Zaczynasz starania o dziecko?

Sprawdź witaminy nr 1 w Europie dla kobiet
- od planowania ciąży do karmienia piersią.*
*Na podstawie wewnętrznej analizy firmy Procter & Gamble z wykorzystaniem danych z następującego źródła: IQVIA Global OTC Insights: OTC3 04A4 M/Vit+Miner Perinatal + 04B4 M/Vit W/O Miner Perinatal; Europa (23 kraje). Wielkość sprzedaży ilościowej według marki dla MAT z czerwca 2025 r., odzwierciedlająca szacunki rzeczywistej aktywności. Prawa autorskie IQVIA. Wszelkie prawa zastrzeżone.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum › Starając się - ogólne › plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Dodi Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2013, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Dodi wrote:
    dobrze Ci poszło Fredzia :)

ciiiii.... idzie Rucia ;P

Małpa :P

eee.... tam od razu małpa :P chciałam Je wszystkie do pionu ustawić przed Twoim przyjściem bo jakieś takie rozwydrzone towarzystwo ostatnio he he :D
    zostań, zostań, jakże by inaczej ;)

29.04.13(8t 2d) [*]/kolejna szansa 24.11.13relgh371jzp75q9n.png
    1995fd7a4d57bc6e.png
  • Kfjatus Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2013, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Dodi wrote:

Dodi chciała Ci powiedzieć, że dziś każdy mówi wierszyk i staje na środku, więc Ty mów, a my ciiiiicho będziemy przez chwilkę :P

Dodi lubi tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 kwietnia 2013, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodi wrote:
    Rucia wrote:
    Dodi wrote:

eee.... tam od razu małpa :P chciałam Je wszystkie do pionu ustawić przed Twoim przyjściem bo jakieś takie rozwydrzone towarzystwo ostatnio he he :D
    zostań, zostań, jakże by inaczej ;)

Jak tak ładnie prosisz to zostanę ;) Ale też na chwilę bo jakiś obiad trzeba ugotować :)

Dodi lubi tę wiadomość

• Dodi Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2013, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ok, to Ty gotuj a ja za ten czas rozliczę PITy a potem w końcu spadam na dwór :D
    no a wierszyk to swoją drogą, ewentualnie piosenka jeszcze mogła być, ale jak nie podołasz to możesz Kingę poprosić o wsparcie :P

1995fd7a4d57bc6e.png
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2013, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    Ola_czeka wrote:
    A jakie są założenie co do tabelki?

chodziło o to że w tabelce było dużo dziewczyn które raz się u Nas pojawiły dopisały i znikły...
    więc stwierdziłyśmy ze od tej pory jedna osoba jest odpowiedzialna za tabelkę (bo się zamieszanie zrobiło a tabelka pojawiała się czasami na jednej stronie 3 razy)...
    no i usunęłyśmy Dziewczyny które nie udzielały się na forum i te które się nie starają...
    i dlatego z tabelki między innym znikłam ja czy Muzi :)
    chciałyśmy zeby była tabelka przejżysta a no i co wązne te które się nie aktualizowały czyli nie napisały że sprawę mają o zmianę daty @ no to siłą rzeczy musiały być kasowane no bo ciężko aktualizowac za kogoś jak ten ktoś i tak z Nami nie był...

ufff tłumaczenie się nigdy nie było moją dobra stroną :P

Nie prosiłam, byś tłumaczyła "się", tylko założenia :)

Fedra lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 kwietnia 2013, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O matko tylko nie wierszyki :D

;)

Czary mary, fiku miku już mnie nie ma na forumiku :P

Dodi, Fedra lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2013, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak sobie czytam i widzę, że wiele pań na forum to osoby niepracujące zawodowo. Czyli jednak da się wyżyć w Polsce z jednej pensji. Nienawidzę tego narzekania na Polskę przez młodą emigrację w UK.

Fedra, Gunia lubią tę wiadomość

• Beata Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2013, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Blondi dużo dużo zdrówka :)

Sandra miło cię widzeć :)

Becia masz zamiar się wkręcić na dobre, czy będziesz filowała z ukrycia i z nienacka nas nawiedziała? :P

HMMM niech pomyslę :p nie chcę sie wkręca tak jak co miesiąc az tak to nie...

ale będę zaglądała żeby załapać od Was, chuchnijcie czasem na mój kolejny wykres :*

może w kohncu sie uda i najważniejsze to pozywtywne nastawienie wmojej głowie, bo jak odpuszczam to i okres się wydłuża i wtedy tym bardziej ciezko trafic w ovu, a jak obserwowałam miałam zawsze 29-30 a teraz lipa
    więc wiem że teraz kolejny cykl bedzie piękny krótki no chyba ze mocno podmuchacie to się wydłuży :)

Ola_czeka, Dodi, nick nieaktualny, aisa, Fedra, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • Dodi Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2013, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:
    Rucia wrote:

Becia masz zamiar się wkręcić na dobre, czy będziesz filowała z ukrycia i z nienacka nas nawiedziała? :P

ale będę zaglądała żeby załapać od Was, chuchnijcie czasem na mój kolejny wykres :*

może w kohncu sie uda i najważniejsze to pozywtywne nastawienie wmojej głowie, bo jak odpuszczam to i okres się wydłuża i wtedy tym bardziej ciezko trafic w ovu, a jak obserwowałam miałam zawsze 29-30 a teraz lipa
    więc wiem że teraz kolejny cykl bedzie piękny krótki no chyba ze mocno podmuchacie to się wydłuży :)

AMEN :)

1995fd7a4d57bc6e.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Tak sobie czytam i widzę, że wiele pań na forum to osoby niepracujące zawodowo. Czyli jednak da się wyżyć w Polsce z jednej pensji. Nienawidzę tego narzekania na Polskę przez młodą emigrację w UK.

Ola ja nie pracuję, zajmuje się domem, dzieckiem, kotem i faktycznie źle się Nam nie żyje.

Fedra, zbikowa lubią tę wiadomość

• Beata Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    heheh Ola to sie ubawiłam teraz... ja oczywiście aktywna zawodowo
    i wydaje mi sie że wcale nie zarabiam najmniej jak na kobietę ale jakoś nie wyobrazam sobie żebyśmy mogli zyć z jednej...

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • Dodi Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:

A które Panie Twoim zdaniem nie pracują zawodowo? :P
    może jakiś konkurs zrobimy? :D

Fedra, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

1995fd7a4d57bc6e.png
  • aisa Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodi wrote:
    no tak Blondi nie było ostatnio :/ a wogóle to czy ja też coś przegapiłam, że Effcia też tylko tak na chwilkę do nas zagląda? czy to po tej decyzji co chciała od nas całkowicie czmychnąć???

aisa a Ty też wyłaź z ukrycia bo tylko lubisz a nic nie piszesz :)

Libra nasza cięzko na pieniązki jak widać zapiernicza i nie bedziemy Jej przeszkadzać :D

z Tobą Ciociu w 100% się zgadzam :P

Dziś jestem z moją małżą w domu więc jestem z doskoku. Lukam co jakiś czas żeby potem nie mieć za dużych zaległości...
    Wciąż nie ma słońca, ale nie pada więc pracujemy w ogrodzie.

Blondi, życzę zdrówka! :)

Do potem :)

nick nieaktualny, Beata, Dodi, karoam lubią tę wiadomość

o148e6yd9z2ipahq.png
    wnidtv73ksjvw8t0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 kwietnia 2013, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:
    Rucia wrote:

Becia spoko załatwione. Ale od czasu do czasu babsztylu mogłabyś się odezwać na fejsie do mnie co?

Beata lubi tę wiadomość

• Beata Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2013, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no dobra obiecuję poprawe....ale obiecaj mi jedno
    jak w tym, (kolejnym czyli)

sie nie uda to przyjedziesz do mnie z kadarką z lidla?

Fedra, nick nieaktualny, aisa lubią tę wiadomość

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • Beata Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2013, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hmm ja tez tak mówię mojemu męzowi że jakbny zarabiał chociaż z 10.000 tyś to ja chętnie zajełabym się domem i dziećmi :P

Dodi, Muska, Fedra lubią tę wiadomość

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 kwietnia 2013, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:
    no dobra obiecuję poprawe....ale obiecaj mi jedno
    jak w tym, (kolejnym czyli)

sie nie uda to przyjedziesz do mnie z kadarką z lidla?

I co sama ją obalisz? Ja jestem pokrzywdzona! :( Wczoraj M. pił piwko jakieś dobre, a ja tylko kapsel powąchałam :P

Obiecuję, że przyjadę do Ciebie z Kadarką ! :D Tą z Lidla z nakrętką ;)

Dodi, Beata, Fedra, aisa lubią tę wiadomość

• Kfjatus Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2013, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rutka już mogłaś palec umoczyć w tym piwku i oblizać, maleństwo nie załapałoby, że to alkohol :P

1221648qmrgggy559.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 kwietnia 2013, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kfjatus wrote:
    Rutka już mogłaś palec umoczyć w tym piwku i oblizać, maleństwo nie załapałoby, że to alkohol :P

Kjfatus, w poprzedniej ciąży nie miałam strachu napić się piwa. Nawet mi przez myśl nie przeszło, że coś może się stać. Teraz jestem 10 lat starsza i mam cykora. A wiem, że nic złego by się nie stało. :)

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2013, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodi wrote:
    Ola_czeka wrote:

A które Panie Twoim zdaniem nie pracują zawodowo? :P
    może jakiś konkurs zrobimy? :D

A dlaczego konkurs i dlaczego mam wymieniać? Dla mnie to powód do radości, bo wysłana przez firmę na Wyspy przeżywam renesans patriotyzmu.

Przypominam, że napisałam "niepracujące zawodowo" a nie "niepracujące", ja się mogę tylko cieszyć, że po 12 godzinach w pracy nikt nie wymaga ode mnie gotowania obiadu, bo sprawne prowadzenie gospodarstwa domowego to dla mnie cięższa praca niż niejedna biurowa.

Fedra, Gunia lubią tę wiadomość

‹‹ ‹ 2536 2537 2538 2539 2540 › ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ