plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
A i taki odemnie komunikat zebyście nigdy zdziwione nie były
jesli mi się kiedyś uda a to forum będzie istniało a Wy tu będziecie to ja Wam dopiero powiem że jestem w ciąży jak skończe 12 tydzień
to tak na przyszłość zeby Wam się czasem nie uwidziało na mnie krzyczeć kiedyś tam
Karoam ale mama będzie miała prezent a jakoś w specjalny sposób jej to oznajmicie np nie wiem pokarzesz test czy dasz jej malutkie dzieciece buciki???Libra, karoam, Shagga_80, Beata, Dodi lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Muska ojjj nieee ja teraz musiałam przylecieć bo wywaliłam z mieszkania ekipę ,która rozrabiała mieszkańcy się skarżyli i miałam wezwanie do Merostwa trzeba było dosrosłych ludzi tłumaczyć masakra
,ale się udało wymalowane odświeżone i czysto więcej nikomu nić nie wypożyczam niech puste stoi bo szkoda nerwów ehh szkoda gadać !!!! Muska wiesz jak się chłop od swojej kobiety uwolni kilka dni to szaleje jak małolat
my jak przyjedziemy to pewnie wrzesień, pażdziernik bo mój m ma dużo urlopu do wykorzystania wiec te 2 miechy tam zostaniemy ,ale to takie plany ,które mi się chce ,ale nic nie planuję bo wszystko się może zdarzyć ,a jak twój m lubi jachty to bedzie miał oko na czym zachaczyć !!! ....
Muska, Beata, Dodi lubią tę wiadomość
-
Kaja wrote:Muska ojjj nieee ja teraz musiałam przylecieć bo wywaliłam z mieszkania ekipę ,która rozrabiała mieszkańcy się skarżyli i miałam wezwanie do Merostwa trzeba było dosrosłych ludzi tłumaczyć masakra
,ale się udało wymalowane odświeżone i czysto więcej nikomu nić nie wypożyczam niech puste stoi bo szkoda nerwów ehh szkoda gadać !!!! Muska wiesz jak się chłop od swojej kobiety uwolni kilka dni to szaleje jak małolat
my jak przyjedziemy to pewnie wrzesień, pażdziernik bo mój m ma dużo urlopu do wykorzystania wiec te 2 miechy tam zostaniemy ,ale to takie plany ,które mi się chce ,ale nic nie planuję bo wszystko się może zdarzyć ,a jak twój m lubi jachty to bedzie miał oko na czym zachaczyć !!! ....
Kaja, napisz mi swojego maila, plizz. Napisze Ci coś. -
Fedra wrote:A i taki odemnie komunikat zebyście nigdy zdziwione nie były
jesli mi się kiedyś uda a to forum będzie istniało a Wy tu będziecie to ja Wam dopiero powiem że jestem w ciąży jak skończe 12 tydzień
to tak na przyszłość zeby Wam się czasem nie uwidziało na mnie krzyczeć kiedyś tam
Karoam ale mama będzie miała prezent a jakoś w specjalny sposób jej to oznajmicie np nie wiem pokarzesz test czy dasz jej malutkie dzieciece buciki???
Fedri, ja tam mam nadzieję, że się złamiesz i będziesz chciała podzielić się z nami radosną nowiną, albo (skoro wspomniałaś o Twojej rezerwie co do ciąż do 12 tyg) obawami pierwszego trymestru.Shagga_80, Beata, Dodi lubią tę wiadomość
-
mauysia wrote:Fedra wrote:A i taki odemnie komunikat zebyście nigdy zdziwione nie były
Karoam ale mama będzie miała prezent a jakoś w specjalny sposób jej to oznajmicie np nie wiem pokarzesz test czy dasz jej malutkie dzieciece buciki???
Fedri, ja tam mam nadzieję, że się złamiesz i będziesz chciała podzielić się z nami radosną nowiną, albo (skoro wspomniałaś o Twojej rezerwie co do ciąż do 12 tyg) obawami pierwszego trymestru.
no nie wiem Mayusia ja to twarda babaka jestem więc jak sobie coś postanowie to nie ma bata
ale kto wie kto wie jak wszystko będzie dobrze to moze i wcześniej się pochwalę zobaczymy ale do tego czasuuuu dddłłłuuuugggggaaaa droga jesli w ogóle ten czas kiedyś nastapi...17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Muska wrote:Blondi22 wrote:wiecie co wczoraj serduszkowalismy i potem na koniec miałam kilka skrzepków krwi jak sie wytarlam ale naprawde malutko.
od czego to mogło byc ?
Może mikrouraz, może jakaś nadżerka?
no wlasnie nic mnie nie bolalo po tym i nie boli
a nigdy tak nie mialam.
e to pewnie nic wielkiego -
Blondi22 wrote:Muska wrote:Blondi22 wrote:wiecie co wczoraj serduszkowalismy i potem na koniec miałam kilka skrzepków krwi jak sie wytarlam ale naprawde malutko.
od czego to mogło byc ?
Może mikrouraz, może jakaś nadżerka?
no wlasnie nic mnie nie bolalo po tym i nie boli
a nigdy tak nie mialam.
e to pewnie nic wielkiego
a robiłaś ostatnio usg dopochwowe moze masz tam jakiego mięśniaka?
ja miałam nadrzerkę bardzo rozleglą i nigdy nie krwawiłam co prawda bolało podczas przytulanek ale bez krwawienia...
ja na Twoim miejscu zrobiłabym usg zeby sprawdzić czy wszystko w pożądku i badanie hormonów zeby uregulowac w końcu te Twoje długie cykle...Libra, Blondi22, Shagga_80, Muska, Dodi lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
Fedra wrote:A i taki odemnie komunikat zebyście nigdy zdziwione nie były
Nie no, w żaden specjalny sposóbPo prostu ją poinformuje, że babcią będzię
mauysia, zbikowa, Fedra, Kfjatus, Libra, Shagga_80, Beata, Dodi lubią tę wiadomość
-
karoam wrote:Fedra wrote:A i taki odemnie komunikat zebyście nigdy zdziwione nie były
Nie no, w żaden specjalny sposóbPo prostu ją poinformuje, że babcią będzię
he he he ja stwierdziłam że u mnie mama tyle już czeka az jej oświadcze ze będzie babcią że dla niej na pewno musiałabym coś specjalnego przygotować...
nawet ostatnio widziałam takie fajne podkoszulki z różnymi napisami typu będę babcia najfajniejsza na świecie i dla dzidków też takie były ehhh rozmarzyłam się ale co tam marzyć mi wolno
a dla Twojej mamy to na pewno samo to że jej o tym powiedzie osobiście w takiej pięknej scenerii to będzie bardzo przyjemny prezentLibra, Muska, Beata, karoam, Dodi lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
Witajcie Kochane
bardzo za Wami tęskiniłam, i widze że sporo mnie ominęłoFedra, Rucia, Libra, aisa, mauysia, Selena, karoam, Dodi lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
nick nieaktualnyWitam Dziewczynki z rana
Kaja, widzę,że @ jednak przylazła...ehhh.
Libra, mówiłam Ci, że uwielbiam Twoje podejście? Nawet gdy wykres wygląda ładnie Ty potrafisz sobie powiedzieć: no dobra jest ładny,ale to jeszcze o niczym nie świadczy i jeszcze wszystko może się zdarzyć ...wtedy ewentualną @ łatwiej przyjąć...prawda?
I wiesz,czego w tym momencie Ci życzę, byście jutro wydali niepotrzebnie kasę na badania nasienia
I w tym miejscu podziwiam Ci za kolejną sprawę - inna, by wstrzymała się z badaniami M do @ a Ty nie
Uwielbiam Cię!
Pozostałe staraczki powinny brać z Ciebie przykład
Jestem przekonana,że prędzej,czy później Twoja cierpliwość i spokój zostaną nagrodzone
Karoam, wyobrażam sobie jak Twoja Mama będzie cieszyć się z takiej niespodzianki
My niedawno wstaliśmy , więc zmykam robić UWAGA dopiero śniadankoPóźniej jak ogarnę mieszkanie (i przede wszystkim pozmywam po kolacji, bo przecież od tygodnia wszelkie zmywanie tylko na mojej głowie
a wczoraj miałam ciekawsze zajęcia wieczorem niż stanie przy zlewie
), to może wyjdziemy na dwór na rowerek (tzn, jak zwykle Młody będzie szalał a ja będę chodzić za Nim i krzyczeć - "czekaj na mnie!"...co do siebie,to nie wiem,czy mogę przebywać na słońcu, tzn czy to słońce już może być dla mnie szkodliwe? W końcu mówi się,że w ciąży powinno unikać się słońca, z powodu przebarwień jakie mogą się pojawić no i o omdlenie również łatwo.
Fedra, Muska, Beata, Libra, mauysia, karoam, AGA 30, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kaja wychodzi na to ze będziesz w parze z Kiti
cześć Beatko i Sagguś
BellaRosa............1.......24lata.........FASOLINKA........lubelskie (2.07.2013) she......................6.......35lat...........FASOLINKA........pomorskie (27.06.2013)
gadgeta..............13......32lata.........FASOLINKA........kuj-pom (29.07.2013)
Dora.....................2......30lat...........FASOLINKA........pomorskie(21.09.2013)
anna_w...............10......31lat..........FASOLINKA.........lubelskie (27.09.2013)
mauysia................5......31lat...........FASOLINKA........wielkopolskie (12.10.2013)
Shagga_80...........3......32lata.........FASOLINKA........łódzkie (11.10.2013)
ann2224………... 8…..28lat………. FASOLINKA …...wielkopolskie(26.10.2013)
Mała……………..4……30lat……….FASOLINKA……świętkorzyskie(19.10.2013)
Nina82…………..10…..30lat………FASOLINKA……. Śląskie (31.10.2013)
Amicizia ................2.....26lat..........FASOLINKA……..małopolskie (09.11.2013)
Malvinka...............4......25lat……....FASOLINKA…….dolnośląskie
Rucia....................17....26lat………FASOLINKA…….mazowieckie (06.12.2013)
Dodi ......................5.....29lat...........FASOLINKA…….śląskie (07.12.2013)
Kopciuszek126.....16......30lat……..FASOLINKA……..łódzkie (08-09.12.2013)
Karoam..................3......27lat………FASOLINKA………egipt
sylwia1985.............8.....27lat...........01.04..................podkarpackie
gocha04...............5......27lat............21.04..................mazowieckie
natusia.................5.......27lat............22.04..................kuj-pom
Ilona……………..11…..30lat………..22.04……………Niemcy
Kfjatus...................7......26lat............30.04..................mazowieckie
Effcia....................3……29lat...........01.05………........wielkopolskie
Blondi22................1.... .23lat...........04.05..................mazowieckie
Muska....................4…..31lat...........06.05..................dolnośląskie
Ola_czeka.............21…32lat...........07.05..................Wielka Brytania
Gunia....................4......30 lat..........13.05..................podlaskie
Plemniczka............2......28lat...........14.05..................śląskie
a-koczek………....9 .…32lata………. 14.05……………war-maz
Mała29...............93......29lat............15.05...................Wielka Brytania
Zbikowa…………..4……26lat...........17.05..................Wielka Brytania
kiti.........................7......25lat…….….19.05……….….małopolskie
Kaja.......................4......32lat...........19.05……….…..pomorskie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2013, 08:50
Beata, kiti, Dodi lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
Kurcze jeszcze niedawno byłam na końcu tej listy... Dziewczyny to nie tak miało być... Libra daj przykład, pokaż klasę, a po Tobie to już wszystkie muszą zafasolkować (wstydzą się pewnie wchodzić Ci w paradę!
)
mauysia, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny