plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:mauysia wrote:A propos Channinga, zbieram się i zbieram, żeby obejrzeć tego Magic Mike, i nie mogę się zebrać! Muszę męża wysłać na jakąś delegację żeby mieć komfort oglądania
Mam nadzieję być w maju w P-niu. Umawiamy się na seans?
Nie popełniaj Mauysiu tego błędu, Ona krzyczy na ciężarne!!!!!!mauysia lubi tę wiadomość
-
Shagga_80 wrote:Ola_czeka wrote:mauysia wrote:A propos Channinga, zbieram się i zbieram, żeby obejrzeć tego Magic Mike, i nie mogę się zebrać! Muszę męża wysłać na jakąś delegację żeby mieć komfort oglądania
Nie popełniaj Mauysiu tego błędu, Ona krzyczy na ciężarne!!!!!!
To z zazdrości. -
Ola_czeka wrote:mauysia wrote:A propos Channinga, zbieram się i zbieram, żeby obejrzeć tego Magic Mike, i nie mogę się zebrać! Muszę męża wysłać na jakąś delegację żeby mieć komfort oglądania
No wiadomator!
-
mauysia wrote:Ola_czeka wrote:Raz widać tego Gosslinga, raz nie, znać, że nie powinno mnie tu być. Odmeldowuję się.
Se muszę obejrzeć z nim "Pamiętnik", bo ponoć ciachowo się tam prezentuje. Na tapecie mam jeszcze "Drive".
Obejrzyj sobie "Kocha lubi szanuje" ("crazy stupid love"). Jest tam scena "bez koszulki" i emma dobrze prawi, że wygląda jakby się urwał z fotoszopa.mauysia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:Shagga_80 wrote:Ola_czeka wrote:mauysia wrote:A propos Channinga, zbieram się i zbieram, żeby obejrzeć tego Magic Mike, i nie mogę się zebrać! Muszę męża wysłać na jakąś delegację żeby mieć komfort oglądania
Nie popełniaj Mauysiu tego błędu, Ona krzyczy na ciężarne!!!!!!
To z zazdrości.
Noooo -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ola_czeka wrote:mauysia wrote:Ola_czeka wrote:Raz widać tego Gosslinga, raz nie, znać, że nie powinno mnie tu być. Odmeldowuję się.
Se muszę obejrzeć z nim "Pamiętnik", bo ponoć ciachowo się tam prezentuje. Na tapecie mam jeszcze "Drive".
Obejrzyj sobie "Kocha lubi szanuje" ("crazy stupid love"). Jest tam scena "bez koszulki" i emma dobrze prawi, że wygląda jakby się urwał z fotoszopa.
Torrenty, here I come!Kfjatus lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mauysia wrote:Dodi, ale dużo widzisz tych plam/krwi??? To pojedyncza sprawa, czy ciągle Ci się coś sączy?
no właśnie tak jakbym miała krew w środku i jak się podcieram to tak jakby podczas początku okresu ;(