plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
mauysia wrote:Ola_czeka wrote:Muska wrote:Ola_czeka wrote:Muska
Ten Twój nick to taki żart, tak? Generalnie wiesz, że mówi się "mózgu" a nie "muska"?
A wiesz że dobrze wykombinowałaś?
To jest "mózg" z wszelkimi możliwymi błędami w pisowni -> "musk".
Do tego sobie żeńską końcówkę dorobiłam i jest musk-a
hihi
Cwana bestia z Ciebie Ola!
No dobra dziewczyny. Ja i Muska to jedna osoba, stąd wiedziałam o mózgu.
Chyba mam deża wju...
Zobaczyłaś kota?mauysia lubi tę wiadomość
-
mauysia wrote:Shaggi, szczerze Ci zazdroszczę, że Twój synio wstaje tak późno... Mój zaczyna dzień zawsze między 6 a 7. Dziś np. o 6:10. W weekend jest dramat
Ale spoko, bywało gorzej. Kiedyś "wstawał" (jeszcze nie umiał stać) między 4:30 a 6, więc i tak jest już dobrze.
u mnie kuba zanim poszed do przedszkola spal do 10-11 zawsze a teraz już sie odzywczaił i gora do 8.
ale za to jak miał 1.5roku to przestal spać w dzieńmauysia lubi tę wiadomość
-
Muska wrote:Cześć kobity!
U mnie znowu szaruga za oknem, tyle dobrze że 15 stopni jest
My dziś koncertowo zaspaliśmy i jeszcze sklejonym okiem przeczytałam że Ci Shagga stoi za oknem, myśle sobie kurna, że tej się chciało tak rano zwrywać....
Dzię Dooobry!Kfjatus, Dodi, Muska, Fedra lubią tę wiadomość
-
Blondi22 wrote:mauysia wrote:Shaggi, szczerze Ci zazdroszczę, że Twój synio wstaje tak późno... Mój zaczyna dzień zawsze między 6 a 7. Dziś np. o 6:10. W weekend jest dramat
Ale spoko, bywało gorzej. Kiedyś "wstawał" (jeszcze nie umiał stać) między 4:30 a 6, więc i tak jest już dobrze.
u mnie kuba zanim poszed do przedszkola spal do 10-11 zawsze a teraz już sie odzywczaił i gora do 8.
ale za to jak miał 1.5roku to przestal spać w dzień
Szczęściary...
Mojemu to się nigdy bateryjki nie wyczerpują.
Powiem Wam, że on jest taki sam, jaki był jeszcze u mnie w brzuchu. Czytałam o takiej normie, że w ciąży powinno się czuć przynajmniej 10 ruchów dziecka na godzinę. Leo wywijał 10 ruchów na minutę, i to bez żadnej przesady. I teraz też energia go rozsadza... Zobaczymy jak będzie tym razemShagga_80 lubi tę wiadomość
-
zbikowa wrote:Muska wrote:Cześć kobity!
U mnie znowu szaruga za oknem, tyle dobrze że 15 stopni jest
My dziś koncertowo zaspaliśmy i jeszcze sklejonym okiem przeczytałam że Ci Shagga stoi za oknem, myśle sobie kurna, że tej się chciało tak rano zwrywać....
Dzię Dooobry!
Żbikowa ( powiem w sekrecie... cii...) dziś są urodziny Belli, leć po kwiatek, bo nie wypada tak z pustą łapką przyjść, a ja już Ci kroję torcikWiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2013, 08:32
Dodi, BellaRosa, mauysia, Shagga_80, zbikowa lubią tę wiadomość
-
No i przestałam komentowac posty bo bym nie doczytała do końca. Nagle zaczłey mi się strony z postami dodawać
Takie płodne jesteście
No więc postaram się tu w jednym wszystko zawrzeć.
Bella -> Sto Lat kochana!
Ola -> Ty to nawet datę urodzenia masz blisko mojej - ja ma 16 czerwcaNormlanei jak nic jestes moja parą. Dzisiaj do tego masz tempke prawie taką samą
hihi
Bliźniaki -> ilez nas tu jest, jak się teraz okazuje
znaki zodiaku - niby tez w to nie wierzę, ale jednak czasem jakieś podobieństwa w zachowaniu u ludzi z tych samych znaków widzę...
Karoam -> żeby nie było, ja serio z tą pomoca przy odbiorze mamy z lotniska. Sama mieszkałam za granicą pare lat i zawsze odceniałam takie gesty u znajomych, a ja w ogóle to taka pomocna ludziom zawsze jestemMój m mnie uczy żeby się troche w tych zapędach ograniczać
Także miej to na uwadze, jakby mama miała jakiś problem z walizami czy coś...
co jeszcze - nie wiem już, pewnei zanim skończe zanowu z 2 strony będąBellaRosa, Kfjatus, Shagga_80, Dodi lubią tę wiadomość
-
A dzięki temu, że tak się wczora z wieczora rozpisałyście, to już dziś będziemy obchodzić jubileusz strony 2500
Więc mamy podwójne święto
Muszę iść kupić drugie Piccolo! Dziewczyny, szykujcie nowe tortyBlondi22, Shagga_80, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWróciłam , Młody nakarmiony a ja z kanapkami i herbatką wróciłam do Was
Mój Kuba do niedawna miał w drzemkę w dzień i wtedy chodził późno spać (minimum 23) ale potem budził się ok 8 wyspany, albo i po 7...potem przestałam Go kłaść spać i teraz nie dość,że nie chodzi wcześniej spać, to śpi do 9:30, 10.Dodi lubi tę wiadomość
-
mauysia wrote:Blondi22 wrote:mauysia wrote:Shaggi, szczerze Ci zazdroszczę, że Twój synio wstaje tak późno... Mój zaczyna dzień zawsze między 6 a 7. Dziś np. o 6:10. W weekend jest dramat
ale za to jak miał 1.5roku to przestal spać w dzień
Szczęściary...
Mojemu to się nigdy bateryjki nie wyczerpują.
Powiem Wam, że on jest taki sam, jaki był jeszcze u mnie w brzuchu. Czytałam o takiej normie, że w ciąży powinno się czuć przynajmniej 10 ruchów dziecka na godzinę. Leo wywijał 10 ruchów na minutę, i to bez żadnej przesady. I teraz też energia go rozsadza... Zobaczymy jak będzie tym razem
moj teraz jak rano przesd 8 wstaje do szkoły tak potem koło 20 chodzi spać ale przez cały dzień biega i sie bawi i wogole nie odpoczywa jak usiadzie na 5 min bez ruchu to juz jest cud.mauysia lubi tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:Dziewczynki, Wy już macie jakieś pewniaki, jeśli chodzi o imiona, upatrzone?
Nie, my nie mamy. W przypadku pierworodnego też decyzja zapadła krótko przed narodzinami(decyzja zainspirowana Leo Messim oczywiście
)
Nie znamy jeszcze nawet płci, więc nie chcemy podwajać swojego wysiłku w szukaniu imienia. Nie spieszy się...Dodi lubi tę wiadomość
-
Bella ja przepraszam, nie wiedziałam że masz urodziny, jak srobałam poprzedniego posta.... ale już się zreflektowałam, zwarta, gotowa, z przylizanym włosem i piersią do przodu mam dla Ciebie to:
http://www.youtube.com/watch?v=f91EaqWRrJQ
Wszystkiego najlepszego!Kfjatus, BellaRosa, Shagga_80, Dodi lubią tę wiadomość
-
Co do imion
U mnie starsza córka to Hania a druga będzie Alicja- mimo, ze mojej rodzinie się nie podoba, ale wali mnie to
Synek miał być Piotruś ;P A pierwotnie Maciuś, ale mi siostra ukradła to imięI dobrze, bo syna raczej mieć już nie będę
Shagga_80, Blondi22, Muska lubią tę wiadomość