X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 kwietnia 2013, 08:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam!!!!!
    Na początek składam jeszcze raz najserdeczniejsze życzenia Bellusi, wszystkiego naj naj najlepszego, a w szczególności spokojnej ciąży do 40stego tygodnia a potem bezbolesnego porodu i w ogóle spełnienia marzeń :)

Ja OCZYWIŚCIE właśnie wstałam dopiero...u mnie dziś pada,więc dziw,że nie pospaliśmy dłużej...a w nocy takie głupoty sniły mi się,że szok...m.in., że półobrotu kopnęłam w GŁOWĘ moją siostrę i Ona wylądowała nią (głową) o drzwi samochodu, jak Chuck :P

Karoam, ja szczerze wierzyłam,że to Twojego autorstwa fotki,ale teraz jak jestem o tym przekonana, to będę jeszcze tym bardziej się w nie wpatrywać. PS . Mama już jest :) ?

Ola! Ty nie przeginaj proszę Cię!

Pewnie zastanawiasz się co mam na myśli, więc żebyś za bardzo nie musiała męczyć główki powiem JA JESTEM SKORPIONEM! Co chciałaś powiedzieć??

BellaRosa, Blondi22, Kfjatus, Dodi, mauysia, karoam lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2013, 08:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    Ola_czeka wrote:
    No dobra, to powiem Wam który jestem rocznik, jak obiecacie, że nie zaczniecie mi mówić na pani.

rocznik 1980 lub 1981

Lub czasopisma.

Ale co Wy tam wiecie o tej aferze, dzieciaczki.

Shagga_80, Kfjatus, mauysia lubią tę wiadomość

• Kfjatus Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2013, 08:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodi wrote:
    Kfjatus wrote:
    549062c91it46lgr.gif

Kfjatuś zjesz za mnie kawałek?? aha i odłóż Ruci jeden kawałek i Fedrze i małej29 i Gośce i Aisie i a_koczkowi

Spoko podzielmy się. :) U nas pełna kultura, najwyżej wąskie kawałki się ukroi :P

Dodi lubi tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • BellaRosa Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2013, 08:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze dziewczyny i sobie nawet cholera nie popiję :D
    Pamiętam jak w 17te urodziny obiecałam sobie, ze na moją 18stkę tak się spiję, ze zapomnę jak się nazywam...
    Przy czym w moje 18te urodziny sobie to przypomniałam i się w głos zaśmiałam siedząc na łóżku szpitalnym z Hanusią przy cycku :D
    Także to nie pierwsze urodziny na sucho xD

Shagga_80, Dodi, Kfjatus, mauysia, Blondi22, Rucia lubią tę wiadomość

f2wldf9h9lun5cxj.png
    iv09cwa1ersqxdi1.png
  • BellaRosa Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2013, 08:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga dziękuję :D

f2wldf9h9lun5cxj.png
    iv09cwa1ersqxdi1.png
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2013, 08:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Witam!!!!!
    Na początek składam jeszcze raz najserdeczniejsze życzenia Bellusi, wszystkiego naj naj najlepszego, a w szczególności spokojnej ciąży do 40stego tygodnia a potem bezbolesnego porodu i w ogóle spełnienia marzeń :)

Ja OCZYWIŚCIE właśnie wstałam dopiero...u mnie dziś pada,więc dziw,że nie pospaliśmy dłużej...a w nocy takie głupoty sniły mi się,że szok...m.in., że półobrotu kopnęłam w GŁOWĘ moją siostrę i Ona wylądowała nią (głową) o drzwi samochodu, jak Chuck :P

Karoam, ja szczerze wierzyłam,że to Twojego autorstwa fotki,ale teraz jak jestem o tym przekonana, to będę jeszcze tym bardziej się w nie wpatrywać. PS . Mama już jest :) ?

Pewnie zastanawiasz się co mam na myśli, więc żebyś za bardzo nie musiała męczyć główki powiem JA JESTEM SKORPIONEM! Co chciałaś powiedzieć??

Między nami skończone.

Shagga_80, Dodi, Gunia lubią tę wiadomość

• Dodi Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2013, 08:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Shagga = Chuck ;)

Shagga_80 lubi tę wiadomość

29.04.13(8t 2d) [*]/kolejna szansa 24.11.13relgh371jzp75q9n.png
    1995fd7a4d57bc6e.png
  • Kfjatus Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2013, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola powiedz z którego jesteś roku to dostaniesz największy kawałek tortu! :P

1221648qmrgggy559.gif
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Shagga_80 wrote:
    Witam!!!!!

Między nami skończone.

Nigdy nie byłam dobra w zrywaniu, więc dobrze,że to Ty podjęłaś tę męską decyzję!

Dodi, Fedra lubią tę wiadomość

• Dodi Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kfjatus wrote:

Ola nie mów!!!!! odstąpię Ci swój a o Twoim wieku to aż wstyd przecież mówić :D

Shagga_80, Kfjatus lubią tę wiadomość

29.04.13(8t 2d) [*]/kolejna szansa 24.11.13relgh371jzp75q9n.png
    1995fd7a4d57bc6e.png
  • Kfjatus Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2013, 08:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Ola_czeka wrote:
    Shagga_80 wrote:
    Witam!!!!!

Między nami skończone.

Nigdy nie byłam dobra w zrywaniu, więc dobrze,że to Ty podjęłaś tę męską decyzję!

Nie zapomnę sytuacji z przed lat! :D On przyjechał do mnie i zaprosił na spacer, no i poszłam, a później przed moim domem wręczył mi różę, a ja że nic z tego nie będzie, no i pożegnałam się i wracam do domu :) A mama: A co ten Leszek na zrywie tak odjechał, mało płotu nie rozwalił ? :P Cóż było tłumaczyć.... No i tak się zakończył ten płomienny związek :D

Dodi lubi tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodi wrote:
    Kfjatus wrote:

Taaaaa....starszy jest tylko węgiel kamienny :P

Kfjatus, Dodi lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodi wrote:
    Kfjatus wrote:

Auć...

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2013, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Dodi wrote:
    Kfjatus wrote:

Taaaaa....starszy jest tylko węgiel kamienny :P

A potem się dziwią, że tak źle się mówi o skorpionach.

Shagga_80 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 kwietnia 2013, 08:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra, pośmiałam się, poprzeszkadzałam tym samym dziecku w oglądaniu Klubu Przyjaciół Myszki Miki...idę teraz zrobić nam śniadanie :)
    Będę wkrótce!

• Muska Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2013, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Muska

Ten Twój nick to taki żart, tak? Generalnie wiesz, że mówi się "mózgu" a nie "muska"?

A wiesz że dobrze wykombinowałaś?
    To jest "mózg" z wszelkimi możliwymi błędami w pisowni -> "musk".
    Do tego sobie żeńską końcówkę dorobiłam i jest musk-a :D
    hihi
    Cwana bestia z Ciebie Ola!
    :D

mauysia, Kfjatus, BellaRosa, Dodi, Shagga_80, aisa, Fedra lubią tę wiadomość

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • Muska Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2013, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karoam wrote:
    Ola- wszystkie mojego autorstwa :)
    Dodi- no tak mnie się z tą sraczką wyrwało :P

Dobra- jadę na lotnisko bo ok 10 mamuśka ląduje :D

Udanego pobytu życz mamie od wrocławianki :D
    Tobie też życzę oczywiście.
    To co mi Twoja mama z Egiptu przywiezie? Mogę ją z lotniska odebrać :D (z tym odebraniem to serio mówię, jak nie będzie w godzinach mojej pracy, w sumie daleko nie mam.)
    Ale fajnie, ze jej taaakie wieści przekażecie :D

Dodi, Shagga_80, aisa lubią tę wiadomość

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2013, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shaggi, szczerze Ci zazdroszczę, że Twój synio wstaje tak późno... Mój zaczyna dzień zawsze między 6 a 7. Dziś np. o 6:10. W weekend jest dramat :/

Ale spoko, bywało gorzej. Kiedyś "wstawał" (jeszcze nie umiał stać ;) ) między 4:30 a 6, więc i tak jest już dobrze.

Dodi, Shagga_80 lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2013, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muska wrote:
    Ola_czeka wrote:
    Muska

Ten Twój nick to taki żart, tak? Generalnie wiesz, że mówi się "mózgu" a nie "muska"?

hihi

No dobra dziewczyny. Ja i Muska to jedna osoba, stąd wiedziałam o mózgu.

BellaRosa, Shagga_80, Muska lubią tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2013, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Muska wrote:
    Ola_czeka wrote:
    Muska

hihi

No dobra dziewczyny. Ja i Muska to jedna osoba, stąd wiedziałam o mózgu.

Chyba mam deża wju...

Kfjatus, Dodi, Shagga_80, aisa lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
‹‹ 2489 2490 2491 2492 2493 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z poczuciem winy i ze wstydem?

Poczucie winy i wstydu może wpływać na to, jak postrzegasz siebie, jakie decyzje podejmujesz i jak budujesz relacje z innymi. Jeśli nie umiesz ich rozpoznać i zrozumieć, mogą Cię przytłaczać, odbierać energię i podcinać pewność siebie. Nie musisz w tym tkwić. Nauka rozróżniania tych emocji i skutecznego radzenia sobie z nimi pomoże Ci odzyskać wewnętrzny spokój i lepszy kontakt ze sobą.

CZYTAJ WIĘCEJ