plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Fedra wrote:sylwia1985 wrote:Ola_czeka wrote:Sylwia, co powiedział lekarz?
no ze macica rozpulchniona i ze w ciagu tygodnia powinnam dostac okres ktory wlasnie sie chyba zaczyna bo zaczelam plamic godzine temu
no to widze ze masz bardzo konkretnego gina i co na tym skończyła się ta wizyta???
pytanie czy na pewno byłas na niej???
a czemu niby mialabym nie byc? nie rozumiem !!! przeciez pisalam ze jestem umowiona na 18:30 i zalezy mi przeciez zeby szybko sie przebadac i wiedziec na czym stoje -
poza tym dziewczyny jak mialam wam rano napisac jak zadalyscie pytanie o ginie rano bo wlasnie czytalam . Ja jechalam o 6 rano do pracy i jestem teraz w pracy i mam przerwe miedzy klientkami wiec nierozumiem dlaczego mnie bombardujecie !!!! przykro mi
-
Fedra wrote:sylwia1985 wrote:Ola_czeka wrote:Sylwia, co powiedział lekarz?
no ze macica rozpulchniona i ze w ciagu tygodnia powinnam dostac okres ktory wlasnie sie chyba zaczyna bo zaczelam plamic godzine temu
no to widze ze masz bardzo konkretnego gina i co na tym skończyła się ta wizyta???
pytanie czy na pewno byłas na niej???
a co miala innego powiedziec !!!! mowila to co widziala zreszta odnosnie badan rozmawialysmy ostatnio ... -
sylwia1985 wrote:poza tym dziewczyny jak mialam wam rano napisac jak zadalyscie pytanie o ginie rano bo wlasnie czytalam . Ja jechalam o 6 rano do pracy i jestem teraz w pracy i mam przerwe miedzy klientkami wiec nierozumiem dlaczego mnie bombardujecie !!!! przykro mi
chciałyśmy sprawdzić Twoją czujność, bo z tym Twoim czytaniem to tak różnie bywałoa jeśli wieczorem coś nam napiszesz to się nie martw, ale wiadomości samoistnie nie znikają, więc rano byśmy przeczytały i nie trzeba by było pytać. Tak więc sprawa jasna, czekamy na Twoją @
Fedra, Libra, aisa, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
ja jeśli nikogo nie ma to i tak zostawiam wiadomośc bo mam świadomość ze 99% dziewczyn czyta wszystkie posty i jesli jest to sprawa interesująca to tym bardziej nie trzymam w niepewności i jeśli wieczorem mam czas to pisze - to tak dla przyzwoitości trzeba było napisac wczoraj ze byłas i co Ci lekarz powiedział i nie wazne czy ktoś był czy nie wiadomości powinnaś zostawić, trzeba mieć szacunek do innych... i do tego ze się interesują Twoją osobą...
Dodi, Libra, zbikowa, Beata, Rucia, aisa, Shagga_80 lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
sylwia1985 wrote:milego dnia i mam nadzieje ze wszystko wyjasnilam wam !!!!teraz jestem zdenerwowana jak to zrobic zeby sie udalo polozyc do szpitala.....
to tylko tak w gwoli wyjaśnienia byłas u gina kazał Ci zrobić badania w szpitalu i nie wystawiła Ci do niego skierowania???
albo ja czegoś nie rozumiem albo nie wiem w czym masz problem...Dodi lubi tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
no tak, nadrobiłam czytanie, bo jak ja sobie smacznie chrapie to Wy tu nawalacie miliony stron.;P a teraz już nikogo nie ma.
a to feler...
no nic posiedzę tu do 18 to może ktoś coś napisze.
wiecie co.. wydaje mi się, że mam w sobie jakieś odpychające fluidy. Już od jakieś czasu to obserwuję (nie chodzi mi nawet o forum). W pracy mam tak, że jak jestem to jest cisza i spokój (mały ruch w biznesie), a jak biorę dzień wolnego lub na chwilę wychodzę to bombardowanie się zaczyna.Dodi, Fedra, Kfjatus, Beata, Effcia28, aisa lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
nick nieaktualnyWeszłam ale wolę się wycofać...
Jak zajdę w ciążę to Was natychmiast powiadomię...kur wagon pełen!
Idę w samotności przetrawiać resztki z dnia...Sylwia rozumiem, że na myśli masz pracę i być może urlop albo jakieś inne organizacyjne sprawy...poukładaj wszystko na spokojnie...dasz radę...i spakuj wszystko do szpitala...powodzenia na badaniach...i jak będziesz uważała za stosowne to napisz nam co i jak...Fedra, Dodi, Beata, Effcia28, aisa lubią tę wiadomość
-
Z tego co kojarzę u Sylwii w szpitalu przyjmują na takie badania w określone dni tygodnia, a ona ma się do nich zgłosić jak będzie w którymś tam dc. Pewnie o to jej chodzi. Ale to już sprawa logistyczna, no i kwestia przyjścia @ w odpowiednim terminie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2013, 12:11
Libra, Beata lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
nick nieaktualnyBlondi – dużo zdrówka, nie daj się…
Beatka – chodź w ślady swojej imienniczki;) hehehe
Ola – ja jestem aktywna zawodowo… ja mam 2 kierunki… a i tak w innym zawodzie pracuję, choć można powiedzieć, że zazębiającym się z jednym kierunkim… ale może kiedyś zmobilizuje się i pójdę na ten mój wymarzony kurs zgodnie z wykształceniem i stanę się główną księgową
Beatka – u mnie jak widać Kadarka nie podziałała… ale może Rutka trafiła na tą wyjątkową
Sylwia- żeby ta Twoja @ się rozkręciła i w końcu mogłabyś iść spokojnie na te badania do szpitala
Gocha - Ty mnie tu ściągnęłaś jak magnez:) ja bynajmniej przed Tobą nie uciekam;)Fedra, Dodi, Beata, Blondi22, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
gocha04 wrote:no tak, nadrobiłam czytanie, bo jak ja sobie smacznie chrapie to Wy tu nawalacie miliony stron.;P a teraz już nikogo nie ma.
a to feler...
no nic posiedzę tu do 18 to może ktoś coś napisze.
wiecie co.. wydaje mi się, że mam w sobie jakieś odpychające fluidy. Już od jakieś czasu to obserwuję (nie chodzi mi nawet o forum). W pracy mam tak, że jak jestem to jest cisza i spokój (mały ruch w biznesie), a jak biorę dzień wolnego lub na chwilę wychodzę to bombardowanie się zaczyna.
spokojnie Gosia, może ktoś się jednak odezwie do tego czasudo 18 jeszcze prawie 4h, więc może chociaż ktoś się wpadnie pożegnać
dziołcha... ale Ty masz przemyślenia he he sama bym nie wpadła na lepszy tekstnie wmawiaj sobie takich rzeczy, plisss
Fedra, gocha04 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
muzarcia wrote:Weszłam ale wolę się wycofać...
Jak zajdę w ciążę to Was natychmiast powiadomię...kur wagon pełen!
Idę w samotności przetrawiać resztki z dnia...Sylwia rozumiem, że na myśli masz pracę i być może urlop albo jakieś inne organizacyjne sprawy...poukładaj wszystko na spokojnie...dasz radę...i spakuj wszystko do szpitala...powodzenia na badaniach...i jak będziesz uważała za stosowne to napisz nam co i jak...
eeee Muzi nie badz taka nie wycofuj się co Ty raczek jesteś17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
muzarcia wrote:Gosia masz niefart bytnościowy i już...wydaje Ci się bo jeszcze rośniesz
Muszę uciekać i wyjdzie, że ja też Cie unikam...a nie chcę zupy przypalić ale wiesz co skręcę i wracam...a co tam...
O CHOLERA MOJA ZUPA !!!!
i to powiedziawszy udałam się do kuchni i z ulga stwierdziałam ze jest jeszcze w garnkuMuzi dziękuje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2013, 12:16
Dodi, Libra lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi