plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykiti wrote:widzę że w tych tabletkach jest też kwas foliowy czyli shagus już dodatkowo nie trzeba wtedy zażywać folika?
Ja nie brałam kwasu foliowego ponad tego, będącego w składzie i tak też mówiła mi Ginka...jeśli i tak czekasz na wizytę u ginki 2 tygodnie to zaczęłabym brać takie witaminy nie zaszkodzi a może pomożeMnie pomogło, w miesiąc obniżyło o prawie 1
Ale nie wiem, nie znam się na tych sprawach, pisze jak było u mnieI już mnie tu nie ma
PS. Aguś ale kicia wystraszona,ale nie wygląda źleIlona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Shagga_80 wrote:kiti wrote:widzę że w tych tabletkach jest też kwas foliowy czyli shagus już dodatkowo nie trzeba wtedy zażywać folika?
Ja nie brałam kwasu foliowego ponad tego, będącego w składzie i tak też mówiła mi Ginka...jeśli i tak czekasz na wizytę u ginki 2 tygodnie to zaczęłabym brać takie witaminy nie zaszkodzi a może pomożeMnie pomogło, w miesiąc obniżyło o prawie 1
Ale nie wiem, nie znam się na tych sprawach, pisze jak było u mnieI już mnie tu nie ma
PS. Aguś ale kicia wystraszona,ale nie wygląda źle
oj nie będę czekać jak ma pomóc to jutro polece zakupićIlona lubi tę wiadomość
-
Aguś to dzisiaj kociak z toba śpi
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ach tam Aga, poprostu jesteś osoba, której los zwierzęcia nie jest obojętny, a to nie robi z Ciebie wariatki. No może zakreconej krejzolki na punkcie swojego kociaka, ale to akurat jest zaleta. Duuuuza.
P.S. Ja tez uwielbiam zwierzętaWiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2013, 19:22
AGA 30 lubi tę wiadomość
Moje skarby Wiki i Marcel
-
nick nieaktualny
-
Libra wrote:kiti wrote:Libra wrote:kiti wrote:estradiol 97pg/ml
fsh 4,6 IU/I
Lh 5,2 IU/U
tsh 2,400 ulU/ml
Prl 35,2 ng/ml
testosteron 0,94 nmol/l
lh, fsh, estradiol, testosteron, stosunek lh/fsh - prawidłowe
ciut za duże tsh (najlepsze między 1 a 2)
za wysoka prolaktyna... przy staraniach dobra by była poniżej 20
dzięki libruś jesteś nie oceniona ... w sumie to się ciesze bo wiem gdzie jest pies pogrzebany...
idź do ginka... na prolaktynę da Ci bromka... co do tsh - to musisz zapytać dziewczyn... czy coś ginekolog poradzi czy trzeba się udać do endokrynologa
ja słuszałam, że przy podwyższonej PRL automatycznie TSH robi sie wyższe, także pewnie lekarz zleci samego bromka i powtórne zbadanie PRL po miesiącu brania można byłoby wykonać.kiti lubi tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
Libra wrote:hehehe i byśmy miały wizyty w te same dni.. ja tez na monitoring idę 30.04. i tydzień później;)
i Tobie też ten czas by pasował analizując wystąpienie owulacji w poprzednim cyklu... tak myślę
czy te akurat leki bieżące się od początku cyklu - tego dokładnie nie wiem... tylko tak sobie myślę... bo skoro castagnus obniża prolaktynę i zaczyna się go przyjmować z początkiem cyklu - to z bromkiem może byc podobnie...
mi lekarze nie kazali brać bromka od początku cyklu i jak kupiłam to tak zaczynałam brać.👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
nick nieaktualnyLaski spadam jutro o 5 muszę wstać a ja to nie nauczona takich szybkich pobudek !!!O 6 chcę już w kolejce stać po bileciki na meczyk ale z tego co czytam to się chyba nie załapię ale spróbuję w dowód miłości dla mojego M
Miłej nocki i dobranocki!!!Ilona, kiti, Dodi, Rucia lubią tę wiadomość
-
gosi to mi teraz powiedziałaś ... mam dylemat czy się nie wybrać wcześniej do gin czy czekac do tego 30...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykiti wrote:widzę że w tych tabletkach jest też kwas foliowy czyli shagus już dodatkowo nie trzeba wtedy zażywać folika?
mi też ginekolog polecił mi femibion natal 1... właśnie ze względu na skład z jodem... tam jest duża dawka kwasu foliowego i nie trzeba dodatkowo nic przyjmowaćkiti, Shagga_80, samira, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny