X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2013, 07:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A i taki odemnie komunikat zebyście nigdy zdziwione nie były

jesli mi się kiedyś uda a to forum będzie istniało a Wy tu będziecie to ja Wam dopiero powiem że jestem w ciąży jak skończe 12 tydzień :P
    to tak na przyszłość zeby Wam się czasem nie uwidziało na mnie krzyczeć kiedyś tam :P

Karoam ale mama będzie miała prezent a jakoś w specjalny sposób jej to oznajmicie np nie wiem pokarzesz test czy dasz jej malutkie dzieciece buciki???

Libra, karoam, Shagga_80, Beata, Dodi lubią tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2013, 07:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muska ojjj nieee ja teraz musiałam przylecieć bo wywaliłam z mieszkania ekipę ,która rozrabiała mieszkańcy się skarżyli i miałam wezwanie do Merostwa trzeba było dosrosłych ludzi tłumaczyć masakra :-( ,ale się udało wymalowane odświeżone i czysto więcej nikomu nić nie wypożyczam niech puste stoi bo szkoda nerwów ehh szkoda gadać !!!! Muska wiesz jak się chłop od swojej kobiety uwolni kilka dni to szaleje jak małolat :-) my jak przyjedziemy to pewnie wrzesień, pażdziernik bo mój m ma dużo urlopu do wykorzystania wiec te 2 miechy tam zostaniemy ,ale to takie plany ,które mi się chce ,ale nic nie planuję bo wszystko się może zdarzyć ,a jak twój m lubi jachty to bedzie miał oko na czym zachaczyć !!! ....

Muska, Beata, Dodi lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2013, 07:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    uciekam pa za 4 dni się odezwę papapa buziloe zozole

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2013, 07:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam w ten piekny sloneczny dzien
    u mnie juz 18 stopni tylko dziś wiekszy wiaterek

mauysia, Fedra, Libra, Beata, Dodi lubią tę wiadomość

a.png
    a.png
  • Muska Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2013, 07:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    Muska ojjj nieee ja teraz musiałam przylecieć bo wywaliłam z mieszkania ekipę ,która rozrabiała mieszkańcy się skarżyli i miałam wezwanie do Merostwa trzeba było dosrosłych ludzi tłumaczyć masakra :-( ,ale się udało wymalowane odświeżone i czysto więcej nikomu nić nie wypożyczam niech puste stoi bo szkoda nerwów ehh szkoda gadać !!!! Muska wiesz jak się chłop od swojej kobiety uwolni kilka dni to szaleje jak małolat :-) my jak przyjedziemy to pewnie wrzesień, pażdziernik bo mój m ma dużo urlopu do wykorzystania wiec te 2 miechy tam zostaniemy ,ale to takie plany ,które mi się chce ,ale nic nie planuję bo wszystko się może zdarzyć ,a jak twój m lubi jachty to bedzie miał oko na czym zachaczyć !!! ....

Kaja, napisz mi swojego maila, plizz. Napisze Ci coś.

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2013, 07:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:

jesli mi się kiedyś uda a to forum będzie istniało a Wy tu będziecie to ja Wam dopiero powiem że jestem w ciąży jak skończe 12 tydzień :P
    to tak na przyszłość zeby Wam się czasem nie uwidziało na mnie krzyczeć kiedyś tam :P

Karoam ale mama będzie miała prezent a jakoś w specjalny sposób jej to oznajmicie np nie wiem pokarzesz test czy dasz jej malutkie dzieciece buciki???

Fedri, ja tam mam nadzieję, że się złamiesz i będziesz chciała podzielić się z nami radosną nowiną, albo (skoro wspomniałaś o Twojej rezerwie co do ciąż do 12 tyg) obawami pierwszego trymestru.

Shagga_80, Beata, Dodi lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2013, 07:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiecie co wczoraj serduszkowalismy i potem na koniec miałam kilka skrzepków krwi jak sie wytarlam ale naprawde malutko.
    od czego to mogło byc ?

a.png
    a.png
  • Muska Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2013, 08:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondi22 wrote:
    wiecie co wczoraj serduszkowalismy i potem na koniec miałam kilka skrzepków krwi jak sie wytarlam ale naprawde malutko.
    od czego to mogło byc ?

Może mikrouraz, może jakaś nadżerka?

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2013, 08:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Fedra wrote:

Fedri, ja tam mam nadzieję, że się złamiesz i będziesz chciała podzielić się z nami radosną nowiną, albo (skoro wspomniałaś o Twojej rezerwie co do ciąż do 12 tyg) obawami pierwszego trymestru.

no nie wiem Mayusia ja to twarda babaka jestem więc jak sobie coś postanowie to nie ma bata :P
    ale kto wie kto wie jak wszystko będzie dobrze to moze i wcześniej się pochwalę zobaczymy ale do tego czasuuuu dddłłłuuuugggggaaaa droga jesli w ogóle ten czas kiedyś nastapi...

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2013, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muska wrote:
    Blondi22 wrote:
    od czego to mogło byc ?

no wlasnie nic mnie nie bolalo po tym i nie boli
    a nigdy tak nie mialam.

e to pewnie nic wielkiego

a.png
    a.png
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2013, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondi22 wrote:
    Muska wrote:
    Blondi22 wrote:
    od czego to mogło byc ?

no wlasnie nic mnie nie bolalo po tym i nie boli
    a nigdy tak nie mialam.

e to pewnie nic wielkiego

a robiłaś ostatnio usg dopochwowe moze masz tam jakiego mięśniaka?
    ja miałam nadrzerkę bardzo rozleglą i nigdy nie krwawiłam co prawda bolało podczas przytulanek ale bez krwawienia...
    ja na Twoim miejscu zrobiłabym usg zeby sprawdzić czy wszystko w pożądku i badanie hormonów zeby uregulowac w końcu te Twoje długie cykle...

Libra, Blondi22, Shagga_80, Muska, Dodi lubią tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • karoam Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2013, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:

Nie no, w żaden specjalny sposób :D Po prostu ją poinformuje, że babcią będzię :)

mauysia, zbikowa, Fedra, Kfjatus, Libra, Shagga_80, Beata, Dodi lubią tę wiadomość

1usaej28ly44zrzp.png
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2013, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karoam wrote:
    Fedra wrote:

Nie no, w żaden specjalny sposób :D Po prostu ją poinformuje, że babcią będzię :)

he he he ja stwierdziłam że u mnie mama tyle już czeka az jej oświadcze ze będzie babcią że dla niej na pewno musiałabym coś specjalnego przygotować...
    nawet ostatnio widziałam takie fajne podkoszulki z różnymi napisami typu będę babcia najfajniejsza na świecie i dla dzidków też takie były ehhh rozmarzyłam się ale co tam marzyć mi wolno :)
    a dla Twojej mamy to na pewno samo to że jej o tym powiedzie osobiście w takiej pięknej scenerii to będzie bardzo przyjemny prezent :)

Libra, Muska, Beata, karoam, Dodi lubią tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Beata Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2013, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie Kochane
    bardzo za Wami tęskiniłam, i widze że sporo mnie ominęło

Fedra, Rucia, Libra, aisa, mauysia, Selena, karoam, Dodi lubią tę wiadomość

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • Beata Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2013, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o kurczę Karoam kochana Gratulację!!!!!! zdrówka z całego serducha zyczę

karoam lubi tę wiadomość

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 kwietnia 2013, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Dziewczynki z rana :)
    Kaja, widzę,że @ jednak przylazła...ehhh.

Libra, mówiłam Ci, że uwielbiam Twoje podejście :) ? Nawet gdy wykres wygląda ładnie Ty potrafisz sobie powiedzieć: no dobra jest ładny,ale to jeszcze o niczym nie świadczy i jeszcze wszystko może się zdarzyć ...wtedy ewentualną @ łatwiej przyjąć...prawda?
    I wiesz,czego w tym momencie Ci życzę, byście jutro wydali niepotrzebnie kasę na badania nasienia :D
    I w tym miejscu podziwiam Ci za kolejną sprawę - inna, by wstrzymała się z badaniami M do @ a Ty nie :)
    Uwielbiam Cię!
    Pozostałe staraczki powinny brać z Ciebie przykład :)
    Jestem przekonana,że prędzej,czy później Twoja cierpliwość i spokój zostaną nagrodzone :)

Karoam, wyobrażam sobie jak Twoja Mama będzie cieszyć się z takiej niespodzianki :)

My niedawno wstaliśmy , więc zmykam robić UWAGA dopiero śniadanko :/ Później jak ogarnę mieszkanie (i przede wszystkim pozmywam po kolacji, bo przecież od tygodnia wszelkie zmywanie tylko na mojej głowie :( a wczoraj miałam ciekawsze zajęcia wieczorem niż stanie przy zlewie :D ), to może wyjdziemy na dwór na rowerek (tzn, jak zwykle Młody będzie szalał a ja będę chodzić za Nim i krzyczeć - "czekaj na mnie!"...co do siebie,to nie wiem,czy mogę przebywać na słońcu, tzn czy to słońce już może być dla mnie szkodliwe? W końcu mówi się,że w ciąży powinno unikać się słońca, z powodu przebarwień jakie mogą się pojawić no i o omdlenie również łatwo.

Fedra, Muska, Beata, Libra, mauysia, karoam, AGA 30, Dodi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 kwietnia 2013, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj Betti! Co u Ciebie? A pomyśl, jak my tęskniłyśmy :) Napisz coś od siebie, a ja poczytam po śniadanku (czy w trakcie ;)

Beata lubi tę wiadomość

• Fedra Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2013, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wychodzi na to ze będziesz w parze z Kiti :D
    cześć Beatko i Sagguś :D

BellaRosa............1.......24lata.........FASOLINKA........lubelskie (2.07.2013) she......................6.......35lat...........FASOLINKA........pomorskie (27.06.2013)
    gadgeta..............13......32lata.........FASOLINKA........kuj-pom (29.07.2013)
    Dora.....................2......30lat...........FASOLINKA........pomorskie(21.09.2013)
    anna_w...............10......31lat..........FASOLINKA.........lubelskie (27.09.2013)
    mauysia................5......31lat...........FASOLINKA........wielkopolskie (12.10.2013)
    Shagga_80...........3......32lata.........FASOLINKA........łódzkie (11.10.2013)
    ann2224………... 8…..28lat………. FASOLINKA …...wielkopolskie(26.10.2013)
    Mała……………..4……30lat……….FASOLINKA……świętkorzyskie(19.10.2013)
    Nina82…………..10…..30lat………FASOLINKA……. Śląskie (31.10.2013)
    Amicizia ................2.....26lat..........FASOLINKA……..małopolskie (09.11.2013)
    Malvinka...............4......25lat……....FASOLINKA…….dolnośląskie
    Rucia....................17....26lat………FASOLINKA…….mazowieckie (06.12.2013)
    Dodi ......................5.....29lat...........FASOLINKA…….śląskie (07.12.2013)
    Kopciuszek126.....16......30lat……..FASOLINKA……..łódzkie (08-09.12.2013)
    Karoam..................3......27lat………FASOLINKA………egipt
    sylwia1985.............8.....27lat...........01.04..................podkarpackie
    gocha04...............5......27lat............21.04..................mazowieckie
    natusia.................5.......27lat............22.04..................kuj-pom
    Ilona……………..11…..30lat………..22.04……………Niemcy
    Kfjatus...................7......26lat............30.04..................mazowieckie
    Effcia....................3……29lat...........01.05………........wielkopolskie
    Blondi22................1.... .23lat...........04.05..................mazowieckie
    Muska....................4…..31lat...........06.05..................dolnośląskie
    Ola_czeka.............21…32lat...........07.05..................Wielka Brytania
    Gunia....................4......30 lat..........13.05..................podlaskie
    Plemniczka............2......28lat...........14.05..................śląskie
    a-koczek………....9 .…32lata………. 14.05……………war-maz
    Mała29...............93......29lat............15.05...................Wielka Brytania
    Zbikowa…………..4……26lat...........17.05..................Wielka Brytania
    kiti.........................7......25lat…….….19.05……….….małopolskie
    Kaja.......................4......32lat...........19.05……….…..pomorskie

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2013, 08:50

Beata, kiti, Dodi lubią tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Kfjatus Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2013, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze jeszcze niedawno byłam na końcu tej listy... Dziewczyny to nie tak miało być... Libra daj przykład, pokaż klasę, a po Tobie to już wszystkie muszą zafasolkować (wstydzą się pewnie wchodzić Ci w paradę! :D ) :)

mauysia, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 kwietnia 2013, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ja na chwilę :)

Becia jak miło Cię widzieć !

Aleksis witaj :P <3

Beata, Dodi lubią tę wiadomość

‹‹ 2466 2467 2468 2469 2470 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ