X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 kwietnia 2013, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jak dawaliśmy Starszemu (Jezu jak to brzmi) na imię Kuba to ja nie znałam żadnego Kuby w otoczeniu (koleżanek bliższych czy dalszych, czy w rodzinie) a ja w ogóle to imię miałam od lat upatrzone...grałyście kiedyś w grę Sims? Ja odkąd na 1 roku studiów koleżanka mnie zaraziła to miałam Syna Kubusia ...więc historia tego imienia u nas jest długa...a ostatnio dowiedziałam się,że to mega często spotykane imię...no cóż , trudno :)
    Za to Zosie mam 3 w otoczeniu (tzn na razie 2 ale w lipcu będzie 3cia)...z kolei Nadia bardzo źle mi się kojarzy :(...zresztą wiecie jak ejst, pewnie każdy ma takie imiona, z którymi ma jakieś skojarzenia - lepsze, lub gorsze :(

Aaaa zapomniałam, mnie podoba się imię Daniel...ale jako,że to imię nosi facet, w którym wiecznie się kochałam (i dalej jest midzy nami stanowczo za silna chemia) to wychodzę z założenia,że to byłoby przegięcie dać Synowi tak na imię :) A np Stary zgodził się na to imię (nie zna całej mojej przeszłości :P ).

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2013, 09:18

zbikowa, Dodi, Kfjatus, Libra, Muska lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 kwietnia 2013, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kfjatus wrote:
    mauysia wrote:
    Libra wrote:
    a my mamy każdy swoje typy
    dla chłopca
    ja - Tymoteusz... m - Oliwier
    dla dziewczynki
    ja - Amelia lub Kornelia... m - Nadia lub Nikola

Libra, przeforsuj swoje, szczególnie żeńskie! :)

Zdecydowanie też tak sądzę! :P
    Twoje typy Libruś bardziej mi się podobają :)

a poza tym jego wybrane imiona były też typami imion dla dzieci jego ex

więc na 100% się nie zgodzę, choćby miało to wywolać wojnę stulecia!!!

Shagga_80, Kfjatus, Fedra, Gunia lubią tę wiadomość

• BellaRosa Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2013, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga mój mąż ma na imię Daniel ;P Taki rogacz trochę :D

Shagga_80, Kfjatus, mauysia lubią tę wiadomość

f2wldf9h9lun5cxj.png
    iv09cwa1ersqxdi1.png
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2013, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Ja jak dawaliśmy Starszemu (Jezu jak to brzmi) na imię Kuba to ja nie znałam żadnego Kuby w otoczeniu (koleżanek bliższych czy dalszych, czy w rodzinie) a ja w ogóle to imię miałam od lat upatrzone...grałyście kiedyś w grę Sims? Ja odkąd na 1 roku studiów koleżanka mnie zaraziła to miałam Syna Kubusia ...więc historia tego imienia u nas jest długa...a ostatnio dowiedziałam się,że to mega często spotykane imię...no cóż , trudno :)
    Za to Zosie mam 3 w otoczeniu (tzn na razie 2 ale w lipcu będzie 3cia)...z kolei Nadia bardzo źle mi się kojarzy :(...zresztą wiecie jak ejst, pewnie każdy ma takie imiona, z którymi ma jakieś skojarzenia - lepsze, lub gorsze :(

Aaaa zapomniałam, mnie podoba się imię Daniel...ale jako,że to imię nosi facet, w którym wiecznie się kochałam (i dalej jest nami stanowczo za silna chemia) to wychodzę z założenia,że to byłoby przegięcie dać Synowi tak na imię :) A np Stary zgodził się na to imię (nie zna całej mojej przeszłości :P ).

Mój mąż zna moją historię i niestety imiona Sean, Quentin i Ryan odpadają...

Shagga_80, mauysia, Kfjatus, Libra, Dodi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 kwietnia 2013, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja z utęsknieniem czekam na pierwszą wypłatę z ZUSu , to zacznę kupowac, kupowac i jeszcze raz kupowac.
    Cichy ciążowe już zaplanowałam,że kupię używane, więcej w ciąży być nie zamierzam,chyba,że zapragnę jednak starać się o dziewczynkę :D , więc nie ma co przepłacać...
    A teraz znalazłam jakie fajne szorty i nowe, ciekawe za ile da się wyszarpać :)
    http://allegro.pl/promocja-jeansowe-spodenki-ciazowe-szorty-xxs-i3163199842.html

mauysia lubi tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2013, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BellaRosa wrote:
    Mayusia mój mąż ostatnio tak licytował ciuszki dla małej :D Az się spocił xD Ale wygrał! ale wyprawka cudna!!! Zakochałam się :)

Widziałam, widziałam :)

BellaRosa lubi tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 kwietnia 2013, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Shagga_80 wrote:

Aaaa zapomniałam, mnie podoba się imię Daniel...ale jako,że to imię nosi facet, w którym wiecznie się kochałam (i dalej jest nami stanowczo za silna chemia) to wychodzę z założenia,że to byłoby przegięcie dać Synowi tak na imię :) A np Stary zgodził się na to imię (nie zna całej mojej przeszłości :P ).

A Ryan to od... ?

• mauysia Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2013, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Shagga_80 wrote:

Oczywiście w sensie Connery/Penn/Bean, Tarantino i Gosling?

To ja bym dodała jeszcze Channing :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2013, 09:25

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Kfjatus Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2013, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój też zna historię :) I pewnie (choć wiem, ze też mu się podoba!) na Aleksandra się nie zgodzi :P Złe wspomnienia biorą górę :D

Shagga_80, Dodi lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • Kfjatus Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2013, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola Ty to chyba na Pudelku królowałaś, jak się z takimi szychami spotykałaś :D

Shagga_80 lubi tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 kwietnia 2013, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Libra, jak zajdziesz to zamów dla mnie fiata 500 cabrio w kolorze groszkowym.

on to aż tak szczodrobliwy nie jest;p

ale za to może w sobotę ja się stanę posiadaczką mondeo lub mazdy 6 (oczywiście w wersji kombi, żebym miała miejsce na fotelik i wózek;)

zbikowa, Kfjatus, Shagga_80, Fedra lubią tę wiadomość

• BellaRosa Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój by się na Krzysia nie zgodził... też przez historię :D A szkoda, bo uwielbiam to imię!

Kfjatus, Shagga_80 lubią tę wiadomość

f2wldf9h9lun5cxj.png
    iv09cwa1ersqxdi1.png
  • mauysia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Ja z utęsknieniem czekam na pierwszą wypłatę z ZUSu , to zacznę kupowac, kupowac i jeszcze raz kupowac.
    Cichy ciążowe już zaplanowałam,że kupię używane, więcej w ciąży być nie zamierzam,chyba,że zapragnę jednak starać się o dziewczynkę :D , więc nie ma co przepłacać...
    http://allegro.pl/promocja-jeansowe-spodenki-ciazowe-szorty-xxs-i3163199842.html

XXS... taaa...
    Ja ostatnio (jeszcze przed ciążą) w niektórych sklepach awansowałam z M na L (jeśli chodzi o dolną część ciała).
    No i z tego powodu moja stopa już nigdy nie postanie w Mango...

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 kwietnia 2013, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jezuuuuuuu, jakiego ja mam Syna terrorystę! Tego Starszego of kors!
    ZMUSIŁ MNIE DO UBRANIA SIĘ I JEGO, SPRZĄTNIĘCIA ŁÓŻKA A JAK POWIEDZIAŁAM MU CHWILĘ TEMU,ŻE BĘDĘ PRACOWAĆ A ON BAWIĆ SIĘ BĘDZIE W SWOIM , MAŁYM POKOJU TO CIĄGNIE MNIE TAM JUŻ!!!!!!!!!!!!!
    Po Kim On to ma?

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2013, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    zbikowa wrote:
    mauysia wrote:
    Ufff, alem się zestresowała... Właśnie udało mi się wygrać na Allegro używany rowerek biegowy, ale w ostatniej minucie normalnie wióry leciały! Chyba zdałabym test na superszybkie pisanie na klawiaturze, bo w ostatniej minucie ktoś mnie przelicytował, zdążyłam się zalogować i go przebić. Ufff, będzie fajny wiosenny prezent dla synala :)

jest taki program który ustawiasz zeby sam za ciebie licytował do 3 sekund przed końcem licytacji. nazywa się snajper i masz trzy strzały za darmo miesięcznie...
    a teraz oddychaj :)

Dokładnie Mauysiu to miałam napisać i sama korzystam często:
    http://www.snajper.net/
    A co do rowerków biegowych to my na 2gie urodziny kupiliśmy Młodemu i to był mega udany prezent...a myślisz,że na czym tak nagina jak idziemy na spacer? Na 4 kółkach w życiu nie osiągnąłby takich prędkości :)

moj dogina na 4 kólkach i już go dogonić ciezko ;/

a.png
    a.png
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2013, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosslinga, ile można Ci powtarzać?

• Kfjatus Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2013, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Jezuuuuuuu, jakiego ja mam Syna terrorystę! Tego Starszego of kors!
    ZMUSIŁ MNIE DO UBRANIA SIĘ I JEGO, SPRZĄTNIĘCIA ŁÓŻKA A JAK POWIEDZIAŁAM MU CHWILĘ TEMU,ŻE BĘDĘ PRACOWAĆ A ON BAWIĆ SIĘ BĘDZIE W SWOIM , MAŁYM POKOJU TO CIĄGNIE MNIE TAM JUŻ!!!!!!!!!!!!!
    Po Kim On to ma?

Pewnie po Starym :P

1221648qmrgggy559.gif
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2013, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Ola_czeka wrote:
    Shagga_80 wrote:

A Ryan to od... ?

Od Gosslinga, ile można Ci powtarzać?

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2013, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BellaRosa wrote:
    Mój by się na Krzysia nie zgodził... też przez historię :D A szkoda, bo uwielbiam to imię!

moj syn ma na drugie tak ;)

a.png
    a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 kwietnia 2013, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Shagga_80 wrote:

XXS... taaa...
    Ja ostatnio (jeszcze przed ciążą) w niektórych sklepach awansowałam z M na L (jeśli chodzi o dolną część ciała).
    No i z tego powodu moja stopa już nigdy nie postanie w Mango...

Ja noszę 34 bądź 36 (xs lub s) zależy od sklepu,ale tu akurat w ten rozmiar weszłam i jeszcze nie wiem, czy nie za "duża" jestem :D

‹‹ 2493 2494 2495 2496 2497 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ