plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDodi wrote:ja mam pomysł!!! nie mówmy już nic na temat wykresu Libry - to jest najlepszy sposób
ewentualnie na priv sobie będziemy wysyłać he he
święte słowa:D
Aga - 20.04. czyli jeszcze masa czasu na spadek temperatury:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2013, 11:10
Dodi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLibra wrote:Dodi wrote:ja mam pomysł!!! nie mówmy już nic na temat wykresu Libry - to jest najlepszy sposób
ewentualnie na priv sobie będziemy wysyłać he he
święte słowa:D
Aga - 20.04. czyli jeszcze masa czasu na spadek temperatury:)
A To jeszcze 3 ciężkie dni przed tobą kochana !!A może i na wiosnę u ciebie się zazieleni!!Dodi lubi tę wiadomość
-
AGA 30 wrote:A na kiedy @ masz mieć Liberko!!
ja Ci odpowiem Aga
ma mieć za jakieś powiedzmy minimalnie 9 miesiec lub dłuzej ale kiedy dokładnie to nie wiem trzeba by było obliczyćDodi, AGA 30, zbikowa, Libra, aisa lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
cieszę się kochana, że humorek dopisuje
ze świrowaniem to oczywiście było tak, w pozytywnym tego słowa znaczeniu a jeśli chodzi o termin @ to faktycznie jeszcze trochę zostało, więc od teraz ZAKAZ naszego świrowania odnośnie Twojego wykresu!!!!!!!!!!!
Libra, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFedra wrote:AGA 30 wrote:A na kiedy @ masz mieć Liberko!!
ja Ci odpowiem Aga
ma mieć za jakieś powiedzmy minimalnie 9 miesiec lub dłuzej ale kiedy dokładnie to nie wiem trzeba by było obliczyć
No wreszcie jedna konkretną odpowiedz podała!!!Fedra, Dodi, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Siedzę sobie i udaję że pracuję...
Za chwilkę mamy mieć jakąś wizytacje, więc już tu nie zajrzę chyba
Ach, nie wiem jak to przeżyję ;(
Bez neta to trzeba pracować wręcz! Toż to zbrodnia, tak dużo i długo
Aga - zrobiłaś mi smaka, tez sobie po kawę pójdę, ot co! ktos się ze mna wirtualnie napije? -
nick nieaktualny