plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Rucia wrote:Dodi wrote:dobrze Ci poszło Fredzia
ciiiii.... idzie Rucia ;P
Małpa
eee.... tam od razu małpachciałam Je wszystkie do pionu ustawić przed Twoim przyjściem bo jakieś takie rozwydrzone towarzystwo ostatnio he he
zostań, zostań, jakże by inaczej -
nick nieaktualnyDodi wrote:Rucia wrote:Dodi wrote:dobrze Ci poszło Fredzia
ciiiii.... idzie Rucia ;P
Małpa
eee.... tam od razu małpachciałam Je wszystkie do pionu ustawić przed Twoim przyjściem bo jakieś takie rozwydrzone towarzystwo ostatnio he he
zostań, zostań, jakże by inaczej
Jak tak ładnie prosisz to zostanęAle też na chwilę bo jakiś obiad trzeba ugotować
Dodi lubi tę wiadomość
-
ok, to Ty gotuj a ja za ten czas rozliczę PITy a potem w końcu spadam na dwór
no a wierszyk to swoją drogą, ewentualnie piosenka jeszcze mogła być, ale jak nie podołasz to możesz Kingę poprosić o wsparcie -
Fedra wrote:Ola_czeka wrote:A jakie są założenie co do tabelki?
chodziło o to że w tabelce było dużo dziewczyn które raz się u Nas pojawiły dopisały i znikły...
więc stwierdziłyśmy ze od tej pory jedna osoba jest odpowiedzialna za tabelkę (bo się zamieszanie zrobiło a tabelka pojawiała się czasami na jednej stronie 3 razy)...
no i usunęłyśmy Dziewczyny które nie udzielały się na forum i te które się nie starają...
i dlatego z tabelki między innym znikłam ja czy Muzi
chciałyśmy zeby była tabelka przejżysta a no i co wązne te które się nie aktualizowały czyli nie napisały że sprawę mają o zmianę daty @ no to siłą rzeczy musiały być kasowane no bo ciężko aktualizowac za kogoś jak ten ktoś i tak z Nami nie był...
ufff tłumaczenie się nigdy nie było moją dobra stroną
Nie prosiłam, byś tłumaczyła "się", tylko założeniaFedra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Rucia wrote:Blondi dużo dużo zdrówka
Sandra miło cię widzeć
Becia masz zamiar się wkręcić na dobre, czy będziesz filowała z ukrycia i z nienacka nas nawiedziała?
HMMM niech pomyslę :p nie chcę sie wkręca tak jak co miesiąc az tak to nie...
ale będę zaglądała żeby załapać od Was, chuchnijcie czasem na mój kolejny wykres :*
może w kohncu sie uda i najważniejsze to pozywtywne nastawienie wmojej głowie, bo jak odpuszczam to i okres się wydłuża i wtedy tym bardziej ciezko trafic w ovu, a jak obserwowałam miałam zawsze 29-30 a teraz lipa
więc wiem że teraz kolejny cykl bedzie piękny krótki no chyba ze mocno podmuchacie to się wydłużyOla_czeka, Dodi, Rucia, aisa, Fedra, Libra lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Beata wrote:Rucia wrote:Blondi dużo dużo zdrówka
Sandra miło cię widzeć
Becia masz zamiar się wkręcić na dobre, czy będziesz filowała z ukrycia i z nienacka nas nawiedziała?
ale będę zaglądała żeby załapać od Was, chuchnijcie czasem na mój kolejny wykres :*
może w kohncu sie uda i najważniejsze to pozywtywne nastawienie wmojej głowie, bo jak odpuszczam to i okres się wydłuża i wtedy tym bardziej ciezko trafic w ovu, a jak obserwowałam miałam zawsze 29-30 a teraz lipa
więc wiem że teraz kolejny cykl bedzie piękny krótki no chyba ze mocno podmuchacie to się wydłuży
AMEN -
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:Tak sobie czytam i widzę, że wiele pań na forum to osoby niepracujące zawodowo. Czyli jednak da się wyżyć w Polsce z jednej pensji. Nienawidzę tego narzekania na Polskę przez młodą emigrację w UK.
Ola ja nie pracuję, zajmuje się domem, dzieckiem, kotem i faktycznie źle się Nam nie żyje.Fedra, zbikowa lubią tę wiadomość
-
heheh Ola to sie ubawiłam teraz... ja oczywiście aktywna zawodowo
i wydaje mi sie że wcale nie zarabiam najmniej jak na kobietę ale jakoś nie wyobrazam sobie żebyśmy mogli zyć z jednej...Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Ola_czeka wrote:Tak sobie czytam i widzę, że wiele pań na forum to osoby niepracujące zawodowo. Czyli jednak da się wyżyć w Polsce z jednej pensji. Nienawidzę tego narzekania na Polskę przez młodą emigrację w UK.
A które Panie Twoim zdaniem nie pracują zawodowo?
może jakiś konkurs zrobimy?Fedra, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
Dodi wrote:no tak Blondi nie było ostatnio
a wogóle to czy ja też coś przegapiłam, że Effcia też tylko tak na chwilkę do nas zagląda? czy to po tej decyzji co chciała od nas całkowicie czmychnąć???
aisa a Ty też wyłaź z ukrycia bo tylko lubisz a nic nie piszesz
Libra nasza cięzko na pieniązki jak widać zapiernicza i nie bedziemy Jej przeszkadzać
z Tobą Ciociu w 100% się zgadzam
Dziś jestem z moją małżą w domu więc jestem z doskoku. Lukam co jakiś czas żeby potem nie mieć za dużych zaległości...
Wciąż nie ma słońca, ale nie pada więc pracujemy w ogrodzie.
Blondi, życzę zdrówka!
Do potemRucia, Beata, Dodi, karoam lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBeata wrote:Rucia wrote:Blondi dużo dużo zdrówka
Sandra miło cię widzeć
więc wiem że teraz kolejny cykl bedzie piękny krótki no chyba ze mocno podmuchacie to się wydłuży
Becia spoko załatwione. Ale od czasu do czasu babsztylu mogłabyś się odezwać na fejsie do mnie co?Beata lubi tę wiadomość
-
no dobra obiecuję poprawe....ale obiecaj mi jedno
jak w tym, (kolejnym czyli)
sie nie uda to przyjedziesz do mnie z kadarką z lidla?Fedra, Libra, aisa lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
-
hmm ja tez tak mówię mojemu męzowi że jakbny zarabiał chociaż z 10.000 tyś to ja chętnie zajełabym się domem i dziećmi
Dodi, Muska, Fedra lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
-
nick nieaktualnyBeata wrote:no dobra obiecuję poprawe....ale obiecaj mi jedno
jak w tym, (kolejnym czyli)
sie nie uda to przyjedziesz do mnie z kadarką z lidla?
I co sama ją obalisz? Ja jestem pokrzywdzona!Wczoraj M. pił piwko jakieś dobre, a ja tylko kapsel powąchałam
Obiecuję, że przyjadę do Ciebie z Kadarką !Tą z Lidla z nakrętką
Dodi, Beata, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKfjatus wrote:Rutka już mogłaś palec umoczyć w tym piwku i oblizać, maleństwo nie załapałoby, że to alkohol
Kjfatus, w poprzedniej ciąży nie miałam strachu napić się piwa. Nawet mi przez myśl nie przeszło, że coś może się stać. Teraz jestem 10 lat starsza i mam cykora. A wiem, że nic złego by się nie stało.
-
Dodi wrote:Ola_czeka wrote:Tak sobie czytam i widzę, że wiele pań na forum to osoby niepracujące zawodowo. Czyli jednak da się wyżyć w Polsce z jednej pensji. Nienawidzę tego narzekania na Polskę przez młodą emigrację w UK.
A które Panie Twoim zdaniem nie pracują zawodowo?
może jakiś konkurs zrobimy?
A dlaczego konkurs i dlaczego mam wymieniać? Dla mnie to powód do radości, bo wysłana przez firmę na Wyspy przeżywam renesans patriotyzmu.
Przypominam, że napisałam "niepracujące zawodowo" a nie "niepracujące", ja się mogę tylko cieszyć, że po 12 godzinach w pracy nikt nie wymaga ode mnie gotowania obiadu, bo sprawne prowadzenie gospodarstwa domowego to dla mnie cięższa praca niż niejedna biurowa.Fedra, Gunia lubią tę wiadomość