plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
karoam wrote:Witam Was
Kurczę dziołchy, ja Was podziwiam za te nocne pogaduchy. U mnie jakaś masakra- wstałam wczoraj koło 8, o 16 oczy mi się zamknęły i obudziłam się o 18.30, o 22.00 już ledwo na oczy patrzyłam- znowu w kimę. Normalnie najchętniej to bym spała cały dzień ale muszę trochę ogarnąć mieszkanie bo mamuśka jutro przylatuje
Skarabeuszek ze świątyni w Karnaku (podobno przynosi szczęście)
to podeslij mi do Monaco cały taki chyba zmieszczę na szyji co ?? i może tym razem do 4 razy sztuka kurczeLibra, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymauysia wrote:Libra wrote:Muska wrote:Właśnie zerknęłam na wykres Kaji.
Libra, nie ma bata, ta fasolka siedzi u Ciebie
możesz sobie zobaczyć w wykresach na tablicy wszystkie moje poprzednie wykresy...
wszystkie były ładne.... obiecujące... póki nie nadszedł mga spadek i @
no kaku-karwa!!! dzisiaj już chyba stracę cierpliwość!!! no nie można rozwalać ściany po 15-tej?
KAKU-KARWA
PS) A tak poza tym to wyrazy współczucia z powodu hałasu.......
szefuncio nadciągnął... idę mu oznajmić, że na czas hałasu zakładam korki w uszy!
ps) ale wehikuły znaleźliśmy:)
stara maszyna do pisania, sumatory i ......... liczydło księgowe z podziałką!Muska, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
-
Kaja wrote:Muska wrote:Kurczę Kaja
No i wykrakałam...
kochana ja to już wiedziałam od początku wiec luzik guzikbez stresu!!!
Kaja, tak na boku, to Ty teraz w Monaco jesteś?
Bo nasz urlopowy wyjazd do St.Tropez będzie tamtędy przebiegał. Może na kawkę się umówimy? Ja już tam byłam, mój m nie, także chętnie gdzieś pospacerujemy z Wami, miejscowymi
Możemy Wam tez jakąś wałówkę przywieźć, wedle życzenia -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam się i ja
U mnie pochmurno i pada, a tak pięknie wczoraj było..
Kaju, szkoda że @ przyszła.
Libra jest w parze z Karoam
Aga, kicia ogolona wygląda jak mały kociak. Ciekawe czy już bilety nabyła czy jeszcze kwitnie w kolejce?
Libra, współczuje hałasu.
Słonecznego dnia!Libra, AGA 30, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHalooooooo!!!!!!!!!!!!!!!! Jestem....nieco późńiej, bo wstałam o 5tej, koguty do bicia złapałam, do lasu sie wybraliśyz młodym, bo działki ogrodnicze pod lasem a tam działkowcy dziury zasypują zielichem z działek... powiem Wam, że dwie biedronkowe reklamówy za 7 groszy mam pełne skarbów...szafirki, iryzy, liliowce, bluszcze, cebulice, no poprostu full...znalazłam śliczny rojnik ale normalnie ma główki ja róża, taki wyjątkowy
Muzi ma łeb nie od parady hehe i kilkadziesiąt złotych w kieszeni albo i więcej...
Ale jest jedno "ale" - teraz muszę iść to pięknie umiejscowić
Miło, że o mnie wspomniałyście w porannych pogawędkach hi hi
Rucia na leżaczki przyjdzie pora u nas...m. ma mi zrobić taki drewniany jak w castoramie w katalogu...ale czy to nastąpi he he;-)
Uciekam kochane dziewczynki;-)Muska, kiti, Libra, mauysia, Fedra, aisa, Kfjatus, zbikowa, Shagga_80, Rucia, Dodi lubią tę wiadomość
-
mauysia wrote:Rucia wrote:Mayuś to ty pisałaś o dziewczynie Rudzielec?
Właśnie doczytałam na forum, ze poroniła ...
No wiem, widziałam jej wykresbeta jej spadła, temperatura też
ja dziewczyny spadam... miłego , ciepłego dzionka -
Witam się z rana i ja
na wstępie to tak:
co do Rudzielca to jej bardzo współczuje - dlatego ja zawsze z ostrożnością podchodziłam to wykrywanych tak wczesnie ciaż, jak to lekarz powiedział do 12 tygodnia pewności nigdy mieć nie będziemy ehhh
Kaja Tobie Kochana po prostu szykowana jest inna para a jaka to pewnie niespodzianka i dowiemy się nie bawem
Libraza krakanie po tyłu natrzaskam a co do hałasu współczujeale taka maszyna to mmm uwielbiam stare maszyny do pisania
Muzi znaleziska pierwsza klasa mnie też czeka spacer do sklepu po ziemie i jakieś ziółka to posiania albo cośmoze i jakiego kwiatka sobie zasadze w doniczkach bo mam kilka pustych
Karoma jak zwykle piękne wydoki a tak swoja droga tez jestem ciekawa czy mama juz wie czy to taki sopraj będzieno i jak tylko możesz to śpij
Muska bidulko moze Twój organizm w ten sposób chce odciagnać Twoją uwage od staranek tak zebyś zaczeła myśleć o przeziębieniu a on już rach bach ciach i zielono na wykresie czego oczywiscie zyczę
Ola gdzie byłaś jak Cię nie był no i Plemniczko Ty też gdzie byłaś jak Cię nie było - gdyby Ola była w Polsce smiałabym podejrzewać ze wybrałyście się razem na spacer
nie wiem czy miałam coś jeszcze napisać bo zapomniałamMuska, mauysia, Libra, Shagga_80, Dodi lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Muska wrote:Kaja wrote:Muska wrote:Kurczę Kaja
No i wykrakałam...
Bo nasz urlopowy wyjazd do St.Tropez będzie tamtędy przebiegał. Może na kawkę się umówimy? Ja już tam byłam, mój m nie, także chętnie gdzieś pospacerujemy z Wami, miejscowymi
Możemy Wam tez jakąś wałówkę przywieźć, wedle życzenia
no jestem ,ale nie wiem jak długo zostaję planowałam 2 tyg mój m mnie zaskoczył przyjechał 2 dni temu ,a teraz uciekamy do San Remo do koleżanki tam 4 dni zostajemy ..oj ST.Tropez hmmm jeszcze nie mam planów na to miasto bo mój m musi wracać do Polski więc nie wiem czy sama bede tu kwitła bo wszystko załatwiłam w Merostwie 2 dni biegania ,a mój m wymalował więc najważniejsze mamy zrobione ,ale wrzesień i pażdziernik jak nic nie wyskoczy wracam jeszcze raz do Monaco !!!! -
nick nieaktualnyNo w sumie 4:57 czy tam 58 , bo może przeskoczyło...ale niech będzie, że leń
Wiosna działa na mnie fantastycznie, wypoczywam wreszcie dużo lepiej...uciekam ...papapa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2013, 07:35
Fedra, mauysia, Libra, Shagga_80, AGA 30, Dodi lubią tę wiadomość
-
Kaja wrote:Muska wrote:Kaja wrote:Muska wrote:Kurczę Kaja
No i wykrakałam...
Możemy Wam tez jakąś wałówkę przywieźć, wedle życzenia
no jestem ,ale nie wiem jak długo zostaję planowałam 2 tyg mój m mnie zaskoczył przyjechał 2 dni temu ,a teraz uciekamy do San Remo do koleżanki tam 4 dni zostajemy ..oj ST.Tropez hmmm jeszcze nie mam planów na to miasto bo mój m musi wracać do Polski więc nie wiem czy sama bede tu kwitła bo wszystko załatwiłam w Merostwie 2 dni biegania ,a mój m wymalował więc najważniejsze mamy zrobione ,ale wrzesień i pażdziernik jak nic nie wyskoczy wracam jeszcze raz do Monaco !!!!
Jakby co to pamiętaj, ze my tam 2 ostatnie tygodnie maja będziemy. Na pewno w drodze do st.Tropez przez Monaco i Monte Carlo się przejedziemy, żeby sobie m mógł pooglądać jachty
My to żeglarze jesteśmy i takie łódeczki nas rajcują
Myślałam, że Ty tam dłużej siedzisz i np. polskiego jedzenia Ci brakAle tyle tu jest osób zza granicy, że już mi się wszystko miesza...
Polecam się na tragarza jakby co. -
Muska, Fedra- nie, mama jeszcze nie wie. Stwierdziłam, że te kilka dni poczekam do jej przylotu- zawsze to lepiej niż przez telefon
Bardzo mi przykro z powodu rudzielca- ja sama cały czas mam obawy, i martwię się, że coś się stanie...
Ruciu- na szczęście mam możliwość spania bo jak wspominałam wcześniej już nie pracuje, więc jak mnie już tak ostro przypila to się kładę
Muska- no mój ogier faktycznie średnio zadowolony, ale są jeszcze inne zamiennikiFedra, Muska, mauysia, Libra, zbikowa, Shagga_80, Beata, Dodi lubią tę wiadomość