plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Zbikowa mnie tez bola cyce, a seks był normalny
A teraz komunikat do laseczek ->
ZEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEENNNNNNNNNNNNNNNNNNNN...
i tak macie sobie powtarzać aż Wam minie
Ja tez zawijam kiecę (dosłownie) i lecę (na przerwę, ale potem już pewnie nie zdąże nic skrobnąć).
zbikowa, Fedra lubią tę wiadomość
-
Kfjatus wrote:No właśnie Gosiu, bo jeśli chodzi o to, że jak będzie więcej telefonów, to dostaniesz więcej kasy -to my będziemy dzwonić i zarobisz tyle kasy, że nie będziesz wiedziała, co z nią robić
żeby to tak działało, że za odebrane tel mam prowizje.
to by była impreza sponsorowana jak byście kaskę pomogły zarobić.
Muzi ja już drugi dzień pomidorówkę piłuję, bo siostra cały gar jak dla wojska ugotowała na 3 osoby.Kfjatus, Fedra lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
nick nieaktualnyDodaj kiszonego ogórka i inne warzywka, będzie superowa...proponuję paprykę,ogórek kiszony, kapustę pekińską lub włoską, i koniecznie podpieczone na brązik mięsko gulaszowe...pyszota...można zupę zagęścić plus ewentualnie łyżeczkę musztardy do smaku jak lubisz...
Kfjatus lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnygocha04 wrote:hehe Libra dobrze powiedziałaś "jak magnes" tylko częściej odpycham, może nie swoim zachowaniem, wypowiedziami czy samą sobą, ale serio coś jest na rzeczy. Pisząc ciężko to wytłumaczyć.
etam... bredzisz;P pewnie ciśnienie się zmienia i wpadasz w taki letarg jak ja:)
PS. Ty mnie nie odpychasz;) powiem Ci w tajemnicy, że ja lubić Ciebie:)gocha04, Beata, Fedra, Effcia28, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyzapraszam...moja jest z wędzonym boczkiem w drobnych kosteczkach...faktycznie coś czytałam o Wa-wie ale nie wiedziałam, że to już...no to ma-uy-sia!ma-uy-sia!ma-uy-sia!ma-uy-sia!ma-uy-sia! Fedrunia to ja wpadam na barszczyk...nigdy nie robiłam z makaronem...zawsze ziemniaki ale chętnie spróbuję...czy robisz celowo makaron czy dla zaoszczędzenia czasu? Pytanie ważne, bo może spróbuję z makaronem zrobić jak mam przyjedzie...a niedługo botwinka i szczw już jest...można zrobić super chłodnik z jajkiem ze szczawiu...mniam...i kurde co rusz mam niespodziannki...okazało się, że wybiła mi ta mięta co mi zdechła w zeszłym roku latem...he he spisałam na straty a tu jak mnie czerwona mrówka w dupsko dziabła to się otarłam dłonią o jakieś zielsko a to mięta...mniam będzie herbatka ze świeżej mięty i do lodów i do sałatek dodatek...jak lubicie to kupcie sobie w doniczce czy w Lidlu czy w innym sklepie już zieloną pachnącą...i korzystajcie ze świeżynek...polecam...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2013, 12:46
gocha04, Fedra, Rucia lubią tę wiadomość
-
KURDE CHWILKĘ MNIE NIE BYŁO atu tyle przybyło...
Gosiu ja to wiesz ze nigdy bym przed Toba nie uciekła *)
ja tez czesto tak mam nawet dziś jak wpadłam to zaraz zrobiła się cisza
wiec to może ja ich wypłoszyłam bo teraz jak poszłam to ruch ze hej!
Libruś to widz€ę że my pokrewne wykształcenie posiadamy i na dodatekpodobne marzenia heheh
a co do kadarki to mam nadzieję ze jak Rucia osobiście dostarczy to już nie ma batagocha04, muzarcia, Dodi, Libra, Fedra, Shagga_80 lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
nick nieaktualny
-
Libra ja ciebie też lubić! I wszystkie dziewczyny.
Kfjatus dawaj do mnie na pomidorówkę, bo ja niedługo będę nią zwracać.Dodi, Kfjatus, Fedra, Libra, aisa lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 OVIklinika
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
gocha04 wrote:cześć dziewczyny, też ostatnio się tylko witam, bo jak przychodzę to już nikogo nie ma. Ale czytam i wiem co u kogo się dzieje.
Rucia gratuluję serduszka u malucha!
Blondi powrotu do zdrowia. U mojej koleżanki ostatnio też zdiagnozowali zapalenie nerki tylko nie dostała leków i lekarz jeszcze musi 10x konsultować się z innymi i 200zł co tydzień zgarnia. Chyba jakiś naciągacz z niego.
Muzi stylowe przywitanie, pozytywne to było.
to ładnie;/
ja poszłam na NFZ i lekarz miał u siebie usg w gabinecie i odrazu sprawdził wszytko.
Pecherz ,nerki, wątrobe, żoładekFedra, Rucia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKibel niepotrzebny hehe...spoko loko Libra, Becia kochanie witaj po długim czasie...co do województwa to opolskie się kłania...aaaaaale się zjarałam na słońcu...mmm...czekoladka będę....w tym roku chcę się ładnie opalić...już mam brąz na ramionach, plecach i całych rękach...mam cytrynowy podkoszulek to już ładnie wygląda...alem siem chwalem...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2013, 12:51
Fedra, Kfjatus, Rucia, Libra, Gunia lubią tę wiadomość
-
Blondi22 wrote:gocha04 wrote:cześć dziewczyny, też ostatnio się tylko witam, bo jak przychodzę to już nikogo nie ma. Ale czytam i wiem co u kogo się dzieje.
Blondi powrotu do zdrowia. U mojej koleżanki ostatnio też zdiagnozowali zapalenie nerki tylko nie dostała leków i lekarz jeszcze musi 10x konsultować się z innymi i 200zł co tydzień zgarnia. Chyba jakiś naciągacz z niego.
to ładnie;/
ja poszłam na NFZ i lekarz miał u siebie usg w gabinecie i odrazu sprawdził wszytko.
Pecherz ,nerki, wątrobe, żoładek
byłaś oczywiście u urologa, tak?👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 OVIklinika
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
muzarcia wrote:zapraszam...moja jest z wędzonym boczkiem w drobnych kosteczkach...faktycznie coś czytałam o Wa-wie ale nie wiedziałam, że to już...no to ma-uy-sia!ma-uy-sia!ma-uy-sia!ma-uy-sia!ma-uy-sia! Fedrunia to ja wpadam na barszczyk...nigdy nie robiłam z makaronem...zawsze ziemniaki ale chętnie spróbuję...czy robisz celowo makaron czy dla zaoszczędzenia czasu? Pytanie ważne, bo może spróbuję z makaronem zrobić jak mam przyjedzie...a niedługo botwinka i szczw już jest...można zrobić super chłodnik z jajkiem ze szczawiu...mniam...i kurde co rusz mam niespodziannki...okazało się, że wybiła mi ta mięta co mi zdechła w zeszłym roku latem...he he spisałam na straty a tu jak mnie czerwona mrówka w dupsko dziabła to się otarłam dłonią o jakieś zielsko a to mięta...mniam będzie herbatka ze świeżej mięty i do lodów i do sałatek dodatek...jak lubicie to kupcie sobie w doniczce czy w Lidlu czy w innym sklepie już zieloną pachnącą...i korzystajcie ze świeżynek...polecam...
he he he wpadaj na barszczyk
celowo robię z makaronem bo ja wszystkie zupy jem z makaronem bo uwielbiam makaron
kiedyś mojej mamie zrobiłam barszczyk czerwony z makaronem i od tamtej pory też robi makaronem
ja sobie już posiałam pietruszkę i szczypiorek i wykożystałam dwie stare blachy do ciasta i tam posiałam sobie jakieś kwiatki a co a nóż coś urośnieDodi, Rucia, Gunia lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
gocha04 wrote:Blondi22 wrote:gocha04 wrote:cześć dziewczyny, też ostatnio się tylko witam, bo jak przychodzę to już nikogo nie ma. Ale czytam i wiem co u kogo się dzieje.
to ładnie;/
Pecherz ,nerki, wątrobe, żoładek
byłaś oczywiście u urologa, tak?
u rodzinnego lekarza
ale wziełam leki i już dużo lepiej sie czuje.
za tydzień wizyta kontrolnazbikowa lubi tę wiadomość
-
Muzi ty już opalona, a ja to się opalę, ale na solarium chyba. Skoro teraz do 18 co drugi tydz mam pracować to znów będę blada twarz, a później do słońca dopadnę się jak żaba do mułu i zjaram się cała.
Żniwa mi nie służą. Po ostatnich mam plamki na plecach i wcale mi się to nie podoba.Rucia lubi tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 OVIklinika
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
Fedra wrote:muzarcia wrote:zapraszam...moja jest z wędzonym boczkiem w drobnych kosteczkach...faktycznie coś czytałam o Wa-wie ale nie wiedziałam, że to już...no to ma-uy-sia!ma-uy-sia!ma-uy-sia!ma-uy-sia!ma-uy-sia! Fedrunia to ja wpadam na barszczyk...nigdy nie robiłam z makaronem...zawsze ziemniaki ale chętnie spróbuję...czy robisz celowo makaron czy dla zaoszczędzenia czasu? Pytanie ważne, bo może spróbuję z makaronem zrobić jak mam przyjedzie...a niedługo botwinka i szczw już jest...można zrobić super chłodnik z jajkiem ze szczawiu...mniam...i kurde co rusz mam niespodziannki...okazało się, że wybiła mi ta mięta co mi zdechła w zeszłym roku latem...he he spisałam na straty a tu jak mnie czerwona mrówka w dupsko dziabła to się otarłam dłonią o jakieś zielsko a to mięta...mniam będzie herbatka ze świeżej mięty i do lodów i do sałatek dodatek...jak lubicie to kupcie sobie w doniczce czy w Lidlu czy w innym sklepie już zieloną pachnącą...i korzystajcie ze świeżynek...polecam...
he he he wpadaj na barszczyk
celowo robię z makaronem bo ja wszystkie zupy jem z makaronem bo uwielbiam makaron
kiedyś mojej mamie zrobiłam barszczyk czerwony z makaronem i od tamtej pory też robi makaronem
ja sobie już posiałam pietruszkę i szczypiorek i wykożystałam dwie stare blachy do ciasta i tam posiałam sobie jakieś kwiatki a co a nóż coś urośnie
ja też lubie barszczyk z makaronemFedra lubi tę wiadomość
-
Kfjatus wrote:Dobra, dobra wszystkie zachęcają,ale talerza z pomidorówka nie widzę
W takim wypadku kasza jęczmienna, mięsko i sałata do tego
no to ja ide do Ciebie na kaszkę z mięskiem i surówke uwielbiam taki zestaw a najlepiej jakiś gulasz do kaszyKfjatus, Rucia, Libra lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi