plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam ponownie. U mnie dziś mały foch na mego A. za ten jego weekendowy wylot beze mnie..., z tego powodu na obiado-kolację tylko mizerna pomidorowa (choć to jedna z nielicznych zup, które jadam). I ogólnie humor nie-teges, chyba organizm wychodzi z dołka i podnosi się po ciężkiej pracy, jaką była @:]. Miłych pogaduszek!... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym...
-
nick nieaktualny
-
dziewczyny jestem
mam wyniki zaraz napisze
Libra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
estradiol 97pg/ml
fsh 4,6 IU/I
Lh 5,2 IU/U
tsh 2,400 ulU/ml
Prl 35,2 ng/ml
testosteron 0,94 nmol/l -
nick nieaktualny
-
ooo to juz wiem mimo brania castagnusa mam prl za wysokie...
to tak normy dla fazy folik.
estradiol <20-160
fsh 2,8-14,4
lh 1,1-11,6
tsh 0,270- 4,200
prl 10,6/ 4,8- 23,3
testosteron przed menopazua 0,17-1,81 a po manopauzie 0,07-1,6 -
nick nieaktualnykiti wrote:estradiol 97pg/ml
fsh 4,6 IU/I
Lh 5,2 IU/U
tsh 2,400 ulU/ml
Prl 35,2 ng/ml
testosteron 0,94 nmol/l
lh, fsh, estradiol, testosteron, stosunek lh/fsh - prawidłowe
ciut za duże tsh (najlepsze między 1 a 2)
za wysoka prolaktyna... przy staraniach dobra by była poniżej 20kiti lubi tę wiadomość
-
Libra wrote:kiti wrote:estradiol 97pg/ml
fsh 4,6 IU/I
Lh 5,2 IU/U
tsh 2,400 ulU/ml
Prl 35,2 ng/ml
testosteron 0,94 nmol/l
za wysoka prolaktyna... przy staraniach dobra by była poniżej 20
dzięki libruś jesteś nie oceniona ... w sumie to się ciesze bo wiem gdzie jest pies pogrzebany...Shagga_80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykiti wrote:Libra wrote:kiti wrote:estradiol 97pg/ml
fsh 4,6 IU/I
Lh 5,2 IU/U
tsh 2,400 ulU/ml
Prl 35,2 ng/ml
testosteron 0,94 nmol/l
dzięki libruś jesteś nie oceniona ... w sumie to się ciesze bo wiem gdzie jest pies pogrzebany...
idź do ginka... na prolaktynę da Ci bromka... co do tsh - to musisz zapytać dziewczyn... czy coś ginekolog poradzi czy trzeba się udać do endokrynologa -
Libra wrote:kiti wrote:Libra wrote:kiti wrote:estradiol 97pg/ml
fsh 4,6 IU/I
Lh 5,2 IU/U
tsh 2,400 ulU/ml
Prl 35,2 ng/ml
testosteron 0,94 nmol/l
dzięki libruś jesteś nie oceniona ... w sumie to się ciesze bo wiem gdzie jest pies pogrzebany...
idź do ginka... na prolaktynę da Ci bromka... co do tsh - to musisz zapytać dziewczyn... czy coś ginekolog poradzi czy trzeba się udać do endokrynologa
właśnie odpisałaś na pytanie które miałam zadać
umówiłam się na wizyte u ginka na 30.04 i sie zastanawiam teraz czy to nie za późno będzie...
-
nick nieaktualnykiti wrote:Libra wrote:kiti wrote:Libra wrote:kiti wrote:estradiol 97pg/ml
fsh 4,6 IU/I
Lh 5,2 IU/U
tsh 2,400 ulU/ml
Prl 35,2 ng/ml
testosteron 0,94 nmol/l
idź do ginka... na prolaktynę da Ci bromka... co do tsh - to musisz zapytać dziewczyn... czy coś ginekolog poradzi czy trzeba się udać do endokrynologa
umówiłam się na wizyte u ginka na 30.04 i sie zastanawiam teraz czy to nie za późno będzie...
ja też w tym dniu mam wizytę u gina:)
a za późno na co? ja się nie znam, ale chyba leki i tak zaczyna się brać od nowego cyklu... ale tego dokładnie nie wiem... może inne coś Ci podpowiedzą, bo ja leków żadnych nie przyjmuję, prócz castagnusa
a poza tym to będzie Twój 16dc... więc dowiesz sie jakiej wielkości masz pęcherzyk... i za tydzień możesz iść ponownie na usg (23dc) i zobaczysz czy doszło do owulkikiti, Shagga_80, Dodi lubią tę wiadomość
-
Libra wrote:kiti wrote:Libra wrote:kiti wrote:Libra wrote:kiti wrote:estradiol 97pg/ml
fsh 4,6 IU/I
Lh 5,2 IU/U
tsh 2,400 ulU/ml
Prl 35,2 ng/ml
testosteron 0,94 nmol/l
ja też w tym dniu mam wizytę u gina:)
a za późno na co? ja się nie znam, ale chyba leki i tak zaczyna się brać od nowego cyklu... ale tego dokładnie nie wiem... może inne coś Ci podpowiedzą, bo ja leków żadnych nie przyjmuję, prócz castagnusa
a poza tym to będzie Twój 16dc... więc dowiesz sie jakiej wielkości masz pęcherzyk... i za tydzień możesz iść ponownie na usg (23dc) i zobaczysz czy doszło do owulki
no tak masz racjęzapomniałam że leki to od nowego cyklu sie zaczyna
a bo m przyjeżdża wnet i chciałabym żeby wszystko było już ok... człowiek to taki pośpieszny jest
to zostanie mi jeszcze progesteron zbadać .Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2013, 17:27
Libra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhehehe i byśmy miały wizyty w te same dni.. ja tez na monitoring idę 30.04. i tydzień później;)
i Tobie też ten czas by pasował analizując wystąpienie owulacji w poprzednim cyklu... tak myślę
czy te akurat leki bieżące się od początku cyklu - tego dokładnie nie wiem... tylko tak sobie myślę... bo skoro castagnus obniża prolaktynę i zaczyna się go przyjmować z początkiem cyklu - to z bromkiem może byc podobnie...kiti lubi tę wiadomość
-
Przybiegłam bo zdałam sobie sprawę, jaką gafę popełniłam... i się kajam, za złe zachowanie... ot tak wparowałam i napisałam tylko o sobie, wybaczcie moje faux... Obiecuję poprawę
nie czytałam dokładnie Waszych dzisiejszych rozmów, i nie znam się na wynikach badań i nad dalszymi krokami, więc już się nie odzywam tylko czytam, i jeszcze raz - sorry!
... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym... -
Libra wrote:hehehe i byśmy miały wizyty w te same dni.. ja tez na monitoring idę 30.04. i tydzień później;)
i Tobie też ten czas by pasował analizując wystąpienie owulacji w poprzednim cyklu... tak myślę
czy te akurat leki bieżące się od początku cyklu - tego dokładnie nie wiem... tylko tak sobie myślę... bo skoro castagnus obniża prolaktynę i zaczyna się go przyjmować z początkiem cyklu - to z bromkiem może byc podobnie...
libruś to będziemy szły łeb w łeb no chyba że ty już będziesz monitorować ale fasolinkeLibra lubi tę wiadomość