plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Fedra wrote:Ola_czeka wrote:Fedra wrote:Dodi wrote:Sylwia jeszcze wizytę u laryngologa będzie musiała zaliczyć
Shagga fajnie tak.... Taki hajlajf teraz macie, super sprawa i faktycznie nieźle byście na tym wyszli jakbyście się do mamy przeprowadzili i myślę, że dałabyś radę z Nią wytrzymać!jeśli znowu będzie się japać o kompa to powiedz, że koleżanki krzyczą, że Cię nie ma i musisz do nas zaglądać choćby ch... na ch... stawał
to się znowu Kubuś wyszaleje a wieczorem pewnie znowu padnie jak kawka
Miłego dnia w tym sanatorium życzę !!!
a ja Wam mówie ze ona nie poszła do tego lekarza...
To byłby szok...
a o co się założysz??
gdyby była u lekarza to by napisala ze była ze coś lub nic się dowiedziała itd...
no chyba że sobie otoczkę tajemniczości buduje czy coś w ten deseń
Fedra, od jutra masz korepetycje z sarkazmu.zbikowa lubi tę wiadomość
-
Saaguś a ty co u mamy robisz? urlopik sobie zrobiłaś bo nie załapałam?\
czy jakies remonty przeprowadzacie? bo budować to chyba jeszcze nie zaczęliście? dobra nie strzelam ni etrzymaj mnie w niepewnosciOliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Ola_czeka wrote:Muska wrote:o żesz babole!
Zaczęłam pracować, potem wchodzę na ovu, daję odśwież, a tu aż 3 strony do nadrobienia!
Ale jak mam czas akurat, to żadna nie pisze
No wiec, stało się. PracujęMusze się do 16:00 wyrobić bo plan mam jak wczoraj - wybiec krzycząc, że wolność w końcu i biec w kierunku domu!
Muska, czy Ty sobie zdajesz sprawę, że ja to sobie od wczoraj wizualizuję?
a ja jestem ciekawa czy faktycznie tak wczoraj zrobiłaMuska lubi tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Ola_czeka wrote:Fedra wrote:Ola_czeka wrote:Fedra wrote:Dodi wrote:Sylwia jeszcze wizytę u laryngologa będzie musiała zaliczyć
Shagga fajnie tak.... Taki hajlajf teraz macie, super sprawa i faktycznie nieźle byście na tym wyszli jakbyście się do mamy przeprowadzili i myślę, że dałabyś radę z Nią wytrzymać!jeśli znowu będzie się japać o kompa to powiedz, że koleżanki krzyczą, że Cię nie ma i musisz do nas zaglądać choćby ch... na ch... stawał
a ja Wam mówie ze ona nie poszła do tego lekarza...
To byłby szok...
a o co się założysz??
gdyby była u lekarza to by napisala ze była ze coś lub nic się dowiedziała itd...
no chyba że sobie otoczkę tajemniczości buduje czy coś w ten deseń
Fedra, od jutra masz korepetycje z sarkazmu.
a po co17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Ja mam takie wewnętrzne postanowienie, że jeśli Sylwia olała nasze sugestie po raz setny i nie poszła do lekarza, to ja już nigdy nie dam się wkręcić w żadne poradnictwo odnośnie jej stanu zdrowia, owulacji czy wykresu.
No ale ja postanowiłam też, że o następnych imieninach W. zapomnę, żeby miał nauczkę, a wyszło jak zwykle.Dodi, Beata, Libra, aisa, Rucia, zbikowa, Effcia28, Gunia, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDodi wrote:Sylwia jeszcze wizytę u laryngologa będzie musiała zaliczyć
u okulisty chyba;P heheheDodi, Fedra, Kfjatus, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
Libra wrote:Dodi wrote:Sylwia jeszcze wizytę u laryngologa będzie musiała zaliczyć
u okulisty chyba;P hehehe
no też... ale do laryngologa bo jak my do niej mówimy też, to też nie słyszyFedra lubi tę wiadomość
-
Sandraa wrote:A co do Sylwii, skoro nie liczy się z Waszymi dobrymi radami to jej sprawa.
Wy za nią przecież nie pójdziecie...
A może po prostu nie miała czasu zdać relacji... Nie mam pojęcia;)
Pamiętam czasy, jak też uważałam, że dziewczyny przesadzają... -
Ola_czeka wrote:Sandraa wrote:A co do Sylwii, skoro nie liczy się z Waszymi dobrymi radami to jej sprawa.
Wy za nią przecież nie pójdziecie...
A może po prostu nie miała czasu zdać relacji... Nie mam pojęcia;)
Pamiętam czasy, jak też uważałam, że dziewczyny przesadzają...
No właśnie Ola i wyszło szydło z worka że jednak coś na rzeczy było jest i niestety będzie...
Sandra jeśli chodzi o Sylwie to niestety prawda jest taka że Ona nigdy czasu nie ma ale codziennie by się pytała o swój wykres, więc ja na pewno już w tym temacie się nie wypowiem bo szkoda sobie język strzempić jak i tak Ty mówisz a ta osoba ma Cię w dupie... - musiałam użyć tego jakże pospolitego słowa do ogarnięcia tej sytuacjiWiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2013, 09:57
Dodi, Libra, Rucia, Gunia lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
no tak Blondi nie było ostatnio
a wogóle to czy ja też coś przegapiłam, że Effcia też tylko tak na chwilkę do nas zagląda? czy to po tej decyzji co chciała od nas całkowicie czmychnąć???
aisa a Ty też wyłaź z ukrycia bo tylko lubisz a nic nie piszesz
Libra nasza cięzko na pieniązki jak widać zapiernicza i nie bedziemy Jej przeszkadzać
z Tobą Ciociu w 100% się zgadzamWiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2013, 09:54
Fedra, Libra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDodi wrote:no tak Blondi nie było ostatnio
a wogóle to czy ja też coś przegapiłam, że Effcia też tylko tak na chwilkę do nas zagląda? czy to po tej decyzji co chciała od nas całkowicie czmychnąć???
aisa a Ty też wyłaź z ukrycia bo tylko lubisz a nic nie piszesz
Libra nasza cięzko na pieniązki jak widać zapiernicza i nie bedziemy Jej przeszkadzać
z Tobą Ciociu w 100% się zgadzam
ja jestem i czytam, ale nie mam nic ciekawego do powidzeniaDodi lubi tę wiadomość
-
Sandraa wrote:Ja tam lubię Twoją szczerość
no nie wiem Kochana czy tak lubisz bo nie wiem czy to nie czasem Ty uciekłaś po jakimś moim wywodzie...
ale mam nadzieję ze już mnie Dziewczyny na tyle poznały ze wiedzą że co w sercu to na dłoni, a pewnych rzeczy nie pisze by kogoś zranić tylko by otworzyć oczy...
no niestety nie jestem taka słodko-pierdząca jak by to określił mój brat
więc wybaczcie ale nie planuję się zmienićDodi, Libra lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi