X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 kwietnia 2013, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jak dawaliśmy Starszemu (Jezu jak to brzmi) na imię Kuba to ja nie znałam żadnego Kuby w otoczeniu (koleżanek bliższych czy dalszych, czy w rodzinie) a ja w ogóle to imię miałam od lat upatrzone...grałyście kiedyś w grę Sims? Ja odkąd na 1 roku studiów koleżanka mnie zaraziła to miałam Syna Kubusia ...więc historia tego imienia u nas jest długa...a ostatnio dowiedziałam się,że to mega często spotykane imię...no cóż , trudno :)
    Za to Zosie mam 3 w otoczeniu (tzn na razie 2 ale w lipcu będzie 3cia)...z kolei Nadia bardzo źle mi się kojarzy :(...zresztą wiecie jak ejst, pewnie każdy ma takie imiona, z którymi ma jakieś skojarzenia - lepsze, lub gorsze :(

Aaaa zapomniałam, mnie podoba się imię Daniel...ale jako,że to imię nosi facet, w którym wiecznie się kochałam (i dalej jest midzy nami stanowczo za silna chemia) to wychodzę z założenia,że to byłoby przegięcie dać Synowi tak na imię :) A np Stary zgodził się na to imię (nie zna całej mojej przeszłości :P ).

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2013, 09:18

zbikowa, Dodi, Kfjatus, nick nieaktualny, Muska lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 kwietnia 2013, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kfjatus wrote:
    mauysia wrote:
    Libra wrote:
    a my mamy każdy swoje typy
    dla chłopca
    ja - Tymoteusz... m - Oliwier
    dla dziewczynki
    ja - Amelia lub Kornelia... m - Nadia lub Nikola

Libra, przeforsuj swoje, szczególnie żeńskie! :)

Zdecydowanie też tak sądzę! :P
    Twoje typy Libruś bardziej mi się podobają :)

a poza tym jego wybrane imiona były też typami imion dla dzieci jego ex

więc na 100% się nie zgodzę, choćby miało to wywolać wojnę stulecia!!!

nick nieaktualny, Kfjatus, Fedra, Gunia lubią tę wiadomość

• BellaRosa Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2013, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga mój mąż ma na imię Daniel ;P Taki rogacz trochę :D

nick nieaktualny, Kfjatus, mauysia lubią tę wiadomość

f2wldf9h9lun5cxj.png
    iv09cwa1ersqxdi1.png
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2013, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Ja jak dawaliśmy Starszemu (Jezu jak to brzmi) na imię Kuba to ja nie znałam żadnego Kuby w otoczeniu (koleżanek bliższych czy dalszych, czy w rodzinie) a ja w ogóle to imię miałam od lat upatrzone...grałyście kiedyś w grę Sims? Ja odkąd na 1 roku studiów koleżanka mnie zaraziła to miałam Syna Kubusia ...więc historia tego imienia u nas jest długa...a ostatnio dowiedziałam się,że to mega często spotykane imię...no cóż , trudno :)
    Za to Zosie mam 3 w otoczeniu (tzn na razie 2 ale w lipcu będzie 3cia)...z kolei Nadia bardzo źle mi się kojarzy :(...zresztą wiecie jak ejst, pewnie każdy ma takie imiona, z którymi ma jakieś skojarzenia - lepsze, lub gorsze :(

Aaaa zapomniałam, mnie podoba się imię Daniel...ale jako,że to imię nosi facet, w którym wiecznie się kochałam (i dalej jest nami stanowczo za silna chemia) to wychodzę z założenia,że to byłoby przegięcie dać Synowi tak na imię :) A np Stary zgodził się na to imię (nie zna całej mojej przeszłości :P ).

Mój mąż zna moją historię i niestety imiona Sean, Quentin i Ryan odpadają...

nick nieaktualny, mauysia, Kfjatus, nick nieaktualny, Dodi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 kwietnia 2013, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja z utęsknieniem czekam na pierwszą wypłatę z ZUSu , to zacznę kupowac, kupowac i jeszcze raz kupowac.
    Cichy ciążowe już zaplanowałam,że kupię używane, więcej w ciąży być nie zamierzam,chyba,że zapragnę jednak starać się o dziewczynkę :D , więc nie ma co przepłacać...
    A teraz znalazłam jakie fajne szorty i nowe, ciekawe za ile da się wyszarpać :)
    http://allegro.pl/promocja-jeansowe-spodenki-ciazowe-szorty-xxs-i3163199842.html

mauysia lubi tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2013, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BellaRosa wrote:
    Mayusia mój mąż ostatnio tak licytował ciuszki dla małej :D Az się spocił xD Ale wygrał! ale wyprawka cudna!!! Zakochałam się :)

Widziałam, widziałam :)

BellaRosa lubi tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 kwietnia 2013, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Shagga_80 wrote:

Aaaa zapomniałam, mnie podoba się imię Daniel...ale jako,że to imię nosi facet, w którym wiecznie się kochałam (i dalej jest nami stanowczo za silna chemia) to wychodzę z założenia,że to byłoby przegięcie dać Synowi tak na imię :) A np Stary zgodził się na to imię (nie zna całej mojej przeszłości :P ).

A Ryan to od... ?

• mauysia Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2013, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Shagga_80 wrote:

Oczywiście w sensie Connery/Penn/Bean, Tarantino i Gosling?

To ja bym dodała jeszcze Channing :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2013, 09:25

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Kfjatus Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2013, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój też zna historię :) I pewnie (choć wiem, ze też mu się podoba!) na Aleksandra się nie zgodzi :P Złe wspomnienia biorą górę :D

nick nieaktualny, Dodi lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • Kfjatus Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2013, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola Ty to chyba na Pudelku królowałaś, jak się z takimi szychami spotykałaś :D

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 kwietnia 2013, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Libra, jak zajdziesz to zamów dla mnie fiata 500 cabrio w kolorze groszkowym.

on to aż tak szczodrobliwy nie jest;p

ale za to może w sobotę ja się stanę posiadaczką mondeo lub mazdy 6 (oczywiście w wersji kombi, żebym miała miejsce na fotelik i wózek;)

zbikowa, Kfjatus, nick nieaktualny, Fedra lubią tę wiadomość

• BellaRosa Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój by się na Krzysia nie zgodził... też przez historię :D A szkoda, bo uwielbiam to imię!

Kfjatus, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

f2wldf9h9lun5cxj.png
    iv09cwa1ersqxdi1.png
  • mauysia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Ja z utęsknieniem czekam na pierwszą wypłatę z ZUSu , to zacznę kupowac, kupowac i jeszcze raz kupowac.
    Cichy ciążowe już zaplanowałam,że kupię używane, więcej w ciąży być nie zamierzam,chyba,że zapragnę jednak starać się o dziewczynkę :D , więc nie ma co przepłacać...
    http://allegro.pl/promocja-jeansowe-spodenki-ciazowe-szorty-xxs-i3163199842.html

XXS... taaa...
    Ja ostatnio (jeszcze przed ciążą) w niektórych sklepach awansowałam z M na L (jeśli chodzi o dolną część ciała).
    No i z tego powodu moja stopa już nigdy nie postanie w Mango...

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 kwietnia 2013, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jezuuuuuuu, jakiego ja mam Syna terrorystę! Tego Starszego of kors!
    ZMUSIŁ MNIE DO UBRANIA SIĘ I JEGO, SPRZĄTNIĘCIA ŁÓŻKA A JAK POWIEDZIAŁAM MU CHWILĘ TEMU,ŻE BĘDĘ PRACOWAĆ A ON BAWIĆ SIĘ BĘDZIE W SWOIM , MAŁYM POKOJU TO CIĄGNIE MNIE TAM JUŻ!!!!!!!!!!!!!
    Po Kim On to ma?

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2013, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    zbikowa wrote:
    mauysia wrote:
    Ufff, alem się zestresowała... Właśnie udało mi się wygrać na Allegro używany rowerek biegowy, ale w ostatniej minucie normalnie wióry leciały! Chyba zdałabym test na superszybkie pisanie na klawiaturze, bo w ostatniej minucie ktoś mnie przelicytował, zdążyłam się zalogować i go przebić. Ufff, będzie fajny wiosenny prezent dla synala :)

jest taki program który ustawiasz zeby sam za ciebie licytował do 3 sekund przed końcem licytacji. nazywa się snajper i masz trzy strzały za darmo miesięcznie...
    a teraz oddychaj :)

Dokładnie Mauysiu to miałam napisać i sama korzystam często:
    http://www.snajper.net/
    A co do rowerków biegowych to my na 2gie urodziny kupiliśmy Młodemu i to był mega udany prezent...a myślisz,że na czym tak nagina jak idziemy na spacer? Na 4 kółkach w życiu nie osiągnąłby takich prędkości :)

moj dogina na 4 kólkach i już go dogonić ciezko ;/

a.png
    a.png
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2013, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosslinga, ile można Ci powtarzać?

• Kfjatus Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2013, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Jezuuuuuuu, jakiego ja mam Syna terrorystę! Tego Starszego of kors!
    ZMUSIŁ MNIE DO UBRANIA SIĘ I JEGO, SPRZĄTNIĘCIA ŁÓŻKA A JAK POWIEDZIAŁAM MU CHWILĘ TEMU,ŻE BĘDĘ PRACOWAĆ A ON BAWIĆ SIĘ BĘDZIE W SWOIM , MAŁYM POKOJU TO CIĄGNIE MNIE TAM JUŻ!!!!!!!!!!!!!
    Po Kim On to ma?

Pewnie po Starym :P

1221648qmrgggy559.gif
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2013, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Ola_czeka wrote:
    Shagga_80 wrote:

A Ryan to od... ?

Od Gosslinga, ile można Ci powtarzać?

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2013, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BellaRosa wrote:
    Mój by się na Krzysia nie zgodził... też przez historię :D A szkoda, bo uwielbiam to imię!

moj syn ma na drugie tak ;)

a.png
    a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 kwietnia 2013, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Shagga_80 wrote:

XXS... taaa...
    Ja ostatnio (jeszcze przed ciążą) w niektórych sklepach awansowałam z M na L (jeśli chodzi o dolną część ciała).
    No i z tego powodu moja stopa już nigdy nie postanie w Mango...

Ja noszę 34 bądź 36 (xs lub s) zależy od sklepu,ale tu akurat w ten rozmiar weszłam i jeszcze nie wiem, czy nie za "duża" jestem :D

‹‹ 2493 2494 2495 2496 2497 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ