plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa jak dawaliśmy Starszemu (Jezu jak to brzmi) na imię Kuba to ja nie znałam żadnego Kuby w otoczeniu (koleżanek bliższych czy dalszych, czy w rodzinie) a ja w ogóle to imię miałam od lat upatrzone...grałyście kiedyś w grę Sims? Ja odkąd na 1 roku studiów koleżanka mnie zaraziła to miałam Syna Kubusia ...więc historia tego imienia u nas jest długa...a ostatnio dowiedziałam się,że to mega często spotykane imię...no cóż , trudno
Za to Zosie mam 3 w otoczeniu (tzn na razie 2 ale w lipcu będzie 3cia)...z kolei Nadia bardzo źle mi się kojarzy...zresztą wiecie jak ejst, pewnie każdy ma takie imiona, z którymi ma jakieś skojarzenia - lepsze, lub gorsze
Aaaa zapomniałam, mnie podoba się imię Daniel...ale jako,że to imię nosi facet, w którym wiecznie się kochałam (i dalej jest midzy nami stanowczo za silna chemia) to wychodzę z założenia,że to byłoby przegięcie dać Synowi tak na imięA np Stary zgodził się na to imię (nie zna całej mojej przeszłości
).
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2013, 09:18
zbikowa, Dodi, Kfjatus, Libra, Muska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKfjatus wrote:mauysia wrote:Libra wrote:a my mamy każdy swoje typy
dla chłopca
ja - Tymoteusz... m - Oliwier
dla dziewczynki
ja - Amelia lub Kornelia... m - Nadia lub Nikola
Libra, przeforsuj swoje, szczególnie żeńskie!
Zdecydowanie też tak sądzę!
Twoje typy Libruś bardziej mi się podobają
a poza tym jego wybrane imiona były też typami imion dla dzieci jego ex
więc na 100% się nie zgodzę, choćby miało to wywolać wojnę stulecia!!!Shagga_80, Kfjatus, Fedra, Gunia lubią tę wiadomość
-
Shagga_80 wrote:Ja jak dawaliśmy Starszemu (Jezu jak to brzmi) na imię Kuba to ja nie znałam żadnego Kuby w otoczeniu (koleżanek bliższych czy dalszych, czy w rodzinie) a ja w ogóle to imię miałam od lat upatrzone...grałyście kiedyś w grę Sims? Ja odkąd na 1 roku studiów koleżanka mnie zaraziła to miałam Syna Kubusia ...więc historia tego imienia u nas jest długa...a ostatnio dowiedziałam się,że to mega często spotykane imię...no cóż , trudno
Za to Zosie mam 3 w otoczeniu (tzn na razie 2 ale w lipcu będzie 3cia)...z kolei Nadia bardzo źle mi się kojarzy...zresztą wiecie jak ejst, pewnie każdy ma takie imiona, z którymi ma jakieś skojarzenia - lepsze, lub gorsze
Aaaa zapomniałam, mnie podoba się imię Daniel...ale jako,że to imię nosi facet, w którym wiecznie się kochałam (i dalej jest nami stanowczo za silna chemia) to wychodzę z założenia,że to byłoby przegięcie dać Synowi tak na imięA np Stary zgodził się na to imię (nie zna całej mojej przeszłości
).
Mój mąż zna moją historię i niestety imiona Sean, Quentin i Ryan odpadają...Shagga_80, mauysia, Kfjatus, Libra, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa z utęsknieniem czekam na pierwszą wypłatę z ZUSu , to zacznę kupowac, kupowac i jeszcze raz kupowac.
Cichy ciążowe już zaplanowałam,że kupię używane, więcej w ciąży być nie zamierzam,chyba,że zapragnę jednak starać się o dziewczynkę, więc nie ma co przepłacać...
A teraz znalazłam jakie fajne szorty i nowe, ciekawe za ile da się wyszarpać
http://allegro.pl/promocja-jeansowe-spodenki-ciazowe-szorty-xxs-i3163199842.htmlmauysia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:Shagga_80 wrote:Ja jak dawaliśmy Starszemu (Jezu jak to brzmi) na imię Kuba to ja nie znałam żadnego Kuby w otoczeniu (koleżanek bliższych czy dalszych, czy w rodzinie) a ja w ogóle to imię miałam od lat upatrzone...grałyście kiedyś w grę Sims? Ja odkąd na 1 roku studiów koleżanka mnie zaraziła to miałam Syna Kubusia ...więc historia tego imienia u nas jest długa...a ostatnio dowiedziałam się,że to mega często spotykane imię...no cóż , trudno
Aaaa zapomniałam, mnie podoba się imię Daniel...ale jako,że to imię nosi facet, w którym wiecznie się kochałam (i dalej jest nami stanowczo za silna chemia) to wychodzę z założenia,że to byłoby przegięcie dać Synowi tak na imięA np Stary zgodził się na to imię (nie zna całej mojej przeszłości
).
Mój mąż zna moją historię i niestety imiona Sean, Quentin i Ryan odpadają...
A Ryan to od... ? -
Ola_czeka wrote:Shagga_80 wrote:Ja jak dawaliśmy Starszemu (Jezu jak to brzmi) na imię Kuba to ja nie znałam żadnego Kuby w otoczeniu (koleżanek bliższych czy dalszych, czy w rodzinie) a ja w ogóle to imię miałam od lat upatrzone...grałyście kiedyś w grę Sims? Ja odkąd na 1 roku studiów koleżanka mnie zaraziła to miałam Syna Kubusia ...więc historia tego imienia u nas jest długa...a ostatnio dowiedziałam się,że to mega często spotykane imię...no cóż , trudno
).
Oczywiście w sensie Connery/Penn/Bean, Tarantino i Gosling?
To ja bym dodała jeszcze ChanningWiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2013, 09:25
-
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:Libra, jak zajdziesz to zamów dla mnie fiata 500 cabrio w kolorze groszkowym.
on to aż tak szczodrobliwy nie jest;p
ale za to może w sobotę ja się stanę posiadaczką mondeo lub mazdy 6 (oczywiście w wersji kombi, żebym miała miejsce na fotelik i wózek;)zbikowa, Kfjatus, Shagga_80, Fedra lubią tę wiadomość
-
Shagga_80 wrote:Ja z utęsknieniem czekam na pierwszą wypłatę z ZUSu , to zacznę kupowac, kupowac i jeszcze raz kupowac.
Cichy ciążowe już zaplanowałam,że kupię używane, więcej w ciąży być nie zamierzam,chyba,że zapragnę jednak starać się o dziewczynkę, więc nie ma co przepłacać...
http://allegro.pl/promocja-jeansowe-spodenki-ciazowe-szorty-xxs-i3163199842.html
XXS... taaa...
Ja ostatnio (jeszcze przed ciążą) w niektórych sklepach awansowałam z M na L (jeśli chodzi o dolną część ciała).
No i z tego powodu moja stopa już nigdy nie postanie w Mango... -
nick nieaktualnyJezuuuuuuu, jakiego ja mam Syna terrorystę! Tego Starszego of kors!
ZMUSIŁ MNIE DO UBRANIA SIĘ I JEGO, SPRZĄTNIĘCIA ŁÓŻKA A JAK POWIEDZIAŁAM MU CHWILĘ TEMU,ŻE BĘDĘ PRACOWAĆ A ON BAWIĆ SIĘ BĘDZIE W SWOIM , MAŁYM POKOJU TO CIĄGNIE MNIE TAM JUŻ!!!!!!!!!!!!!
Po Kim On to ma? -
Shagga_80 wrote:zbikowa wrote:mauysia wrote:Ufff, alem się zestresowała... Właśnie udało mi się wygrać na Allegro używany rowerek biegowy, ale w ostatniej minucie normalnie wióry leciały! Chyba zdałabym test na superszybkie pisanie na klawiaturze, bo w ostatniej minucie ktoś mnie przelicytował, zdążyłam się zalogować i go przebić. Ufff, będzie fajny wiosenny prezent dla synala
jest taki program który ustawiasz zeby sam za ciebie licytował do 3 sekund przed końcem licytacji. nazywa się snajper i masz trzy strzały za darmo miesięcznie...
a teraz oddychaj
Dokładnie Mauysiu to miałam napisać i sama korzystam często:
http://www.snajper.net/
A co do rowerków biegowych to my na 2gie urodziny kupiliśmy Młodemu i to był mega udany prezent...a myślisz,że na czym tak nagina jak idziemy na spacer? Na 4 kółkach w życiu nie osiągnąłby takich prędkości
moj dogina na 4 kólkach i już go dogonić ciezko ;/ -
Shagga_80 wrote:Jezuuuuuuu, jakiego ja mam Syna terrorystę! Tego Starszego of kors!
ZMUSIŁ MNIE DO UBRANIA SIĘ I JEGO, SPRZĄTNIĘCIA ŁÓŻKA A JAK POWIEDZIAŁAM MU CHWILĘ TEMU,ŻE BĘDĘ PRACOWAĆ A ON BAWIĆ SIĘ BĘDZIE W SWOIM , MAŁYM POKOJU TO CIĄGNIE MNIE TAM JUŻ!!!!!!!!!!!!!
Po Kim On to ma?
Pewnie po Starym -
Shagga_80 wrote:Ola_czeka wrote:Shagga_80 wrote:Ja jak dawaliśmy Starszemu (Jezu jak to brzmi) na imię Kuba to ja nie znałam żadnego Kuby w otoczeniu (koleżanek bliższych czy dalszych, czy w rodzinie) a ja w ogóle to imię miałam od lat upatrzone...grałyście kiedyś w grę Sims? Ja odkąd na 1 roku studiów koleżanka mnie zaraziła to miałam Syna Kubusia ...więc historia tego imienia u nas jest długa...a ostatnio dowiedziałam się,że to mega często spotykane imię...no cóż , trudno
).
A Ryan to od... ?
Od Gosslinga, ile można Ci powtarzać? -
nick nieaktualnymauysia wrote:Shagga_80 wrote:Ja z utęsknieniem czekam na pierwszą wypłatę z ZUSu , to zacznę kupowac, kupowac i jeszcze raz kupowac.
http://allegro.pl/promocja-jeansowe-spodenki-ciazowe-szorty-xxs-i3163199842.html
XXS... taaa...
Ja ostatnio (jeszcze przed ciążą) w niektórych sklepach awansowałam z M na L (jeśli chodzi o dolną część ciała).
No i z tego powodu moja stopa już nigdy nie postanie w Mango...
Ja noszę 34 bądź 36 (xs lub s) zależy od sklepu,ale tu akurat w ten rozmiar weszłam i jeszcze nie wiem, czy nie za "duża" jestem