X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Dodi Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2013, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Dodi wrote:
    dobrze Ci poszło Fredzia :)

ciiiii.... idzie Rucia ;P

Małpa :P

eee.... tam od razu małpa :P chciałam Je wszystkie do pionu ustawić przed Twoim przyjściem bo jakieś takie rozwydrzone towarzystwo ostatnio he he :D
    zostań, zostań, jakże by inaczej ;)

29.04.13(8t 2d) [*]/kolejna szansa 24.11.13relgh371jzp75q9n.png
    1995fd7a4d57bc6e.png
  • Kfjatus Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2013, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Dodi wrote:

Dodi chciała Ci powiedzieć, że dziś każdy mówi wierszyk i staje na środku, więc Ty mów, a my ciiiiicho będziemy przez chwilkę :P

Dodi lubi tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 kwietnia 2013, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodi wrote:
    Rucia wrote:
    Dodi wrote:

eee.... tam od razu małpa :P chciałam Je wszystkie do pionu ustawić przed Twoim przyjściem bo jakieś takie rozwydrzone towarzystwo ostatnio he he :D
    zostań, zostań, jakże by inaczej ;)

Jak tak ładnie prosisz to zostanę ;) Ale też na chwilę bo jakiś obiad trzeba ugotować :)

Dodi lubi tę wiadomość

• Dodi Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2013, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ok, to Ty gotuj a ja za ten czas rozliczę PITy a potem w końcu spadam na dwór :D
    no a wierszyk to swoją drogą, ewentualnie piosenka jeszcze mogła być, ale jak nie podołasz to możesz Kingę poprosić o wsparcie :P

1995fd7a4d57bc6e.png
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2013, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    Ola_czeka wrote:
    A jakie są założenie co do tabelki?

chodziło o to że w tabelce było dużo dziewczyn które raz się u Nas pojawiły dopisały i znikły...
    więc stwierdziłyśmy ze od tej pory jedna osoba jest odpowiedzialna za tabelkę (bo się zamieszanie zrobiło a tabelka pojawiała się czasami na jednej stronie 3 razy)...
    no i usunęłyśmy Dziewczyny które nie udzielały się na forum i te które się nie starają...
    i dlatego z tabelki między innym znikłam ja czy Muzi :)
    chciałyśmy zeby była tabelka przejżysta a no i co wązne te które się nie aktualizowały czyli nie napisały że sprawę mają o zmianę daty @ no to siłą rzeczy musiały być kasowane no bo ciężko aktualizowac za kogoś jak ten ktoś i tak z Nami nie był...

ufff tłumaczenie się nigdy nie było moją dobra stroną :P

Nie prosiłam, byś tłumaczyła "się", tylko założenia :)

Fedra lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 kwietnia 2013, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O matko tylko nie wierszyki :D

;)

Czary mary, fiku miku już mnie nie ma na forumiku :P

Dodi, Fedra lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2013, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak sobie czytam i widzę, że wiele pań na forum to osoby niepracujące zawodowo. Czyli jednak da się wyżyć w Polsce z jednej pensji. Nienawidzę tego narzekania na Polskę przez młodą emigrację w UK.

Fedra, Gunia lubią tę wiadomość

• Beata Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2013, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Blondi dużo dużo zdrówka :)

Sandra miło cię widzeć :)

Becia masz zamiar się wkręcić na dobre, czy będziesz filowała z ukrycia i z nienacka nas nawiedziała? :P

HMMM niech pomyslę :p nie chcę sie wkręca tak jak co miesiąc az tak to nie...

ale będę zaglądała żeby załapać od Was, chuchnijcie czasem na mój kolejny wykres :*

może w kohncu sie uda i najważniejsze to pozywtywne nastawienie wmojej głowie, bo jak odpuszczam to i okres się wydłuża i wtedy tym bardziej ciezko trafic w ovu, a jak obserwowałam miałam zawsze 29-30 a teraz lipa
    więc wiem że teraz kolejny cykl bedzie piękny krótki no chyba ze mocno podmuchacie to się wydłuży :)

Ola_czeka, Dodi, Rucia, aisa, Fedra, Libra lubią tę wiadomość

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • Dodi Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2013, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:
    Rucia wrote:

Becia masz zamiar się wkręcić na dobre, czy będziesz filowała z ukrycia i z nienacka nas nawiedziała? :P

ale będę zaglądała żeby załapać od Was, chuchnijcie czasem na mój kolejny wykres :*

może w kohncu sie uda i najważniejsze to pozywtywne nastawienie wmojej głowie, bo jak odpuszczam to i okres się wydłuża i wtedy tym bardziej ciezko trafic w ovu, a jak obserwowałam miałam zawsze 29-30 a teraz lipa
    więc wiem że teraz kolejny cykl bedzie piękny krótki no chyba ze mocno podmuchacie to się wydłuży :)

AMEN :)

1995fd7a4d57bc6e.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Tak sobie czytam i widzę, że wiele pań na forum to osoby niepracujące zawodowo. Czyli jednak da się wyżyć w Polsce z jednej pensji. Nienawidzę tego narzekania na Polskę przez młodą emigrację w UK.

Ola ja nie pracuję, zajmuje się domem, dzieckiem, kotem i faktycznie źle się Nam nie żyje.

Fedra, zbikowa lubią tę wiadomość

• Beata Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    heheh Ola to sie ubawiłam teraz... ja oczywiście aktywna zawodowo
    i wydaje mi sie że wcale nie zarabiam najmniej jak na kobietę ale jakoś nie wyobrazam sobie żebyśmy mogli zyć z jednej...

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • Dodi Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:

A które Panie Twoim zdaniem nie pracują zawodowo? :P
    może jakiś konkurs zrobimy? :D

Fedra, Shagga_80 lubią tę wiadomość

1995fd7a4d57bc6e.png
  • aisa Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodi wrote:
    no tak Blondi nie było ostatnio :/ a wogóle to czy ja też coś przegapiłam, że Effcia też tylko tak na chwilkę do nas zagląda? czy to po tej decyzji co chciała od nas całkowicie czmychnąć???

aisa a Ty też wyłaź z ukrycia bo tylko lubisz a nic nie piszesz :)

Libra nasza cięzko na pieniązki jak widać zapiernicza i nie bedziemy Jej przeszkadzać :D

z Tobą Ciociu w 100% się zgadzam :P

Dziś jestem z moją małżą w domu więc jestem z doskoku. Lukam co jakiś czas żeby potem nie mieć za dużych zaległości...
    Wciąż nie ma słońca, ale nie pada więc pracujemy w ogrodzie.

Blondi, życzę zdrówka! :)

Do potem :)

Rucia, Beata, Dodi, karoam lubią tę wiadomość

o148e6yd9z2ipahq.png
    wnidtv73ksjvw8t0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 kwietnia 2013, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:
    Rucia wrote:

Becia spoko załatwione. Ale od czasu do czasu babsztylu mogłabyś się odezwać na fejsie do mnie co?

Beata lubi tę wiadomość

• Beata Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2013, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no dobra obiecuję poprawe....ale obiecaj mi jedno
    jak w tym, (kolejnym czyli)

sie nie uda to przyjedziesz do mnie z kadarką z lidla?

Fedra, Libra, aisa lubią tę wiadomość

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • Beata Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2013, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hmm ja tez tak mówię mojemu męzowi że jakbny zarabiał chociaż z 10.000 tyś to ja chętnie zajełabym się domem i dziećmi :P

Dodi, Muska, Fedra lubią tę wiadomość

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 kwietnia 2013, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:
    no dobra obiecuję poprawe....ale obiecaj mi jedno
    jak w tym, (kolejnym czyli)

sie nie uda to przyjedziesz do mnie z kadarką z lidla?

I co sama ją obalisz? Ja jestem pokrzywdzona! :( Wczoraj M. pił piwko jakieś dobre, a ja tylko kapsel powąchałam :P

Obiecuję, że przyjadę do Ciebie z Kadarką ! :D Tą z Lidla z nakrętką ;)

Dodi, Beata, Fedra, aisa lubią tę wiadomość

• Kfjatus Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2013, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rutka już mogłaś palec umoczyć w tym piwku i oblizać, maleństwo nie załapałoby, że to alkohol :P

1221648qmrgggy559.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 kwietnia 2013, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kfjatus wrote:
    Rutka już mogłaś palec umoczyć w tym piwku i oblizać, maleństwo nie załapałoby, że to alkohol :P

Kjfatus, w poprzedniej ciąży nie miałam strachu napić się piwa. Nawet mi przez myśl nie przeszło, że coś może się stać. Teraz jestem 10 lat starsza i mam cykora. A wiem, że nic złego by się nie stało. :)

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2013, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodi wrote:
    Ola_czeka wrote:

A które Panie Twoim zdaniem nie pracują zawodowo? :P
    może jakiś konkurs zrobimy? :D

A dlaczego konkurs i dlaczego mam wymieniać? Dla mnie to powód do radości, bo wysłana przez firmę na Wyspy przeżywam renesans patriotyzmu.

Przypominam, że napisałam "niepracujące zawodowo" a nie "niepracujące", ja się mogę tylko cieszyć, że po 12 godzinach w pracy nikt nie wymaga ode mnie gotowania obiadu, bo sprawne prowadzenie gospodarstwa domowego to dla mnie cięższa praca niż niejedna biurowa.

Fedra, Gunia lubią tę wiadomość

‹‹ 2536 2537 2538 2539 2540 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ