plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Wysłać Ci moj adres?
Boje sie tylko, zeby po drodze listonosz nie zjadł, bo tego nie zniose.
Zobaczyć puste pudełko po ptasim mleczku, toz to by był jakiś koszmar.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2013, 13:31
zbikowa, Kfjatus lubią tę wiadomość
Moje skarby Wiki i Marcel
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMelduję, że zakupy udane
Ja jak zwykle wyszłam z jedną bluzką, moja córka z pięcioma bluzkami + spodniami + nowymi okualrami przeciwsłonecznymi + skakanką + piżamą + skarpetkami + kapciami i najważniejsze - butami komunijnymi! Znalazłyśmy odpowiednie na jej skromną stopę.
Jaki morał z tego wszystkiego? Z córką się nie chodzi na zakupy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2013, 13:59
BellaRosa, Dodi, zbikowa, Kfjatus, Ilona, aisa, Libra, Fedra, Shagga_80, Blondi22, mauysia lubią tę wiadomość
-
hej dziewczyny byłam wczoraj na moim pierwszym usg:) I było cudownie mimo całego towarzyszacemu mi9 stresowi dzidzius ma 7 cm 13 tydzień +2 dni(troche to dziwne bo według tego musiał by powstac wtedy gdy pecherzyk był jeszcze niedojrzały w jajniku bo w tym cyklu miałam monitoring)
Ma dwie raczki dwie nózki którymi cały czas machał i robił problem pani w zmierzeniu NT 1.6 teraz czekam tylko na wyniki papa które bede miała do 2 tygodni ale jestem szczesliwa:)wreszcie widziałam to maleńkie serduszko:)Już nie moge sie doczekac nastepnego usg szkoda ze dopiero za 7 do 10 tygodni
Muska, Kfjatus, Rucia, Gunia, aisa, Libra, kiti, Fedra, Shagga_80, Blondi22, gocha04, Dodi, mauysia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Rucia wrote:Melduję, że zakupy udane
Ja jak zwykle wyszłam z jedną bluzką, moja córka z pięcioma bluzkami + spodniami + nowymi okualrami przeciwsłonecznymi + skakanką + piżamą + skarpetkami + kapciami i najważniejsze - butami komunijnymi! Znalazłyśmy odpowiednie na jej skromną stopę.
Jaki morał z tego wszystkiego? Z córką się nie chodzi na zakupy.
A nie mówiłam, że będzie super?!
Fajnie, że się tak obkupiłyście
Ja dlatego też chcę córeczkę! Synek pewnie będzie jak tatuś stronił od wszelkiego mierzenia ciuchów
hehe
No, ja już dni do zapłodnienia odliczam
3...
2...
1...
i działamyRucia, aisa, Libra, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
-
Rucia grunt, że zakupy się udały nie jest ważne, której z Was bardziej
.
Ann2224 fantastycznie, że dzieciątko się dobrze rozwija
Aga biedny kocurzysko, oby wyszło mu to wszystko na dobre.
Muska plan gotowy do realizacji, więc tylko musicie: DZIAŁAĆ !!!
Ilona i Żbikowa - ja nie przepadam za ptasim mleczkiem, ale jak jest w domu, to mama zjada ze smakiem, więc Wam nie wyślę
Ilonka,a ja trzymam kciuki, żeby wykresowi się nie pogorszyło i na końcu się zazieleniło!Muska, Rucia, ann2224, Ilona, aisa, AGA 30, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Muska wrote:Kaja...
ja to naprawdę nie chce być czarna wrona i Ci tu dzisiaj krakać, ale mój wykres wyglądał podobnie na końcu do Twojego...
Do kiedy czekasz i testujesz?
Kochana testować nie będę o bo nie ma po co zaleje mnie jutro a najpóźniej za dwa dni -
U mnie tak jak pisałam wcześniej wiosny brak, od razu lato 28 stopni. Nie narzekam, ale uff jak gorąco. Dobrze, ze mamy budke z lodami blisko. A lody pycha.
Kfiatuszku dziękuje, ze mi tak gorąco dopingujesz
Rucia moja córka ma dopiero 4 lata, a juz czuje ze będzie jak u Ciebie.
Ann super, ze wszystko z malenstwem ok
Muska po ciężkiej pracy należy sie porządny odpoczynek. Zrelaksuj sie.Kfjatus, Dodi lubią tę wiadomość
Moje skarby Wiki i Marcel