście), USG było też krótkie (po ostatnim mega dokładnym nie było potrzeby) i tylko Ginka zrobiła by zobaczyć,czy określi płeć (wcześniej powiedziałam Jej,że znam niby na 90% nie pokazałam Jej fotek) i powiedziała "na 100% chłopak"...już i tak od dwóch tygodni jestem z tym "pogodzona" ...poza tym dostałam listę badań do zrobienia prócz standardowo morfologii i moczu, anty HIV i anty HCVkiti, Gunia, Libra, Fedra, aisa, Ilona, Kfjatus, gocha04, Dodi, mauysia, Rucia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLibra wrote:AGA 30 wrote:No wreszcie udało mi się wejść mielił i mielił ten mój komp i żadnej strony nie umiał naładować!!
kot już "wytrzeźwiał"? poznał się w lustrze?
Jeszcze chodzi taki otępiały sle daje rade!! Nie zaglądał jeszcze w lustro!!Ale mi się nawet podoba:-) -
nick nieaktualnyPoczytałam co tam skrobałyście
Libra cieszę się,że problem z Ex za Wami
Aga, koniecznie wrzuć fotkę Twojego ogolonego dziecięcia
Rucia, u mnie z zakupów wychodzi też zawsze Młody najbardziej obkupiony....i Stary...ja to jestem najnormalniej głupia, bo niczego dla siebie nie wymagam w zasadzie...
Ann, cieszę się,że z Maleństwem wszystko dobrze
A tymczasem zmykam, pora na kąpiel...a zaraz padnie mi bateria na dodatekAGA 30, Ilona, Libra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKiti, dobrze,że zrobiłaś hormony teraz wiesz,że tylko z tą prolaktyną jest problem i jak mówi Libra (ja sama nie posiadam takowej wiedzy) dostaniesz bromek i już
CO do TSH to ja jak zaszłam miałam 2,39 i moja endo (prywatnie moja ciotka) kazała mi tylko grać witaminy dla ciężarnych koniecznie z jodem i to wystarczyło
teraz spadło do chyba 1,33...ale czy podczas starań wystarczyłoby to tylko, to nie wiem ....ps. witaminy które brałam (Femibion Natal 1 - teraz już biorę 2) można brać już na etapie starań
kiti, Libra, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Shagga_80 wrote:Kiti, dobrze,że zrobiłaś hormony teraz wiesz,że tylko z tą prolaktyną jest problem i jak mówi Libra (ja sama nie posiadam takowej wiedzy) dostaniesz bromek i już
CO do TSH to ja jak zaszłam miałam 2,39 i moja endo (prywatnie moja ciotka) kazała mi tylko grać witaminy dla ciężarnych koniecznie z jodem i to wystarczyło
teraz spadło do chyba 1,33...ale czy podczas starań wystarczyłoby to tylko, to nie wiem ....ps. witaminy które brałam (Femibion Natal 1 - teraz już biorę 2) można brać już na etapie starań
dziekuje shaggus za informacje -
nick nieaktualny
Ilona, gocha04, Dodi, mauysia, Rucia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
gocha04 lubi tę wiadomość
-
widzę że w tych tabletkach jest też kwas foliowy czyli shagus już dodatkowo nie trzeba wtedy zażywać folika?
-
Aguś nie jest źle
ale biedaczek wygląda na wystraszonego
-
kiti wrote:widzę że w tych tabletkach jest też kwas foliowy czyli shagus już dodatkowo nie trzeba wtedy zażywać folika?
Ja tez biorę Femibion i tylko to, juz bez kwasu foliowego bo tak jak napisałas go zawieraShagga_80, kiti lubią tę wiadomość
Moje skarby Wiki i Marcel
-
nick nieaktualnykiti wrote:Aguś nie jest źle
ale biedaczek wygląda na wystraszonego
kiti on jeszcze naćpany po tym zastrzyku !!!
ale nie jest zle mam nadzieje że pani weterynarz mnie nie opierpapier że na łyso go nie ogoliłam !!!Teraz wygląda jak brytyjczyk !!A tyle sierści poszło że aż sama w szoku byłam!!!
Shagga_80, kiti, Dodi lubią tę wiadomość