plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
mauysia wrote:Ufff, alem się zestresowała... Właśnie udało mi się wygrać na Allegro używany rowerek biegowy, ale w ostatniej minucie normalnie wióry leciały! Chyba zdałabym test na superszybkie pisanie na klawiaturze, bo w ostatniej minucie ktoś mnie przelicytował, zdążyłam się zalogować i go przebić. Ufff, będzie fajny wiosenny prezent dla synala
jest taki program który ustawiasz zeby sam za ciebie licytował do 3 sekund przed końcem licytacji. nazywa się snajper i masz trzy strzały za darmo miesięcznie...
a teraz oddychajGunia lubi tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:Kfjatus wrote:Alicja i Maciej mi się tez podobają
U mnie w typach jest Helenka, Aniela, Adela, Kornelia, Julianna
a męskie: Maciej, Albert, Miłosz, Emil, Filip
Ja będę miała Anielę!!! Po Neli Rubinstein! No chyba, że będziemy mieć tylko adopcyjne, to wyboru nie będzie.
Zawsze chciałam Tośkę, ale teraz Antonina zbyt popularne. Aniela to mój drugi typ, ale baaaardzo lubię też Ewę i Izabelę.
Spoko, adopcyjnemu tez zmienicie na siłę, tak jak Robinson Crusoe ochrzcił Piętaszka Piętaszkiem nie pytając go nawet jak wcześniej miał na imię...BellaRosa lubi tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:Kfjatus wrote:Alicja i Maciej mi się tez podobają
Ja będę miała Anielę!!! Po Neli Rubinstein! No chyba, że będziemy mieć tylko adopcyjne, to wyboru nie będzie.
Zawsze chciałam Tośkę, ale teraz Antonina zbyt popularne. Aniela to mój drugi typ, ale baaaardzo lubię też Ewę i Izabelę.
Nawet adopcyjnemu maluszkowi można imię zmienićNo, bo jak Wam opowiadałam do tym moim kuzyneczku, to on miał nadane inne imię, a że Go szybko adoptowali, to zmienili na swoje. Tamto do niego nie pasowało wcale
-
Dodi a nie przeraża Cię, ze te imiona są takie popularne (Lena, Zuza)? Ja nie brałabym chyba niczego z pierwszej piątki. Mówię to w oparciu o przeżycia wszystkich moich koleżanek Kaś, Aś i Agnieszek z lat 80-tych.
Shagga_80, zbikowa, Muska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
zbikowa wrote:Nie no chłopak będzie Wiktor (mój m sie uparł, ale niech mu bedzie) ale jak znam życie, to i tak nie będziemy nazywali Go/Jej po imieniu, bo my mamy sryliard ksywek na siebie i wogóle nie mówimy do siebie po imieniu. ostatnio jak Pan Tata powiedział coś do mojego M. używając mojego imienia, to ten zrobił autentyczne "kto to jest Agnieszka?" myślałam że się posikam ze śmiechu....
PFFHAHAHAHA skąd ja to znam?????? Nasz bąbel miał już ze sto ksywek (i to takich megawymyślnych), aż w którymś momencie się bałam, że zapomni jak ma naprawdę na imię, i przez jakiś czas zmuszałam się do mówienia do niego po imieniuzbikowa lubi tę wiadomość
-
Kfjatus wrote:Ola_czeka wrote:Kfjatus wrote:Alicja i Maciej mi się tez podobają
Nawet adopcyjnemu maluszkowi można imię zmienićNo, bo jak Wam opowiadałam do tym moim kuzyneczku, to on miał nadane inne imię, a że Go szybko adoptowali, to zmienili na swoje. Tamto do niego nie pasowało wcale
No noworodkowi to jeszcze, ale kilkulatkowi nie wyobrażam sobie zmienić imienia.Shagga_80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyzbikowa wrote:mauysia wrote:Ufff, alem się zestresowała... Właśnie udało mi się wygrać na Allegro używany rowerek biegowy, ale w ostatniej minucie normalnie wióry leciały! Chyba zdałabym test na superszybkie pisanie na klawiaturze, bo w ostatniej minucie ktoś mnie przelicytował, zdążyłam się zalogować i go przebić. Ufff, będzie fajny wiosenny prezent dla synala
jest taki program który ustawiasz zeby sam za ciebie licytował do 3 sekund przed końcem licytacji. nazywa się snajper i masz trzy strzały za darmo miesięcznie...
a teraz oddychaj
Dokładnie Mauysiu to miałam napisać i sama korzystam często:
http://www.snajper.net/
A co do rowerków biegowych to my na 2gie urodziny kupiliśmy Młodemu i to był mega udany prezent...a myślisz,że na czym tak nagina jak idziemy na spacer? Na 4 kółkach w życiu nie osiągnąłby takich prędkościmauysia, zbikowa lubią tę wiadomość
-
mauysia wrote:Libra wrote:a my mamy każdy swoje typy
dla chłopca
ja - Tymoteusz... m - Oliwier
dla dziewczynki
ja - Amelia lub Kornelia... m - Nadia lub Nikola
Libra, przeforsuj swoje, szczególnie żeńskie!
Zdecydowanie też tak sądzę!
Twoje typy Libruś bardziej mi się podobająmauysia, Libra, Fedra lubią tę wiadomość
-
zbikowa wrote:mauysia wrote:Ufff, alem się zestresowała... Właśnie udało mi się wygrać na Allegro używany rowerek biegowy, ale w ostatniej minucie normalnie wióry leciały! Chyba zdałabym test na superszybkie pisanie na klawiaturze, bo w ostatniej minucie ktoś mnie przelicytował, zdążyłam się zalogować i go przebić. Ufff, będzie fajny wiosenny prezent dla synala
a teraz oddychaj
Wiem, wiem, ale ostatnio wolę sama, no chyba że aukcja się kończy w nocy, albo pod moją nieobecność.
Właściwie to staram się po prostu od razu dać taką maksymalną kwotę, jaką mogę wyłożyć, no czasem podwyższam o tych parę złotychAle dziś obrałam złą strategię.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2013, 09:09
zbikowa, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
Jeeejku, laseczki, przez to wszystko nie złożyłam Wam jeszcze życzeń z okazji 2500 strony, co szybko czynię!!!
Życzę Wam, tradycyjnie, cierpliwości i pokory w staraniach.
To już siódmy miesiąc naszego wątku!zbikowa, Shagga_80, Muska, Dodi, Fedra lubią tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:Dodi a nie przeraża Cię, ze te imiona są takie popularne (Lena, Zuza)? Ja nie brałabym chyba niczego z pierwszej piątki. Mówię to w oparciu o przeżycia wszystkich moich koleżanek Kaś, Aś i Agnieszek z lat 80-tych.
W moim środowisku nie wydaje mi się, żeby imiona te były aż tak bardzo popularne. Mnie się podobają, więc tego się będę trzymała
a tortu Olka jak nie chcesz to nie jedz, ale po takim kawałku trawienie będzie jak ta lalaOla_czeka, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:Kfjatus wrote:Ola_czeka wrote:Kfjatus wrote:Alicja i Maciej mi się tez podobają
No noworodkowi to jeszcze, ale kilkulatkowi nie wyobrażam sobie zmienić imienia.
Ja teżDlatego mówię, że On mył noworodkiem i zaraz był właściwe Ich, więc zmienili
To tez wszystko zależy od sytuacji, każdy przypadek jest inny.
-
nick nieaktualnymauysia wrote:Libra wrote:a my mamy każdy swoje typy
dla chłopca
dla dziewczynki
mój m jest zatwardzialy w tej kwestii!!!
ale stwierdził, że pójdzie na ugodę pod jednym warunkiem... że pokaże mu pozytywny test ciążowy... wtedy się zgodzi na wszystko, bo w końcu ciężarnym sie nie odmawia...Kfjatus, zbikowa, mauysia, Shagga_80, Dodi, Muska, aisa, Fedra, Gunia lubią tę wiadomość
-
Libra wrote:mauysia wrote:Libra wrote:a my mamy każdy swoje typy
dla chłopca
dla dziewczynki
mój m jest zatwardzialy w tej kwestii!!!
ale stwierdził, że pójdzie na ugodę pod jednym warunkiem... że pokaże mu pozytywny test ciążowy... wtedy się zgodzi na wszystko, bo w końcu ciężarnym sie nie odmawia...
No, to jest do załatwienia na szczęścieShagga_80 lubi tę wiadomość