plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMuska wrote:Kfjatus wrote:Muska jak mdli to ciąża, nawet jak jesteś przed owu!
Ty weź się w garść, bo w styczniu miało być dzieciątko u Ciebie, więc szybko się lecz, potem owocne serduszkowanie, a za 9 miesięcy z pieluch Cię nie wygrzebiemy
Nom. I tak będzie
Tylko taaaaka zmęczona jestem ostatnio... Ja już urlopu potrzebuję, bo zdrowiem psychicznym to przypłacę.
ja też mam takie uczucie.... i robię sobie dlugi majowy weekend:D
już odliczam dni...mauysia, Muska, Fedra, Shagga_80, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLibra wrote:Rucia wrote:Libra wrote:Rucia wrote:Jest mega dobrze Mayuś
Przed chwilą M. wyjął mi leżak, więc zaraz ogarnę mieszkanko i idę leżeć.
ale masz fajnie...
Wiem
sama bym tak dzisiaj zrobiła, plecy bolą, to bym się fajnie na słońcu wygrzała... a za to siedzę w robocie... w kurzu i pyle, rumot za ścianą od młotów, bo ścianę wyburzają....
nie idzie się skupić... dzisiaj głowa to mi pęknie!
mam korki do uszu, ale boję się ich urzyć, bo jak petent wejdzie, to mogę go nie zauwaćyć
Zwalniaj się z pracy i przyjedź do mnie na wieśŚwieże wiejskie powietrze uśmierzy każdy ból
Libra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Rucia wrote:Libra wrote:Rucia wrote:Libra wrote:Rucia wrote:Jest mega dobrze Mayuś
Przed chwilą M. wyjął mi leżak, więc zaraz ogarnę mieszkanko i idę leżeć.
ale masz fajnie...
Wiem
sama bym tak dzisiaj zrobiła, plecy bolą, to bym się fajnie na słońcu wygrzała... a za to siedzę w robocie... w kurzu i pyle, rumot za ścianą od młotów, bo ścianę wyburzają....
nie idzie się skupić... dzisiaj głowa to mi pęknie!
mam korki do uszu, ale boję się ich urzyć, bo jak petent wejdzie, to mogę go nie zauwaćyć
Zwalniaj się z pracy i przyjedź do mnie na wieśŚwieże wiejskie powietrze uśmierzy każdy ból
A ja we wtorek jadę do Warszawy ale niestety służbowo - autokarem (impra firmowa) - i nie będę mogła odwiedzić Cię na wsi...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMuska wrote:Właśnie zerknęłam na wykres Kaji.
Libra, nie ma bata, ta fasolka siedzi u Ciebie
możesz sobie zobaczyć w wykresach na tablicy wszystkie moje poprzednie wykresy...
wszystkie były ładne.... obiecujące... póki nie nadszedł mga spadek i @
no kaku-karwa!!! dzisiaj już chyba stracę cierpliwość!!! no nie można rozwalać ściany po 15-tej? -
nick nieaktualnymauysia wrote:Rucia wrote:A gdzie Mayuś będziecie się bawić w Stolicy ?
Firma wynajmuje Aulę w Szpitalu MSWiA więc na domiar złego daleko od centrum - nie wyskoczę se na szoping do Złotych Tarasów...
Aaaa widzę, ze jesteś obeznana gdzie robi się zakupy
mauysia lubi tę wiadomość
-
Libra wrote:Muska wrote:Właśnie zerknęłam na wykres Kaji.
możesz sobie zobaczyć w wykresach na tablicy wszystkie moje poprzednie wykresy...
no kaku-karwa!!! dzisiaj już chyba stracę cierpliwość!!! no nie można rozwalać ściany po 15-tej?
KAKU-KARWA
PS) A tak poza tym to wyrazy współczucia z powodu hałasu.......Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2013, 06:41
Rucia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLibra wrote:Muska wrote:Właśnie zerknęłam na wykres Kaji.
no kaku-karwa!!! dzisiaj już chyba stracę cierpliwość!!! no nie można rozwalać ściany po 15-tej?
Karwa znałam ale kaku-karwa pierwsze słyszętrzeba dopisać do listy kolejny kulturalny zamiennik
Kfjatus, Libra, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
-
Karoam!
Ale tam błękitne niebo jest!
O żesz, plany mi się krystalizują z każdą Twoją fotką
Ależ się Twoja mama ucieszy z takich wiadomości. Mówiłaś jej już, czy trzymasz w tajemnicy na rozmowę osobistą jak przyleci? W ogóle to jak jej chcecie powiedzieć (jak jeszcze nie wie of course)?
No i jak Twój A. bez seksu wytrzymuje? Bo pisałaś że z niego niezły ogier
karoam lubi tę wiadomość
-
witam z rana
oj też bym sie powygrzewała... a dzisiaj szykuje się zapracowany dzień.
Libra współczuje... nie cierpie takiego huku.mauysia, Libra, Dodi lubią tę wiadomość